Åpne hovedmenyen

Liste over sanger av Sissel Kyrkjebø

Wikimedia-listeartikkel

Dette er en liste over sanger av Sissel Kyrkjebø som er spilt inn på plate.

Sanger som er innspilt på plateRediger

ARediger

«Adagio» (De beste, 1986–2006, 2006)
«All Good Things» (Versjon 1) (All Good Things, 2000)
«All Good Things» (Versjon 2) (Sissel, 2002)
«A Life So Changed» (Titanic OST, 1997)
«Alle hav består av dråper» (Soria Moria, 1989)
«Alma Redemptoris Mater» (Innerst i sjelen, 1994)
«Amazing Grace» (Soria Moria, 1989)
«Angel Rays» (My Heart, 2004)
«Angels From The Realms Of Glory» (med The Mormon Tabernacle Choir) (Spirit Of The Season, 2007)
«An Ocean Of Memories» (Titanic OST, 1997)
«An Raibh Tú Ag An gCarraig (Were You At The Rock?)» (Long Journey Home OST, 1998)
«A Promise Kept» (Titanic OST, 1997)
«Astri, mi Astri» (Nordisk Vinternatt, 2005)
«Ave Maria» (In Symphony bonus track, 2001)
«Ave Maria» (med Bryn Terfel) (My Heart, 2004)
«Ave Maria» (med Plácido Domingo) (Sacred Songs, 2002)
«Ave verum corpus» (Into Paradise, 2006)

BRediger

«Bachianas Brasileiras» (Versjon 1) (med Gli Scapoli) (Everything Must Change, 1998)
«Bachianas Brasileiras» (Versjon 2) (Into Paradise, 2006)
«Bereden väg för Herran» (Nordisk Vinternatt, 2005)
«Better Off Alone» (All Good Things, 2000)
«Beyond Imagination» (My Heart, 2004)
«Bist Du Bei Mir» (med Plácido Domingo) (Sacred Songs, 2002)
«Blod i brann» (Soria Moria, 1989)
«Breakaway» (Gift Of Love, 1992)
«Breaking Up Is Hard to Do» (med Neil Sedaka) (Gift Of Love, 1992)
«Bred dina vida vingar» (Innerst i sjelen, 1994)
«Bruremarsj» (Nordisk Vinternatt, 2005)

CRediger

«Calling You» (Gift Of Love, 1992)
«Can't Go Back» (Sissel, 2002)
«Carrier Of A Secret» (Versjon 1) (All Good Things, 2000)
«Carrier Of A Secret» (Versjon 2) (Sissel, 2002)
«Carrier Of A Secret» (Versjon 3) (CD-Singel, 2002)
«Christmas Medley» («It's Christmas Time All Over The World/Auld Lang Syne/Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!/Let There Be Peace on Earth/We Wish You a Merry Christmas») (Christmas In Vienna III, 1995)
«Colosso» (The Adventures of Pinocchio OST, 1996)

DRediger

«Dagane» (Til Deg, 2010)
«Dagen gryr» (Sissel, 1986)
«Deborah's Theme (From Once Upon A Time In America)» (My Heart, 2004)
«Deilig er jorden» (Glade Jul, 1987)
«Den fagraste rosa» (med Odd Nordstoga) (Strålande Jul, 2009)
«Den första gång jag såg dig» (Nordisk Vinternatt, 2005)
«Den första sommaren» (Til Deg, 2010)
«Den store stjerna» (Glade Jul, 1987)
«Der er ingenting i verden så stille som sne» (Nordisk Vinternatt, 2005)
«Det er min drøm» (Den Lille Havfruen OST, 1990)
«Det er min drøm (Reprise)» (Den Lille Havfruen OST, 1990)
«Det hev ei rose sprunge» (Glade Jul, 1987)
«Det lyser en sol» (Sissel, 1986)
«Det lyser i stille grender» (Glade Jul, 1987)
«Dido's Lament» (Into Paradise, 2006)
«Dream a Little Dream of Me» (Gift Of Love, 1992)
«Du är den ende (Forbidden Games» (Nordisk Vinternatt, 2005)
«Dusk (Velkomne med æra)» (Into Paradise, 2006)
«Då lyser en sol» (Sissel, 1987)

ERediger

«Eg ser» (Versjon 1) (Sissel, 1986)
«Eg ser» (Versjon 2) (In Symphony, 2001)
«Eg veit i himmerik ei borg» (Innerst i sjelen, 1994)
«Eg veit i himmerik ei borg (1995-remix)» (Deep Within My Soul bonus track, 1995)
«Elia Rising» (med Sort Sol) (Snakecharmer, 2001)
«En dröm om dej och mej» (Til Deg, 2010)
«Es ist ein ros entsprungen/Det hev ei rose sprunge» (Christmas in Vienna III, 1995)

FRediger

«Fire In Your Heart» (Gift Of Love, 1992)
«Fire In Your Heart» (med Plácido Domingo) (Innerst i sjelen, 1994)
«Folket som danser» (med Sigvart Dagsland) (Seculum Seculi, 1988)
«Folkestadvisa» (Til Deg, 2010)
«Frostroses» (med Eivør, Eleftheria, Patricia Bardon og Ragga) (The European Divas - Frostroses, 2006)
«Frøet (The Rose)» (Sissel, 1986)

GRediger

«Gi meg ikke din styrke» (Soria Moria, 1989)
«Give Me My Song» (med Bryn Terfel) (Homeward Bound, 2013)
«Glade jul (Silent night)» (Glade Jul, 1987)
«God Rest You Merry, Gentlemen» (Northern Lights, 2007)
«Going Home» (Northern Lights, 2007)
«Goodbye» (Til Deg, 2010)
«Grenseløs» (Soria Moria, 1989)
«Gå inte förbi» (med Peter Jöback) (Jag kommer hem igen till jul, 2003)

HRediger

«Hallowed Mountains» (Northern Lights, 2007)
«Har en dröm» (Sissel, 1987)
«Hark! The Herald Angels Sing» (Versjon 1) (Christmas in Vienna III, 1995)
«Hark! The Herald Angels Sing» (Versjon 2) (Julekonserten, 1996)
«Hark! The Herald Angels Sing» (Versjon 3) (med The Mormon Tabernacle Choir) (Spirit Of The Season, 2007)
«Here, There and Everywhere» (Gift Of Love, 1992)
«He's A Lot» (All Good Things bonus track, 2000)
«Himlen over Himmelbjerget» (Flyvende Farmor OST, 2001)
«Hole In The World» (Til Deg, 2010)
«Hymne (Jesus, din søte forening å smake)» (My Heart, 2004)
«Hymne Olympique» (Innerst i sjelen bonus track, 1994)
«Hymn To The Sea» (Titanic OST, 1997)
«Hymn To Winter» (Northern Lights, 2007)

IRediger

«Icelandic Lullaby» (Northern Lights, 2007)
«Ich hatte viel bekümmernis, BWV 21» (My Heart, 2004)
«I ditt smil» (Sissel, 1986)
«I en steingrå vinter» (med Odd Nordstoga) (Strålande Jul, 2009)
«If» (Gift Of Love, 1992)
«Ikke la meg gå» (Drømmeslottet OST, 1986)
«Imagine» (Innerst i sjelen bonus track, 1994)
«In dulci jubilo (Jeg synger julekvad)» (med The Mormon Tabernacle Choir) (Spirit Of The Season, 2007)
«Ingen vinner frem til den evige ro» (Into Paradise, 2006)
«Innerst i sjelen» (Versjon 1) (Innerst i sjelen, 1994)
«Innerst i sjelen» (Versjon 2) (In Symphony, 2001)
«In Paradisum» (Into Paradise, 2006)
«In The Bleak Midwinter» (med The Mormon Tabernacle Choir) (Spirit Of The Season, 2007)
«In The Lonely Dark Of Night» (med Eivør) (The European Divas - Frostroses, 2006)
«Inn til deg» (Sissel, 1986)
«I skovens dybe stille ro» (Innerst i sjelen, 1994)

JRediger

«Jag ser» (Sissel, 1987)
«Jag vill alltid följa dig» (Strålande Jul, 2009)
«Jeg er så glad hver julekveld» (Glade Jul, 1987)
«Jeg lagde meg så silde» (Nordisk Vinternatt, 2005)
«Jeg trenger deg (You Needed Me)» (Sissel, 1986)
«Jesu, Joy of Man's Desiring» (Northern Lights, 2007)
«Julen är här» (med Tommy Körberg) (Julen är här, 1989)
«Jul i Svingen» (med Odd Nordstoga) (Strålande Jul, 2009)
«Jul, jul, strålande jul» (med Odd Nordstoga) (Strålande Jul, 2009)
"Julepotpurri (Medley: «Et barn er født i Betlehem/Her kommer dine arme små/Det kimer nu til julefest/Jeg synger julekvad») (Glade Jul, 1987)
«June's Song» (The Forsyte Saga OST, 2002)

KRediger

«Kärleken (Only Love)» (Sissel, 1987)
«Keep Falling Down» (Versjon 1) (All Good Things, 2000)
«Keep Falling Down» (Versjon 2) (Sissel, 2002)
«Kjærlighet (Only Love)» (Versjon 1) (Sissel, 1986)
«Kjærlighet (Only Love)» (Versjon 2) (In Symphony, 2001)
«Koppången» (Versjon 1) (In Symphony, 2001)
«Koppången» (Versjon 2) (Nordisk Vinternatt, 2005)
«Koppången» (Versjon 3) (Northern Lights, 2007)
«Kum Ba Yah, My Lord» (Christmas in Vienna III, 1995)

LRediger

«Lascia ch'io pianga» (My Heart, 2004)
«Levande död» (Til Deg, 2010)
«Leve som dem» (Den Lille Havfrue OST, 1990)
«Like an Angel Passing Through My Room» (Versjon 1) (Into Paradise, 2006)
«Like an Angel Passing Through My Room» (Versjon 2) (med The Mormon Tabernacle Choir) (Spirit Of The Season, 2007)
«Liliana» (Soria Moria, 1989)
«Lær meg å kjenne dine veie» (Versjon 1) (All Good Things, 2000)
«Lær meg å kjenne dine veie» (Versjon 2) (Sissel, 2002)
«Låt julen förkunna (Happy Xmas (War Is Over))» (med Tommy Körberg) (Julen är här, 1989)

MRediger

«Marble Halls» (Into Paradise, 2006)
«Maria Wiegenlied» (med The Mormon Tabernacle Choir) (Spirit Of The Season, 2007)
«Mary's Boy Child» (Versjon 1) (Glade Jul, 1987)
«Mary's Boy Child» (Versjon 2) (Julekonserten, 1996)
«Mellom himmel og jord» (Vend ryggen til '90, 1990)
«Miracle Song» (Gift Of Love, 1992)
«Mitt hjerte alltid vanker» (Versjon 1) (Glade Jul, 1987)
«Mitt hjerte alltid vanker» (Versjon 2) (med The Chieftains) (Silent Night: A Christmas in Rome, 1999)
«Mitt hjerte alltid vanker» (Versjon 3) (In Symphony, 2001)
«Mitt hjerte alltid vanker» (Versjon 4) (The European Divas - Frostroses, 2006)
«Mitt hjerte alltid vanker» (Versjon 5) (med The Mormon Tabernacle Choir) (Spirit Of The Season, 2007)
«Molde Canticle» (Versjon 1) (Innerst i sjelen bonus track, 1994)
«Molde Canticle» (Versjon 2) (In Symphony, 2001)
«Molde Canticle» (Versjon 3) (Sissel, 2002)
«Mon cœur s'ouvre à ta voix» (My Heart, 2004)
«Moonlight» (Gift Of Love, 1992)
«More Like You» (Gift Of Love, 1992)
«Mot den nya världen» (Strålande Jul, 2009)
«Musens sang» (Nordisk Vinternatt, 2005)
«My Tribute» (Versjon 1) (med Oslo Gospel Choir) (Live, 1990)
«My Tribute» (Versjon 2) (med Oslo Gospel Choir) (The Best Of Sissel, 1998)
«My Tribute» (Versjon 3) (med Oslo Gospel Choir) (De beste, 1986–2006, 2006)

NRediger

«Need I Say More» (Gift Of Love, 1992)
«Never An Absolution» (Titanic OST, 1997)
«No høyr, de gode folk» (med Odd Nordstoga) (Strålande Jul, 2009)
«Nu tändes tusen juleljus» (Versjon 1) (Stilla Natt, 1987)
«Nu tändes tusen juleljus» (Versjon 2) (Julekonserten 10 År, 1999)
«Nå tennes tusen julelys» (Glade Jul, 1987)

ORediger

«Oblivion (One Stolen Kiss)» (My Heart, 2004)
«O Come All Ye Faithful» (med Ragga) (The European Divas - Frostroses, 2006)
«O helga natt» (Glade Jul, 1987)
«O Mio Babbino Caro» (Versjon 1) (In Symphony, 2001)
«O Mio Babbino Caro» (Versjon 2) (My Heart, 2004)
«Om kvelden» (Nordisk Vinternatt, 2005)
«One Day» (All Good Things, 2000)
«O tysta ensamhet» (Nordisk Vinternatt, 2005)

PRediger

«Pie Jesu» (Versjon 1) (med Oslo Gospel Choir) (Live, 1990)
«Pie Jesu» (Versjon 2) (My Heart, 2004)
«Pokarekare Ana» (Soria Moria, 1989)
«Prince Igor» (med Warren G) (The Rapsody Overture, 1997)
«Prosesjon» (Innerst i sjelen bonus track, 1994)

QRediger

«Quando Sento Che Mi Ami» (med José Carreras) (Northern Lights, 2007)

RRediger

«Ready To Go Home» (Northern Lights, 2007)
«Romance (Romance Without Words)» (My Heart, 2004)
«Rose» (Titanic OST, 1997)
«Rosen (The Rose)» (Sissel, 1987)

SRediger

«Saknar dej nu» (Til Deg, 2010)
«Salley Gardens» (Into Paradise, 2006)
«Sancta Maria» (Into Paradise, 2006)
«Sarah's Song» (Versjon 1) (All Good Things, 2000)
«Sarah's Song» (Versjon 2) (Sissel, 2002)
«Sarah's Song» (Versjon 3) (Northern Lights, 2007)
«Se ilden lyse» (Versjon 1) (Innerst i sjelen, 1994)
«Se ilden lyse» (Versjon 2) (In Symphony, 2001)
«Se over fjellet (Climb Ev'ry Mountain)» (Soria Moria, 1989)
«Seterjentens søndag» (Soria Moria, 1989)
«Seven Angels» (med Gheorghe Zamfir) (The Best Of Sissel, 1998)
«Shall We Gather At The River» (med Bryn Terfel) (Homeward Bound, 2013)
«Shenandoah» (Versjon 1) (In Symphony, 2001)
«Shenandoah» (Versjon 2) (Sissel, 2002)
«She Walks in Beauty» (Vanity Fair OST, 2004)
«Should It Matter» (Versjon 1) (All Good Things, 2000)
«Should It Matter» (Versjon 2) (Sissel, 2002)
«Silent night – Introduction» (Silent Night: A Christmas in Rome, 1999)
«Silent night» (Versjon 1) (Silent Night: A Christmas in Rome, 1999)
«Silent night» (Versjon 2) (De beste, 1986–2006, 2006)
«Siúil A Rúin» (med The Chieftains) (Tears of Stone, 1999)
«Slummens datter» (Soria Moria, 1989)
«Sofðu unga ástin mín» (Nordisk Vinternatt, 2005)
«Solitaire» (Versjon 1) (Gift Of Love, 1992)
«Solitaire» (Versjon 2) (In Symphony, 2001)
«Solitaire» (Versjon 3) (Sissel, 2002)
«Someone Like You» (My Heart, 2004)
«Som fagre blomen» (Innerst i sjelen, 1994)
«Sommerdrøm» (Soria Moria, 1989)
«Somewhere» (Soria Moria, 1989)
«Soria Moria» (Soria Moria, 1989)
«Stevtone» (Innerst i sjelen, 1994)
«Stilla Natt» (Stilla Natt, 1987)
«Stolt Margjit» (Innerst i sjelen, 1994)
«Summer Snow» (med Gheorghe Zamfir) (The Best Of Sissel, 1998)
«Summertime» (Sissel, 1986)

TRediger

«Tätt intill dej» (Til Deg, 2010)
«Tenn et lys for dem» (Sissel, 1986)
«The Deep and Timeless Sea» (Back To Titanic OST, 1998)
«The Gift of Love» (Gift Of Love, 1992)
«The Last Debate (Asëa Aranion)» (Lord of the Rings / The Complete Recordings / The Return of the King OST, 2007)
«The Sleeping Princess» (Versjon 1) (My Heart, 2004)
«The Sleeping Princess» (Versjon 2) (Into Paradise, 2006)
«The Twelve Days of Christmas» (Christmas in Vienna III, 1995)
«Things» (med Rune Larsen) (Røtter, 1992)
«Tidin rennur» (Innerst i sjelen, 1994)
«Titanic Suite» (Back To Titanic OST, 1998)
«Tristezze» (My Heart, 2004)

URediger

«Unable To Stay, Unwilling To Leave» (Titanic OST, 1997)
«Un Enfant Est Né» (Christmas In Vienna III, 1995)
«Upp gläd er alla» (med Odd Nordstoga) (Strålande Jul, 2009)
«Upp gledjest alle, gledjest no» (med Odd Nordstoga) (Strålande Jul, 2009)

VRediger

"Vatnet, våren og fela (Innerst i sjelen bonus track, 1994)
«Veien er ditt mål (Road To Zion)» (Soria Moria, 1989)
«Velkommen hjem» (Til Deg, 2010)
«Velkommen hjem» (med Poul Krebs) (Til Deg, 2010)
«Velkommen igen» (med Odd Nordstoga) (Strålande Jul, 2009)
«Vem» (Sissel, 1987)
«Venn» (med Forente Artister) (Venn, 2005)
«Vestland, Vestland» (Sissel, 1986)
«Vestland, Vestland» (In Symphony, 2001)
«Vil du vekke tonen min?» (Sissel, 1986)
«Vinterbarn» (med Proffene) (Handsfree, 2001)
«Vitae Lux» (Versjon 1) (In Symphony, 2001)
«Vitae Lux» (Versjon 2) (Into Paradise, 2006)
«Vitae Lux» (Versjon 3) (med The Mormon Tabernacle Choir) (Spirit Of The Season, 2007)
«Våkn opp, min sjel» (Innerst i sjelen, 1994)
«Våren» (In Symphony, 2001)
«Vårvise» (med Sebastian) (Sissel, 1987)
«Vårvindar friska» (Nordisk Vinternatt, 2005)

WRediger

«Wachet auf, ruft uns die Stimme, BWV 140» (Into Paradise, 2006)
«Wait A While» (My Heart, 2004)
«We Both Know» (Versjon 1) (All Good Things, 2000)
«We Both Know» (Versjon 2) (Sissel, 2002)
«Weightless» (Versjon 1) (All Good Things, 2000)
«Weightless» (Versjon 2) (Sissel, 2002)
«What Are We Made Of» (med Brian May) (The Adventures of Pinocchio OST, 1996)
«What Child Is This?» (Versjon 1) (med Oslo Gospel Choir) (Live, 1990)
«What Child Is This?» (Versjon 2) (Into Paradise, 2006)
«When a Child Is Born» (Christmas In Vienna III, 1995)
«Whence Is That Goodly Fragrance Flowing?» (Julekonserten, 1995)
«When Will My Heart Arise» (Northern Lights, 2007)
«Where The Lost Ones Go» (Versjon 1) (med Espen Lind) (All Good Things, 2000)
«Where The Lost Ones Go» (Versjon 2) (med Espen Lind) (In Symphony, 2001)

XRediger

YRediger

«You Raise Me Up» (My Heart, 2004)
«Your Sky» (Northern Lights, 2007)

ZRediger

Sanger som bare er fremført liveRediger


Innhold: Topp - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ARediger

BRediger

  • «Baby Now That I've Found You»[4]
  • «Bridge Over Troubled Water»[5]

CRediger

  • «Can't Help Falling in Love»[6]
  • «Comin' In and Out of Your Life»[7]
  • «Crazy Love»[8]
  • «Crying in the Chapel»[9]

DRediger

ERediger

  • «Evergreen»[14]
  • «Ev'ry Time We Say Goodbye»[15]

FRediger

  • «Fever»[16]
  • «Fly Me to the Moon»[17]

GRediger

  • «Gollum's Song»[18]
  • «Go Tell It On The Mountain»[19]

HRediger

  • «Hallelujah»[20]
  • «Hotel California»[21]

IRediger

  • «I Dreamed a Dream»[22]
  • «I Feel Pretty»
  • «I Know Him So Well»
  • «I Love To Love»[23]
  • «Into The West»[24]
  • «It Had to Be You»

JRediger

KRediger

  • «Kom mai du skjønne milde»

LRediger

MRediger

  • «Make You Feel My Love»[29]
  • «Manic Monday»
  • «My Heart Belongs To Daddy»
  • «My Heart Will Go On»[30]
  • «My Sweet Lord»[31]

NRediger

  • «Nobody Knows the Trouble I've Seen»[32]
  • «Nocturne»

ORediger

  • «O Come All Ye Faithful»[33]
  • «Oh Happy Day»
  • "O Holy Night
  • «Only Love Can Break Your Heart»
  • «Over The Rainbow»[34]

PRediger

  • «Put A Little Love In Your Heart»

QRediger

RRediger

  • «River»

SRediger

  • «Scarborough Fair»[35]
  • «She Moved Through The Fair»
  • «Solveigs sang»
  • "Someday My Prince Will Come
  • «Sommernatt ved fjorden»
  • «Story of a Heart»

TRediger

  • «The Prayer»[36]
  • «The Star-Spangled Banner»[37]
  • «The Water Is Wide»[38]
  • «Til ungdommen»[39]
  • «Tonight»

URediger

VRediger

  • «Vem kan segla förutan vind?»

WRediger

  • «Wade in the Water»[40]
  • «When You Wish upon a Star»
  • «White Christmas»

XRediger

YRediger

  • «You Are My Sunshine»
  • «You'll Never Walk Alone»
  • «(Your Love Keeps Lifting Me) Higher and Higher»

ZRediger

ReferanserRediger

  1. ^ https://www.youtube.com/watch?v=9GKztVmFd8M
  2. ^ http://www.nrk.no/kultur/to-store-spellemann-vinnere-1.1716208
  3. ^ https://www.youtube.com/watch?v=W4r74IIKbh8
  4. ^ http://hsfo.dk/article/20110321/ARTIKLER/303219633
  5. ^ https://www.youtube.com/watch?v=YysjzeaDB-A
  6. ^ https://www.youtube.com/watch?v=V7pf7R770zA
  7. ^ Nilsson, Stig (2010). «Sissel» p. 38. ISBN 978-82-516-3632-2
  8. ^ http://hsfo.dk/article/20110321/ARTIKLER/303219633
  9. ^ http://m.db.no/2013/11/28/kultur/musikk/musikkanmeldelser/anmeldelser/konsert/30574911/
  10. ^ http://www.adressa.no/kultur/article1677254.ece
  11. ^ http://www.adressa.no/kultur/musikk/article9329799.ece
  12. ^ https://www.youtube.com/watch?v=giB7Ye-ar5M
  13. ^ http://www.ostlendingen.no/nyheter/trollbandt-publikum-1.4586108
  14. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 29. november 2014. Besøkt 2. desember 2014. 
  15. ^ http://www.dagbladet.no/kultur/2000/05/31/206246.html
  16. ^ https://www.youtube.com/watch?v=PCVsGSdqBJU
  17. ^ http://www.bt.no/bergenpuls/konsert/Kurten-ny-konge-av-Koengen-2306355.html
  18. ^ http://www.nrk.no/musikk/4958846.html
  19. ^ http://www.dagbladet.no/2013/11/28/kultur/musikk/musikkanmeldelser/anmeldelser/konsert/30574911/
  20. ^ http://www.vg.no/rampelys/musikk/sissel-i-storform/a/257271/
  21. ^ http://www.aftenposten.no/okonomi/Langt-i-fra-billig-Rema-fest-6284534.html
  22. ^ http://www.aftenposten.no/okonomi/Langt-i-fra-billig-Rema-fest-6284534.html
  23. ^ http://www.dagbladet.no/kultur/2001/10/17/288433.html
  24. ^ http://www.ba.no/puls/article1186203.ece
  25. ^ http://www.nrk.no/video/sissel_kyrkjebo_syng_joshua_fit_the_battle_of_jericho/DCD4C15E05BB979B/
  26. ^ http://www.dagbladet.no/kultur/2004/10/18/411664.html
  27. ^ http://www.ostlendingen.no/kultur/sissel-fra-parton-til-puccini-1.4022260
  28. ^ http://www.smp.se/nyheter/Kultur___N_je/sissel-kyrkjebo-drog-fullt-hus(2279485).gm
  29. ^ http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/sissel-kyrkjeb%C3%B6-make-you-feel-my-way-3014623
  30. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 29. november 2014. Besøkt 2. desember 2014. 
  31. ^ http://www.varden.no/kultur/jul-og-gospel-horer-sammen-1.758998
  32. ^ http://www.adressa.no/kultur/musikk/article9329799.ece
  33. ^ http://www.sb.no/kultur/stinn-brakke-for-sissel-1.854051
  34. ^ http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Sissel-stevet-for-reiselivstopper-2411569.html
  35. ^ http://www.nrk.no/hordaland/regnbyger-nar-sissel-kommer-hjem-1.6633355
  36. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 29. november 2014. Besøkt 2. desember 2014. 
  37. ^ http://www.vg.no/nyheter/utenriks/glemte-usas-nasjonalsang/a/219049/
  38. ^ http://www.aftenposten.no/kultur/musikk/Pent-og-upersonlig-6426753.html
  39. ^ http://www.vl.no/samfunn/reiste-seg-da-kyrkjeb%C3%B8-sang-her-er-ditt-vern-mot-vold-1.61976
  40. ^ http://radio.nrk.no/serie/nitimen/MUHR01029114/03-11-2014

Eksterne lenkerRediger