Åpne hovedmenyen

Liste over medaljevinnere under Sommer-OL 2016

Wikimedia-listeartikkel
Liste over medaljevinnere under Sommer-OL 2016
Liste over medaljevinnere under Sommer-OL 2016
MesterskapSommer-OL 2016 i Rio de Janeiro
Antall øvelser306
Beste nasjonUSA USA
Flest medaljerUSA USA
Beste utøverUSA Michael Phelps
Sommer-OL 2016

Liste over medaljevinnere under Sommer-OL 2016 inneholder alle utøvere som tok medalje under Sommer-OL 2016 som ble holdt i Rio de Janeiro, Brasil fra 5. august til 21. august 2016.

Omtrent 11 000 utøvere[1] deltok i 306 øvelser i totalt 42 idretter under lekene.[2]

Vietnam, Kosovo, Fiji, Singapore, Puerto Rico, Bahrain, Jordan, Tadsjikistan og Elfenbenskysten vant sine første olympiske gullmedaljer. Jordan, Kosovo og Fiji vant sine første olympiske medaljer av noe slag.[3][4][5][6][7][8][9][10][11][12] Den kuwaitiske skytteren Fehaid Al-Deehani ble den første uavhengige deltakeren som vant en gullmedalje,[13][14] selv om utøvere har vunnet under det olympiske flagget i 1980 og 1992.

Innhold
  1. Badminton
  2. Basketball
  3. Boksing
  4. Bordtennis
  5. Bryting
  6. Bueskyting
  7. Fekting
  8. Fotball
  9. Friidrett
  10. Golf
  11. Hestesport
  1. Håndball
  2. Judo
  3. Landhockey
  4. Moderne femkamp
  5. Padling
  6. Roing
  7. Seiling
  8. Sjumannsrugby
  9. Skyting
  10. Stuping
  11. Svømming
  1. Sykling
  2. Synkronsvømming
  3. Taekwondo
  4. Tennis
  5. Triatlon
  6. Turn
  7. Vannpolo
  8. Vektløfting
  9. Volleyball
Se også       Referanser       Eksterne lenker


Badminton pictogram.svg BadmintonRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Singel menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Chen Long
Kina (CHN)
Flag of Malaysia.svg Lee Chong Wei
Malaysia (MAS)
Flag of Denmark.svg Viktor Axelsen
Danmark (DEN)
Dobbel menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Fu Haifeng
Zhang Nan
Flag of Malaysia.svg Malaysia (MAS)
Goh V Shem
Tan Wee Kiong
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Chris Langridge
Marcus Ellis
Singel kvinner
detaljer
Flag of Spain.svg Carolina Marín
Spania (ESP)
Flag of India.svg P.V. Sindhu
India (IND)
Flag of Japan.svg Nozomi Okuhara
Japan (JPN)
Dobbel kvinner
detaljer
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Misaki Matsutomo
Ayaka Takahashi
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Christinna Pedersen
Kamilla Rytter Juhl
Flag of South Korea.svg Sør-Korea (KOR)
Jung Kyung-eun
Shin Seung-chan
Mixed dobbel
detaljer
Flag of Indonesia.svg Indonesia (INA)
Tontowi Ahmad
Liliyana Natsir
Flag of Malaysia.svg Malaysia (MAS)
Chan Peng Soon
Goh Liu Ying
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Zhang Nan
Zhao Yunlei

Basketball pictogram.svg BasketballRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Jimmy Butler
Kevin Durant
DeAndre Jordan
Kyle Lowry
Harrison Barnes
DeMar DeRozan
Kyrie Irving
Klay Thompson
DeMarcus Cousins
Paul George
Draymond Green
Carmelo Anthony
Flag of Serbia.svg Serbia (SRB)
Milos Teodosic
Marko Simonovic
Bogdan Bogdanovic
Stefan Markovic
Nikola Kalinic
Nemanja Nedovic
Stefan Bircevic
Miroslav Raduljica
Nikola Jokic
Vladimir Stimac
Stefan Jovic
Milan Macvan
Flag of Spain.svg Spania (ESP)
Pau Gasol
Rudy Fernández
Sergio Rodríguez
Juan Carlos Navarro
José Manuel Calderón
Felipe Reyes
Víctor Claver
Willy Hernangómez
Álex Abrines
Sergio Llull
Nikola Mirotić
Ricky Rubio
Kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Seimone Augustus
Sue Bird
Tamika Catchings
Tina Charles
Elena Delle Donne
Sylvia Fowles
Brittney Griner
Angel McCoughtry
Maya Moore
Breanna Stewart
Diana Taurasi
Lindsay Whalen
Flag of Spain.svg Spania (ESP)
Leticia Romero
Laura Nicholls
Silvia Domínguez
Alba Torrens
Laia Palau
Marta Xargay
Leonor Rodríguez
Lucila Pascua
Anna Cruz
Laura Quevedo
Laura Gil
Astou Ndour
Flag of Serbia.svg Serbia (SRB)
Tamara Radočaj
Sonja Petrović
Saša Čađo
Sara Krnjić
Nevena Jovanović
Jelena Milovanović
Dajana Butulija
Dragana Stanković
Aleksandra Crvendakić
Milica Dabović
Ana Dabović
Danielle Page

Boxing pictogram.svg BoksingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Lett fluevekt menn
detaljer
Flag of Uzbekistan.svg Hasanboy Dusmatov
Usbekistan (UZB)
Flag of Colombia.svg Yuberjén Martínez
Colombia (COL)
Flag of Cuba.svg Joahnys Argilagos
Cuba (CUB)
Flag of the United States.svg Nico Hernández
USA (USA)
Fluevekt menn
detaljer
Flag of Uzbekistan.svg Shakhobidin Zoirov
Usbekistan (UZB)
Flag of Russia.svg Misha Aloyan
Russland (RUS)
Flag of Venezuela.svg Yoel Finol
Venezuela (VEN)
Flag of the People's Republic of China.svg Hu Jianguan
Kina (CHN)
Bantamvekt menn
detaljer
Flag of Cuba.svg Robeisy Ramírez
Cuba (CUB)
Flag of the United States.svg Shakur Stevenson
USA (USA)
Flag of Russia.svg Vladimir Nikitin
Russland (RUS)
Flag of Uzbekistan.svg Murodjon Akhmadaliev
Usbekistan (UZB)
Lettvekt menn
detaljer
Flag of Brazil.svg Robson Conceição
Brasil (BRA)
Flag of France.svg Sofiane Oumiha
Frankrike (FRA)
Flag of Cuba.svg Lázaro Álvarez
Cuba (CUB)
Flag of Mongolia.svg Dorjnyambuugiin Otgondalai
Mongolia (MGL)
Lett weltervekt menn
detaljer
Flag of Uzbekistan.svg Fazliddin Gaibnazarov
Usbekistan (UZB)
Flag of Azerbaijan.svg Lorenzo Sotomayor
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Russia.svg Vitaly Dunaytsev
Russland (RUS)
Flag of Germany.svg Artem Harutyunyan
Tyskland (GER)
Weltervekt menn
detaljer
Flag of Kazakhstan.svg Daniyar Yeleussinov
Kasakhstan (KAZ)
Flag of Uzbekistan.svg Shakhram Giyasov
Usbekistan (UZB)
Flag of Morocco.svg Mohammed Rabii
Marokko (MAR)
Flag of France.svg Souleymane Cissokho
Frankrike (FRA)
Mellomvekt menn
detaljer
Flag of Cuba.svg Arlen López
Cuba (CUB)
Flag of Uzbekistan.svg Bektemir Melikuziev
Usbekistan (UZB)
Flag of Mexico.svg Misael Rodríguez
Mexico (MEX)
Flag of Azerbaijan.svg Kamran Shakhsuvarly
Aserbajdsjan (AZE)
Lett tungvekt menn
detaljer
Flag of Cuba.svg Julio César La Cruz
Cuba (CUB)
Flag of Kazakhstan.svg Adilbek Niyazymbetov
Kasakhstan (KAZ)
Flag of France.svg Mathieu Bauderlique
Frankrike (FRA)
Flag of the United Kingdom.svg Joshua Buatsi
Storbritannia (GBR)
Tungvekt menn
detaljer
Flag of Russia.svg Evgeny Tishchenko
Russland (RUS)
Flag of Kazakhstan.svg Vasiliy Levit
Kasakhstan (KAZ)
Flag of Uzbekistan.svg Rustam Tulaganov
Usbekistan (UZB)
Flag of Cuba.svg Erislandy Savón
Cuba (CUB)
Super tungvekt menn
detaljer
Flag of France.svg Tony Yoka
Frankrike (FRA)
Flag of the United Kingdom.svg Joe Joyce
Storbritannia (GBR)
Flag of Croatia.svg Filip Hrgović
Kroatia (CRO)
Flag of Kazakhstan.svg Ivan Dychko
Kasakhstan (KAZ)
Fluevekt kvinner
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Nicola Adams
Storbritannia (GBR)
Flag of France.svg Sarah Ourahmoune
Frankrike (FRA)
Flag of the People's Republic of China.svg Ren Cancan
Kina (CHN)
Flag of Colombia.svg Ingrit Valencia
Colombia (COL)
Lettvekt kvinner
detaljer
Flag of France.svg Estelle Mossely
Frankrike (FRA)
Flag of the People's Republic of China.svg Yin Junhua
Kina (CHN)
Flag of Finland.svg Mira Potkonen
Finland (FIN)
Flag of Russia.svg Anastasia Belyakova
Russland (RUS)
Mellomvekt kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Claressa Shields
USA (USA)
Flag of the Netherlands.svg Nouchka Fontijn
Nederland (NED)
Flag of Kazakhstan.svg Dariga Shakimova
Kasakhstan (KAZ)
Flag of the People's Republic of China.svg Li Qian
Kina (CHN)

Table tennis pictogram.svg BordtennisRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Singel menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Ma Long
Kina (CHN)
Flag of the People's Republic of China.svg Zhang Jike
Kina (CHN)
Flag of Japan.svg Jun Mizutani
Japan (JPN)
Singel kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Ding Ning
Kina (CHN)
Flag of the People's Republic of China.svg Li Xiaoxia
Kina (CHN)
Flag of North Korea.svg Kim Song-i
Nord-Korea (PRK)
Lag menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Zhang Jike
Ma Long
Xu Xin
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Koki Niwa
Jun Mizutani
Maharu Yoshimura
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Timo Boll
Dimitrij Ovtcharov
Bastian Steger
Lag kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Liu Shiwen
Ding Ning
Li Xiaoxia
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Han Ying
Petrissa Solja
Shan Xiaona
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Ai Fukuhara
Kasumi Ishikawa
Mima Ito

Wrestling pictogram.svg BrytingRediger

Fri stilRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Fri stil menn 57 kg
detaljer
Flag of Georgia.svg Vladimer Khinchegashvili
Georgia (GEO)
Flag of Japan.svg Rei Higuchi
Japan (JPN)
Flag of Azerbaijan.svg Haji Aliyev
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Iran.svg Hassan Rahimi
Iran (IRI)
Fri stil menn 65 kg
detaljer
Flag of Russia.svg Soslan Ramonov
Russland (RUS)
Flag of Azerbaijan.svg Toghrul Asgarov
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Italy.svg Frank Chamizo
Italia (ITA)
Flag of Uzbekistan.svg Ikhtiyor Navruzov
Usbekistan (UZB)
Fri stil menn 74 kg
detaljer
Flag of Iran.svg Hassan Yazdani
Iran (IRI)
Flag of Russia.svg Aniuar Geduev
Russland (RUS)
Flag of Azerbaijan.svg Jabrayil Hasanov
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Turkey.svg Soner Demirtaş
Tyrkia (TUR)
Fri stil menn 86 kg
detaljer
Flag of Russia.svg Abdulrashid Sadulaev
Russland (RUS)
Flag of Turkey.svg Selim Yaşar
Tyrkia (TUR)
Flag of Azerbaijan.svg Sharif Sharifov
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of the United States.svg J'den Cox
USA (USA)
Fri stil menn 97 kg
detaljer
Flag of the United States.svg Kyle Snyder
USA (USA)
Flag of Azerbaijan.svg Khetag Gazyumov
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Romania.svg Albert Saritov
Romania (ROU)
Flag of Uzbekistan.svg Magomed Ibragimov
Usbekistan (UZB)
Fri stil menn 125 kg
detaljer
Flag of Turkey.svg Taha Akgül
Tyrkia (TUR)
Flag of Iran.svg Komeil Ghasemi
Iran (IRI)
Flag of Belarus.svg Ibrahim Saidau
Hviterussland (BLR)
Flag of Georgia.svg Geno Petriashvili
Georgia (GEO)
Fri stil kvinner 48 kg
detaljer
Flag of Japan.svg Eri Tosaka
Japan (JPN)
Flag of Azerbaijan.svg Mariya Stadnik
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of the People's Republic of China.svg Sun Yanan
Kina (CHN)
Flag of Bulgaria.svg Elitsa Yankova
Bulgaria (BUL)
Fri stil kvinner 53 kg
detaljer
Flag of the United States.svg Helen Maroulis
USA (USA)
Flag of Japan.svg Saori Yoshida
Japan (JPN)
Flag of Azerbaijan.svg Nataliya Synyshyn
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Sweden.svg Sofia Mattsson
Sverige (SWE)
Fri stil kvinner 58 kg
detaljer
Flag of Japan.svg Kaori Icho
Japan (JPN)
Flag of Russia.svg Valeria Koblova
Russland (RUS)
Flag of Tunisia.svg Marwa Amri
Tunisia (TUN)
Flag of India.svg Sakshi Malik
India (IND)
Fri stil kvinner 63 kg
detaljer
Flag of Japan.svg Risako Kawai
Japan (JPN)
Flag of Belarus.svg Maryia Mamashuk
Hviterussland (BLR)
Flag of Kazakhstan.svg Yekaterina Larionova
Kasakhstan (KAZ)
Flag of Poland.svg Monika Michalik
Polen (POL)
Fri stil kvinner 69 kg
detaljer
Flag of Japan.svg Sara Dosho
Japan (JPN)
Flag of Russia.svg Nataliya Vorobyova
Russland (RUS)
Flag of Kazakhstan.svg Elmira Syzdykova
Kasakhstan (KAZ)
Flag of Sweden.svg Jenny Fransson
Sverige (SWE)
Fri stil kvinner 75 kg
detaljer
Flag of Canada.svg Erica Wiebe
Canada (CAN)
Flag of Kazakhstan.svg Guzel Manyurova
Kasakhstan (KAZ)
Flag of the People's Republic of China.svg Zhang Fengliu
Kina (CHN)
Flag of Russia.svg Ekaterina Bukina
Russland (RUS)

Gresk-romersk stilRediger

Mijaín López til venstre
Øvelse Gull Sølv Bronse
Gresk-romersk stil 59 kg
detaljer
Flag of Cuba.svg Ismael Borrero
Cuba (CUB)
Flag of Japan.svg Shinobu Ota
Japan (JPN)
Flag of Uzbekistan.svg Elmurat Tasmuradov
Usbekistan (UZB)
Flag of Norway.svg Stig André Berge
Norge (NOR)
Gresk-romersk stil 66 kg
detaljer
Flag of Serbia.svg Davor Štefanek
Serbia (SRB)
Flag of Armenia.svg Mihran Harutjunjan
Armenia (ARM)
Flag of Georgia.svg Shmagi Bolkvadze
Georgia (GEO)
Flag of Azerbaijan.svg Rasul Chunayev
Aserbajdsjan (AZE)
Gresk-romersk stil 75 kg
detaljer
Flag of Russia.svg Roman Vlasov
Russland (RUS)
Flag of Denmark.svg Mark Madsen
Danmark (DEN)
Flag of South Korea.svg Kim Hyeon-woo
Sør-Korea (KOR)
Flag of Iran.svg Saeid Abdevali
Iran (IRI)
Gresk-romersk stil 85 kg
detaljer
Flag of Russia.svg Davit Chakvetadze
Russland (RUS)
Flag of Ukraine.svg Zhan Beleniuk
Ukraina (UKR)
Flag of Belarus.svg Javid Hamzatau
Hviterussland (BLR)
Flag of Germany.svg Denis Kudla
Tyskland (GER)
Gresk-romersk stil 98 kg
detaljer
Flag of Armenia.svg Artur Aleksanjan
Armenia (ARM)
Flag of Cuba.svg Yasmany Lugo
Cuba (CUB)
Flag of Turkey.svg Cenk İldem
Tyrkia (TUR)
Flag of Iran.svg Ghasem Rezaei
Iran (IRI)
Gresk-romersk stil 130 kg
detaljer
Flag of Cuba.svg Mijaín López
Cuba (CUB)
Flag of Turkey.svg Rıza Kayaalp
Tyrkia (TUR)
Flag of Azerbaijan.svg Sabah Shariati
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Russia.svg Sergey Semenov
Russland (RUS)

Archery pictogram.svg BueskytingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Individuelt menn
detaljer
Flag of South Korea.svg Ku Bon-chan
Sør-Korea (KOR)
Flag of France.svg Jean-Charles Valladont
Frankrike (FRA)
Flag of the United States.svg Brady Ellison
USA (USA)
Individuelt kvinner
detaljer
Flag of South Korea.svg Chang Hye-jin
Sør-Korea (KOR)
Flag of Germany.svg Lisa Unruh
Tyskland (GER)
Flag of South Korea.svg Ki Bo-bae
Sør-Korea (KOR)
Lag menn
detaljer
Flag of South Korea.svg Sør-Korea (KOR)
Ku Bon-chan
Lee Seung-yun
Kim Woo-jin
Flag of the United States.svg USA (USA)
Brady Ellison
Zach Garrett
Jake Kaminski
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Alec Potts
Ryan Tyack
Taylor Worth
Lag kvinner
detaljer
Flag of South Korea.svg Sør-Korea (KOR)
Chang Hye-jin
Choi Mi-sun
Ki Bo-bae
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Tuyana Dashidorzhieva
Ksenia Perova
Inna Stepanova
Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg Kinesisk Taipei (TPE)
Le Chien-ying
Lin Shih-chia
Tan Ya-ting

Fencing pictogram.svg FektingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Kårde menn
detaljer
Flag of South Korea.svg Park Sang-young
Sør-Korea (KOR)
Flag of Hungary.svg Géza Imre
Ungarn (HUN)
Flag of France.svg Gauthier Grumier
Frankrike (FRA)
Kårde lag menn
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Gauthier Grumier
Yannick Borel
Daniel Jérent
Jean-Michel Lucenay
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Enrico Garozzo
Marco Fichera
Paolo Pizzo
Andrea Santarelli
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Gábor Boczkó
Géza Imre
András Rédli
Péter Somfai
Florett menn
detaljer
Flag of Italy.svg Daniele Garozzo
Italia (ITA)
Flag of the United States.svg Alexander Massialas
USA (USA)
Flag of Russia.svg Timur Safin
Russland (RUS)
Florett lag menn
detaljer
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Timur Safin
Artur Akhmatkhuzin
Aleksey Cheremisinov
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Jérémy Cadot
Enzo Lefort
Erwan Le Péchoux
Flag of the United States.svg USA (USA)
Miles Chamley-Watson
Race Imboden
Alexander Massialas
Gerek Meinhardt
Sabel menn
detaljer
Flag of Hungary.svg Áron Szilágyi
Ungarn (HUN)
Flag of the United States.svg Daryl Homer
USA (USA)
Flag of South Korea.svg Kim Jung-hwan
Sør-Korea (KOR)
Kårde kvinner
detaljer
Flag of Hungary.svg Emese Szász
Ungarn (HUN)
Flag of Italy.svg Rossella Fiamingo
Italia (ITA)
Flag of the People's Republic of China.svg Sun Yiwen
Kina (CHN)
Kårde lag kvinner
detaljer
Flag of Romania.svg Romania (ROM)
Loredana Dinu
Simona Gherman
Simona Pop
Ana Maria Popescu
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Hao Jialu
Sun Yiwen
Sun Yujie
Xu Anqi
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Olga Kochneva
Violetta Kolobova
Tatiana Logunova
Lyubov Shutova
Florett kvinner
detaljer
Flag of Russia.svg Inna Deriglazova
Russland (RUS)
Flag of Italy.svg Elisa Di Francisca
Italia (ITA)
Flag of Tunisia.svg Inès Boubakri
Tunisia (TUN)
Sabel kvinner
detaljer
Flag of Russia.svg Yana Egorian
Russland (RUS)
Flag of Russia.svg Sofiya Velikaya
Russland (RUS)
Flag of Ukraine.svg Olha Kharlan
Ukraina (UKR)
Sabel lag kvinner
detaljer
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Sofia Velikaya
Yana Egorian
Ekaterina Dyachenko
Yuliya Gavrilova
Flag of Ukraine.svg Ukraina (UKR)
Olha Kharlan
Olena Kravatska
Alina Komashchuk
Olena Voronina
Flag of the United States.svg USA (USA)
Monica Aksamit
Ibtihaj Muhammad
Dagmara Wozniak
Mariel Zagunis

Football pictogram.svg FotballRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
Weverton
Zeca
Rodrigo Caio
Marquinhos
Renato Augusto
Douglas Santos
Luan
Rafinha
Gabriel
Neymar
Gabriel Jesus
Walace
William
Luan Garcia
Rodrigo Dourado
Thiago Maia
Felipe Anderson
Uilson
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Timo Horn
Jeremy Toljan
Lukas Klostermann
Matthias Ginter
Niklas Süle
Sven Bender
Max Meyer
Lars Bender
Davie Selke
Leon Goretzka
Julian Brandt
Jannik Huth
Philipp Max
Robert Bauer
Max Christiansen
Grischa Prömel
Serge Gnabry
Nils Petersen
Eric Oelschlägel
Flag of Nigeria.svg Nigeria (NGR)
Daniel Akpeyi
Muenfuh Sincere
Kingsley Madu
Shehu Abdullahi
Saturday Erimuya
William Troost-Ekong
Aminu Umar
Oghenekaro Etebo
Imoh Ezekiel
John Obi Mikel
Junior Ajayi
Popoola Saliu
Umar Sadiq
Azubuike Okechukwu
Ndifreke Udo
Stanley Amuzie
Usman Mohammed
Emmanuel Daniel
Kvinner
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Almuth Schult
Josephine Henning
Saskia Bartusiak
Leonie Maier
Annike Krahn
Simone Laudehr
Melanie Behringer
Lena Goeßling
Alexandra Popp
Dzsenifer Marozsán
Anja Mittag
Tabea Kemme
Sara Däbritz
Babett Peter
Mandy Islacker
Melanie Leupolz
Isabel Kerschowski
Laura Benkarth
Svenja Huth
Flag of Sweden.svg Sverige (SWE)
Jonna Andersson
Emilia Appelqvist
Kosovare Asllani
Emma Berglund
Stina Blackstenius
Hilda Carlén
Lisa Dahlkvist
Magdalena Ericsson
Nilla Fischer
Pauline Hammarlund
Sofia Jakobsson
Hedvig Lindahl
Fridolina Rolfö
Elin Rubensson
Jessica Samuelsson
Lotta Schelin
Caroline Seger
Linda Sembrant
Olivia Schough
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Stephanie Labbé
Allysha Chapman
Kadeisha Buchanan
Shelina Zadorsky
Rebecca Quinn
Deanne Rose
Rhian Wilkinson
Diana Matheson
Josée Bélanger
Ashley Lawrence
Desiree Scott
Christine Sinclair
Sophie Schmidt
Melissa Tancredi
Nichelle Prince
Janine Beckie
Jessie Fleming
Sabrina D'Angelo

Athletics pictogram.svg FriidrettRediger

(WR = Verdensrekord, OR = Olympisk rekord, NR = Nasjonal rekord, SB = sesongbeste)

Øvelse Gull Sølv Bronse
100 meter menn
detaljer
Flag of Jamaica.svg Usain Bolt
Jamaica (JAM)
9.81 Flag of the United States.svg Justin Gatlin
USA (USA)
9.89 Flag of Canada.svg Andre De Grasse
Canada (CAN)
9.91
200 meter menn
detaljer
Flag of Jamaica.svg Usain Bolt
Jamaica (JAM)
19.78 Flag of Canada.svg Andre De Grasse
Canada (CAN)
20.02 Flag of France.svg Christophe Lemaitre
Frankrike (FRA)
20.12
400 meter menn
detaljer
Flag of South Africa.svg Wayde van Niekerk
Sør-Afrika (RSA)
43.03 WR Flag of Grenada.svg Kirani James
Grenada (GRN)
43.76 Flag of the United States.svg LaShawn Merritt
USA (USA)
43.85
800 meter menn
detaljer
Flag of Kenya.svg David Rudisha
Kenya (KEN)
1:42.15 Flag of Algeria.svg Taoufik Makhloufi
Algerie (ALG)
1:42.61 NR Flag of the United States.svg Clayton Murphy
USA (USA)
1:42.85
1500 meter menn
detaljer
Flag of the United States.svg Matthew Centrowitz
USA (USA)
3:50.00 Flag of Algeria.svg Taoufik Makhloufi
Algerie (ALG)
3:50.11 Flag of New Zealand.svg Nick Willis
New Zealand (NZL)
3:50.24
5000 meter menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Mo Farah
Storbritannia (GBR)
13:03.30 Flag of the United States.svg Paul Kipkemoi Chelimo
USA (USA)
13:03.90 Flag of Ethiopia.svg Hagos Gebrhiwet
Etiopia (ETH)
13:04.35
10,000 meter menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Mo Farah
Storbritannia (GBR)
27:05.17 Flag of Kenya.svg Paul Tanui
Kenya (KEN)
27:05.64 SB Flag of Ethiopia.svg Tamirat Tola
Etiopia (ETH)
27:06.26
110 meter hekk menn
detaljer
Flag of Jamaica.svg Omar McLeod
Jamaica (JAM)
13.05 Flag of Spain.svg Orlando Ortega
Spania (ESP)
13.17 Flag of France.svg Dimitri Bascou
Frankrike (FRA)
13.24
400 meter hekk menn
detaljer
Flag of the United States.svg Kerron Clement
USA (USA)
47.73 Flag of Kenya.svg Boniface Mucheru Tumuti
Kenya (KEN)
47.78 Flag of Turkey.svg Yasmani Copello
Tyrkia (TUR)
47.92
3000 meter hinder menn
detaljer
Flag of Kenya.svg Conseslus Kipruto
Kenya (KEN)
8:03.28 OR Flag of the United States.svg Evan Jager
USA (USA)
8:04.28 Flag of France.svg Mahiedine Mekhissi-Benabbad
Frankrike (FRA)
8:11.52
4 x 100 meter stafett menn
detaljer
Flag of Jamaica.svg Jamaica (JAM)
Asafa Powell
Yohan Blake
Nickel Ashmeade
Usain Bolt
Jevaughn Minzie*
Kemar Bailey-Cole*
37.27 Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Ryota Yamagata
Shota Iizuka
Yoshihide Kiryu
Asuka Cambridge
37.60 AR Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Akeem Haynes
Aaron Brown
Brendon Rodney
Andre De Grasse
Mobolade Ajomale*
37.64 NR
4 x 400 meter stafett menn
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Arman Hall
Tony McQuay
Gil Roberts
LaShawn Merritt
Kyle Clemons*
David Verburg*
2:57.30 Flag of Jamaica.svg Jamaica (JAM)
Peter Matthews
Nathon Allen
Fitzroy Dunkley
Javon Francis
Rusheen McDonald*
2:58.16 Flag of the Bahamas.svg Bahamas (BAH)
Alonzo Russell
Michael Mathieu
Steven Gardiner
Chris Brown
Stephen Newbold*
2:58.49
Maraton menn
detaljer
Flag of Kenya.svg Eliud Kipchoge
Kenya (KEN)
2:08:44 Flag of Ethiopia.svg Feyisa Lilesa
Etiopia (ETH)
2:09:54 Flag of the United States.svg Galen Rupp
USA (USA)
2:10:05
20 km kappgang menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Wang Zhen
Kina (CHN)
1:19:14 Flag of the People's Republic of China.svg Cai Zelin
Kina (CHN)
1:19:26 Flag of Australia.svg Dane Bird-Smith
Australia (AUS)
1:19:37
50 km kappgang menn
detaljer
Flag of Slovakia.svg Matej Tóth
Slovakia (SVK)
3:40:58 Flag of Australia.svg Jared Tallent
Australia (AUS)
3:41:16 Flag of Japan.svg Hirooki Arai
Japan (JPN)
3:41:24
Høydehopp menn
detaljer
Flag of Canada.svg Derek Drouin
Canada (CAN)
2.38 m Flag of Qatar.svg Mutaz Essa Barshim
Qatar (QAT)
2.36 m Flag of Ukraine.svg Bohdan Bondarenko
Ukraina (UKR)
2.33 m
Stavsprang menn
detaljer
Flag of Brazil.svg Thiago Braz da Silva
Brasil (BRA)
6.03 m OR Flag of France.svg Renaud Lavillenie
Frankrike (FRA)
5.98 m Flag of the United States.svg Sam Kendricks
USA (USA)
5.85 m
Lengdehopp menn
detaljer
Flag of the United States.svg Jeff Henderson
USA (USA)
8.38 m SB Flag of South Africa.svg Luvo Manyonga
Sør-Afrika (RSA)
8.37 m PB Flag of the United Kingdom.svg Greg Rutherford
Storbritannia (GBR)
8.29 m
Tresteg menn
detaljer
Flag of the United States.svg Christian Taylor
USA (USA)
17.86 m Flag of the United States.svg Will Claye
USA (USA)
17.76 m Flag of the People's Republic of China.svg Dong Bin
Kina (CHN)
17.58 m
Kulestøt menn
detaljer
Flag of the United States.svg Ryan Crouser
USA (USA)
22.52 m OR Flag of the United States.svg Joe Kovacs
USA (USA)
21.78 m Flag of New Zealand.svg Tomas Walsh
New Zealand (NZL)
21.36 m
Diskoskast menn
detaljer
Flag of Germany.svg Christoph Harting
Tyskland (GER)
68.37 m PB Flag of Poland.svg Piotr Małachowski
Polen (POL)
67.55 m Flag of Germany.svg Daniel Jasinski
Tyskland (GER)
67.05 m
Sleggekast menn
detaljer
Flag of Tajikistan.svg Dilshod Nazarov
Tadsjikistan (TJK)
78.68 m Flag of Belarus.svg Ivan Tsikhan
Hviterussland (BLR)
77.79 m Flag of Poland.svg Wojciech Nowicki
Polen (POL)
77.73 m
Spydkast menn
detaljer
Flag of Germany.svg Thomas Röhler
Tyskland (GER)
90.30 m Flag of Kenya.svg Julius Yego
Kenya (KEN)
88.24 m Flag of Trinidad and Tobago.svg Keshorn Walcott
Trinidad og Tobago (TTO)
85.38 m
Tikamp menn
detaljer
Flag of the United States.svg Ashton Eaton
USA (USA)
8893 pts OR Flag of France.svg Kévin Mayer
Frankrike (FRA)
8834 pts NR Flag of Canada.svg Damian Warner
Canada (CAN)
8666 pts
100 meter kvinner
detaljer
Flag of Jamaica.svg Elaine Thompson
Jamaica (JAM)
10.71 Flag of the United States.svg Tori Bowie
USA (USA)
10.83 Flag of Jamaica.svg Shelly-Ann Fraser-Pryce
Jamaica (JAM)
10.86 SB
200 meter kvinner
detaljer
Flag of Jamaica.svg Elaine Thompson
Jamaica (JAM)
21.78 Flag of the Netherlands.svg Dafne Schippers
Nederland (NED)
21.88 Flag of the United States.svg Tori Bowie
USA (USA)
22.15
400 meter kvinner
detaljer
Flag of the Bahamas.svg Shaunae Miller
Bahamas (BAH)
49.44 Flag of the United States.svg Allyson Felix
USA (USA)
49.51 Flag of Jamaica.svg Shericka Jackson
Jamaica (JAM)
49.85
800 meter kvinner
detaljer
Flag of South Africa.svg Caster Semenya
Sør-Afrika (RSA)
1:55.28 NR Flag of Burundi.svg Francine Niyonsaba
Burundi (BDI)
1:56.49 Flag of Kenya.svg Margaret Wambui
Kenya (KEN)
1:56.89
1500 meter kvinner
detaljer
Flag of Kenya.svg Faith Kipyegon
Kenya (KEN)
4:08.92 Flag of Ethiopia.svg Genzebe Dibaba
Etiopia (ETH)
4:10.27 Flag of the United States.svg Jennifer Simpson
USA (USA)
4:10.53
5000 meter kvinner
detaljer
Flag of Kenya.svg Vivian Cheruiyot
Kenya (KEN)
14:26.17 OR Flag of Kenya.svg Hellen Onsando Obiri
Kenya (KEN)
14:29.77 Flag of Ethiopia.svg Almaz Ayana
Etiopia (ETH)
14:33.59
10,000 meter kvinner
detaljer
Flag of Ethiopia.svg Almaz Ayana
Etiopia (ETH)
29:17.45 WR Flag of Kenya.svg Vivian Cheruiyot
Kenya (KEN)
29:32.53 NR Flag of Ethiopia.svg Tirunesh Dibaba
Etiopia (ETH)
29:42.56
100 meter hekk kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Brianna Rollins
USA (USA)
12.48 Flag of the United States.svg Nia Ali
USA (USA)
12.59 Flag of the United States.svg Kristi Castlin
USA (USA)
12.61
400 meter hekk kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Dalilah Muhammad
USA (USA)
53.13 Flag of Denmark.svg Sara Petersen
Danmark (DEN)
53.55 NR Flag of the United States.svg Ashley Spencer
USA (USA)
53.72
3000 meter hinder kvinner
detaljer
Flag of Bahrain.svg Ruth Jebet
Bahrain (BHR)
8:59.75 Flag of Kenya.svg Hyvin Jepkemoi
Kenya (KEN)
9:07.12 Flag of the United States.svg Emma Coburn
USA (USA)
9:07.63
4 x 100 meter stafett kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Tianna Bartoletta
Allyson Felix
English Gardner
Tori Bowie
Morolake Akinosun*
41.02 Flag of Jamaica.svg Jamaica (JAM)
Christania Williams
Elaine Thompson
Veronica Campbell-Brown
Shelly-Ann Fraser-Pryce
Simone Facey*
Sashalee Forbes*
41.36 Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Asha Philip
Desiree Henry
Dina Asher-Smith
Daryll Neita
41.77 NR
4 x 400 meter stafett kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Allyson Felix
Phyllis Francis
Natasha Hastings
Courtney Okolo
Taylor Ellis-Watson*
Francena McCorory*
3:19.06 Flag of Jamaica.svg Jamaica (JAM)
Stephenie Ann McPherson
Anneisha McLaughlin-Whilby
Shericka Jackson
Novlene Williams-Mills
Christine Day*
Chrisann Gordon*
3:20.34 Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Eilidh Doyle
Anyika Onuora
Emily Diamond
Christine Ohuruogu
Kelly Massey*
3:25.88
Maraton kvinner
detaljer
Flag of Kenya.svg Jemima Sumgong
Kenya (KEN)
2:24.04 Flag of Bahrain.svg Eunice Kirwa
Bahrain (BHR)
2:24.13 Flag of Ethiopia.svg Mare Dibaba
Etiopia (ETH)
2:24.30
20 km kappgang kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Liu Hong
Kina (CHN)
1:28:35 Flag of Mexico.svg María Guadalupe González
Mexico (MEX)
1:28:37 Flag of the People's Republic of China.svg Lü Xiuzhi
Kina (CHN)
1:28:42
Høydehopp kvinner
detaljer
Flag of Spain.svg Ruth Beitia
Spania (ESP)
1.97 m Flag of Bulgaria.svg Mirela Demireva
Bulgaria (BUL)
1.97 m Flag of Croatia.svg Blanka Vlašić
Kroatia (CRO)
1.97 m
Stavsprang kvinner
detaljer
Flag of Greece.svg Ekaterini Stefanidi
Hellas (GRE)
4.85 m Flag of the United States.svg Sandi Morris
USA (USA)
4.85 m Flag of New Zealand.svg Eliza McCartney
New Zealand (NZL)
4.80 m NR
Lengdehopp kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Tianna Bartoletta
USA (USA)
7.17 m Flag of the United States.svg Britney Reese
USA (USA)
7.15 m Flag of Serbia.svg Ivana Španović
Serbia (SRB)
7.08 m NR
Tresteg kvinner
detaljer
Flag of Colombia.svg Caterine Ibargüen
Colombia (COL)
15.17 m Flag of Venezuela.svg Yulimar Rojas
Venezuela (VEN)
14.98 m Flag of Kazakhstan.svg Olga Rypakova
Kasakhstan (KAZ)
14.74 m
Kulestøt kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Michelle Carter
USA (USA)
20.63 m Flag of New Zealand.svg Valerie Adams
New Zealand (NZL)
20.42 m Flag of Hungary.svg Anita Marton
Ungarn (HUN)
19.87 m
Diskoskast kvinner
detaljer
Flag of Croatia.svg Sandra Perković
Kroatia (CRO)
69.21 m Flag of France.svg Mélina Robert-Michon
Frankrike (FRA)
66.73 m NR Flag of Cuba.svg Denia Caballero
Cuba (CUB)
65.34 m
Sleggekast kvinner
detaljer
Flag of Poland.svg Anita Włodarczyk
Polen (POL)
82.29 m WR Flag of the People's Republic of China.svg Zhang Wenxiu
Kina (CHN)
76.75 m Flag of the United Kingdom.svg Sophie Hitchon
Storbritannia (GBR)
74.54 m NR
Spydkast kvinner
detaljer
Flag of Croatia.svg Sara Kolak
Kroatia (CRO)
66.18 m NR Flag of South Africa.svg Sunette Viljoen
Sør-Afrika (RSA)
64.92 m Flag of the Czech Republic.svg Barbora Špotáková
Tsjekkia (CZE)
64.80 m
Syvkamp kvinner
detaljer
Flag of Belgium.svg Nafissatou Thiam
Belgia (BEL)
6810 pts AR Flag of the United Kingdom.svg Jessica Ennis-Hill
Storbritannia (GBR)
6775 pts SB Flag of Canada.svg Brianne Theisen-Eaton
Canada (CAN)
6653 pts

Golf pictogram.svg GolfRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
Flag of the United Kingdom.svg Justin Rose
Storbritannia (GBR)
Flag of Sweden.svg Henrik Stenson
Sverige (SWE)
Flag of the United States.svg Matt Kuchar
USA (USA)
Kvinner Flag of South Korea.svg Inbee Park
Sør-Korea (KOR)
Flag of New Zealand.svg Lydia Ko
New Zealand (NZL)
Flag of the People's Republic of China.svg Shanshan Feng
Kina (CHN)

Equestrian pictogram.svg HestesportRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Dressur
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Charlotte Dujardin
Storbritannia (GBR)
Flag of Germany.svg Isabell Werth
Tyskland (GER)
Flag of Germany.svg Kristina Bröring-Sprehe
Tyskland (GER)
Dressur lag
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Sönke RothenbergerCosmo
Dorothee SchneiderShowtime FRH
Kristina Bröring-SpreheDesperados FRH
Isabell WerthWeihegold Old
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Spencer WiltonSuper Nova II
Fiona BigwoodOrthilia
Carl HesterNip Tuck
Charlotte DujardinValegro
Flag of the United States.svg USA (USA)
Allison BrockRosevelt
Kasey Perry-GlassDublet
Steffen PetersLegolas 92
Laura GravesVerdades
Feltritt
detaljer
Flag of Germany.svg Michael Jung
Sam FBW
Tyskland (GER)
Flag of France.svg Astier Nicolas
Piaf de B'Neville
Frankrike (FRA)
Flag of the United States.svg Phillip Dutton
Mighty Nice
USA (USA)
Feltritt lag
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Karim LaghouagEntebbe
Thibaut ValletteQing du Briot
Mathieu LemoineBart L
Astier NicolasPiaf de B'Neville
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Julia KrajewskiSamourai du Thot
Sandra AuffarthOpgun Louvo
Ingrid KlimkeHale-Bob Old
Michael JungSam FBW
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Shane RoseCP Qualified
Stuart TinneyPluto Mio
Sam GriffithsPaulank Brockagh
Chris BurtonSantano II
Sprangridning
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Nick Skelton
Storbritannia (GBR)
Flag of Sweden.svg Peder Fredricson
Sverige (SWE)
Flag of Canada.svg Eric Lamaze
Canada (CAN)
Sprangridning lag
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Philippe RozierRahotep de Toscane
Kevin StautReveur de Hurtebise
Roger-Yves BostSydney une Prince
Pénélope LeprevostFlora de Mariposa
Flag of the United States.svg USA (USA)
Kent FarringtonVoyeur
Lucy DavisBarron
McLain WardAzur
Elizabeth MaddenCortes'C'
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Christian AhlmannTaloubet Z
Meredith Michaels-BeerbaumFibonacci
Daniel DeusserFirst Class
Ludger BeerbaumCasello

Handball pictogram.svg HåndballRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Niklas Landin Jacobsen
Mads Christiansen
Mads Mensah Larsen
Casper Ulrich Mortensen
Jesper Nøddesbo
Jannick Green
Lasse Svan Hansen
Rene Toft Hansen
Henrik Møllgaard
Kasper Søndergaard
Henrik Toft Hansen
Mikkel Hansen
Morten Olsen
Michael Damgaard
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Olivier Nyokas
Daniel Narcisse
Vincent Gérard
Nikola Karabatic
Kentin Mahé
Mathieu Grébille
Thierry Omeyer
Timothey N'Guessan
Luc Abalo
Cedric Sorhaindo
Michael Guigou
Luka Karabatic
Ludovic Fabregas
Adrien Dipanda
Valentin Porte
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Uwe Gensheimer
Finn Lemke
Patrick Wiencek
Tobias Reichmann
Fabian Wiede
Silvio Heinevetter
Hendrik Pekeler
Steffen Weinhold
Martin Strobel
Patrick Groetzki
Kai Häfner
Andreas Wolff
Julius Kühn
Christian Dissinger
Paul Drux
Kvinner
detaljer
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Anna Sedoykina
Polina Kuznetsova
Darja Dmitrijeva
Anna Sen
Olga Akopyan
Anna Vyakhireva
Marina Sudakova
Vladlena Bobrovnikova
Victoria Zhilinskayte
Yekaterina Marennikova
Irina Bliznova
Ekaterina Ilina
Maya Petrova
Tatyana Yerokhina
Victoriya Kalinina
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Laura Glauser
Blandine Dancette
Camille Ayglon
Allison Pineau
Laurisa Landre
Grace Zaadi
Marie Prouvensier
Amandine Leynaud
Manon Houette
Siraba Dembélé
Chloé Bulleux
Béatrice Edwige
Estelle Nze Minko
Gnonsiane Niombla
Alexandra Lacrabère
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Kari Aalvik Grimsbø
Mari Molid
Emilie Hegh Arntzen
Ida Alstad
Veronica Kristiansen
Heidi Løke
Nora Mørk
Stine Bredal Oftedal
Marit Malm Frafjord
Katrine Lunde
Linn-Kristin Riegelhuth Koren
Amanda Kurtović
Camilla Herrem
Sanna Solberg

Judo pictogram.svg JudoRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
60 kg menn
detaljer
Flag of Russia.svg Beslan Mudranov
Russland (RUS)
Flag of Kazakhstan.svg Yeldos Smetov
Kasakhstan (KAZ)
Flag of Japan.svg Naohisa Takato
Japan (JPN)
Flag of Uzbekistan.svg Diyorbek Urozboev
Usbekistan (UZB)
66 kg menn
detaljer
Flag of Italy.svg Fabio Basile
Italia (ITA)
Flag of South Korea.svg An Ba-ul
Sør-Korea (KOR)
Flag of Uzbekistan.svg Rishod Sobirov
Usbekistan (UZB)
Flag of Japan.svg Masashi Ebinuma
Japan (JPN)
73 kg menn
detaljer
Flag of Japan.svg Shohei Ono
Japan (JPN)
Flag of Azerbaijan.svg Rustam Orujov
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Georgia.svg Lasha Shavdatuashvili
Georgia (GEO)
Flag of Belgium.svg Dirk Van Tichelt
Belgia (BEL)
81 kg menn
detaljer
Flag of Russia.svg Khasan Khalmurzaev
Russland (RUS)
Flag of the United States.svg Travis Stevens
USA (USA)
Flag of the United Arab Emirates.svg Sergiu Toma
De forente arabiske emirater (UAE)
Flag of Japan.svg Takanori Nagase
Japan (JPN)
90 kg menn
detaljer
Flag of Japan.svg Mashu Baker
Japan (JPN)
Flag of Georgia.svg Varlam Liparteliani
Georgia (GEO)
Flag of South Korea.svg Gwak Dong-han
Sør-Korea (KOR)
Flag of the People's Republic of China.svg Cheng Xunzhao
Kina (CHN)
100 kg menn
detaljer
Flag of the Czech Republic.svg Lukáš Krpálek
Tsjekkia (CZE)
Flag of Azerbaijan.svg Elmar Gasimov
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of France.svg Cyrille Maret
Frankrike (FRA)
Flag of Japan.svg Ryunosuke Haga
Japan (JPN)
+100 kg menn
detaljer
Flag of France.svg Teddy Riner
Frankrike (FRA)
Flag of Japan.svg Hisayoshi Harasawa
Japan (JPN)
Flag of Brazil.svg Rafael Silva
Brasil (BRA)
Flag of Israel.svg Or Sasson
Israel (ISR)
48 kg kvinner
detaljer
Flag of Argentina.svg Paula Pareto
Argentina (ARG)
Flag of South Korea.svg Jeong Bo-kyeong
Sør-Korea (KOR)
Flag of Japan.svg Ami Kondo
Japan (JPN)
Flag of Kazakhstan.svg Galbadrakhyn Otgontsetseg
Kasakhstan (KAZ)
52 kg kvinner
detaljer
Flag of Kosovo.svg Majlinda Kelmendi
Kosovo (KOS)
Flag of Italy.svg Odette Giuffrida
Italia (ITA)
Flag of Japan.svg Misato Nakamura
Japan (JPN)
Flag of Russia.svg Natalia Kuziutina
Russland (RUS)
57 kg kvinner
detaljer
Flag of Brazil.svg Rafaela Silva
Brasil (BRA)
Flag of Mongolia.svg Dorjsürengiin Sumiyaa
Mongolia (MGL)
Flag of Portugal.svg Telma Monteiro
Portugal (POR)
Flag of Japan.svg Kaori Matsumoto
Japan (JPN)
63 kg kvinner
detaljer
Flag of Slovenia.svg Tina Trstenjak
Slovenia (SLO)
Flag of France.svg Clarisse Agbegnenou
Frankrike (FRA)
Flag of Israel.svg Yarden Gerbi
Israel (ISR)
Flag of the Netherlands.svg Anicka van Emden
Nederland (NED)
70 kg kvinner
detaljer
Flag of Japan.svg Haruka Tachimoto
Japan (JPN)
Flag of Colombia.svg Yuri Alvear
Colombia (COL)
Flag of the United Kingdom.svg Sally Conway
Storbritannia (GBR)
Flag of Germany.svg Laura Vargas Koch
Tyskland (GER)
78 kg kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Kayla Harrison
USA (USA)
Flag of France.svg Audrey Tcheuméo
Frankrike (FRA)
Flag of Brazil.svg Mayra Aguiar
Brasil (BRA)
Flag of Slovenia.svg Anamari Velenšek
Slovenia (SLO)
+78 kg kvinner
detaljer
Flag of France.svg Émilie Andéol
Frankrike (FRA)
Flag of Cuba.svg Idalys Ortiz
Cuba (CUB)
Flag of Japan.svg Kanae Yamabe
Japan (JPN)
Flag of the People's Republic of China.svg Yu Song
Kina (CHN)

Field hockey pictogram.svg LandhockeyRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Flag of Argentina.svg Argentina (ARG)
Juan Manuel Vivaldi
Gonzalo Peillat
Juan Ignacio Gilardi
Facundo Callioni
Lucas Rey
Matías Paredes
Joaquín Menini
Lucas Vila
Ignacio Ortiz
Juan Martín López
Juan Manuel Saladino
Matías Rey
Manuel Brunet
Agustín Mazzilli
Lucas Rossi
Pedro Ibarra
Flag of Belgium.svg Belgia (BEL)
Arthur Van Doren
John-John Dohmen
Florent van Aubel
Sebastien Dockier
Cédric Charlier
Gauthier Boccard
Emmanuel Stockbroekx
Thomas Briels
Felix Denayer
Vincent Vanasch
Simon Gougnard
Loïck Luypaert
Tom Boon
Jérôme Truyens
Elliot Van Strydonck
Tanguy Cosyns
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Nicolas Jacobi
Matthias Müller
Linus Butt
Martin Häner
Moritz Trompertz
Mats Grambusch
Christopher Wesley
Timm Herzbruch
Tobias Hauke
Tom Grambusch
Christopher Rühr
Martin Zwicker
Moritz Fürste
Florian Fuchs
Timur Oruz
Niklas Wellen
Kvinner
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Maddie Hinch
Laura Unsworth
Crista Cullen
Hannah Macleod
Georgie Twigg
Helen Richardson-Walsh
Susannah Townsend
Kate Richardson-Walsh
Sam Quek
Alex Danson
Giselle Ansley
Sophie Bray
Hollie Webb
Shona McCallin
Lily Owsley
Nicola White
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Joyce Sombroek
Xan de Waard
Kitty van Male
Laurien Leurink
Willemijn Bos
Marloes Keetels
Carlien Dirkse van den Heuvel
Kelly Jonker
Maria Verschoor
Lidewij Welten
Caia van Maasakker
Maartje Paumen
Naomi van As
Ellen Hoog
Margot van Geffen
Eva de Goede
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Nike Lorenz
Selin Oruz
Anne Schröder
Lisa Schütze
Charlotte Stapenhorst
Katharina Otte
Janne Müller-Wieland
Hannah Krüger
Jana Teschke
Lisa Altenburg
Franzisca Hauke
Cécile Pieper
Marie Mävers
Annika Sprink
Julia Müller
Pia-Sophie Oldhafer
Kristina Reynolds

Modern pentathlon pictogram.svg Moderne femkampRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Flag of Russia.svg Aleksander Lesun
Russland (RUS)
Flag of Ukraine.svg Pavlo Tymoshchenko
Ukraina (UKR)
Flag of Mexico.svg Ismael Marcelo Hernandez Uscanga
Mexico (MEX)
Kvinner
detaljer
Flag of Australia.svg Chloe Esposito
Australia (AUS)
Flag of France.svg Élodie Clouvel
Frankrike (FRA)
Flag of Poland.svg Oktawia Nowacka
Polen (POL)

PadlingRediger

Canoeing (slalom) pictogram.svg SlalåmRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
C-1 menn
detaljer
Flag of France.svg Denis Gargaud Chanut
Frankrike (FRA)
Flag of Slovakia.svg Matej Beňuš
Slovakia (SVK)
Flag of Japan.svg Takuya Haneda
Japan (JPN)
C-2 menn
detaljer
Flag of Slovakia.svg Slovakia (SVK)
Ladislav Škantár
Peter Škantár
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
David Florence
Richard Hounslow
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Gauthier Klauss
Matthieu Péché
K-1 menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Joseph Clarke
Storbritannia (GBR)
Flag of Slovenia.svg Peter Kauzer
Slovenia (SLO)
Flag of the Czech Republic.svg Jiří Prskavec
Tsjekkia (CZE)
K-1 kvinner
detaljer
Flag of Spain.svg Maialen Chourraut
Spania (ESP)
Flag of New Zealand.svg Luuka Jones
New Zealand (NZL)
Flag of Australia.svg Jessica Fox
Australia (AUS)

Canoeing (flatwater) pictogram.svg FlatvannRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
C-1 200 m menn
detaljer
Flag of Ukraine.svg Yuriy Cheban
Ukraina (UKR)
Flag of Azerbaijan.svg Valentin Demyanenko
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Brazil.svg Isaquias Queiroz
Brasil (BRA)
C-1 1000 m menn
detaljer
Flag of Germany.svg Sebastian Brendel
Tyskland (GER)
Flag of Brazil.svg Isaquias Queiroz
Brasil (BRA)
Flag of Moldova.svg Serghei Tarnovschi
Moldova (MDA)
C-2 1000 m menn
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Sebastian Brendel
Jan Vandrey
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
Erlon Silva
Isaquias Queiroz
Flag of Ukraine.svg Ukraina (UKR)
Dmytro Ianchuk
Taras Mishchuk
K-1 200 m menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Liam Heath
Storbritannia (GBR)
Flag of France.svg Maxime Beaumont
Frankrike (FRA)
Flag of Spain.svg Saúl Craviotto
Spania (ESP)
Flag of Germany.svg Ronald Rauhe
Tyskland (GER)
K-1 1000 m menn
detaljer
Flag of Spain.svg Marcus Walz
Spania (ESP)
Flag of the Czech Republic.svg Josef Dostál
Tsjekkia (CZE)
Flag of Russia.svg Roman Anoshkin
Russland (RUS)
K-2 200 m menn
detaljer
Flag of Spain.svg Spania (ESP)
Saúl Craviotto
Cristian Toro
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Liam Heath
Jon Schofield
Flag of Lithuania.svg Litauen (LTU)
Aurimas Lankas
Edvinas Ramanauskas
K-2 1000 m menn
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Max Rendschmidt
Marcus Gross
Flag of Serbia.svg Serbia (SRB)
Marko Tomićević
Milenko Zorić
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Ken Wallace
Lachlan Tame
K-4 1000 m menn
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Max Rendschmidt
Tom Liebscher
Max Hoff
Marcus Gross
Flag of Slovakia.svg Slovakia (SVK)
Denis Myšák
Erik Vlček
Juraj Tarr
Tibor Linka
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkia (CZE)
Daniel Havel
Lukáš Trefil
Josef Dostál
Jan Štěrba
K-1 200 m kvinner
detaljer
Flag of New Zealand.svg Lisa Carrington
New Zealand (NZL)
Flag of Poland.svg Marta Walczykiewicz
Polen (POL)
Flag of Azerbaijan.svg Inna Osypenko-Radomska
Aserbajdsjan (AZE)
K-1 500 m kvinner
detaljer
Flag of Hungary.svg Danuta Kozák
Ungarn (HUN)
Flag of Denmark.svg Emma Jørgensen
Danmark (DEN)
Flag of New Zealand.svg Lisa Carrington
New Zealand (NZL)
K-2 500 m kvinner
detaljer
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Gabriella Szabó
Danuta Kozák
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Franziska Weber
Tina Dietze
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Karolina Naja
Beata Mikołajczyk
K-4 500 m kvinner
detaljer
Flag of Hungary.svg Ungarn (HUN)
Gabriella Szabó
Danuta Kozák
Tamara Csipes
Krisztina Fazekas
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Sabrina Hering
Franziska Weber
Steffi Kriegerstein
Tina Dietze
Flag of Belarus.svg Hviterussland (BLR)
Marharyta Makhneva
Nadzeya Liapeshka
Volha Khudzenka
Maryna Litvinchuk

Rowing pictogram.svg RoingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Singelsculler menn
detaljer
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Mahé Drysdale
Flag of Croatia.svg Kroatia (CRO)
Damir Martin
Flag of the Czech Republic.svg Tsjekkia (CZE)
Ondrej Synek
Singelsculler kvinner
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Kim Brennan
Flag of the United States.svg USA (USA)
Gevvie Stone
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Duan Jingli
Toer uten styrmann menn
detaljer
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Eric Murray
Hamish Bond
Flag of South Africa.svg Sør-Afrika (RSA)
Lawrence Brittain
Shaun Keeling
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Marco Di Costanzo
Giovanni Abagnale
Toer uten styrmann kvinner
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Helen Glover
Heather Stanning
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Genevieve Behrent
Rebecca Scown
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Hedvig Rasmussen
Anne Dsane Andersen
Dobbelsculler menn
detaljer
Flag of Croatia.svg Kroatia (CRO)
Martin Sinković
Valent Sinković
Flag of Lithuania.svg Litauen (LTU)
Mindaugas Griškonis
Saulius Ritter
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Kjetil Borch
Olaf Tufte
Dobbelsculler kvinner
detaljer
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Magdalena Fularczyk-Kozłowska
Natalia Madaj
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Victoria Thornley
Katherine Grainger
Flag of Lithuania.svg Litauen (LTU)
Donata Vištartaitė
Milda Valčiukaitė
Dobbelsculler, lettvekt menn
detaljer
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Pierre Houin
Jérémie Azou
Flag of Ireland.svg Irland (IRL)
Gary O'Donovan
Paul O'Donovan
Flag of Norway.svg Norge (NOR)
Kristoffer Brun
Are Strandli
Dobbelsculler, lettvekt kvinner
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Ilse Paulis
Maaike Head
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Lindsay Jennerich
Patricia Obee
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Huang Wenyi
Pan Feihong
Firer, lettvekt menn
detaljer
Flag of Switzerland.svg Sveits (SUI)
Lucas Tramèr
Simon Schürch
Simon Niepmann
Mario Gyr
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Jacob Barsøe
Jacob Larsen
Kasper Winther Jørgensen
Morten Jørgensen
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Franck Solforosi
Thomas Baroukh
Guillaume Raineau
Thibault Colard
Firer uten styrmann menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Alex Gregory
Mohamed Sbihi
George Nash
Constantine Louloudis
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
William Lockwood
Josh Dunkley-Smith
Josh Booth
Alexander Hill
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Domenico Montrone
Matteo Castaldo
Matteo Lodo
Giuseppe Vicino
Dobbeltfirer menn
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Philipp Wende
Lauritz Schoof
Karl Schulze
Hans Gruhne
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Karsten Forsterling
Alexander Belonogoff
Cameron Girdlestone
James McRae
Flag of Estonia.svg Estland (EST)
Andrei Jämsä
Allar Raja
Tõnu Endrekson
Kaspar Taimsoo
Dobbeltfirer kvinner
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Annekatrin Thiele
Carina Bär
Julia Lier
Lisa Schmidla
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Chantal Achterberg
Nicole Beukers
Inge Janssen
Carline Bouw
Flag of Poland.svg Polen (POL)
Maria Springwald
Joanna Leszczyńska
Agnieszka Kobus
Monika Ciaciuch
Åtter menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Paul Bennett
Scott Durant
Matt Gotrel
Matt Langridge
Tom Ransley
Pete Reed
William Satch
Andrew Triggs-Hodge
Phelan Hill
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Maximilian Munski
Malte Jakschik
Andreas Kuffner
Eric Johannesen
Maximilian Reinelt
Felix Drahotta
Richard Schmidt
Hannes Ocik
Martin Sauer
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Kaj Hendriks
Robert Lücken
Boaz Meylink
Boudewijn Röell
Olivier Siegelaar
Dirk Uittenboogaard
Mechiel Versluis
Tone Wieten
Peter Wiersum
Åtter kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Emily Regan
Kerry Simmonds
Amanda Polk
Lauren Schmetterling
Tessa Gobbo
Meghan Musnicki
Eleanor Logan
Amanda Elmore
Katelin Snyder
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Katie Greves
Melanie Wilson
Frances Houghton
Polly Swann
Jessica Eddie
Olivia Carnegie-Brown
Karen Bennett
Zoe Lee
Zoe De Toledo
Flag of Romania.svg Romania (ROU)
Roxana Cogianu
Ioana Strungaru
Milhaela Petrilă
Iuliana Popa
Mădălina Beres
Laura Oprea
Adelina Boguș
Andreea Boghian
Daniela Druncea

Sailing pictogram.svg SeilingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Seilbrett menn
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Dorian van Rijsselberghe
Nederland (NED)
Flag of the United Kingdom.svg Nick Dempsey
Storbritannia (GBR)
Flag of France.svg Pierre Le Coq
Frankrike (FRA)
Laser menn
detaljer
Flag of Australia.svg Tom Burton
Australia (AUS)
Flag of Croatia.svg Tonči Stipanović
Kroatia (CRO)
Flag of New Zealand.svg Sam Meech
New Zealand (NZL)
Finnjolle menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Giles Scott
Storbritannia (GBR)
Flag of Slovenia.svg Vasilij Žbogar
Slovenia (SLO)
Flag of the United States.svg Caleb Paine
USA (USA)
470 menn
detaljer
Flag of Croatia.svg Kroatia (CRO)
Šime Fantela
Igor Marenić
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Mathew Belcher
William Ryan
Flag of Greece.svg Hellas (GRE)
Panagiotis Mantis
Pavlos Kagialis
49er
detaljer
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Peter Burling
Blair Tuke
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Nathan Outteridge
Iain Jensen
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Erik Heil
Thomas Plößel
Seilbrett kvinner
detaljer
Flag of France.svg Charline Picon
Frankrike (FRA)
Flag of the People's Republic of China.svg Chen Peina
Kina (CHN)
Flag of Russia.svg Stefania Elfutina
Russland (RUS)
Laser kvinner
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Marit Bouwmeester
Nederland (NED)
Flag of Ireland.svg Annalise Murphy
Irland (IRL)
Flag of Denmark.svg Anne-Marie Rindom
Danmark (DEN)
470 kvinner
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Hannah Mills
Saskia Clark
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Jo Aleh
Olivia Powrie
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Camille Lecointre
Hélène Defrance
49erFX
detaljer
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
Martine Grael
Kahena Kunze
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Alex Maloney
Molly Meech
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Jena Mai Hansen
Katja Salskov-Iversen
Nacra 17
detaljer
Flag of Argentina.svg Argentina (ARG)
Santiago Lange
Cecilia Carranza Saroli
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Jason Waterhouse
Lisa Darmanin
Flag of Austria.svg Østerrike (AUT)
Thomas Zajac
Tanja Frank

SjumannsrugbyRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Flag of Fiji.svg Fiji (FIJ)
Masivesi Dakuwaqa
Apisai Domolailai
Osea Kolinisau
Semi Kunatani
Viliame Mata
Leone Nakarawa
Vatemo Ravouvou
Savenaca Rawaca
Kitione Taliga
Josua Tuisova
Jerry Tuwai
Jasa Veremalua
Samisoni Viriviri
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Mark Bennett
Dan Bibby
Phil Burgess
Sam Cross
James Davies
Ollie Lindsay-Hague
Ruaridh McConnochie
Tom Mitchell
Dan Norton
Mark Robertson
James Rodwell
Marcus Watson
Flag of South Africa.svg Sør-Afrika (RSA)
Cecil Afrika
Tim Agaba
Kyle Brown
Juan de Jongh
Justin Geduld
Francois Hougaard
Werner Kok
Cheslin Kolbe
Dylan Sage
Seabelo Senatla
Kwagga Smith
Philip Snyman
Roscko Speckman
Kvinner
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Nicole Beck
Charlotte Caslick
Emilee Cherry
Chloe Dalton
Gemma Etheridge
Ellia Green
Shannon Parry
Evania Pelite
Alicia Quirk
Emma Tonegato
Amy Turner
Sharni Williams
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Shakira Baker
Kelly Brazier
Gayle Broughton
Theresa Fitzpatrick
Sarah Goss
Huriana Manuel
Kayla McAlister
Tyla Nathan-Wong
Terina Te Tamaki
Ruby Tui
Niall Williams
Portia Woodman
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Brittany Benn
Hannah Darling
Bianca Farella
Jen Kish
Ghislaine Landry
Megan Lukan
Kayla Moleschi
Karen Paquin
Kelly Russell
Ashley Steacy
Natasha Watcham-Roy
Charity Williams

Shooting pictogram.svg SkytingRediger

(WR = Verdensrekord, OR = Olympisk rekord, NR = Nasjonal rekord, SB = sesongbeste)

Øvelse Gull Sølv Bronse
10 m luftpistol menn
detaljer
Flag of Vietnam.svg Hoàng Xuân Vinh
Vietnam (VIE) OR
Flag of Brazil.svg Felipe Almeida Wu
Brasil (BRA)
Flag of the People's Republic of China.svg Pang Wei
Kina (CHN)
25 m silhuettpistol menn
detaljer
Flag of Germany.svg Christian Reitz
Tyskland (GER)
Flag of France.svg Jean Quiquampoix
Frankrike (FRA)
Flag of the People's Republic of China.svg Li Yuehong
Kina (CHN)
50 m pistol menn
detaljer
Flag of South Korea.svg Jin Jong-oh
Sør-Korea (KOR) OR
Flag of Vietnam.svg Hoàng Xuân Vinh
Vietnam (VIE)
Flag of North Korea.svg Kim Song-guk
Nord-Korea (PRK)
10 m luftrifle menn
detaljer
Flag of Italy.svg Niccolò Campriani
Italia (ITA) OR
Flag of Ukraine.svg Serhiy Kulish
Ukraina (UKR)
Flag of Russia.svg Vladimir Maslennikov
Russland (RUS)
50 m rifle, liggende menn
detaljer
Flag of Germany.svg Henri Junghänel
Tyskland (GER) OR
Flag of South Korea.svg Kim Jong-hyun
Sør-Korea (KOR)
Flag of Russia.svg Kirill Grigoryan
Russland (RUS)
50 m rifle, helmatch menn
detaljer
Flag of Italy.svg Niccolò Campriani
Italia (ITA)
Flag of Russia.svg Sergey Kamenskiy
Russland (RUS)
Flag of France.svg Alexis Raynaud
Frankrike (FRA)
Trap menn
detaljer
Flag of Croatia.svg Josip Glasnović
Kroatia (CRO)
Flag of Italy.svg Giovanni Pellielo
Italia (ITA)
Flag of the United Kingdom.svg Edward Ling
Storbritannia (GBR)
Dobbel-trap menn
detaljer
Olympic flag.svg Fehaid Al-Deehani
Individuelle olympiske utøvere (IOA)
Flag of Italy.svg Marco Innocenti
Italia (ITA)
Flag of the United Kingdom.svg Steven Scott
Storbritannia (GBR)
Skeet menn
detaljer
Flag of Italy.svg Gabriele Rossetti
Italia (ITA)
Flag of Sweden.svg Marcus Svensson
Sverige (SWE)
Olympic flag.svg Abdullah Al-Rashidi
Individuelle olympiske utøvere (IOA)
10 m luftpistol kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Zhang Mengxue
Kina (CHN) OR
Flag of Russia.svg Vitalina Batsarashkina
Russland (RUS)
Flag of Greece.svg Anna Korakaki
Hellas (GRE)
10 m luftrifle kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Virginia Thrasher
USA (USA) OR
Flag of the People's Republic of China.svg Du Li
Kina (CHN)
Flag of the People's Republic of China.svg Yi Siling
Kina (CHN)
25 m pistol kvinner
detaljer
Flag of Greece.svg Anna Korakaki
Hellas (GRE)
Flag of Germany.svg Monika Karsch
Tyskland (GER)
Flag of Switzerland.svg Heidi Diethelm Gerber
Sveits (SUI)
50 m rifle, helmatch kvinner
detaljer
Flag of Germany.svg Barbara Engleder
Tyskland (GER)
Flag of the People's Republic of China.svg Zhang Binbin
Kina (CHN)
Flag of the People's Republic of China.svg Du Li
Kina (CHN)
Trap kvinner
detaljer
Flag of Australia.svg Catherine Skinner
Australia (AUS)
Flag of New Zealand.svg Natalie Rooney
New Zealand (NZL)
Flag of the United States.svg Corey Cogdell
USA (USA)
Skeet kvinner
detaljer
Flag of Italy.svg Diana Bacosi
Italia (ITA)
Flag of Italy.svg Chiara Cainero
Italia (ITA)
Flag of the United States.svg Kim Rhode
USA (USA)

Diving pictogram.svg StupingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
3 meter menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Cao Yuan
Kina (CHN)
Flag of the United Kingdom.svg Jack Laugher
Storbritannia (GBR)
Flag of Germany.svg Patrick Hausding
Tyskland (GER)
10 meter menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Chen Aisen
Kina (CHN)
Flag of Mexico.svg Germán Sánchez
Mexico (MEX)
Flag of the United States.svg David Boudia
USA (USA)
3 meter synkron menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Chris Mears
og Jack Laugher
Storbritannia (GBR)
Flag of the United States.svg Sam Dorman
og Michael Hixon
USA (USA)
Flag of the People's Republic of China.svg Cao Yuan
og Qin Kai
Kina (CHN)
10 meter synkron menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Chen Aisen
og Lin Yue
Kina (CHN)
Flag of the United States.svg David Boudia
og Steele Johnson
USA (USA)
Flag of the United Kingdom.svg Tom Daley
og Daniel Goodfellow
Storbritannia (GBR)
3 meter kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Shi Tingmao
Kina (CHN)
Flag of the People's Republic of China.svg He Zi
Kina (CHN)
Flag of Italy.svg Tania Cagnotto
Italia (ITA)
10 meter kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Ren Qian
Kina (CHN)
Flag of the People's Republic of China.svg Si Yajie
Kina (CHN)
Flag of Canada.svg Meaghan Benfeito
Canada (CAN)
3 meter synkron kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Shi Tingmao
og Wu Minxia
Kina (CHN)
Flag of Italy.svg Tania Cagnotto
og Francesca Dallapé
Italia (ITA)
Flag of Australia.svg Maddison Keeney
og Anabelle Smith
Australia (AUS)
10 meter synkron kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Chen Ruolin
og Liu Huixia
Kina (CHN)
Flag of Malaysia.svg Cheong Jun Hoong
og Pandelela Rinong
Malaysia (MAS)
Flag of Canada.svg Meaghan Benfeito
og Roseline Filion
Canada (CAN)

Swimming pictogram.svg SvømmingRediger

(WR = Verdensrekord, WJR = Juniorverdensrekord, OR = Olympisk rekord, NR = Nasjonal rekord, SB = sesongbeste)

Øvelse Gull Sølv Bronse
50 meter fri menn
detaljer
Flag of the United States.svg Anthony Ervin
USA (USA)
21.40 Flag of France.svg Florent Manaudou
Frankrike (FRA)
21.41 Flag of the United States.svg Nathan Adrian
USA (USA)
21.49
100 meter fri menn
detaljer
Flag of Australia.svg Kyle Chalmers
Australia (AUS)
47.58 WJR Flag of Belgium.svg Pieter Timmers
Belgia (BEL)
47.80 NR Flag of the United States.svg Nathan Adrian
USA (USA)
47.85
200 meter fri menn
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Sun Yang
Kina (CHN)
1:44.65 Flag of South Africa.svg Chad le Clos
Sør-Afrika (RSA)
1:45.20 Flag of the United States.svg Conor Dwyer
USA (USA)
1:45.23
400 meter fri menn
detaljer
Flag of Australia.svg Mack Horton
Australia (AUS)
3:41.55 Flag of the People's Republic of China.svg Sun Yang
Kina (CHN)
3:41.68 Flag of Italy.svg Gabriele Detti
Italia (ITA)
3:43.69
1500 meter fri menn
detaljer
Flag of Italy.svg Gregorio Paltrinieri
Italia (ITA)
14:34.57 Flag of the United States.svg Connor Jaeger
USA (USA)
14:39.48 NR Flag of Italy.svg Gabriele Detti
Italia (ITA)
14:40.86
100 meter ryggsvømming menn
detaljer
Flag of the United States.svg Ryan Murphy
USA (USA)
51.97 OR Flag of the People's Republic of China.svg Xu Jiayu
Kina (CHN)
52.31 Flag of the United States.svg David Plummer
USA (USA)
52.40
200 meter ryggsvømming menn
detaljer
Flag of the United States.svg Ryan Murphy
USA (USA)
1:53.62 Flag of Australia.svg Mitch Larkin
Australia (AUS)
1:53.96 Flag of Russia.svg Evgeny Rylov
Russland (RUS)
1:53.97
100 meter brystsvømming menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Adam Peaty
Storbritannia (GBR)
57.13 WR' Flag of South Africa.svg Cameron van der Burgh
Sør-Afrika (RSA)
58.69 Flag of the United States.svg Cody Miller
USA (USA)
58.87
200 meter brystsvømming menn
detaljer
Flag of Kazakhstan.svg Dmitriy Balandin
Kasakhstan (KAZ)
2.07.46 NR Flag of the United States.svg Josh Prenot
USA (USA)
2.07.53 Flag of Russia.svg Anton Chupkov
Russland (RUS)
2.07.70 NR
100 meter butterfly menn
detaljer
Flag of Singapore.svg Joseph Schooling
Singapore (SIN)
50.39 OR Flag of the United States.svg Michael Phelps
USA (USA)
Flag of South Africa.svg Chad le Clos
Sør-Afrika (RSA)
Flag of Hungary.svg László Cseh
Ungarn (HUN)
51.14
51.14
51.14
Ikke tildelt
siden det var delt sølv.
200 meter butterfly menn
detaljer
Flag of the United States.svg Michael Phelps
USA (USA)
1:53.36 Flag of Japan.svg Masato Sakai
Japan (JPN)
1:53.40 Flag of Hungary.svg Tamás Kenderesi
Ungarn (HUN)
1:53.62
200 meter individuell medley menn
detaljer
Flag of the United States.svg Michael Phelps
USA (USA)
1:54.66 Flag of Japan.svg Kosuke Hagino
Japan (JPN)
1:56.61 Flag of the People's Republic of China.svg Wang Shun
Kina (CHN)
1:57.05
400 meter individuell medley menn
detaljer
Flag of Japan.svg Kosuke Hagino
Japan (JPN)
4:06.05 Flag of the United States.svg Chase Kalisz
USA (USA)
4:06.75 Flag of Japan.svg Daiya Seto
Japan (JPN)
4:09.71
4 x 100 meter fri stafett menn
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Caeleb Dressel (48.10)
Michael Phelps (47.12)
Ryan Held (47.73)
Nathan Adrian (46.97)
Jimmy Feigen[a]
Blake Pieroni[a]
Anthony Ervin[a]
3:09.92 Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Mehdy Metella (48.08)
Fabien Gilot (48.20)
Florent Manaudou (47.14)
Jérémy Stravius (47.11)
Clément Mignon[a]
William Meynard[a]
3:10.53 Flag of Australia.svg Australia (AUS)
James Roberts (48.88)
Kyle Chalmers (47.38)
James Magnussen (48.11)
Cameron McEvoy (47.00)
Matthew Abood[a]
3:11.37
4 x 200 meter fri stafett menn
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Conor Dwyer (1:45.23)
Townley Haas (1:44.14)
Ryan Lochte (1:46.03)
Michael Phelps (1:45.26)
Clark Smith[a]
Jack Conger[a]
Gunnar Bentz[a]
7:00.66 Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Stephen Milne (1:46.97)
Duncan Scott (1:45.05)
Daniel Wallace (1:46.26)
James Guy (1:44.85)
Robbie Renwick[a]
7:03.13 NR Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Kosuke Hagino (1:45.34)
Naito Ehara (1:46.11)
Yuki Kobori (1:45.71)
Takeshi Matsuda (1:46.34)
7:03.50
4 x 100 meter medley stafett menn
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Ryan Murphy (51.85) WR
Cody Miller (59.03)
Michael Phelps (50.33)
Nathan Adrian (46.74)
David Plummer[a]
Kevin Cordes[a]
Tom Shields[a]
Caeleb Dressel[a]
3:27.95 OR Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Chris Walker-Hebborn (53.68)
Adam Peaty (56.59)
James Guy (51.35)
Duncan Scott (47.62)
3:29.24 NR Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Mitch Larkin (53.19)
Jake Packard (58.84)
David Morgan (51.18)
Kyle Chalmers (46.72)
Cameron McEvoy[a]
3:29.93
10 kilometer menn
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Ferry Weertman
Nederland (NED)
1.52.59,8 Flag of Greece.svg Spyridon Gianniotis
Hellas (GRE)
1.52.59,8 Flag of France.svg Marc-Antoine Olivier
Frankrike (FRA)
1.53,02,0
50 meter fri kvinner
detaljer
Flag of Denmark.svg Pernille Blume
Danmark (DEN)
24.07 NR Flag of the United States.svg Simone Manuel
USA (USA)
24.09 Flag of Belarus.svg Aliaksandra Herasimenia
Hviterussland (BLR)
24.11 NR
100 meter fri kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Simone Manuel
USA (USA)
Flag of Canada.svg Penny Oleksiak
Canada (CAN)
52.70 OR
52.70 OR, WJR
Ikke tildelt
siden det var delt gull.
Flag of Sweden.svg Sarah Sjöström
Sverige (SWE)
52.90
200 meter fri kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Katie Ledecky
USA (USA)
1:53.73 Flag of Sweden.svg Sarah Sjöström
Sverige (SWE)
1:54.08 NR Flag of Australia.svg Emma McKeon
Australia (AUS)
1:54.92
400 meter fri kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Katie Ledecky
USA (USA)
3:56.46 WR Flag of the United Kingdom.svg Jazmin Carlin
Storbritannia (GBR)
4:01.23 Flag of the United States.svg Leah Smith
USA (USA)
4:01.92
800 meter fri kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Katie Ledecky
USA (USA)
8:04.79 WR Flag of the United Kingdom.svg Jazmin Carlin
Storbritannia (GBR)
8:16.17 Flag of Hungary.svg Boglárka Kapás
Ungarn (HUN)
8:16.37
100 meter ryggsvømming kvinner
detaljer
Flag of Hungary.svg Katinka Hosszú
Ungarn (HUN)
58.45 Flag of the United States.svg Kathleen Baker
USA (USA)
58.75 Flag of Canada.svg Kylie Masse
Canada (CAN)
Flag of the People's Republic of China.svg Fu Yuanhui
Kina (CHN)
58.76 NR
58.76 NR
200 meter ryggsvømming kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Maya DiRado
USA (USA)
2:05.99 Flag of Hungary.svg Katinka Hosszú
Ungarn (HUN)
2:06.05 Flag of Canada.svg Hilary Caldwell
Canada (CAN)
2:07.54
100 meter brystsvømming kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Lilly King
USA (USA)
1:04.93 OR Flag of Russia.svg Yuliya Yefimova
Russland (RUS)
1:05.50 Flag of the United States.svg Katie Meili
USA (USA)
1:05.69
200 meter brystsvømming kvinner
detaljer
Flag of Japan.svg Rie Kaneto
Japan (JPN)
2:20.30 Flag of Russia.svg Yuliya Yefimova
Russland (RUS)
2:21.97 Flag of the People's Republic of China.svg Shi Jinglin
Kina (CHN)
2:22.28
100 meter butterfly kvinner
detaljer
Flag of Sweden.svg Sarah Sjöström
Sverige (SWE)
55.48 WR Flag of Canada.svg Penny Oleksiak
Canada (CAN)
56.46 WJR, NR Flag of the United States.svg Dana Vollmer
USA (USA)
56.63
200 meter butterfly kvinner
detaljer
Flag of Spain.svg Mireia Belmonte García
Spania (ESP)
2.04.85 Flag of Australia.svg Madeline Groves
Australia (AUS)
2.04.88 Flag of Japan.svg Natsumi Hoshi
Japan (JPN)
2.05.20
200 meter individuell medley kvinner
detaljer
Flag of Hungary.svg Katinka Hosszú
Ungarn (HUN)
2:06.58 OR Flag of the United Kingdom.svg Siobhan-Marie O'Connor
Storbritannia (GBR)
2:06.88 Flag of the United States.svg Maya DiRado
USA (USA)
2:08.79
400 meter individuell medley kvinner
detaljer
Flag of Hungary.svg Katinka Hosszú
Ungarn (HUN)
4:26.36 WR Flag of the United States.svg Maya DiRado
USA (USA)
4:31.15 Flag of Spain.svg Mireia Belmonte García
Spania (ESP)
4:32.39
4 x 100 meter fri stafett kvinner
detaljer
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Emma McKeon (53.41)
Brittany Elmslie (53.12)
Bronte Campbell (52.15)
Cate Campbell (51.97)
Madison Wilson[b]
3:30.65 WR Flag of the United States.svg USA (USA)
Simone Manuel (53.36)
Abbey Weitzeil (52.56)
Dana Vollmer (53.18)
Katie Ledecky (52.79)
Amanda Weir[b]
Lia Neal[b]
Allison Schmitt[b]
3:31.89 Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Sandrine Mainville (53.86)
Chantal Van Landeghem (53.12)
Taylor Ruck (53.19)
Penny Oleksiak (52.72)
Michelle Williams[b]
3:32.89 NR
4 x 200 meter fri stafett kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Allison Schmitt (1:56.21)
Leah Smith (1:56.69)
Maya DiRado (1:56.39)
Katie Ledecky (1:53.74)
Missy Franklin[b]
Melanie Margalis[b]
Cierra Runge[b]
7:43.03 Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Leah Neale (1:57.95)
Emma McKeon (1:54.64)
Bronte Barratt (1:55.81)
Tamsin Cook (1:56.47)
Jessica Ashwood[b]
7:44.87 Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Katerine Savard (1:57.91)
Taylor Ruck (1:56.18)
Brittany MacLean (1:56.36)
Penny Oleksiak (1:54.94)
Kennedy Goss[b]
Emily Overholt[b]
7:45.39 NR
4 x 100 meter medley stafett kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Kathleen Baker (59.00)
Lilly King (1:05.70)
Dana Vollmer (56.00)
Simone Manuel (52.43)
Olivia Smoliga[b]
Katie Meili[b]
Kelsi Worrell[b]
Abbey Weitzeil[b]
3:53.13 Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Emily Seebohm (58.83)
Taylor McKeown (1:07.05)
Emma McKeon (56.95)
Cate Campbell (52.17)
Madison Wilson[b]
Madeline Groves[b]
Brittany Elmslie[b]
3:55.00 Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Mie Nielsen (58.75)
Rikke Møller Pedersen (1:06.62)
Jeanette Ottesen (56.43)
Pernille Blume (53.21)
3:55.01
10 kilometer kvinner
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Sharon van Rouwendaal
Nederland (NED)
1:56:32.1 Flag of Italy.svg Rachele Bruni
Italia (ITA)
1:56:49.5 Flag of Brazil.svg Poliana Okimoto
Brasil (BRA)
1:56:51.4

a  Svømmere som kun deltok i heat og mottok medalje. b  Svømmere som kun deltok i heat og mottok medalje.

SyklingRediger

Cycling (road) pictogram.svg LandeveiRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Fellesstart menn
detaljer
Flag of Belgium.svg Greg Van Avermaet
Belgia (BEL)
Flag of Denmark.svg Jakob Fuglsang
Danmark (DEN)
Flag of Poland.svg Rafał Majka
Polen (POL)
Fellesstart kvinner
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Anna van der Breggen
Nederland (NED)
Flag of Sweden.svg Emma Johansson
Sverige (SWE)
Flag of Italy.svg Elisa Longo Borghini
Italia (ITA)
Temporitt menn
detaljer
Flag of Switzerland.svg Fabian Cancellara
Sveits (SUI)
Flag of the Netherlands.svg Tom Dumoulin
Nederland (NED)
Flag of the United Kingdom.svg Chris Froome
Storbritannia (GBR)
Temporitt kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Kristin Armstrong
USA (USA)
Flag of Russia.svg Olga Zabelinskaja
Russland (RUS)
Flag of the Netherlands.svg Anna van der Breggen
Nederland (NED)

Cycling (track) pictogram.svg BanesyklingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Sprint menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Jason Kenny
Storbritannia (GBR)
Flag of the United Kingdom.svg Callum Skinner
Storbritannia (GBR)
Flag of Russia.svg Denis Dmitrijev
Russland (RUS)
Sprint kvinner
detaljer
Flag of Germany.svg Kristina Vogel
Tyskland (GER)
Flag of the United Kingdom.svg Rebecca James
Storbritannia (GBR)
Flag of the United Kingdom.svg Katy Marchant
Storbritannia (GBR)
Lagsprint menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Philip Hindes
Jason Kenny
Callum Skinner
Flag of New Zealand.svg New Zealand (NZL)
Eddie Dawkins
Ethan Mitchell
Sam Webster
Flag of France.svg Frankrike (FRA)
Grégory Baugé
Michaël D'Almeida
François Pervis
Lagsprint kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Gong Jinjie
Zhong Tianshi
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Daria Shmeleva
Anastasija Vojnova
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Miriam Welte
Kristina Vogel
Keirin menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Jason Kenny
Storbritannia (GBR)
Flag of the Netherlands.svg Matthijs Büchli
Nederland (NED)
Flag of Malaysia.svg Azizulhasni Awang
Malaysia (MAS)
Keirin kvinner
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Elis Ligtlee
Nederland (NED)
Flag of the United Kingdom.svg Rebecca James
Storbritannia (GBR)
Flag of Australia.svg Anna Meares
Australia (AUS)
Lagforfølgelse menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR)
Edward Clancy
Steven Burke
Owain Doull
Bradley Wiggins
 
Flag of Australia.svg Australia (AUS)
Alexander Edmondson
Jack Bobridge
Michael Hepburn
Sam Welsford
Callum Scotson
Flag of Denmark.svg Danmark (DEN)
Lasse Norman Hansen
Niklas Larsen
Frederik Madsen
Casper von Folsach
Rasmus Quaade
Lagforfølgelse kvinner
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Storbritannia (GBR) WR
Katie Archibald
Laura Trott
Elinor Barker
Joanna Rowsell
 
Flag of the United States.svg USA (USA)
Sarah Hammer
Kelly Catlin
Chloe Dygert
Jennifer Valente
 
Flag of Canada.svg Canada (CAN)
Allison Beveridge
Jasmin Glaesser
Kirsti Lay
Georgia Simmerling
Laura Brown
Omnium menn
detaljer
Flag of Italy.svg Elia Viviani
Italia (ITA)
Flag of the United Kingdom.svg Mark Cavendish
Storbritannia (GBR)
Flag of Denmark.svg Lasse Norman Hansen
Danmark (DEN)
Omnium kvinner
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Laura Trott
Storbritannia (GBR)
Flag of the United States.svg Sarah Hammer
USA (USA)
Flag of Belgium.svg Jolien D'Hoore
Belgia (BEL)

Cycling (mountain biking) pictogram.svg TerrengsyklingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Terrengsykling menn
detaljer
Flag of Switzerland.svg Nino Schurter
Sveits (SUI)
Flag of the Czech Republic.svg Jaroslav Kulhavý
Tsjekkia (CZE)
Flag of Spain.svg Carlos Coloma
Spania (ESP)
Terrengsykling kvinner
detaljer
Flag of Sweden.svg Jenny Rissveds
Sverige (SWE)
Flag of Poland.svg Maja Włoszczowska
Polen (POL)
Flag of Canada.svg Catharine Pendrel
Canada (CAN)

Cycling (BMX) pictogram.svg BMXRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
BMX menn
detaljer
Flag of the United States.svg Connor Fields
USA (USA)
Flag of the Netherlands.svg Jelle van Gorkom
Nederland (NED)
Flag of Colombia.svg Carlos Ramirez
Colombia (COL)
BMX kvinner
detaljer
Flag of Colombia.svg Mariana Pajón
Colombia (COL)
Flag of the United States.svg Alise Post
USA (USA)
Flag of Venezuela.svg Stefany Hernandez
Venezuela (VEN)

Synchronized swimming pictogram.svg SynkronsvømmingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Duett
detaljer
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Natalia Ishchenko
Svetlana Romashina
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Huang Xuechen
Sun Wenyan
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Yukiko Inui
Risako Mitsui
Lag
detaljer
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Vlada Chigireva
Natalia Ishchenko
Svetlana Kolesnichenko
Aleksandra Patskevich
Svetlana Romashina
Alla Shishkina
Maria Shurochkina
Gelena Topilina
Elena Prokofyeva
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Gu Xiao
Guo Li
Li Xiaolu
Liang Xinping
Sun Wenyan
Tang Mengni
Yin Chengxin
Zeng Zhen
Huang Xuechen
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Aika Hakoyama
Yukiko Inui
Kei Marumo
Risako Mitsui
Kanami Nakamaki
Mai Nakamura
Kano Omata
Kurumi Yoshida
Aiko Hayashi

Taekwondo pictogram.svg TaekwondoRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn 58 kg
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Zhao Shuai
Kina (CHN)
Flag of Thailand.svg Tawin Hanprab
Thailand (THA)
Flag of the Dominican Republic.svg Luisito Pie
Den dominikanske republikk (DOM)
Flag of South Korea.svg Kim Tae-hun
Sør-Korea (KOR)
Menn 68 kg
detaljer
Flag of Jordan.svg Ahmad Abughaush
Jordan (JOR)
Flag of Russia.svg Alexey Denisenko
Russland (RUS)
Flag of South Korea.svg Lee Dae-hoon
Sør-Korea (KOR)
Flag of Spain.svg Joel González
Spania (ESP)
Menn 80 kg
detaljer
Flag of Côte d'Ivoire.svg Cheick Sallah Cisse
Elfenbenskysten (CIV)
Flag of the United Kingdom.svg Lutalo Muhammad
Storbritannia (GBR)
Flag of Azerbaijan.svg Milad Beigi
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Tunisia.svg Oussama Oueslati
Tunisia (TUN)
Menn +80 kg
detaljer
Flag of Azerbaijan.svg Radik Isayev
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Niger.svg Abdoul Issoufou
Niger (NIG)
Flag of Brazil.svg Maicon Siqueira
Brasil (BRA)
Flag of South Korea.svg Cha Dong-min
Sør-Korea (KOR)
Kvinner 49 kg
detaljer
Flag of South Korea.svg Kim So-hui
Sør-Korea (KOR)
Flag of Serbia.svg Tijana Bogdanović
Serbia (SRB)
Flag of Azerbaijan.svg Patimat Abakarova
Aserbajdsjan (AZE)
Flag of Thailand.svg Panipak Wongpattanakit
Thailand (THA)
Kvinner 57 kg
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Jade Jones
Storbritannia (GBR)
Flag of Spain.svg Eva Calvo
Spania (ESP)
Flag of Egypt.svg Hedaya Malak
Egypt (EGY)
Flag of Iran.svg Kimia Alizadeh
Iran (IRI)
Kvinner 67 kg
detaljer
Flag of South Korea.svg Oh Hye-ri
Sør-Korea (KOR)
Flag of France.svg Haby Niaré
Frankrike (FRA)
Flag of Côte d'Ivoire.svg Ruth Gbagbi
Elfenbenskysten (CIV)
Flag of Turkey.svg Nur Tatar
Tyrkia (TUR)
Kvinner +67 kg
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Zheng Shuyin
Kina (CHN)
Flag of Mexico.svg María Espinoza
Mexico (MEX)
Flag of the United Kingdom.svg Bianca Walkden
Storbritannia (GBR)
Flag of the United States.svg Jackie Galloway
USA (USA)

Tennis pictogram.svg TennisRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Singel menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Andy Murray
Storbritannia (GBR)
Flag of Argentina.svg Juan Martín del Potro
Argentina (ARG)
Flag of Japan.svg Kei Nishikori
Japan (JPN)
Dobbel menn
detaljer
Flag of Spain.svg Marc López
og Rafael Nadal
Spania (ESP)
Flag of Romania.svg Florin Mergea
og Horia Tecău
Romania (ROU)
Flag of the United States.svg Steve Johnson
og Jack Sock
USA (USA)
Singel kvinner
detaljer
Flag of Puerto Rico.svg Mónica Puig
Puerto Rico (PUR)
Flag of Germany.svg Angelique Kerber
Tyskland (GER)
Flag of the Czech Republic.svg Petra Kvitová
Tsjekkia (CZE)
Dobbel kvinner
detaljer
Flag of Russia.svg Ekaterina Makarova
og Elena Vesnina
Russland (RUS)
Flag of Switzerland.svg Timea Bacsinszky
og Martina Hingis
Sveits (SUI)
Flag of the Czech Republic.svg Lucie Šafářová
og Barbora Strýcová
Tsjekkia (CZE)
Mixed double
detaljer
Flag of the United States.svg Bethanie Mattek-Sands
og Jack Sock
USA (USA)
Flag of the United States.svg Venus Williams
og Rajeev Ram
USA (USA)
Flag of the Czech Republic.svg Lucie Hradecká
og Radek Štěpánek
Tsjekkia (CZE)

Triathlon pictogram.svg TriatlonRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Alistair Brownlee
Storbritannia (GBR)
Flag of the United Kingdom.svg Jonathan Brownlee
Storbritannia (GBR)
Flag of South Africa.svg Henri Schoeman
Sør-Afrika (RSA)
Kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Gwen Jorgensen
USA (USA)
Flag of Switzerland.svg Nicola Spirig Hug
Sveits (SUI)
Flag of the United Kingdom.svg Vicky Holland
Storbritannia (GBR)

TurnRediger

Gymnastics (artistic) pictogram.svg ApparatturnRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Mangekamp lagkonkurranse menn
detaljer
Flag of Japan.svg Japan (JPN)
Kenzō Shirai
Yusuke Tanaka
Koji Yamamuro
Kōhei Uchimura
Ryōhei Katō
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Denis Ablyazin
David Belyavskiy
Ivan Stretovich
Nikolai Kuksenkov
Nikita Nagornyy
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Deng Shudi
Lin Chaopan
Liu Yang
You Hao
Zhang Chenglong
Mangekamp menn
detaljer
Flag of Japan.svg Kōhei Uchimura
Japan (JPN)
Flag of Germany.svg Marcel Nguyen
Tyskland (GER)
Flag of the United States.svg Danell Leyva
USA (USA)
Frittstående menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Max Whitlock
Storbritannia (GBR)
Flag of Brazil.svg Diego Hypólito
Brasil (BRA)
Flag of Brazil.svg Arthur Mariano
Brasil (BRA)
Bøylehest menn
detaljer
Flag of the United Kingdom.svg Max Whitlock
Storbritannia (GBR)
Flag of the United Kingdom.svg Louis Smith
Storbritannia (GBR)
Flag of the United States.svg Alexander Naddour
USA (USA)
Ringer menn
detaljer
Flag of Greece.svg Eleftherios Petrounias
Hellas (GRE)
Flag of Brazil.svg Arthur Zanetti
Brasil (BRA)
Flag of Russia.svg Denis Ablyazin
Russland (RUS)
Hopp menn
detaljer
Flag of North Korea.svg Ri Se-gwang
Nord-Korea (PRK)
Flag of Russia.svg Denis Ablyazin
Russland (RUS)
Flag of Japan.svg Kenzō Shirai
Japan (JPN)
Skranke menn
detaljer
Flag of Ukraine.svg Oleg Vernyayev
Ukraina (UKR)
Flag of the United States.svg Danell Leyva
USA (USA)
Flag of Russia.svg David Belyavskiy
Russland (RUS)
Svingstang menn
detaljer
Flag of Germany.svg Fabian Hambüchen
Tyskland (GER)
Flag of the United States.svg Danell Leyva
USA (USA)
Flag of the United Kingdom.svg Nile Wilson
Storbritannia (GBR)
Mangekamp lagkonkurranse kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Simone Biles
Gabby Douglas
Laurie Hernandez
Madison Kocian
Aly Raisman
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Angelina Melnikova
Alija Mustafina
Marija Paseka
Darja Spiridonova
Seda Tutkhaljan
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Fan Yilin
Mao Yi
Shang Chunsong
Tan Jiaxin
Wang Yan
Mangekamp kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Simone Biles
USA (USA)
Flag of the United States.svg Aly Raisman
USA (USA)
Flag of Russia.svg Aliya Mustafina
Russland (RUS)
Hopp kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Simone Biles
USA (USA)
Flag of Russia.svg Maria Paseka
Russland (RUS)
Flag of Switzerland.svg Giulia Steingruber
Sveits (SUI)
Frittstående kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg Simone Biles
USA (USA)
Flag of the United States.svg Aly Raisman
USA (USA)
Flag of the United Kingdom.svg Amy Tinkler
Storbritannia (GBR)
Skranke kvinner
detaljer
Flag of Russia.svg Aliya Mustafina
Russland (RUS)
Flag of the United States.svg Madison Kocian
USA (USA)
Flag of Germany.svg Sophie Scheder
Tyskland (GER)
Bom kvinner
detaljer
Flag of the Netherlands.svg Sanne Wevers
Nederland (NED)
Flag of the United States.svg Laurie Hernandez
USA (USA)
Flag of the United States.svg Simone Biles
USA (USA)

Gymnastics (rhythmic) pictogram.svg Rytmisk gymnastikkRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Rytmisk gymnastikk mangekamp lag
detaljer
Flag of Russia.svg Russland
Vera Biryukova
Anastasija Bliznjuk
Anastasija Maksimova
Anastasija Tatareva
Maria Tolkacheva
Flag of Spain.svg Spania
Sandra Aguilar
Artemi Gavezou
Elena López
Lourdes Mohedano
Alejandra Quereda
Flag of Bulgaria.svg Bulgaria
Reneta Kamberova
Lyubomira Kazanova
Mihaela Maevska-Velichkova
Tsvetelina Naydenova
Hristiana Todorova
Rytmisk gymnastikk mangekamp
detaljer
Flag of Russia.svg Margarita Mamun
Russland (RUS)
Flag of Russia.svg Yana Kudryavtseva
Russland (RUS)
Flag of Ukraine.svg Ganna Rizatdinova
Ukraina (UKR)

Gymnastics (trampoline) pictogram.svg TrampolineRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Trampoline menn
detaljer
Flag of Belarus.svg Uladzislau Hancharou
Hviterussland (BLR)
Flag of the People's Republic of China.svg Dong Dong
Kina (CHN)
Flag of the People's Republic of China.svg Lei Gao
Kina (CHN)
Trampoline kvinner
detaljer
Flag of Canada.svg Rosie MacLennan
Canada (CAN)
Flag of the United Kingdom.svg Bryony Page
Storbritannia (GBR)
Flag of the People's Republic of China.svg Li Dan
Kina (CHN)

Water polo pictogram.svg VannpoloRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn
detaljer
Flag of Serbia.svg Serbia (SRB)
Gojko Pijetlović
Dušan Mandić
Živko Gocić
Sava Ranđelović
Miloš Ćuk
Duško Pijetlović
Slobodan Nikić
Milan Aleksić
Nikola Jakšić
Filip Filipović
Andrija Prlainović
Stefan Mitrović
Branislav Mitrović
Flag of Croatia.svg Kroatia (CRO)
Josip Pavić
Damir Burić
Antonio Petković
Luka Lončar
Maro Joković
Luka Bukić
Xavier García
Andro Bušlje
Sandro Sukno
Ivan Krapić
Anđelo Šetka
Marko Macan
Marko Bijač
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Stefano Tempesti
Francesco Di Fulvio
Niccolò Gitto
Pietro Figlioli
Alessandro Velotto
Michael Bodegas
Andrea Fondelli
Valentino Gallo
Christian Presciutti
Nicholas Presciutti
Matteo Aicardi
Alessandro Nora
Marco Del Lungo
Kvinner
detaljer
Flag of the United States.svg USA (USA)
Samantha Hill
Madeline Musselmann
Melissa Seidemann
Rachel Fattal
Aria Fischer
Maggie Steffens
Courtney Mathewson
Kiley Neushul
Caroline Clark
Kaleigh Gilchrist
Makenzie Fischer
Kami Craig
Ashleigh Johnson
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Giulia Gorlero
Chiara Tabani
Arianna Garibotti
Elisa Queirolo
Federica Radicchi
Rosaria Aiello
Tania Di Mario
Roberta Bianconi
Giulia Enrica Emmolo
Francesca Pomeri
Aleksandra Cotti
Teresa Frassinetti
Laura Teani
Flag of Russia.svg Russland (RUS)
Anna Ustyukhina
Maria Borisova
Ekaterina Prokofyeva
Elvina Karimova
Nadezhda Fedotova
Olga Belova
Ekaterina Lisunova
Anastasia Simanovich
Anna Timofeeva
Evgenia Soboleva
Evgeniya Ivanova
Anna Grineva
Anna Karnaukh

Weightlifting pictogram.svg VektløftingRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Menn 56 kg
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Long Qingquan
Kina (CHN)
Flag of North Korea.svg Om Yun-chol
Nord-Korea (PRK)
Flag of Thailand.svg Sinphet Kruaithong
Thailand (THA)
Menn 62 kg
detaljer
Flag of Colombia.svg Óscar Figueroa
Colombia (COL)
Flag of Indonesia.svg Eko Yuli Irawan
Indonesia (INA)
Flag of Kazakhstan.svg Farkhad Kharki
Kasakhstan (KAZ)
Menn 69 kg
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Shi Zhiyong
Kina (CHN)
Flag of Turkey.svg Daniyar Ismayilov
Tyrkia (TUR)
Flag of Colombia.svg Luis Javier Mosquera
Colombia (COL)
Menn 77 kg
detaljer
Flag of Kazakhstan.svg Nijat Rahimov
Kasakhstan (KAZ)
Flag of the People's Republic of China.svg Lü Xiaojun
Kina (CHN)
Flag of Egypt.svg Mohamed Ihab
Egypt (EGY)
Menn 85 kg
detaljer
Flag of Iran.svg Kianoush Rostami
Iran (IRI) WR
Flag of the People's Republic of China.svg Tian Tao
Kina (CHN)
Flag of Romania.svg Gabriel Sîncrăian
Romania (ROU)
Menn 94 kg
detaljer
Flag of Iran.svg Sohrab Moradi
Iran (IRI)
Flag of Belarus.svg Vadzim Straltsou
Hviterussland (BLR)
Flag of Lithuania.svg Aurimas Didžbalis
Litauen (LTU)
Menn 105 kg
detaljer
Flag of Uzbekistan.svg Ruslan Nurudinov
Usbekistan (UZB)
Flag of Armenia.svg Simon Martirosian
Armenia (ARM)
Flag of Kazakhstan.svg Aleksandr Zaychikov
Kasakhstan (KAZ)
Menn +105 kg
detaljer
Flag of Georgia.svg Lasha Talakhadze
Georgia (GEO) WR, OR
Flag of Armenia.svg Gor Minasian
Armenia (ARM)
Flag of Georgia.svg Irakli Turmanidze
Georgia (GEO)
Kvinner 48 kg
detaljer
Flag of Thailand.svg Sopita Tanasan
Thailand (THA)
Flag of Indonesia.svg Sri Wahyuni Agustiani
Indonesia (INA)
Flag of Japan.svg Hiromi Miyake
Japan (JPN)
Kvinner 53 kg
detaljer
Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg Hsu Shu-ching
Kinesisk Taipei (TPE)
Flag of the Philippines.svg Hidilyn Diaz
Filippinene (PHI)
Flag of South Korea.svg Yoon Jin-hee
Sør-Korea (KOR)
Kvinner 58 kg
detaljer
Flag of Thailand.svg Sukanya Srisurat
Thailand (THA)
Flag of Thailand.svg Pimsiri Sirikaew
Thailand (THA)
Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg Kuo Hsing-chun
Kinesisk Taipei (TPE)
Kvinner 63 kg
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Deng Wei
Kina (CHN) WR, OR
Flag of North Korea.svg Choe Hyo-sim
Nord-Korea (PRK)
Flag of Kazakhstan.svg Karina Goricheva
Kasakhstan (KAZ)
Kvinner 69 kg
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Xiang Yanmei
Kina (CHN)
Flag of Kazakhstan.svg Zhazira Zhapparkul
Kasakhstan (KAZ)
Flag of Egypt.svg Sara Ahmed
Egypt (EGY)
Kvinner 75 kg
detaljer
Flag of North Korea.svg Rim Jong-sim
Nord-Korea (PRK)
Flag of Belarus.svg Darya Naumava
Hviterussland (BLR)
Flag of Spain.svg Lidia Valentín
Spania (ESP)
Kvinner +75 kg
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Meng Suping
Kina (CHN)
Flag of North Korea.svg Kim Kuk-hyang
Nord-Korea (PRK)
Flag of the United States.svg Sarah Robles
USA (USA)

VolleyballRediger

Volleyball (indoor) pictogram.svg VolleyballRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Volleyball menn
detaljer
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
William Arjona
Éder Carbonera
Wallace de Souza
Luiz Felipe Fonteles
Evandro Guerra
Ricardo Lucarelli Souza
Bruno Rezende
Lucas Saatkamp
Sérgio Santos
Maurício Silva
Douglas Souza
Maurício Souza
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Oleg Antonov
Emanuele Birarelli
Simone Buti
Massimo Colaci
Simone Giannelli
Osmany Juantorena
Filippo Lanza
Matteo Piano
Salvatore Rossini
Pasquale Sottile
Luca Vettori
Ivan Zaytsev
Flag of the United States.svg USA (USA)
Matthew Anderson
Micah Christenson
Maxwell Holt
Thomas Jaeschke
David Lee
William Priddy
Aaron Russell
Taylor Sander
Erik Shoji
Kawika Shoji
David Smith
Murphy Troy
Volleyball kvinner
detaljer
Flag of the People's Republic of China.svg Kina (CHN)
Ding Xia
Gong Xiangyu
Hui Ruoqi
Lin Li
Liu Xiaotong
Wei Qiuyue
Xu Yunli
Yan Ni
Yang Fangxu
Yuan Xinyue
Zhang Changning
Zhu Ting
Flag of Serbia.svg Serbia (SRB)
Tijana Bošković
Jovana Brakočević
Bianka Buša
Tijana Malešević
Brankica Mihajlović
Jelena Nikolić
Maja Ognjenović
Silvija Popović
Milena Rašić
Jovana Stevanović
Stefana Veljković
Bojana Živković
Flag of the United States.svg USA (USA)
Rachael Adams
Foluke Akinradewo
Kayla Banwarth
Alisha Glass
Christa Harmotto
Kimberly Hill
Jordan Larson
Carli Lloyd
Karsta Lowe
Kelly Murphy
Kelsey Robinson
Courtney Thompson

Volleyball (beach) pictogram.svg SandvolleyballRediger

Øvelse Gull Sølv Bronse
Sandvolleyball menn
detaljer
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
Alison Cerutti
Bruno Oscar Schmidt
Flag of Italy.svg Italia (ITA)
Daniele Lupo
Paolo Nicolai
Flag of the Netherlands.svg Nederland (NED)
Alexander Brouwer
Robert Meeuwsen
Sandvolleyball kvinner
detaljer
Flag of Germany.svg Tyskland (GER)
Laura Ludwig
Kira Walkenhorst
Flag of Brazil.svg Brasil (BRA)
Ágatha Bednarczuk
Bárbara Seixas
Flag of the United States.svg USA (USA)
Kerri Walsh Jennings
April Ross

ReferanserRediger

  1. ^ «Rio 2016: 206 countries, over 11,000 athletes - 31st Olympic Games begins after glittering opening ceremony!». 6. august 2016. Besøkt 6. august 2016. 
  2. ^ Olympic Sports Rio 2016 official website
  3. ^ «2016 Rio Olympics Medals Tally». 7. august 2016. Besøkt 7. august 2016. 
  4. ^ «Rio Olympics 2016: Vietnam win first ever Games gold». BBC.com. 6. august 2016. Besøkt 7. august 2016. 
  5. ^ «Majlinda Kelmendi wins gold for Kosovo's historic first Olympic medal». CNN.com. 7. august 2016. Besøkt 7. august 2016. 
  6. ^ «Fiji wins rugby sevens for nation's first Olympic gold». usatoday.com. 11. august 2016. Besøkt 12. august 2016. 
  7. ^ «Olympics: Joseph Schooling's coronation complete as he wins Singapore's first gold». Besøkt 13. august 2016. 
  8. ^ «Rio Olympics 2016: Monica Puig wins Puerto Rico's first ever gold medal». BBC.com. 13. august 2016. Besøkt 13. august 2016. 
  9. ^ «Jebet wins Bahrain's first ever gold». reuters.com. 15. august 2016. Besøkt 15. august 2016. 
  10. ^ «Ahmad Abughaush earns Jordan its first-ever gold in taekwondo 68kg». nbcolympics.com. 18. august 2016. Besøkt 18. august 2016. 
  11. ^ «Nazarov wins men's hammer for Tajikistan's first gold». reuters.com. 19. august 2016. Besøkt 19. august 2016. 
  12. ^ «Olympics: Cisse wins first ever gold for Ivory Coast». straitstimes.com. 19. august 2016. Besøkt 19. august 2016. 
  13. ^ «Kuwaiti becomes first independent athlete to win gold with men's double trap win». stuff.co.nz. 10. august 2016. Besøkt 10. august 2016. 
  14. ^ «Veteran Deehani wins men’s double trap gold – First-ever gold medal won by Kuwaiti at Olympics». Kuwait Times. 10. august 2016. Besøkt 14. august 2016. 

Eksterne lenkerRediger

(en) Kategori:2016 Summer Olympics medal winners – bilder, video eller lyd på Wikimedia Commons