Liste over grunnstoffer med uorganiske forbindelser

Wikimedia-listeartikkel

Liste over grunnstoffer med uorganiske forbindelser.

GrunnstoffRediger

ActiniumRediger

AcCl3, AcF3, Ac2O3

AluminiumRediger

AlH3, AlBr, AlBr3, AlCl3, AlnCl(3n-m)(OH)m, AlF3, AlGaAs2, AlGaN2, Al(OH)3, AlI, AlI3, Al(i-PrO)3, Al(NO3)3, AlN, Al2O3, Al2(SO4)3, Al2S3, i-Bu2AlH (DIBAL-H), Et2AlCl, LiAlH4, (-Al(CH3)O-)n, Et3Al, Me3Al

AmericiumRediger

AmCl2, AmCl3, AmF3, AmO2

Antimon (Stibnium)Rediger

SbF3, SbF5, SbCl3, SbCl5, Sb2O3, Sb2O5, Sb2S3, Sb2S5, InSb, C8H4K2O12Sb2, KSbF6, NaSbF6, SbH3, (C6H5)3Sb

ArgonRediger

Ar, Legg til forbindelser med Argon her

ArsenRediger

AsBr3, AsCl3, AsF5, As2O3, As2O5, As2S3, AsH3, (CH3)2AsOOH, GaAs, Neosalvarsan, KAsF6, KH2AsO4, Na2HAsO4, NaAsO2, Thorin, (C6H5)3As (CH3)4As2

AstatRediger

At, Legg til forbindelser med Astat her

BariumRediger

Ba(OCOCH3)2, BaBr2, BaCO3, BaCl2, BaCuOx, Ba(OH)2, BaF2, BaI2, Ba(NO3)2, BaO, BaO2, BaSO4, BaS, BaTiO3, YBa2Cu3O7-δ or YBCO

BerkeliumRediger

BkBr3, Bk2(CO3)3, BkCl3, BkF3, BkI3, Bk(NO3)3, Bk2O3, BkPO4, Bk2(SO4)3, Bk2S3

BerylliumRediger

BeCl2, BeF2, Be(NO3)2, Be3N2, BeO, BeSO4 BeSO3 BeTe

VismutRediger

Bi(OCOCH3)3, BiCl3, BiF3, Bi(NO3)3.5H2O, Bi2O3, Bi2Te3 BiOCl, Bi2Sr2CaCu2O8+x, (BiO)2CO3, Bi5O(OH)9(NO3)4, HOC6H4COOBiO, Bi(OSO2CF3)3, (C6H5)3Bi

BohriumRediger

Bh, Legg til forbindelser med Bohrium her

BorRediger

NH4BF4, C5H5B, BH3.THF, Na2B4O7·10H2O, B3N3H6, H3BO3, B4C, BN, B2O3, B6O, BBr3, BCl3, BF3, H2C2B10H10, B10H14, B2H6, LaB6, Li2B4O7, LiBH4, Li(sec-C4H9)3BH, LiBH(C2H5)3, NaBH4, NaBH3CN, NaBF4, NaB(C6H5)4, NaBH(OCOCH3)3, B4H10, HBF4, TiB2, B(OCH3)3, (CH3BO)3, WB

BromRediger

AlBr3, NH4Br, BBr3, HBrO3, BrCl, Br2O, BrF5, BrF3, CaBr2 CBr4, CuBr, CuBr2, HBr(aq), HBr(g), HOBr, IBr, FeBr2, FeBr3, PbBr2, LiBr, MgBr2, Hg2Br2, HgBr2, NOBr, PBr5, PBr3, KBr, KBrO3, KBrO4, SiBr4, AgBr, NaBr, NaBrO3, NaBrO4, SOBr2, SnBr2, ZnBr2

KadmiumRediger

Cd3As2, CdBr2, CdCO3, CdF2, CdCl2, CdI2, Cd(OH)2, CdO, CdSe, CdSO4, CdS, CdTe

CesiumRediger

Cs2CO3, CsCl, CsF, CsOH, CsI, Cs2SO4, Cs2O

KalsiumRediger

Ca(OCOCH3)2, Ca(HCO3)2, CaB6, CaBr2, CaC2, CaCO3, CaCl2, kalsiumcitrat, CaNCN, CaF2, CaPO3F, Ca(HOCH2(CHOH)4CO2)2, CaH2, CaHPO4, Ca(OH)2, Ca(OCl)2, CaI2, CaMoO4, Ca(NO3)2, CaC2O4, CaO, CaO2, Ca3(PO4)2, CaSiO3, CaSO4, CaS, CaTiO3, CaWO4, CaZrO3

CaliforniumRediger

CfBr3, Cf2(CO3)3, CfCl3, CfF3, CfI3, Cf(NO3)3, Cf2O3, CfPO4, Cf2(SO4)3, Cf2S3

KarbonRediger

Denne listen fokuserer kun på uorganiske karbonforbindelser. Noen av disse, som urea, er i grenseområdet, men har blitt inkludert for kompletthet. Dersom du ikke finner en forbindelse her, vennligst sjekk under et annet element i forbindelsen eller i liste over organiske forbindelser. NH4HCO3, NH2COONH4, (NH4)2CO3, NH4SCN, BaCO3, B4C, CdCO3, Cs2CO3, Ca(HCO3)3, CaC2 CaCO3, CaNCN, CO2, CS2, H2CO3, CO, β-C3N4, C3O2, CBr4, CCl4, CF4, COF2, COS, H2C2B10H10, Ce2(CO3)3, Cr(CO)6, CoCO3, Co2(CO)8, Co(SCN)2, CuCO3, CuCN, (HCNO)x NH2CN HCNO, (CN)2, BrCN, ClCN, HCN, FeCO3, Fe(CO)5, PbCO3, La2(CO3)3, Li2CO3, MgCO3, MnCO3, Mn2(CO)10, Mo(CO)6, NiCO3, Ni(CO)4, COCl2, KHCO3, K2CO3, KOCN, KCN, K3Fe(CN)6, K4Fe(CN)6, KSCN, Fe4(Fe(CN)6)3, SiC, Ag2CO3, AgCN, NaHCO3, Na2CO3, NaOCN, NaCN, Na3Fe(CN)5NO, NaSCN, SrCO3, TaC, (SCN)2, CSCl2, CS(NH2)2, TiC, WC, W(CO)6, CO(NH2)2 ZnCO3

CeriumRediger

(NH4)2Ce(NO3)6 (CAN), (NH4)2Ce(SO4)3, Ce2(CO3)3, CeCl3, CeF3, CeO2, CePO4, Ce(SO4)2, Ce(OSO2CF3)3, Ce(OSO2CF3)4

KlorRediger

AlCl3, AmCl3, NH4Cl, SbCl3, SbCl5, AsCl3, BaCl2, BeCl2, BiCl3, BCl3, BrCl, CdCl2, CdCl5, CsCl, CaCl2, Ca(OCl)2, CCl4, CeCl3, NH2Cl, ClO2, ClO3, ClF3, H2PtCl6, ClSO3H, ClSO2NCO, CrCl2, CrCl3, CrO2Cl2, CoCl2, CuCl, CuCl2, CmCl3, ClCN, Cl2O7, Cl2O, S2Cl2 DyCl3, ErCl3, EuCl2, EuCl3, GdCl3, GaCl3, GeCl2, GeCl4, AuCl, AuCl3, HfCl4, H2PtCl6, HoCl3, HCl, HCl(aq), HOCl, InCl, InCl3, ICl, IrCl3, FeCl2, FeCl3, LaCl3, PbCl2, LiCl, LiClO4, LuCl3, MgCl2, Mg(ClO4)2, MnCl2, Hg2Cl2, HgCl2, Hg(ClO4)2, MoCl3, MoCl5, NdCl3, NpCl4, NiCl2, NbCl4, NbCl5, NbOCl3, NCl3, NOCl, NO2Cl, OsCl3, PdCl2, COCl2, (PNCl)3, POCl3, PCl5, PCl3, PtCl2, PtCl4, PuCl3, KCl, KClO3, KClO4, PrCl3, PaCl5, RaCl2, ReCl3, ReCl5, RhCl3, RbCl, RuCl3, SmCl3, ScCl3, SeCl2, SeCl4, SiCl4, AgCl, AgClO4, NaClO3, NaClO2, NaCl, NaOCl, NaClO4, SrCl2, SCl2, SO2Cl2, TaCl3, TaCl4, TaCl5, TeCl4, TbCl3, TlCl, TlCl3, SOCl2, CSCl2, ThCl4, TmCl3, SnCl2, SnCl4, TiCl3, TiCl4, HSiCl3, WCl4, WCl5, WCl6, UCl3, UCl4, UCl5, UCl6, UO2Cl2, VCl2, VCl3, VCl4, VOCl3, [IrCl(CO)(PPh3)2], (Ph3P)3RhCl, YbCl3, YCl3, ZnCl2, ZrCl4

KromRediger

(NH4)2Cr2O7, BaCrO4, Cr(C6H6)2, Cr2(CH3COO)4, Cr(acac)3, Cr(CO)6, CrCl2, CrCl3, Cr(NO3)3, Cr2O3, NH4[Cr(SCN)4(NH3)2] CrO2, CrO3, KCr(SO4)2, Cr2(SO4)3, Cr2S3, CrO2Cl2, Cu2Cr2O5, PbCrO4, K2CrO4, K2Cr2O7, Na2CrO4, Na2Cr2O7,

KoboltRediger

Co(acac)2, CoBr2, CoCO3, CoCl2, CoF2, CoF3, Co(OH)2, Co(NO3)2, CoO, Co3O4, CoPc, CoSO4, CoS, Co(SCN)2, Cp2Co, Co2(CO)8, Hexol, Na3(Co(NO2)6, Co4(CO)12, Vitamin B12

Kobber (Cuprum)Rediger

CuCO3·Cu(OH)2, Cu(OAc)2, CuBr, CuBr2, CuCO3, CuCl, CuCl2, Cu2Cr2O5, CuCN, CuF2, Cu(OH)2, CuI, Cu(NO3)2, Cu2O, CuO, CuSO4, Cu2S, CuS (Cu2S2), R2CuLi, Li2CuCl4, YBCO

CuriumRediger

CmCl3, Cm2O3, CmO2

DarmstadtiumRediger

Ds, Legg til forbindelser med Darmstadtium her

DubniumRediger

Db, Legg til forbindelser med Dubnium her

DysprosiumRediger

Dy2(CO3)3, DyCl3, DyF3, Dy(NO3)3, Dy2O3, DyPO4, Dy2(SO4)3, Dy(OSO2CF3)3

ErbiumRediger

Er2(CO3)3, ErCl3, ErF3, Er(NO3)3, Er2O3, ErPO4, Er2(SO4)3,

EinsteiniumRediger

EsBr3, Es2(CO3)3, EsCl3, EsF3, EsI3, Es(NO3)3, Es2O3, EsPO4, Es2(SO4)3, Es2S3

EuropiumRediger

Eu2(CO3)3, EuCl2, EuCl3, EuF3, Eu(fod)3, Eu(hfc)3, EuI2, Eu(NO3)3, Eu2O3, EuSO4, EuPO4, Eu2(SO4)3, Eu(tmhd)3, Eu(NTf2)3

FermiumRediger

FmBr3, Fm2(CO3)3, FmCl3, FmF3, FmI3, Fm(NO3)3, Fm2O3, FmPO4, Fm2(SO4)3, Fm2S3

FluorRediger

AlF3, AmF3, NH4F, NH4HF2, NH4BF4, SbF5, SbF3, AsF5, AsF3, BaF2, BeF2, BiF3, F5SOOSF5 BF3, BrF, BrF5, BrF3, CdF2, CsF, CaF2, CF4, COF2, CeF3, CeF4, ClF, ClF5, ClF3, CrF3, CrF5, CrO2F2, CoF2, CoF3, CuF2, CmF3, N2F2, N2F4, O2F2, P2F4 S2F2, DyF3, ErF3, EuF3, HBF4, FN3, FOSO2F, FONO2, FSO3H, GdF3, GaF3, GeF4, AuF3, HfF4, H2SbF6, H2PF6, H2SiF6, H2TiF6, HF, HF(aq), HOF, InF3, IF7, IF, IF5, IrF3, IrF6, FeF2, FeF3, KrF2, LaF3, PbF2, PbF4, LiF, MgF2, MnF2, MnF3, Hg2F2, HgF2, MoF3, MoF5, MoF6, NdF3, NpF4, NpF5, NpF6, NiF2, NbF4, NbF5, ONF3, NF3, NO2BF4, NOBF4, NOF, NO2F, OsF4, OsF6, OsF7, OF2, PdF2, PdF4, FSO2OOSO2F, POF3, PF5, PF3, PtF2, PtF4, PtF6, PuF3, PuF4, PuF6, KF, KPF6, KBF4, PrF3, PaF5, RaF2, RnF2, ReF4, ReF6, ReF7, RhF3, RbF, RuF3, RuF4, RuF6, SmF3, ScF3, SeF6, SeF4, SiF4, AgF, AgF2, AgBF4, NaF, FSO3Na, Na3AlF6, NaSbF6, NaPF6, Na2SiF6, Na2TiF6, NaBF4, SrF2, SF2, SF6, SF4, SO2F2, TaF5, TcF6, TeF6, TeF4, TlF, TlF3, SOF2, ThF4, SnF2, SnF4, TiF3, TiF4, HSiF3, WF6, UF4, UF5, UF6, UO2F2, VF3, VF4, VF5, XeF2, XeO2F2, XeF6, XePtF6, XeF4, YbF3, YF3, ZnF2, ZrF4

FranciumRediger

Fr2O, FrF, FrCl, FrBr, FrI Fr2CO3, FrOH, Fr2SO4

GadoliniumRediger

Gd2(CO3)3, GdCl3, GdF3, Gd3Ga5O12, Gd(NO3)3, Gd2O3, GdPO4, Gd2(SO4)3

GalliumRediger

AlGaAs2, Gd3Ga5O12, GaH3, GaBr3, GaCl3, GaF3, Ga(OH)3, Ga(NO3)3, GaN, Ga2O3, GaP, Ga2(SO4)3, Ga2S3, Me3Ga

GermaniumRediger

GeH4, GeCl2, GeI2, GeO2, GeSe2, GeS4, GeS, GeCl4, GeF4, (CH3)4Ge, (C2H5)3GeCl

Gull (Aurum)Rediger

HAuCl4, (Ph3P)AuCl, AuBr3, AuCl, AuCl3, Au2O3, Au2S, KAu(CN)2

HafniumRediger

HfC HfO2, HfCl4, Cp2HfCl2

HassiumRediger

Hs, Legg til forbindelser med Hassium her

HeliumRediger

He, Ingen kjente forbindelser.

HolmiumRediger

Ho2(CO3)3, HoCl3, HoF3, Ho(NO3)3, Ho2O3, HoPO4, Ho2(SO4)3,

Hydrogen (Protium,Deuterium,Tritium)Rediger

Bare enkle og vanlige hydrider er listet her. For hydroksider av metaller, se det enkelte metall. For ammonium forbindelser, se #Nitrogen. AlH3, NH3, AsH3, BeH2, BiH3, H3BO3, HBrO3, CaH2, H2C2B10H10, HClO3, HClO2, B10H14, N2H2, P2H4, HBF4, GaH3, GeH4, HSbF6, HPF6, H2SiF6, H2TiF6, N2H4, HN3, HBr(aq), HCl(aq), HCN, HF(aq) HBr, HCl, HF, HI, H2O2 , H2Se, H2S, H2Te, HI(aq), HOBr(aq), HOCl(aq), H3PO2, LiAlH4, LiBH4, LiH, HNO3, HNO2, B5H9, B5H11, HClO4, H2S2O8, H2SO5, H3PO4, H3PO3, KH, H2P2O7, H2SeO4, SiH4, H2SiO3, NaBH4, NaH, SnH4, SbH3 H2SO4, H2SO3, H2TeO4, B4H10, Zn(BH4)2

IndiumRediger

In(OAc)3, InSb, InAs InBr3, InCl3, InF3, InI, In(NO3)3, InN, In2O, In2O3, InP, In2Se3, In2(SO4)3, In2S3, In(CH3)3

IodRediger

AlI3, NH4I, BaI2, BI3, CsI, CaI2, CI4, CuI, P2I4, GeI2, HI(aq), HI(g), InI, HIO3, IBr, ICl, I2O5, IF7 IF5, IF3, FeI2, PbI2, LiI, MgI2, Hg2I2, HgI2, PI3, KI, KIO3, KIO4, SmI4, AgI, NaI, NaIO3, NaIO4, TlI, SnI2, ZnI2

IridiumRediger

(IrCl(1,5-cod)2)2, Ir4(CO)12 IrCl3, IrCl4, IrO2, Na2IrCl6, Vaska's complex

Jern (Ferrum)Rediger

AcC5H4FeCp, (NH4)2Fe(SO4)2, dppf, FeCp*2, C6H8Fe(CO)3, (CpFe(CO)2)2, FeCp2, Fe(OAc)2, Fe(OAc)3, Fe(acac)3, FeBr2, FeBr3, FeCl2, FeCl3, FeS2, Fe3(CO)12, FeF3, FeI2, Fe(ONap)3, Fe(NO3)3, Fe2(CO)9, FeC2O4, FeO, Fe3O4, Fe2O3, Fe(CO)5, Fe(ClO4)3, FePO4, (NH2SO3)2Fe, FeSO4, Fe2(SO4)3, FeS

KryptonRediger

Kr, KrF2, Legg til forbindelser med Krypton her

LantanRediger

La(OAc)3, LaB6, La2(CO3)3, LaCl3, LaF3, La2O3, La(NO3)3, LaPO4, La2(SO4)3

LawrenciumRediger

Lr, Legg til forbindelser med Lawrencium her

Bly (Plumbum)Rediger

PbCO3, PbCl2, PbCl4, PbO2, PbF2, PbI2, Pb(CH3)4, Pb(C2H5)4, PbO, PbSO4, PbS, PbSe, PbTe.

LitiumRediger

Li2O, LiF, LiCl, LiBr, LiI Li2CO3, LiOH, Li2SO4

LutetiumRediger

LuBr3, Lu2(CO3)3, LuCl3, LuF3, LuI3, Lu(NO3)3, Lu2O3, LuPO4, Lu2(SO4)3, Lu2S3

MagnesiumRediger

Mg(OCOCH3)2, Mg(HCO3)2, MgB6, MgBr2, MgC2, MgCO3, MgCl2, Magnesium citrate, MgNCN, MgF2, MgPO3F, Mg(HOCH2(CHOH)4CO2)2, MgH2, MgHPO4, Mg(OH)2, Mg(OCl)2, MgI2, MgMoO4, Mg(NO3)2, MgC2O4, MgO, MgO2, Mg3(PO4)2, MgSiO3, MgSO4, MgS, MgTiO3, MgWO4, MgZrO3

ManganRediger

Mn, MnO2, KMnO4, MnPc Legg til forbindelser med Manganese her

MeitneriumRediger

Mt, Legg til forbindelser med Meitnerium her

MendeleviumRediger

Md, Legg til forbindelser med Mendelevium her

Kvikksølv (Hydrargyrum)Rediger

HgO, HgS, HgSe, HgTe, HgCdTe, HgF2, HgCl2, Hg2Cl2, HgBr2, HgI2 Hg(OH)2, Hg2SO4, HgSO4, (CH3)2Hg

MolybdenRediger

MoCl5, Mo(CO)6, MoO3, MoS2,

NatriumRediger

NaHCO3, NaBr, Na2CO3, NaCl, Na4Fe(CN)6, NaF, NaOH, NaI, Na2O, Na2SO4

NeodymiumRediger

Nd, Legg til forbindelser med Neodymium her

NeonRediger

Ne, Ingen kjente forbindelser med Neon.

NeptuniumRediger

NpCl3, NpCl4, NpCl5, NpCl6, NpF4, NpF5, NpF6, NpO2

NikkelRediger

Ni, Legg til forbindelser med Nikkel her

Niob (Columbium)Rediger

Nb, Legg til forbindelser med Niobium her

NitrogenRediger

N, NH3, N2H4, HNO3 Legg til forbindelser med Nitrogen her

NobeliumRediger

No, Legg til forbindelser med Nobelium her

OsmiumRediger

Os, OsO4, Legg til forbindelser med Osmium her

OksygenRediger

Denne seksjonen lister kun simple oksider, oksyhalider og relaterte forbindelser, karbonater, syrer, eller andre forbindelser.
Al2O3, AmO, AmO2, Sb2O3, Sb2O5, As2O3, As2O5, BaO, BeO, Bi2O3, BiOCl, B2O3, Br2O, CO2, CO, CeO2, ClO2, ClO3, Cl2O7, Cl2O, Cr2O3, CrO2, CrO3, CoO, Cu2O, CuO, Cm2O3, CmO2, Dy2O3, Er2O3, Eu2O3, OF2, O2F2, Fr2O, Gd2O3, Ga2O3, GeO2, Au2O3, HfO2, Ho2O3, In2O, In2O3, I2O5, IrO2, FeO, Fe3O4, Fe2O3, La2O3, PbO, PbO2, Li2O, MgO, K2O, Rb2O, Na2O, SrO, TeO2, UO2

PalladiumRediger

Pd, Legg til forbindelser med Palladium her

FosforRediger

PBr3, PCl3, PF5, P2O3, P2O5, P4S10, P4S3, PH3, H3PO4, H2PO3, KPF6, K3PO4, K2HPO4, KH2PO4, (C6H5)3P (CH3)3P

PlatinaRediger

Pt, Legg til forbindelser med Platina her

PlutoniumRediger

Pu, Legg til forbindelser med Plutonium her

PoloniumRediger

Po, Legg til forbindelser med Polonium her

KaliumRediger

K2O, KF, KCl, KBr, KI K2CO3, KOH, K2SO4, KMnO4, K2FeO4, KAl(SO4)2, Kalium citrate, KHCO3, KNO3, KVO3, K2Cr2O7, K2CrO4, K2S, KSb(OH)6, K3[Fe(CN)6], K4[Fe(CN)6], K2PtCl6

PraseodymRediger

PrBr3, Pr2(CO3)3, PrCl3, PrF3, PrI3, Pr(NO3)3, Pr2O3, PrPO4, Pr2(SO4)3, Pr2S3

PromethiumRediger

PmBr3, Pm2(CO3)3, PmCl3, PmF3, PmI3, Pm(NO3)3, Pm2O3, PmPO4, Pm2(SO4)3, Pm2S3

ProtactiniumRediger

PaCl3, PaCl4, PaCl5, PaCl6, PaF4, PaF5, PaF6, PaO2

RadiumRediger

Ra(OCOCH3)2, Ra(HCO3)2, RaB6, RaBr2, RaC2, RaCO3, RaCl2, Radium citrate, RaNCN, RaF2, RaPO3F, Ra(HOCH2(CHOH)4CO2)2, RaH2, RaHPO4, Ra(OH)2, Ra(OCl)2, RaI2, RaMoO4, Ra(NO3)2, RaC2O4, RaO, RaO2, Ra3(PO4)2, RaSiO3, RaSO4, RaS, RaTiO3, RaWO4, RaZrO3

Radon (AcTinnon,Thoron,Niton)Rediger

Rn, Legg til forbindelser med Radon her

RheniumRediger

Re, Legg til forbindelser med Rhenium her

RhodiumRediger

Rh, Legg til forbindelser med Rhodium her

RøntgeniumRediger

Rg, Legg til forbindelser med Røntgenium her

RubidiumRediger

RbH, Rb2O, RbF, RbCl, RbBr, RbI, Rb2Te, Rb2CO3, RbOH, Rb2SO4, Rb2ClO4.

RutheniumRediger

Ru, Legg til forbindelser med Ruthenium her

RutherfordiumRediger

Rf, Legg til forbindelser med Rutherfordium her

SamariumRediger

SmBr3, Sm2(CO3)3, SmCl3, SmF3, SmI3, Sm(NO3)3, Sm2O3, SmPO4, Sm2(SO4)3, Sm2S3

ScandiumRediger

ScBr3, Sc2(CO3)3, ScCl3, ScF3, ScI3, Sc(NO3)3, Sc2O3, ScPO4, Sc2(SO4)3, Sc2S3

SeaborgiumRediger

Sg, Legg til forbindelser med Seaborgium her

SelenRediger

CdSe, H2Se, HgSe, SeO2, H2SeO4, H2SeO3, Na2SeO3, ZnSe

SilisiumRediger

Si,SiO2 Legg til forbindelser med Silisium her

Sølv (Argentum)Rediger

AgF, AgF2, AgBr, AgCl, AgI, AgCN, AgONC, AgNO3, AgClO4, Ag2S, Ag2Te, Ag2O, AgO, AgBF4.

StrontiumRediger

Sr(OCOCH3)2, Sr(HCO3)2, SrB6, SrBr2, SrC2, SrCO3, SrCl2, Strontium citrate, SrNCN, SrF2, SrPO3F, Sr(HOCH2(CHOH)4CO2)2, SrH2, SrHPO4, Sr(OH)2, Sr(OCl)2, SrI2, SrMoO4, Sr(NO3)2, SrC2O4, SrO, SrO2, Sr3(PO4)2, SrSiO3, SrSO4, SrS, SrTiO3, SrWO4, SrZrO3

SvovelRediger

NaSH, H3NSO3, H2S, SO2, H2SO4, H2SO3, SO2Cl2, CdS, HgS, ZnS, S2Cl2, SCl2, SF4, SOCl2, SOBr2, CS2, CSCl2, MoS2, NH4)2S

TantalRediger

Ta, Legg til forbindelser med Tantal her

TechnetiumRediger

Tc, Legg til forbindelser med Technetium her

TellurRediger

BeTe, Bi2Te3, CdTe, (Cd,Zn)Te, (CH3)2Te, (Hg,Cd)Te, PbTe, HgTe, (Hg,Zn)Te, Ag2Te, SnTe, ZnTe, HOTeF5, H6TeO6, Na2TeO3, TeO2, TeF6, TeF4.TeCl4

TerbiumRediger

TbBr3, Tb2(CO3)3, TbCl3, TbF3, TbI3, Tb(NO3)3, Tb2O3, TbPO4, Tb2(SO4)3, Tb2S3

ThalliumRediger

Tl(OAc)3, TlSb, TlAs TlBr3, TlCl3, TlF3, TlI, Tl(NO3)3, Tl2O, Tl2O3, TlP, Tl2Se3, Tl2(SO4)3, Tl2S3, Tl(CH3)3, TlOH

ThoriumRediger

ThCl3, ThCl4, ThCl5, ThCl6, ThF4, ThF5, ThF6, ThO2

ThuliumRediger

TmBr3, Tm2(CO3)3, TmCl3, TmF3, TmI3, Tm(NO3)3, Tm2O3, TmPO4, Tm2(SO4)3, Tm2S3

Tinn (Stannum)Rediger

SnF2, SnCl2, SnCl4, SnO, SnO2, Sn(CH3)4, Sn(C2H5)4, SnS, SnSe, SnTe.

TitanRediger

TiC TiCl2, TiCl3 TiO2, TiBr4 TiCl4 TiI4 Cp2TiCl2

WolframRediger

WC, WCl6, WF6, WO3

UranRediger

UCl3, UCl4, UCl5, UCl6, UF4, UF5, UF6, UO2F2, UO2

VanadiumRediger

VC, VBr3, VCl2, VCl3 VCl4, VOCl3 V2O5 Cp2VCl2

XenonRediger

XeF2, XePtF6, XeF4, XeF6, XeO4

YtterbiumRediger

YbBr3, Yb2(CO3)3, YbCl3, YbF3, YbI3, Yb(NO3)3, Yb2O3, YbPO4, Yb2(SO4)3, Yb2S3

YttriumRediger

YBr3, Y2(CO3)3, YCl3, YF3, YI3, Y(NO3)3, Y2O3, YPO4, Y2(SO4)3, Y2S3

SinkRediger

ZnO, ZnS, ZnSe, ZnTe, ZnF2, ZnCl2, ZnBr2, ZnI2 Zn(OH)2, ZnSO4

ZirkoniumRediger

ZrC, ZrO2, ZrN, ZrCl4, ZrS2, ZrSi2, ZrSiO4, ZrF4, ZrBr4, ZrI4, Zr(OH)4, C10H11ClZr, Zr(CH3CH2COO)4, Zr(WO4)2, ZrH2, Pb(ZrxTi1-x)O3

Se ogsåRediger