Åpne hovedmenyen

Liste over flyselskaper

Wikimedia-listeartikkel

Innhold

Liste over flyselskaper er en liste over alle lands flyselskaper som er i drift.[1][når?]

AfrikaRediger

AlgerieRediger

AngolaRediger

BeninRediger

BotswanaRediger

Burkina FasoRediger

BurundiRediger

Den demokratiske republikken KongoRediger

DjiboutiRediger

EgyptRediger

Ekvatorial-GuineaRediger

ElfenbenskystenRediger

EritreaRediger

EtiopiaRediger

GabonRediger

GambiaRediger

GhanaRediger

GuineaRediger

KamerunRediger

Kapp VerdeRediger

KenyaRediger

KomoreneRediger

LibyaRediger

MadagaskarRediger

MalawiRediger

MaliRediger

MauritaniaRediger

MauritiusRediger

MarokkoRediger

MosambikRediger

NamibiaRediger

NigerRediger

NigeriaRediger

Republikken KongoRediger

RéunionRediger

RwandaRediger

São Tomé og PríncipeRediger

SenegalRediger

SeychelleneRediger

Sierra LeoneRediger

SomaliaRediger

SudanRediger

SwazilandRediger

Sør-AfrikaRediger

TanzaniaRediger

TogoRediger

TsjadRediger

TunisiaRediger

UgandaRediger

ZambiaRediger

ZimbabweRediger

AsiaRediger

 
China Eastern Airlines fra Kina

AfghanistanRediger

BahrainRediger

BangladeshRediger

BhutanRediger

BruneiRediger

BurmaRediger

FilippineneRediger

HongkongRediger

IndiaRediger

IndonesiaRediger

IranRediger

IrakRediger

IsraelRediger

JapanRediger

JemenRediger

JordanRediger

KasakhstanRediger

Nord-KoreaRediger

Sør-KoreaRediger

KambodsjaRediger

KinaRediger

KuwaitRediger

KirgisistanRediger

LaosRediger

LibanonRediger

MacaoRediger

MalaysiaRediger

MaldiveneRediger

MongoliaRediger

NepalRediger

OmanRediger

PakistanRediger

PalestinaRediger

QatarRediger

Saudi-ArabiaRediger

SingaporeRediger

Sri LankaRediger

SyriaRediger

TaiwanRediger

TadsjikistanRediger

ThailandRediger

TurkmenistanRediger

De forente arabiske emiraterRediger

UsbekistanRediger

VietnamRediger

Øst-TimorRediger

EuropaRediger

AlbaniaRediger

ArmeniaRediger

AserbajdsjanRediger

BelgiaRediger

Bosnia-HercegovinaRediger

BulgariaRediger

DanmarkRediger

EstlandRediger

FærøyeneRediger

FinlandRediger

FrankrikeRediger

GeorgiaRediger

GrønlandRediger

HviterusslandRediger

HellasRediger

IslandRediger

IrlandRediger

ItaliaRediger

KroatiaRediger

KyprosRediger

LatviaRediger

LitauenRediger

LuxembourgRediger

MakedoniaRediger

MaltaRediger

MoldovaRediger

MontenegroRediger

NederlandRediger

NorgeRediger

PolenRediger

PortugalRediger

RomaniaRediger

RusslandRediger

SerbiaRediger

SlovakiaRediger

SloveniaRediger

SpaniaRediger

StorbritanniaRediger

SverigeRediger

SveitsRediger

TsjekkiaRediger

TyrkiaRediger

TysklandRediger

UkrainaRediger

UngarnRediger

ØsterrikeRediger

Nord-AmerikaRediger

 
go! fra USA

AnguillaRediger

Antigua og BarbudaRediger

ArubaRediger

BahamasRediger

BarbadosRediger

BelizeRediger

De britiske JomfruøyerRediger

CanadaRediger

CaymanøyeneRediger

Costa RicaRediger

CuraçaoRediger

CubaRediger

Den dominikanske republikkRediger

El SalvadorRediger

GuadeloupeRediger

GuatemalaRediger

HaitiRediger

HondurasRediger

JamaicaRediger

MartiniqueRediger

MexicoRediger

MontserratRediger

De nederlandske AntillerRediger

NicaraguaRediger

PanamaRediger

Puerto RicoRediger

Saint Vincent og GrenadineneRediger

Turks og CaicosRediger

USARediger

OseaniaRediger

Amerikansk SamoaRediger

AustraliaRediger

CookøyeneRediger

FijiRediger

Fransk PolynesiaRediger

GuamRediger

KiribatiRediger

MarshalløyeneRediger

NauruRediger

New ZealandRediger

Ny-CaledoniaRediger

PalauRediger

Papua Ny-GuineaRediger

SalomonøyeneRediger

SamoaRediger

VanuatuRediger

Sør-AmerikaRediger

ArgentinaRediger

BoliviaRediger

BrasilRediger

ChileRediger

ColombiaRediger

EcuadorRediger

GuyanaRediger

ParaguayRediger

PeruRediger

SurinamRediger

UruguayRediger

VenezuelaRediger

Se ogsåRediger

ReferanserRediger