Liste over norske alpinanlegg

Liste over norske alpinanlegg er en ukomplett liste over slike anlegg. Lista må gjennomgås med hensyn til navn på de enkelte anleggene, i tillegg til at den må kompletteres.

Norske alpinanleggRediger

Høyde moh. er høyeste høyde i anlegget.

AgderRediger

- i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. km trasé Geografisk posisjon
Vegårshei ski- og aktivitetssenter Vegårshei Vegårshei Agder 1 1 80 - - 58°45′15″N 8°51′26″Ø
Brokke alpinsenter Brokke Valle Agder 3 5 230 780 4 59°05′38″N 7°27′00″Ø
Hovden skisenter Hovden i Setesdal Bykle Agder 8 27 420 1180 34 59°34′08″N 7°20′55″Ø
Bortelid skisenter Bortelid Åseral Agder 6 14 - - 6 58°49′29″N 7°28′27″Ø
Eikerapen alpinsenter Eikerapen Åseral Agder 2 6 300 680 2 58°32′30″N 7°21′48″Ø
Knaben alpinanlegg Kvinesdal Kvinesdal Agder 1 3 180 - 3 58°39′59″N 6°59′07″Ø
Krågeland alpinsenter Kvinesdal Kvinesdal Agder 2 3 110 - - 58°30′26″N 6°51′43″Ø
Bjørnestad skisenter Sirdal Sirdal Agder 1 2 200 - 2 58°39′43″N 6°35′37″Ø
Egersund skisenter Sirdal Sirdal Agder - - - - - 58°38′06″N 6°30′40″Ø
Sirdal Skisenter Sirdal Sirdal Agder 9 22 - 830 - 58°53′00″N 6°51′00″Ø
Tjørhomfjellet/Ålsheia skisenter Sirdal Sirdal Agder 9 23 364 928 17 58°54′38″N 6°50′19″Ø
Ådneram skitrekk Sirdal Sirdal Agder 4 4 255 - 4 59°01′24″N 6°55′21″Ø
Fidjeland skitrekk Sirdal Sirdal Agder 3 3 360 - 5 58°57′41″N 6°55′51″Ø
Ljosland skisenter Ljosland Åseral Agder 2 5 293 650 2 58°47′03″N 7°19′54″Ø

InnlandetRediger

- i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. km trasé Geografisk posisjon
Liertoppen skisenter Ingeberg Hamar Innlandet 1 6 100 - - 60°52′35″N 11°07′17″Ø
Tørudbakken skisenter Brumunddal Ringsaker Innlandet - - - - - 60°52′44″N 10°57′55″Ø
Øvernløypa alpinbakke Stavsjo Ringsaker Innlandet 1 2 131 - - 60°48′52″N 10°49′30″Ø
Budor skitrekk Løten Løten Innlandet 2 5 108 - 3 60°57′01″N 11°17′17″Ø
Renåfjellet skitrekk Rendalen Rendalen Innlandet 1 4 215 - - 61°42′55″N 11°17′32″Ø
Fjellsyn skitrekk Dalholen Folldal Innlandet 2 2 106 - - 62°10′48″N 9°48′34″Ø
Fulufjellet alpinsenter Fulufjellet Trysil Innlandet 2 9 230 730 9 61°23′27″N 12°44′45″Ø
Sjusjøen skisenter Sjusjøen Ringsaker Innlandet 3 8 250 950 7 61°09′08″N 10°39′17″Ø
Trysilfjellet Trysil Trysil Innlandet 32 65 685 1130 71 61°18′29″N 12°14′05″Ø
Digeråsen skisenter Rena Åmot Innlandet 2 5 218 700 5,5 61°10′18″N 11°17′32″Ø
Røros alpinsenter Hummelfjell Os Os Hedmark 4 7 210 660 6 -
Savalen Savalen Tynset Hedmark 4 7 200 - - -
Nordseter skisenter Lillehammer Lillehammer Innlandet - - - 850 1 61°10′57″N 10°37′09″Ø
Grotli skiheiser Skjåk Skjåk Innlandet 2 5 - - - 62°01′02″N 7°37′51″Ø
Galdhøpiggen sommerskisenter Bøverdalen Lom Innlandet 1 1 350 2200 2 61°40′22″N 8°22′14″Ø
Fefor skisenter Vinstra Nord-Fron Innlandet - - - - - 61°32′21″N 9°38′31″Ø
Mysusæter skianlegg Otta Sel Innlandet - - - - - 61°48′24″N 9°40′54″Ø
Wadahl skiheiser Gålå Sør-Fron Innlandet 3 6 200 - - 61°30′19″N 9°47′05″Ø
Ringebufjellet skisenter Ringebu Ringebu Innlandet 2 3 143 - - 61°40′24″N 10°05′17″Ø
Skjerdingen skiheis Ringebu Ringebu Innlandet - - - 850 - 61°42′30″N 10°34′13″Ø
Dalseter skiservice Espedalen Gausdal Innlandet 1 2 140 - 1 61°23′04″N 9°36′55″Ø
Jomfruslettheisen Etnedal Etnedal Innlandet 1 3 108 - - 61°01′53″N 9°41′35″Ø
Brattstølen skisenter Tisleidalen Nord-Aurdal Innlandet - - - - - 60°51′55″N 9°11′43″Ø
Beitostølen skisenter Beitostølen Øystre Slidre Innlandet 7 13 200 1030 12 61°14′58″N 8°54′25″Ø
Beito alpinsenter Beitostølen Øystre Slidre Innlandet 2 8 360 - - 61°13′40″N 8°49′24″Ø
Bjorli alpinanlegg Bjorli Lesja Innlandet 6 11 650 1260 20 62°15′55″N 8°12′42″Ø
Dombås skiheiser Dombås Dovre Innlandet 2 4 350 1110 - 62°04′35″N 9°08′43″Ø
Tyin-Filefjell skisenter Filefjell Vang Innlandet 5 14 450 1230 17 61°11′19″N 8°13′05″Ø
Gålå skiarena Gålå Sør-Fron Innlandet 8 15 315 1150 19 61°39′00″N 9°48′00″Ø
Hafjell alpinsenter Hafjell Øyer Innlandet 18 33 864 1059 44 61°14′15″N 10°28′31″Ø
Kvitfjell Alpinanlegg Fåvang Ringebu Innlandet 14 24 854 1039 39 61°28′12″N 10°09′39″Ø
Lemonsjø Jotunheimen alpinsenter Lemonsjøen Vågå Innlandet 3 5 400 1200 10 61°45′20″N 9°04′15″Ø
Skeikampen alpinsenter Skeikampen Gausdal Innlandet 10 17 350 1130 21 61°20′32″N 10°05′23″Ø
Spåtind Nordre Land Nordre Land Innlandet 2 2 150 1100 3 61°07′12″N 9°53′29″Ø
Valdres alpinsenter Aurdal Nord-Aurdal Innlandet 4 11 360 1060 10 60°56′09″N 9°25′09″Ø
Vaset skiheiser Vaset Vestre Slidre Innlandet 2 3 - 1050 7 60°59′11″N 8°58′00″Ø

Møre og RomsdalRediger

- i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. km trasé Geografisk posisjon
Ørsta skisenter Bondalseidet Ørsta Møre og Romsdal 4 7 550 - 8 62°09′04″N 6°17′13″Ø
Tusten skiheiser Molde Molde Møre og Romsdal 4 15 560 - 15 62°45′59″N 7°15′44″Ø
Hjelset skisenter Molde Molde Møre og Romsdal 1 1 - - 62°47′29″N 7°30′59″Ø
Freikollheisen Kristiansund Kristiansund Møre og Romsdal - - - - 63°02′53″N 7°46′52″Ø
Spjelkavikheisen Spjelkavik Ålesund Møre og Romsdal 1 1 300 - 62°27′37″N 6°22′54″Ø
Volda skisenter Volda Volda Møre og Romsdal 2 3 335 320 11 62°09′17″N 6°09′05″Ø
Stordal alpinsenter Stordal Fjord Møre og Romsdal 4 5 343 - 7 62°24′31″N 7°12′44″Ø
Ørskogfjell skisenter Vestnes Vestnes Møre og Romsdal 2 4 300 - 6 62°32′18″N 6°57′55″Ø
Rauma skisenter Rauma Rauma Møre og Romsdal 1 3 300 - 4 62°35′49″N 7°38′52″Ø
Solbjøra skileikanlegg Eidsvåg i Romsdal Molde Møre og Romsdal - - - - 62°46′38″N 8°02′05″Ø
Børsetlia alpinanlegg Alvundeid Sunndal Møre og Romsdal - - - - 62°46′29″N 8°32′39″Ø
Surnadal alpinsenter Sæterlia Surnadal Møre og Romsdal 1 - - - 4 62°57′54″N 8°40′47″Ø
Strandafjellet Stranda Stranda Møre og Romsdal 7 12 800 1230 25 62°17′25″N 6°50′24″Ø
Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter Sykkylven Sykkylven Møre og Romsdal 5 - 495 865 16 62°20′13″N 6°45′51″Ø

NordlandRediger

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. km trasé Geografisk posisjon
Ankenes alpinanlegg Ankenes Narvik Nordland 2 8 295 400 5 68°24′48″N 17°23′23″Ø
Narvikfjellet skisenter Narvik Narvik Nordland 6 13 878 1003 20 68°25′18″N 17°28′56″Ø
Skillevollen alpinsenter Båsmoen Rana Nordland 3 4 270 310 3 66°20′16″N 14°05′32″Ø
Vestvatn alpinanlegg Bodø Bodø Nordland 3 5 315 491 6 67°04′14″N 14°58′26″Ø
Kjemsåsen alpinsenter Vefsn Vefsn Nordland 3 8 300 550 - 65°50′17″N 13°21′30″Ø
Glomfjord alpinsenter Glomfjord Meløy Nordland 2 4 400 120 1,5 66°49′13″N 13°57′30″Ø
Lofoten alpinsenter Vestvågøy Vestvågøy Nordland 2 2 370 - - 68°08′00″N 13°49′10″Ø
Sulitjelma Fjellandsby Sulitjelma Fauske Nordland 1 7 138 558 7 67°05′28″N 16°03′47″Ø
Ånstadblåheia skitrekk Sortland Sortland Nordland 1 1 300 503 2 68°43′16″N 15°22′31″Ø

OsloRediger

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Jerikobakken Lindeberg Oslo Oslo 2 2 40 0 59°55′56″N 10°53′16″Ø
Leirskallen skisenter Leirskallen Oslo Oslo 1 2 60 0 59°51′36″N 10°49′45″Ø
Lia skisenter Liastua Oslo Oslo 0 0 0 850 59°57′56″N 10°55′54″Ø
Oslo skisenter Grefsenkollen Grefsenåsen Oslo Oslo 0 0 0 382 59°57′32″N 10°48′25″Ø
Oslo vinterpark Tryvann Tryvannshøgda Oslo Oslo 11 18 400 530 59°59′25″N 10°37′56″Ø
Sloreåsen Skibakke Ljan/Nordstrand Oslo Oslo 2 2 70 38 59°50′48″N 10°47′37″Ø

RogalandRediger

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Stavtjørn alpinsenter Bjerkreim Bjerkreim Rogaland 4 4 250 0 58°42′14″N 6°21′47″Ø
Gilja skiheis Gjesdal Gjesdal Rogaland 1 3 180 0 58°49′14″N 6°17′46″Ø
Gullingen skisenter Suldal Suldal Rogaland 1 3 137 0 59°24′54″N 6°27′54″Ø
Sauda skisenter Saudasjøen Sauda Rogaland 6 11 500 850 59°37′28″N 6°14′43″Ø

Troms og FinnmarkRediger

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh Geografisk posisjon
Målselv fjellandsby Bardufoss Målselv Troms og Finnmark 4 9 435 550 69°04′09″N 18°30′22″Ø
Sollifjellet alpinsenter Harstad Harstad Troms og Finnmark 1 2 320 0 68°47′37″N 16°24′59″Ø
Tromsø alpinsenter Kroken Tromsø Troms og Finnmark 3 6 550 0 69°40′36″N 19°04′07″Ø
Steilia alpinsenter Setermoen Bardu Troms og Finnmark 1 2 300 0 68°51′11″N 18°24′06″Ø
Sandviklia alpinanlegg Finnsnes Senja Troms og Finnmark 1 2 245 0 69°14′23″N 18°01′57″Ø
Lyngseidet skitrekk Lyngseidet Lyngen Troms og Finnmark 1 2 151 64 69°34′29″N 20°11′31″Ø
Alta ski- og alpinsenter Alta Alta Troms og Finnmark 2 6 210 270 70°02′06″N 23°34′00″Ø
Nordkapp Alpinklubb Honningsvåg Nordkapp Troms og Finnmark 1 2 70°59′25″N 26°02′00″Ø
Sandnes alpinsenter Sandnes (Sør-Varanger) Sør-Varanger Troms og Finnmark 1 2 125 127 69°40′19″N 29°55′42″Ø

TrøndelagRediger

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Knyken skisenter Orkdal Orkland Trøndelag 2 4 0 0 63°15′44″N 9°44′41″Ø
Vassfjellet skisenter Klæbu Trondheim Trøndelag 5 11 460 0 63°15′56″N 10°24′04″Ø
Ålen skisenter Ålen Holtålen Trøndelag 1 5 336 720 62°50′12″N 11°18′04″Ø
Tydal skisenter Tydal Tydal Trøndelag 2 3 190 600 62°57′47″N 11°47′23″Ø
Nerskogen skisenter Rennebu Rennebu Trøndelag 3 5 352 0 62°46′24″N 9°36′36″Ø
Oppdal skisenter Oppdal Oppdal Trøndelag 18 39 715 1300 62°36′05″N 9°41′08″Ø
Gråkallen skisenter Trondheim Trondheim Trøndelag 2 0 0 385 63°25′07″N 10°16′00″Ø
Steinan skitrekk Trondheim Trondheim Trøndelag 1 2 45 150 63°24′07″N 10°26′28″Ø
Grong skisenter Grong Grong Trøndelag 4 15 475 700 64°23′40″N 12°19′12″Ø
Meråker alpinsenter Meråker Meråker Trøndelag 4 12 0 240 63°26′39″N 11°40′49″Ø
Blakkhaugen alpinsenter Overhalla Overhalla Trøndelag 1 3 180 0 64°30′16″N 12°02′54″Ø
Lierne skisenter Lierne Lierne Trøndelag 1 2 143 0 64°26′47″N 13°43′11″Ø
Torsbustaden alpinsenter Levanger Levanger Trøndelag 2 3 175 230 63°41′09″N 11°18′21″Ø
Sæli skisenter (nedlagt) Steinkjer Steinkjer Trøndelag 0 0 0 0 63°54′29″N 11°37′09″Ø

Vestfold og TelemarkRediger

Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Svarstad skisenter Lågendalen Larvik Vestfold og Telemark 4 7 240 400 59°23′47″N 9°55′53″Ø
Høgåsbakken Alpinsenter Botne Holmestrand Vestfold og Telemark 2 2 59°30′50″N 10°13′40″Ø
Svanstul skisenter Skien Skien Vestfold og Telemark 1 2 45 0 59°23′19″N 9°25′36″Ø
Siljan skisenter Siljan Siljan Vestfold og Telemark 2 4 230 0 59°16′53″N 9°40′37″Ø
Vierli skisenter Vierli Vinje Vestfold og Telemark 5 9 180 1000 59°44′43″N 8°10′12″Ø
Gaustablikk skisenter Gaustablikk Tinn Vestfold og Telemark 7 20 350 960 59°52′53″N 8°44′09″Ø
Gautefall alpinsenter Gautefall Drangedal Vestfold og Telemark 7 17 200 700 59°03′38″N 8°43′35″Ø
Hallbjønnsekken Dalen Tokke kommune Vestfold og Telemark 2 4 330 1100 59°27′17″N 7°58′49″Ø
Haukelifjell skisenter Haukelifjell Vinje Vestfold og Telemark 4 6 305 1150 59°46′51″N 7°20′09″Ø
Lifjell Bø i Telemark Midt-Telemark Vestfold og Telemark 3 5 220 810 59°28′21″N 9°01′38″Ø
Rauland skisenter Rauland Vinje Vestfold og Telemark 9 26 245 1130 59°44′19″N 8°08′10″Ø
Raulandsfjell alpinsenter Raulandsgrend Vinje Vestfold og Telemark 2 4 360 1000 59°43′17″N 8°00′02″Ø
Vrådal panorama skisenter Vrådal Kviteseid Vestfold og Telemark 5 15 473 740 59°18′35″N 8°26′22″Ø

VestlandRediger

0 i tabellen betyr at verdien mangler
Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Fjellhaugen skisenter Kvinnherrad Kvinnherad Vestland 1 2 174 0 59°51′04″N 6°03′56″Ø
Folgefonn sommarskisenter Jondal Ullensvang Vestland 2 3 250 1450 60°13′36″N 6°26′02″Ø
Sysendalen skisenter Eidfjord Eidfjord Vestland 1 3 210 0 60°24′47″N 7°20′12″Ø
Haugsåsen skisenter Granvin Voss Vestland 1 1 90 0 60°32′44″N 6°44′54″Ø
Oppheimsheisen Vossestrand Voss Vestland 2 2 250 0 60°47′37″N 6°34′32″Ø
Bygdastølen skiheis Fusa Bjørnafjorden Vestland 0 0 0 0 60°15′45″N 5°49′02″Ø
Stordalen skisenter Masfjorden Masfjorden Vestland 1 1 0 496 60°57′06″N 5°41′00″Ø
Eikedalen skisenter Eikedalen Samnanger Vestland 8 13 470 920 60°23′44″N 5°54′46″Ø
Finse skisenter Finse Ulvik Vestland 1 1 200 1222 60°36′14″N 7°30′13″Ø
Kvamskogen ski-eldorado Kvamskogen Kvam Vestland 3 7 205 580 60°22′16″N 5°58′03″Ø
Røldal skisenter Røldal Ullensvang Vestland 6 13 500 1300 59°49′24″N 6°44′25″Ø
Voss Fjellandsby Myrkdalen Voss Vestland 7 16 600 1060 60°50′00″N 6°27′00″Ø
Voss resort fjellheisar Bavallstunet Voss Vestland 12 14 750 990 60°37′45″N 6°36′03″Ø
Siplo skisenter Høyanger Høyanger Vestland 2 3 272 0 61°13′40″N 6°02′40″Ø
Kleppa skisenter Leikanger Sogndal Vestland 1 1 120 0 61°11′41″N 6°49′01″Ø
Hodlekve skisenter Sogndal Sogndal Vestland 2 5 315 500 61°17′25″N 6°59′09″Ø
Sunnfjord skisenter Førde Sunnfjord Vestland 2 4 200 0 61°28′31″N 5°44′19″Ø
Breimsbygda skisenter Gloppen Gloppen Vestland 4 5 250 600 61°45′56″N 6°30′19″Ø
Stryn sommarskisenter Stryn Stryn Vestland 2 8 520 0 61°57′19″N 7°21′37″Ø
Stryn skisenter Stryn Stryn Vestland 4 5 350 1000 61°55′58″N 6°45′22″Ø
Harpefossen skisenter Nordfjordeid Stad Vestland 5 9 700 780 61°57′27″N 5°55′52″Ø
Jølster skisenter Vassenden Sunnfjord Vestland 4 4 230 780 61°28′56″N 6°05′28″Ø
Sogn skisenter Sogndal Sogndal Vestland 2 5 550 880 61°20′09″N 7°12′59″Ø

VikenRediger

Alpinanlegg Sted Kommune Fylke Heis Trasé Fallhøyde moh. Geografisk posisjon
Vardåsen skisenter Borgen Asker Viken 2 2 130 59°48′40″N 10°25′51″Ø
Søndre Bjanes alpinsenter (nedlagt) Fetsund Lillestrøm Viken 1 1 35 140
Kirkerudbakken skisenter Kirkerud Bærum Viken 3 2 120 59°54′19″N 10°28′51″Ø
Kolsås skisenter Kolsås Bærum Viken 3 2 150 59°56′11″N 10°31′19″Ø
Lommedalen skisenter Lommedalen Bærum Viken 2 2 141 59°57′19″N 10°28′53″Ø
Hurdal skisenter Hurdal Hurdal Viken 4 10 285 60°27′53″N 11°04′04″Ø
Varingskollen Hakadal Nittedal Viken 5 5 400 60°06′13″N 10°50′34″Ø
Nylendlia skianlegg Kjeller Lillestrøm Viken 1 1 63 59°58′58″N 11°01′05″Ø
Nannestad skisenter Maura Nannestad Viken 1 2 150 60°15′48″N 11°01′25″Ø
Kniplia skisenter Gjerdrum Gjerdrum Viken 1 1 86 60°03′51″N 11°00′33″Ø
Bjørkelangen skisenter Bjørkelangen Aurskog-Høland Viken 59°53′11″N 11°32′43″Ø
Marikollen skisenter Fjerdingby Rælingen Viken 2 3 200 59°55′20″N 11°03′29″Ø
Ingierkollen slalåmsenter Kolbotn Nordre Follo Viken 2 3 115 59°48′08″N 10°47′36″Ø
Trolldalen skisenter Siggerud Nordre Follo Viken stengt 59°47′13″N 10°52′31″Ø
Brattbakken Nesodden Nesodden Viken 1 1 55 59°50′19″N 10°39′17″Ø
Vikersund alpinsenter Vikersund Modum Viken 2 1 555 0 59°58′02″N 10°01′04″Ø
Haglebu skisenter Haglebu Sigdal Viken 4 4 200 0 60°20′41″N 9°11′28″Ø
Bergerbakken alpinanlegg Hvittingfoss Kongsberg Viken 1 3 160 0 59°29′50″N 10°00′25″Ø
Ringkollen alpin Ringkollen Ringerike Viken 1 2 0 0 60°09′54″N 10°23′03″Ø
Nystølen skitrekk Nesbyen Nesbyen Viken 1 3 50 980 60°30′51″N 8°57′48″Ø
Ranten skitrekk Nesbyen Nesbyen Viken 1 2 130 1000 60°32′06″N 8°47′00″Ø
Liatoppen skisenter Liatoppen Ål Viken 1 2 110 0 60°40′11″N 8°37′18″Ø
Skarslia ski- og akesenter Bergsjøområdet Ål Viken 2 2 185 900 60°40′56″N 8°17′10″Ø
Dagali Fjellpark Dagali Hol Viken 2 5 220 900 60°23′44″N 8°25′23″Ø
Lia skisenter Geilo Hol Viken 0 0 0 850 60°27′48″N 8°21′52″Ø
Slaatta skisenter Geilo Hol Viken 4 7 140 0 60°32′20″N 8°12′42″Ø
Tempelseter skiheis Eggedal Sigdal Viken 1 3 0 0 60°16′22″N 9°24′40″Ø
Blefjellheisen Blefjell Flesberg Viken 1 3 130 0 59°48′11″N 9°23′45″Ø
Fagerfjell skisenter Blefjell Flesberg Viken 3 7 145 650 59°49′50″N 9°18′42″Ø
Vegglifjell skisenter Veggli Rollag Viken 1 3 160 1000 60°03′08″N 9°00′26″Ø
Drammen Skisenter Åssiden Drammen Viken 3 4 280 350 59°45′46″N 10°07′33″Ø
Geilo Geilo Hol Viken 20 40 378 800 60°32′24″N 8°12′00″Ø
Gol skisenter Gol Gol Viken 3 6 699 1150 60°42′29″N 8°54′51″Ø
Storefjell ski- og akesenter Golsfjellet Gol Viken 2 1 699 0 60°48′18″N 8°57′00″Ø
Hallingskarvet skisenter Sudndalen Hol Viken 3 7 510 1244 60°38′47″N 8°01′41″Ø
Hemsedal skisenter Hemsedal Hemsedal Viken 22 48 810 1440 60°51′36″N 8°31′01″Ø
Kongsberg skisenter Kongsberg Kongsberg Viken 5 10 330 600 59°39′45″N 9°37′12″Ø
Nesbyen alpinsenter Nesbyen Nesbyen Viken 5 11 370 1100 60°32′12″N 9°01′41″Ø
Norefjell skisenter Norefjell Krødsherad Viken 11 22 1010 1190 60°13′14″N 9°35′55″Ø
Uvdal Alpinsenter Uvdal Nore og Uvdal Viken 3 9 620 1209 60°17′53″N 8°31′50″Ø
Ål skisenter Votndalen Ål Viken 7 6 475 1040 60°40′08″N 8°31′59″Ø
Kjerringåsen alpinsenter Sarpsborg Sarpsborg Viken 3 5 128 210 59°23′31″N 11°05′47″Ø
Middagsåsen sportssenter Våler i Østfold Våler i Østfold Viken 3 3 80 110 59°29′50″N 10°50′23″Ø

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger