Liste over norske landslagspillere i fotball for herrer

Wikimedia-listeartikkel

Liste over norske landslagspillere i fotball for herrer er en oversikt over samtlige norske fotballspillere, innbyttere inkludert, som har spilt landskamp for Norges herrelandslag i fotball siden Norges første landskamp mot Sverige den 12. juli 1908 og frem til dags dato. Listen inneholder også spillernes totale kamper og mål for Norge.

Spillerne er i utgangspunktet sortert alfabetisk etter etternavn, mens kolonnen tidsepoke viser debutår og eventuelt siste spilte år for Norges herrelandslag. Kolonnen klubber viser spillerens klubbtilhørighet, og er satt opp i kronologisk rekkefølge i de tilfeller hvor spilleren har representert flere klubber. For alternativ sortering, trykk på de ulike parameterne i den øverste kolonnen.

SpillereRediger

Sist oppdatert 6. juni 2021.

Navn Posisjon Klubber Tidsepoke Kamper Mål
Abdellaoue, Mohammed Angrep Vålerenga, Hannover 96, Stuttgart 20082015 33 7
Abdellaoue, Mustafa Angrep Vålerenga 2012 3 0
Abrahamsen, Jon Målvakt Bodø/Glimt 1981 3 0
Agdestein, Simen Angrep Lyn 1988–1989 8 1
Ahlsen, Per Egil Midtbane / forsvar Fredrikstad, Brann, Düsseldorf 19831992 54 3
Ajer, Kristoffer Forsvar Celtic 2018–dd 23 0
Albertsen, Roger Midtbane Den Haag, Feyenoord, Winterslag, Olympiakos 19761984 25 3
Aleesami, Haitam Forsvar IFK Göteborg, Palermo, Amiens 2015–dd 30 0
Alsaker-Nøstdahl, Tor Forsvar Strømsgodset 19671972 10 0
Amundsen, Fritz Forsvar Lyn 1930 1 0
Amundsen, Roy Målvakt Start, Snøgg 19791981 15 0
Andersen, Alf Malcolm Forsvar Fram Larvik 1913 1 0
Andersen, Arne Angrep Kvik Halden 19201927 6 4
Andersen, Asbjørn Angrep Vålerengen 1953 1 0
Andersen, Bjørn Odmar Midtbane Ørn Horten, Brann 1961–1963 10 0
Andersen, David Angrep Frigg 19121917 9 0
Andersen, Einar Angrep Mjøndalen 19271932 13 4
Andersen, Erling Angrep Mjøndalen 1929 2 3
Andersen, Georg Midtbane Urædd 1913 1 0
Andersen, Gunnar Midtbane Lyn 19111924 46 0
Andersen, Hans Forsvar Mjøndalen 1937 1 0
Andersen, Hans Angrep Lisleby 19491951 4 1
Andersen, Jørn Angrep Vålerengen, Nürnberg, Eintracht Frankfurt, Fortuna Düsseldorf 19851990 27 5
Andersen, Knut Forsvar Frigg 1930 1 0
Andersen, Knut Angrep Skeid, Frigg 19491961 3 0
Andersen, Knut Angrep Sarpsborg 1952 1 0
Andersen, Odd Midtbane Fredrikstad 1949 1 0
Andersen, Oddmund Forsvar Mjøndalen 19361946 4 0
Andersen, Sigurd Angrep Mjøndalen 1928 3 2
Andersen, Sverre Angrep Odd 19131917 2 0
Andersen, Sverre Målvakt Viking 19561968 41 0
Andersen, Torkild Angrep Lisleby, Moss 1937–1939 5 3
Andersen, Trond Midtbane / forsvar Molde, Wimbledon, Aalborg 19992005 38 0
Andersen, Trygve Midtbane Årstad, Brann 19571965 27 1
Andersen, Yngve Midtbane Vålerengen 1978 2 0
Andreassen, Gunnar Midtbane Fredrikstad 19391945 2 0
Andresen, Arild Målvakt Vålerengen 1950 1 0
Andresen, Gunnar Midtbane / angrep Tønsberg Turn, Larvik Turn 19471952 3 0
Andresen, Hjalmar Forsvar Sarpsborg 19391948 6 0
Andresen, Martin Midtbane Stabæk, Blackburn Rovers, Brann, Vålerenga 20012009 43 3
Andresen, Willy Angrep Sarpsborg 19491950 6 4
Angell-Hansen, Pål Angrep Frigg 1953 1 1
Antonsen, Tore Målvakt Hamarkameratene 19721981 9 0
Arisholm, Arvid Forsvar Mercantile 1908 1 0
Arnesen, Gunnar Angrep Lillestrøm 19541959 2 0
Arnesen, Trygve Midtbane Frigg, Vålerengen 19381949 15 4
Aronsen, Willy Målvakt Drammens BK 19541955 6 0
Askerød, Håkon Midtbane Moss 1935 1 0
Askildsen, Kristoffer Midtbane UC Sampdoria 2020–dd 1 0
Aulie, Otto Forsvar Odd, Lyn 19131921 28 0
Aulie, Steinar Forsvar Mjøndalen 1982 1 0
Aursnes, Fredrik Midtbane Molde 2021–dd 1 0
Austbø, Egil Forsvar Brann 19691974 3 0
Bachke, Carsten Midtbane Moss 1987–1988 6 0
Backe, Rolf Bjørn Angrep Gjøvik/Lyn 19591962 18 5
Bakenga, Mushaga Midtbane Esbjerg 2014 1 0
Bakke, Eirik Midtbane Sogndal, Leeds United, Brann 19992008 27 0
Bakke, Morten Målvakt Molde 2000–2001 2 0
Bakker, Arne Forsvar Asker 19531962 54 0
Basma, Christer Forsvar Stabæk, Rosenborg 19952005 40 0
Bendiksen, Thomas Kind Midtbane Tromsø 2014 2 0
Berg, Axel Midtbane Lyn 19591961 8 2
Berg, Harald Johan Midtbane / angrep Bodø/Glimt, Lyn, Den Haag 19641974 43 12
Berg, Henning Forsvar Lillestrøm, Blackburn Rovers, Manchester United, Glasgow Rangers 19922004 100 9
Berg, Jan Midtbane Molde, Rayo Vallecano 19821990 23 0
Berg, Patrick Midtbane Bodø/Glimt 2021–dd 4 0
Berg, Runar Midtbane Bodø/Glimt 19942003 5 0
Berg, Ørjan Midtbane Rosenborg, Wettingen, Basel 19882000 19 1
Berg-Johannesen, Sverre Angrep Stavanger IF 19271931 13 3
Bergdølmo, André Forsvar Rosenborg, Ajax Amsterdam, Borussia Dortmund, FC København 19972005 63 0
Berge, Fredrik Semb Forsvar Odd 2013 3 0
Berge, Ragnar Forsvar Vålerengen 1955 1 0
Berge, Sander Midtbane KRC Genk, Sheffield United 2017–dd 24 1
Berget, Jo Inge Angrep Molde, Malmö FF 20122017 19 2
Bergersen, Svein Forsvar Lillestrøm 1955–1959 3 0
Berglie, Sverre Angrep Drafn 1934 3 5
Bergsvand, Jo Midtbane Vålerengen 1983 1 0
Berisha, Valon Midtbane Viking, Red Bull Salzburg 20122016 20 0
Berisha, Veton Angrep Greuther Fürth, Viking 2016–dd 5 1
Berner, Jacob Midtbane Trygg 19231930 25 0
Berntsen, Bjarne Midtbane / forsvar Viking 19781982 33 0
Berntsen, Nils Forsvar Lyn 1924 1 0
Berntsen, Tommy Forsvar Lyn 2002–2004 2 0
Berre, Morten Angrep Viking 2001 1 0
Berstad, Finn Forsvar / angrep Brann 19211933 32 13
Bertelsen, Trond Erik Forsvar Fredrikstad, Viking 2006–2009 4 0
Birkeland, Sven Otto Midtbane Vigør, Lyn 19671972 5 1
Birkelund, Jan Forsvar Skeid, Lillestrøm 19731978 33 0
Bjarnøy, Henning Midtbane Vålerengen 1983–1984 6 1
Bjerkeland, Bård Forsvar Lillestrøm 1986–1987 3 0
Bjerkholt, Frode Forsvar Larvik Turn 1913 1 0
Bjørdal, Johan Lædre Forsvar Viking 2013 3 0
Bjørkan, Fredrik Forsvar Bodø/Glimt 2021–dd 1 0
Bjørkøy, John Anders Forsvar / midtbane Fredrikstad 2007–2008 4 0
Bjørnebye, Stig Inge Forsvar Kongsvinger, Rosenborg, Liverpool, Brøndby, Blackburn Rovers 19892000 75 1
Bjørnsen, Kåre Forsvar Viking 1960 1 0
Bjørnø, Per Forsvar Ørn Horten 19491951 9 0
Blengsli, Olav Håkon Midtbane Steinkjer 1962–1964 2 0
Blix, Sverre Forsvar Mercantile 1910 1 0
Blohm, Tom Målvakt Hugin, Lyn 19371952 20 0
Bohinen, Lars Midtbane Vålerenga, Young Boys, Lillestrøm, Nottingham Forest, Blackburn Rovers, Derby County 19891999 49 10
Borch, Knut Målvakt Tromsø 2005 1 0
Borgen, Bjørn Midtbane Fredrikstad, Lyn 19571966 35 6
Borgersen, Bård Forsvar Odd, Aalborg, Start 20012006 10 2
Bornø, Trygve Midtbane Skeid 19661972 43 0
Bragstad, Bjørn Otto Forsvar Rosenborg, Derby County 19992000 15 0
Brakstad, Torkild Midtbane Molde 1974 3 0
Brandhaug, Sverre Midtbane Rosenborg 19811991 35 2
Brandtun, Hans Forsvar Brann 1985 1 0
Bratseth, Rune Forsvar Rosenborg, Werder Bremen 19861994 60 4
Brattbakk, Harald Martin Angrep Rosenborg, Celtic 19952004 17 5
Bredesen, Per Angrep Ørn Horten 19491951 18 7
Brekke, Sigurd Midtbane Mercantile 1910 1 0
Brekke, Wilhelm Forsvar Mercantile 1908 1 0
Brendesæter, Geirmund Forsvar Brann 19931995 6 0
Brenna Lund, Egil Forsvar Fredrikstad 19261933 14 0
Brenne, Simen Midtbane Lillestrøm, Odd 20072012 15 1
Bretteville, Jean Louis Midtbane Lyn 19241936 9 0
Brevik, Tor Forsvar Steinkjer, Vålerengen 19791983 11 0
Brogaard, Knut Forsvar Ørn Horten 1954 1 0
Brustad, Arne Angrep Lyn 19351946 33 17
Brustad, Fredrik Angrep Stabæk 2014 1 0
Brynildsen, Knut Angrep Fredrikstad 19351948 18 10
Braaten, Daniel Midtbane / angrep Skeid, Rosenborg, Bolton Wanderers, Toulouse, FC København 20042014 52 4
Bråtveit, Per Kristian Målvakt Djurgårdens IF 2020–dd 1 0
Buer, Willy Angrep Lyn 1954 1 0
Bysheim, Godfred Midtbane Hardy 1936 1 0
Bø, Lars Gaute Målvakt Bryne 1987 1 0
Bøhleng, John Forsvar Dæhlenengen 1933 1 0
Bøhn, Minotti Midtbane Mercantile 1908 1 2
Børrehaug, Tore Forsvar Frigg, Lyn 19631971 9 0
Børresen, Arne Angrep / midtbane Fredrikstad 19281937 25 1
Børresen, Leif Angrep Fram Larvik 1931 1 1
Baardsen, Espen Målvakt Tottenham Hotspur 19982000 4 0
Baastad, Einar Friis Forsvar Mercantile 1910–1913 6 0
Carew, John Angrep Vålerenga, Rosenborg, Valencia, Roma, Besiktas, Lyon, Aston Villa, Stoke City, West Ham 19982011 91 24
Christensen, Didrik Forsvar Odd 19331935 2 0
Christensen, Gunnar Målvakt Odd 1927–1928 9 0
Christiansen, Jan Midtbane Rosenborg 19691973 13 0
Clementz, Julius Målvakt Mercantile 1910–1911 2 0
Dahl, Bjørn Forsvar Viking 2004 1 0
Dahl, Gunnar Angrep Ørn Horten 19241927 4 1
Dahl, Hans Midtbane Frigg 19241925 5 0
Dahlen, Gunnar Midtbane Freidig 19471952 19 4
Dahlen, Knut Angrep Raufoss 19461953 5 2
Dahlum, Tore André Angrep Start, Rosenborg 19901999 15 6
Dalhaug, Ingvar Midtbane Brann 1983 1 0
Damgaard, Thorbjørn Forsvar Frigg 1912 1 0
Danielsen, André Midtbane Viking 2014 2 0
Danielsen, Robert Midtbane Kvik Halden 1928 1 0
Danielsen, William Angrep Viking 19341937 6 1
Davidsen, Vidar Midtbane Frigg, Vålerenga 19791986 46 5
Demidov, Vadim Forsvar Rosenborg, Real Sociedad, Eintracht Frankfurt 20082012 16 0
Deunk, Hans Forsvar Moss 1982 1 0
Diomandé, Adama Angrep Stabæk, Hull City 2015–2017 11 1
Ditlev-Simonsen, Halfdan Angrep Ready 19121916 7 4
Ditlev-Simonsen, Olav Midtbane Ready 1915–1916 5 0
Dokken, Arne Angrep Strømsgodset, Lillestrøm, Panathinaikos, Apollon, Rosenborg 19751984 24 2
Drage, Thomas Midtbane Tromsø 2012 1 0
Due, Paul Forsvar Lyn 1912 1 0
Dybwad, Gunnar Angrep Freidig, Steinkjer 19511960 27 11
Dybwad-Olsen, Ola Angrep Lyn 19681972 24 11
Dæhli, Mats Møller Midtbane Molde, Cardiff, Freiburg, St. Pauli, KRC Genk 2013–dd 24 1
Dønnum, Aron Midtbane Vålerenga 2021–dd 1 0
Edén, Gustav Forsvar Fredrikstad 1915 1 0
Eeg, Kjell Midtbane Djerv Bergen 1937 1 0
Eek, Sigurd Forsvar Odd 1924 1 0
Eftevaag, Claus Forsvar Start 19901995 3 0
Eggen, Dan Forsvar Brøndby, Celta Vigo, Deportivo Alavés 19932001 25 2
Eggen, Knut Torbjørn Forsvar Rosenborg 1984 4 0
Eggen, Nils Arne Forsvar Rosenborg, Vålerengen 19631969 29 0
Eide, Gunnar Forsvar Sarpsborg 1952 1 0
Eika, Sverre Forsvar Lyn 1923 2 0
Eikrem, Magnus Wolff Midtbane Molde, SC Heerenveen, Malmö FF 20122016 17 0
Ekeland, Anbjørn Forsvar Viking 1971 3 0
El Fakiri, Hassan Midtbane / forsvar Monaco, Borussia Mönchengladbach 20042006 8 0
Elabdellaoui, Omar Forsvar Eintracht Braunschweig, Olympiakos, Hull City, Galatasaray 2013–dd 49 0
Eliassen, Wilhelm Angrep Frigg 1960 1 0
Ellingsen, Erland Angrep / midtbane Drafn 1922 1 0
Ellingsrud, Knut Forsvar Ørn Horten 1928 1 0
Elyounoussi, Mohamed Angrep / midtbane Sarpsborg 08, Molde, FC Basel, Southampton, Celtic 2014–dd 32 6
Elyounoussi, Tarik Midtbane / angrep Fredrikstad, Heerenveen, Rosenborg, Hoffenheim, Olympiakos, Qarabağ FK, AIK 20082019 60 10
Endrerud, Hans Angrep Mercantile 1908–1912 6 1
Enerly, Dagfinn Midtbane Skeid, Rosenborg 19962001 2 0
Engebretsen, Kaare Angrep Mercantile 19131922 20 8
Engerbakk, Arnfinn Forsvar Kongsvinger 1987 4 0
Engsmyr, Erik Midtbane Greåker 19561960 2 0
Engstrøm, Birk Forsvar Bryne 1977 1 0
Eriksen, Arne Angrep Sarpsborg 1946 1 0
Eriksen, Leif Forsvar Brann 1935 1 0
Eriksen, Leif Angrep Vålerengen 19641968 4 1
Eriksen, Nils Forsvar Odd, Moss 19311939 47 0
Eriksen, Rolf Vevle Forsvar Brann 1952 1 0
Eriksen, William Midtbane Odd 1932 1 0
Erlandsen, Arne Forsvar Lillestrøm, Djurgården 19791987 22 1
Erstad, Cato Midtbane Hamarkameratene 1987 1 0
Espeseth, Arnfinn Midtbane Brann 1970–1971 2 1
Evjen, Håkon Midtbane AZ Alkmaar 2020–dd 1 0
Falch, Edgar Forsvar Viking 19541959 28 0
Fauchald, Petter Midtbane Kapp 1954 2 0
Fellah, Mohammed Midtbane Vålerenga 2013 2 0
Fevang, Morten Midtbane Odd 2009 1 0
Finstad, Harald Målvakt Frigg 1921 2 0
Fjælberg, Svein Forsvar Viking 19791986 33 0
Fjærestad, Jan Kristian Angrep Moss 1987–1988 7 1
Fjørtoft, Jan Åge Angrep Hamarkameratene, Lillestrøm, Rapid Wien, Swindon Town, Barnsley, Middlesbrough 19861996 71 20
Fjørtoft, Karl Oskar Midtbane Hammarby 2004 1 0
Flinth, Alf Forsvar Kvik Halden 19241927 6 0
Flo, Håvard Angrep Aarhus, Werder Bremen, Wolverhampton Wanderers, Sogndal 19962004 26 7
Flo, Jostein Angrep Molde, Sogndal, Sheffield United, Strømsgodset 19872000 53 11
Flo, Per-Egil Forsvar Molde, Slavia Praha 20142017 5 0
Flo, Tore André Angrep Tromsø, Brann, Chelsea, Glasgow Rangers, Sunderland, Siena 19952004 76 23
Forren, Vegard Forsvar Molde, Southampton 20122016 33 1
Fosdahl, Roy Målvakt Kvik Halden 1930–1934 2 0
Fossli, Willy Angrep Asker 19531957 7 0
Fossum, Iver Midtbane Hannover 96, Aalborg BK 2016–dd 14 1
Frantzen, Odd Midtbane Hardy 1936–1939 20 5
Frantzen, Per Forsvar Varegg 1946 1 0
Fredriksen, Gudmund Forsvar Ørn Horten 19241927 3 0
Fredriksen, Odd Midtbane Sarpsborg 1947 1 0
Fredriksen, Sverre Midtbane Ørn Horten 1929 1 0
Frigård, Geir Angrep Kongsvinger 1994 5 1
Frogn, Sigmund Angrep Frigg 1924 1 0
Frøistad, Per Angrep Lyn 1939 1 1
Frølich-Hanssen, Carl Angrep Mercantile 1910 1 0
Frøysa, Ingvald Målvakt Aalesund 1927 1 0
Fuglset, Jan Angrep Fredrikstad, Molde 1970–1974 20 6
Fuglset, Tor Angrep Fredrikstad, Lyn, Den Haag 1970–1972 9 2
Førli, Olav Målvakt Larvik Turn 1953–1954 2 0
Gabrielsen, Ruben Forsvar Toulouse FC 2020–dd 1 0
Gashi, Ardian Midtbane Vålerenga, Helsingborgs IF 20042013 14 0
George, Christer Midtbane Rosenborg 2003 2 0
Gill, Thomas Målvakt Duisburg 1997–1998 5 0
Giske, Anders Forsvar / midtbane Brann, Lillestrøm, Nürnberg, Bayer Leverkusen 19791989 38 0
Goa, Reidar Forsvar Viking 19701975 4 0
Goberg, Thaulow Forsvar Odd 19231931 25 0
Graff-Wang, Erich Midtbane Ready 1924 2 0
Gran, Stein Midtbane Lyn, Vålerenga 19791984 5 0
Gran, Tryggve Midtbane Mercantile 1908 1 0
Granli, Daniel Forsvar AaB Fodbold 2020–dd 1 0
Gregersen, Stian Forsvar Molde 2021–dd 3 0
Grenersen, Tor André Målvakt Mjølner 1990 1 0
Grindheim, Christian Midtbane Vålerenga, Heerenveen, FC København 20052014 54 2
Gripp, Erling Forsvar Kvik Trondheim 1947 1 0
Grodås, Frode Målvakt Lillestrøm, Chelsea, Tottenham Hotspur, Schalke 04, Hønefoss 19912002 50 0
Grubbe, Thoralf Midtbane Odd 1912 1 0
Grytebust, Sten Målvakt Aalesund, Odense BK, FC København 2013–dd 5 0
Grøgaard, Thomas Forsvar Odd 2014 1 0
Grøndalen, Svein Forsvar Raufoss, Rosenborg, Moss 19731984 77 0
Grønlund, Frank Forsvar Lillestrøm 1981–1982 2 0
Gulbrandsen, Bjarne Forsvar Odd 1913 1 0
Gulbrandsen, Fredrik Angrep Molde 20142016 3 0
Gulbrandsen, Terje Midtbane Skeid 1969 2 0
Gulbrandsen, Tom Midtbane Mjøndalen, Lillestrøm 19871990 17 0
Gulden, Arild Midtbane Lyn 19631965 9 0
Gundersen, Einar Angrep Odd, Tønsberg Turn 19171928 33 26
Gundersen, Einar Forsvar Odd, Borg 19391949 5 0
Gundersen, Finn Midtbane Skeid 1955–1959 10 2
Gundersen, Harald Midtbane Sarpsborg 1929 2 0
Gundersen, Håkon Midtbane Frigg 1936–1937 2 0
Gundersen, Olav Midtbane Odd 19271933 15 1
Gunnarsson, Niklas Forsvar Hibernian 2016 1 0
Gustavsen, Erling Midtbane Sarpsborg 1918 1 0
Gaarder, Johan Forsvar Lyn 1922 1 0
Haftorsen, Per Målvakt Haugar, Fredrikstad 19691972 11 0
Hagen, Erik Midtbane Frigg 19621965 11 0
Hagen, Erik Forsvar Vålerenga, Zenit St. Petersburg 20042007 28 3
Hagen, Steffen Forsvar Odd 2012–2014 3 0
Hallberg, Johan Forsvar Larvik Turn 1913 1 0
Halle, Gunnar Forsvar Lillestrøm, Oldham Athletic, Leeds United, Bradford City 19871999 64 5
Halvorsen, Asbjørn Forsvar / midtbane Sarpsborg, Hamburger SV 19181923 19 0
Halvorsen, Harald Angrep Trygg 1925 1 0
Halvorsen, Jan Halvor Forsvar Hertha Berlin 19891990 5 0
Halvorsen, Ragnar Midtbane Ready 1912–1913 2 0
Halvorsen, Tore Forsvar Eik Tønsberg 1957–1959 11 0
Hammer, Georg Forsvar Lillestrøm 1979 7 3
Hammer, Tonning Midtbane Viking 1982 1 0
Hammerø, Svein Midtbane Viking 1972 1 0
Hanche-Olsen, Andreas Forsvar KAA Gent 2020–dd 3 0
Hangeland, Brede Forsvar Viking, FC København, Fulham 20022014 91 4
Hansen, Alf Forsvar Sarpsborg 1926 1 0
Hansen, André Målvakt Odd, Rosenborg 2013–dd 8 0
Hansen, Anker Forsvar Torp IF 1925 1 0
Hansen, Asbjørn Målvakt Sparta, Sarpsborg 19521961 52 0
Hansen, Bjarne Midtbane Larvik Turn 1913 1 0
Hansen, Bjarne Forsvar Vålerengen 1957–1958 3 0
Hansen, Einar Midtbane Frigg 19121916 6 0
Hansen, Eldar Midtbane Rosenborg 1961 1 1
Hansen, Emil Forsvar Ørn Horten 1916–1917 5 0
Hansen, Even Forsvar Odd 1954 1 0
Hansen, Frode Målvakt Fredrikstad 1981–1983 3 0
Hansen, Gunnar Forsvar Sarpsborg 19471950 7 0
Hansen, Hugo Forsvar Bryne, Molde, Rosenborg 19861990 14 0
Hansen, Jan Midtbane Rosenborg 19751981 19 0
Hansen, Karsten Midtbane Sparta 1950–1952 3 0
Hansen, Oddvar Forsvar Brann 19481954 19 0
Hansen, Rune Forsvar Lillestrøm 1977 1 0
Hansen, Sverre Midtbane Fram Larvik 19331936 15 7
Hansén, Torjus Forsvar Arminia Bielefeld 2002–2003 3 0
Hansen, Vidar Forsvar Lillestrøm, Fredrikstad 19791984 12 0
Hansen, Wilhelm Forsvar Larvik Turn 1913–1914 2 0
Hanssen, Jonny Forsvar Tromsø, Lyn 19972003 5 0
Hanstveit, Erlend Forsvar Brann 20042006 5 0
Haraldsen, Per Forsvar Odd 19121916 5 0
Hareide, Åge Forsvar Molde, Manchester City, Norwich City 19761986 50 5
Hartung, Thorleif Midtbane Strong 1933 1 0
Hasund, Kjetil Angrep Hødd 19661971 16 3
Hauge, Jens Petter Midtbane AC Milan 2020–dd 3 0
Hauger, Henning Midtbane Stabæk, Hannover 96 20062011 23 0
Houmann, Poul Forsvar Mercantile 1908 1 0
Hedenstad, Vegar Eggen Forsvar Stabæk, SC Freiburg 2012–2013 4 0
Heggem, Vegard Forsvar Rosenborg, Liverpool 19982000 20 1
Hegnander, Olaf Midtbane Trygg 1918 1 0
Helgesen, Helge Angrep Lisleby 1933 1 1
Helgesen, Johnny Angrep Kvik Halden 19171928 22 7
Helland, Pål André Midtbane Rosenborg 2015–2016 6 1
Helland, Roger Midtbane Brann 1997 2 0
Hellvik, Nils Ove Angrep Viking, Bryne 19821987 5 0
Helsing, Per Midtbane Ready 1915–1919 13 1
Helstad, Thorstein Angrep Brann, Austria Wien, Rosenborg, Le Mans 20002010 38 10
Hennum, Harald Angrep Frigg, Skeid 19491960 43 25
Henriksen, Hans Herman Forsvar Valenciennes, Guingamp, Abbeville 19841988 22 0
Henriksen, Henry Forsvar Kvik Trondheim 1949 1 0
Henriksen, Kristian Forsvar Sarpsborg, Frigg, Lyn 19341946 28 0
Henriksen, Markus Midtbane Rosenborg, AZ Alkmaar, Hull City 2010–dd 58 3
Henriksen, Ole Johnny Angrep Moss 19771980 6 0
Henriksen, Peder Forsvar Odd 1915 1 0
Henriksen, Per Forsvar Viking 1983–1984 10 0
Henæs, Geir Midtbane Moss 1979 3 0
Herlofson, Charles Forsvar Mercantile 19101915 12 0
Herlovsen, Kai Erik Forsvar / midtbane Fredrikstad, Borussia Mönchengladbach 19821988 34 0
Hernes, Thor Midtbane Lyn 19531956 27 0
Hestad, Daniel Berg Midtbane Molde 19982003 8 0
Hestad, Harry Midtbane Molde, Den Haag 19691976 31 5
Hetleøen, Arild Forsvar Brann 1970–1974 4 0
Hetty, Fredrik Forsvar Fram Larvik 1928 2 0
Heyerdahl-Larsen, Knut Midtbane Lyn 1910 1 0
Hoel, Odd Angrep Lyn 19321935 4 4
Hoff, Espen Midtbane Lyn 2005–2006 2 0
Hofstad, Hugo Målvakt Brann 19231926 12 0
Hoftun, Erik Forsvar Rosenborg 19972002 30 0
Holm, Daniel Fredheim Midtbane / angrep Vålerenga 2007–2008 3 0
Holm, Glenn Midtbane Moss 1988 1 0
Holm, Gustav Midtbane Ready 1912–1913 2 0
Holm, Per Midtbane Sarpsborg 19181926 16 1
Holm, Thomas Midtbane Vålerenga 20042005 4 0
Holmberg, Erik Forsvar Fredrikstad 19461953 27 0
Holmberg, Rolf Midtbane Odd 1936–1939 26 0
Holmsen, Øivind Forsvar Lyn 19341945 36 0
Holtan, Erik Målvakt Odd 2002–2004 6 0
Horn, Fredrik Forsvar Lyn 1936 2 0
Horn, Jørgen Forsvar Strømsgodset 2013 2 0
Hoseth, Magne Midtbane Molde, FC København, Vålerenga 20012009 22 1
Hovdan, Jan Anders Forsvar Frigg 1973 6 0
Hovland, Even Forsvar Molde, 1. FC Nürnberg, Rosenborg BK 2012–dd 29 0
Husby, Øivind Midtbane Vålerengen 1987 2 0
Huseklepp, Erik Angrep Brann, Bari, Portsmouth, Birmingham 20082014 36 7
Hval, Jørgen Angrep Mjøndalen 19331937 6 0
Hvidsten, Ragnar Angrep Sandefjord, Skeid 19501955 21 2
Hæstad, Kristofer Midtbane Start, Wigan Athletic, Vålerenga 20052010 28 1
Høgli, Tom Forsvar Tromsø, Club Brugge, FC København 20082015 49 2
Høgmo, Per-Mathias Midtbane Tromsø 1986 1 0
Høibak, Øivind Forsvar Mjøndalen 1947 1 0
Høie, Kenneth Målvakt Djurgården 2014 1 0
Høiland, Jon Inge Forsvar Malmö FF, Kaiserslautern, Stabæk 20042010 25 1
Høilund, Reidar Forsvar Ørn Horten 1921–1923 6 0
Høivik, Arne Midtbane Eik Tønsberg 19511959 4 1
Høyland, Gabriel Midtbane Bryne 19741982 23 3
Håberg, Sten Glenn Midtbane Lillestrøm, Start 1986–1989 8 0
Håkestad, Josef Angrep Larvik Turn 1935 2 0
Håland, Alf-Inge Forsvar Nottingham Forest, Leeds United, Manchester City 19942001 34 0
Håland, Atle Roar Forsvar Start 2006 1 0
Haaland, Erling Braut Angrep Red Bull Salzburg, Borussia Dortmund 2019–dd 12 7
Ibrahim, Abdisalam Midtbane Ergotelis 2014 2 0
Ileby, Arne Angrep Fredrikstad 1939 1 0
Ingebrigtsen, Kåre Midtbane Rosenborg, Manchester City, Strømsgodset, Lillestrøm 19901995 23 1
Isaksen, Magnar Angrep Lyn 1936–1938 14 5
Iversen, Kjell Forsvar Bryne 1982–1983 2 0
Iversen, Odd Angrep Rosenborg, Racing Mechelen, Vålerengen 19671979 45 19
Iversen, Olaf Midtbane Mercantile 1914 1 0
Iversen, Steffen Angrep Tottenham Hotspur, Wolverhampton Wanderers, Vålerenga, Rosenborg, Crystal Palace 19982011 79 21
Jacobsen, Egil Midtbane Ørn Horten 19231927 5 1
Jacobsen, Pål Angrep Hamarkameratene, Vålerengen 19751986 42 13
Jacobsen, Tom Midtbane Hamarkameratene, Vålerengen 19711982 16 0
Jacobsen, Tom Rüsz Målvakt Fram Larvik, Bryne, Vålerengen 19751983 26 0
Jakobsen, Jahn Ivar Midtbane Rosenborg, Young Boys, Duisburg, Lierse 19881998 65 11
Jamissen, Carl Angrep Sarpsborg 1935 3 1
Jamtfall, Jørn Målvakt Rosenborg 1997 1 0
Jarstein, Rune Almenning Målvakt Odd, Rosenborg, Viking, Hertha Berlin 2007dd 72 0
Jensen, Roald Midtbane Brann, Heart of Midlothian 19601971 31 5
Jensen, Sverre Forsvar Ready 1912 2 0
Jenssen, Ruben Yttergård Midtbane Tromsø, Kaiserslautern, FC Groningen 20102016 39 0
Jevanord, Egil Forsvar Spartacus, Lyn 1945–1947 5 0
Jevne, Tor Angrep Fremad, Skeid 1952–1953 3 2
Johannesen, Finn Midtbane Lisleby, Fredrikstad 1931–1933 6 3
Johannessen, Arnold Forsvar Pors 1959 3 0
Johannessen, Erik Målvakt Viking 1975 6 0
Johannessen, Henry Angrep Fredrikstad 19461955 14 7
Johannessen, Håkon Forsvar Fredrikstad 19331937 2 0
Johannessen, Karl Johan Midtbane Lyn 1968 1 0
Johannessen, Karsten Forsvar Viking 1947 1 0
Johannessen, Rolf Forsvar Lisleby, Fredrikstad 19311945 20 0
Johannessen, Steinar Angrep Frigg 19591960 2 0
Johannessen, Tom Forsvar Fredrikstad 1961 4 0
Johannessen, Trygve Angrep Viking 1975–1979 5 0
Johannessen, Øivind Målvakt Sandefjord, Skeid 19491952 4 0
Johansen, Alf Midtbane Kvik Halden 1926 1 0
Johansen, Andreas Forsvar Fredrikstad 19241928 4 0
Johansen, Arne Målvakt Kvik Halden 1925 1 0
Johansen, Arthur Forsvar Gjøa 1930–1931 3 0
Johansen, Bernhard Midtbane Skeid 1953 1 0
Johansen, Egil Midtbane Vålerengen 19841987 12 2
Johansen, Erik Angrep Gjøvik/Lyn, Skeid 19611970 38 9
Johansen, Geir Midtbane Eik Tønsberg 1983 4 0
Johansen, Harald Midtbane Mercantile 1908–1912 7 0
Johansen, Henry Målvakt Vålerenga 19261938 48 0
Johansen, Martin Forsvar Drafn 19231927 16 0
Johansen, Roar Forsvar Fredrikstad 19581967 61 0
Johansen, Rune Buer Midtbane Hamarkameratene 2004 1 0
Johansen, Stefan Midtbane Strømsgodset, Celtic, Fulham, West Bromwich Albion 20132020 55 6
Johansen, Stig Midtbane Bodø/Glimt 1997 3 0
Johansen, Tor Egil Midtbane Skeid, Lillestrøm 19711980 52 7
Johnsen, Bjarne Angrep Brann 1923 5 3
Johnsen, Bjørn Maars Angrep Heart of Midlothian, ADO Den Haag, AZ Alkmaar, Rosenborg 2017–dd 16 5
Johnsen, Erland Forsvar Moss, Bayern München, Chelsea 19871995 24 2
Johnsen, Espen Målvakt Rosenborg , Strømsgodset 20032006 18 0
Johnsen, Frode Angrep Rosenborg, Nagoya Grampus Eight, Odd 20002013 35 10
Johnsen, John Forsvar Brann 1920–1922 9 0
Johnsen, Marius Forsvar Start, Köln 2005–2007 7 0
Johnsen, Ronny Forsvar Eik Tønsberg, Lyn, Lillestrøm, Besiktas, Manchester United, Aston Villa, Vålerenga 19912007 62 3
Josefsen, Børge Forsvar Skeid 1975 1 0
Just-Olsen, Erik Midtbane Os 1975 3 1
Juve, Jørgen Angrep / forsvar Lyn 19281937 45 33
Kah, Pa-Modou Forsvar Vålerenga, AIK, Roda JC 20012008 10 1
Kamara, Ola Angrep Strømsgodset, Austria Wien, Columbus Crew, Los Angeles Galaxy, Shenzhen FC 2013–dd 18 7
Karadaş, Azar Forsvar / angrep Brann, Rosenborg, SL Benfica, Portsmouth 20012008 10 1
Karlsen, Erik Midtbane Lillestrøm 1977 1 0
Karlsen, Geir Målvakt Odd, Rosenborg, Dunfermline, Vålerenga 19691977 32 0
Karlsen, Harry Boye Forsvar / midtbane Lyn, Ørn Horten, Larvik Turn 19461956 58 4
Karlsen, Helge Forsvar Brann 19731979 35 0
Karlsen, Reidar Midtbane Lisleby 1932 1 0
Karlsen, Stein Angrep Hamarkameratene 1973 1 0
Karlsen, Ulf Forsvar Viking 1991–1992 3 0
Karlsen, Yngve Forsvar Sandefjord 19531957 4 0
Kaspersen, Kjell Målvakt Skeid 19611971 34 1
Kihle, Anker Målvakt Storm 1939 2 0
Kihle, Ewald Målvakt Odd 1951 2 0
Kindervåg, Håkon Midtbane Viking 1954 1 0
King, Joshua Angrep Manchester United, Blackburn Rovers, AFC Bournemouth, Everton 2012–dd 54 17
Kippe, Frode Forsvar Lillestrøm 20032008 8 0
Kirkemo, Folke Forsvar Mercantile 1925 1 0
Kirkevold, Pål Alexander Angrep Hobro IK 2017 1 0
Kjellsen, Tormod Midtbane Larvik Turn 1910–1913 2 0
Kjos, Kjeld Forsvar / midtbane Brann 19271936 24 0
Kjølholdt, Martin Midtbane Sarpsborg 1965 2 0
Kjølø, Mike Forsvar Stabæk 2000 1 0
Klavestad, Bjarne Målvakt Sarpsborg 1926 2 0
Klepp, Olav Midtbane Brøndby 1987 1 0
Knudsen, Jon Målvakt Stabæk 20082011 20 0
Knudsen, Per Midtbane Vålerenga 1955–1956 4 0
Knutzen, Samuel Midtbane Ready 1912 1 0
Kojedal, Terje Forsvar Hamarkameratene, Mulhouse, Valenciennes 19811989 66 1
Kollshaugen, Stein Angrep Moss 19791984 18 7
Kongsvik, Kaare Midtbane Brann 19291930 3 1
Konradsen, Anders Midtbane Strømsgodset, Rennes 20122015 8 1
Kordahl, Tore Forsvar Lyn, Lillestrøm 19741981 29 1
Kortgaard, Arnt Martin Midtbane Mjøndalen 19831987 4 0
Kotte, Arne Angrep Vålerenga, Steinkjer, Frigg 19531961 19 3
Kramer, Jack Forsvar Vålerenga 1960–1964 7 0
Krefting, Kristian Midtbane Lyn 1911–1912 5 0
Kristiansen, Kjell Angrep Asker 19521959 26 10
Kristiansen, Reidar Forsvar / midtbane Fredrikstad 1955–1959 15 0
Kristiansen, Ruben Forsvar Tromsø 2013–2014 4 0
Kristoffersen, Fritz Angrep Ørn Horten 1946 1 0
Kristoffersen, Martinius Midtbane Odd 1921–1923 2 0
Kristoffersen, Per Angrep Fredrikstad 19571966 25 6
Krogh, John Midtbane Rosenborg 1962–1963 11 4
Krogsæter, André Angrep Lillestrøm 19841985 4 0
Kruge, Oddvar Forsvar Fram Larvik 1951 1 0
Krupp, Israel Midtbane Oslokameratene 1930 1 1
Kure, Harry Midtbane Selbak, Sarpsborg 19511957 16 5
Kvammen, Arthur Angrep Viking 1933 1 1
Kvammen, Reidar Angrep Viking 19331949 51 17
Kvammen, Sverre Målvakt Viking 1935 1 0
Kvarme, Bjørn Tore Forsvar Liverpool 1997 1 0
Kvia, Svein Midtbane Viking 19691976 38 3
Kvisvik, Raymond Midtbane Brann, Austria Wien, Fredrikstad 20002006 11 2
Lagesen, Alf Målvakt Drammens BK 1920 1 0
Lagesen, Kai Midtbane Mjøndalen 1986–1987 2 0
Lange, Rune Angrep Club Brugge 2004 1 0
Lanlay, Yann-Erik de Angrep Viking 2013–2014 5 1
Larsen, Bjarne Forsvar Fram Larvik 1931 1 0
Larsen, Einar Angrep Gjøa 1927 1 0
Larsen, Einar Bruno Midtbane Vålerengen 19591964 3 1
Larsen, Frode Midtbane Brann 1975 7 0
Larsen, Jørgen Strand Angrep FC Groningen 2020–dd 1 0
Larsen, Ragnar Nikolay Forsvar / midtbane Sandaker 19481962 11 2
Larsen, Ragnar Midtbane Odd 19541959 12 1
Larsen, Thorleif Midtbane Fredrikstad 1945 2 0
Lauritzen, Johan Angrep Storm 1913 1 1
Legernes, Arne Forsvar / midtbane Freidig, Molde, Larvik Turn 19551961 41 1
Lekven, Magnus Midtbane Odd, Esbjerg fB 2012–2013 4 0
Leonhardsen, Øyvind Midtbane Molde, Rosenborg, Wimbledon, Liverpool, Tottenham Hotspur, Aston Villa 19902003 86 19
Levernes, Bjørn Arild Midtbane Vålerenga 1995 2 1
Lie, Kaare Angrep Holmestrand, Frigg 1928–1929 2 0
Lie, Sverre Målvakt Mercantile 1908 1 0
Lindberg, Arvid Forsvar Moss 19241927 7 0
Lindberg, Erling Forsvar Sarpsborg 1929 1 0
Linnes, Martin Forsvar Molde, Galatasaray 2013–dd 28 1
Ljostveit, Per Midtbane Larvik Turn 19541956 7 1
Lode, Marius Forsvar Bodø/Glimt 2021–dd 1 0
Ludvigsen, Per-Ove Forsvar Fyllingen 1990 1 0
Lund, Andreas Angrep Molde 19992000 8 4
Lund, Bernhard Midtbane Viking 1933–1934 3 0
Lund, Tom Midtbane / angrep Lillestrøm 19711982 47 12
Lunde, Erling Forsvar Odd 1927–1928 2 0
Lunde, Herbert Midtbane Brann 19221929 15 2
Lunde, Thor Forsvar Sparta 1948 1 0
Lundekvam, Claus Forsvar Brann, Southampton 19952005 40 2
Lydersen, Pål Forsvar Start, Arsenal 1990–1994 20 1
Lærum, Egil Midtbane Larvik Turn, Vålerenga 19461951 16 0
Løken, Karl Petter Midtbane Rosenborg 19871995 36 1
Løken, Trygve Forsvar Moss 1927 1 0
Løkkeberg, Anton Forsvar Sarpsborg 1954 1 0
Madsen, Jan Vidar Forsvar Bryne 1988 1 0
Madsen, Kim André Forsvar Strømsgodset 2011–2013 5 0
Magnussen, Frantz Forsvar Tønsberg Turn 1919 1 0
Markussen, Per Terje Midtbane Mjøndalen 1986–1987 2 0
Martinsen, Alf Angrep Lillestrøm 19361946 25 10
Martinsen, Lars Forsvar Strong 1938–1939 5 0
Martinsen, Ole Einar Forsvar Kongsvinger, Rosenborg 1992–1993 2 0
Martinsen, Per Forsvar Lisleby 1962 2 0
Mathisen, Arild Forsvar Vålerengen, Strømsgodset 19651971 29 0
Mathisen, Hans Jacob Forsvar Fredrikstad 19591961 5 0
Mathisen, Svein Midtbane / angrep Start 19751984 25 2
Meinseth, Børre Midtbane Bryne 1987–1988 8 0
Meirik, Erling Forsvar Rosenborg 19721975 13 0
Meling, Birger Forsvar Rosenborg, Nîmes 2017–dd 19 0
Midtsjø, Fredrik Midtbane Rosenborg, AZ Alkmaar 2016–dd 11 0
Mjelde, Mons Ivar Angrep Lillestrøm, Austria Wien 19931995 3 2
Moe, Kjell Angrep Fredrikstad 1945 2 1
Moe, Sten Midtbane Fredrikstad 19281936 6 4
Moen, Finn Forsvar Sarpsborg 19391948 10 0
Moen, Petter Vaagan Midtbane Brann, Queens Park Rangers 20062011 9 1
Moen, Ulf Midtbane Odd, Bryne 19841985 4 0
Mohn, Ellef Forsvar Frigg 1920–1922 3 0
Moldskred, Morten Angrep Tromsø, Rosenborg 20092011 9 1
Monsen, Magdalon Forsvar Hardy 1935–1939 5 0
Mordt, Per Edmund Forsvar Vålerengen, IFK Göteborg 19841989 31 1
Morisbak, Andreas Forsvar Lyn 1968–1969 3 0
Moxnes, Thor Midtbane Freidig 1948 5 0
Muggerud, Roald Midtbane Lyn 19581960 4 0
Myhre, Thomas Målvakt Everton, FC København, Besiktas, Sunderland, Charlton Athletic 19982007 56 0
Mykland, Erik Midtbane Start, Utrecht, FC Linz, Panathinaikos, 1860 München 19902000 78 2
Møller, Arne Midtbane Frigg 19241927 9 1
Møller, Arne Forsvar Brann 1986–1987 4 0
Møller, Ulrich Forsvar Molde 1987 2 0
Maartmann, Erling Midtbane / angrep Lyn 19111915 8 0
Maartmann, Rolf Midtbane / angrep Lyn 19111915 8 2
Natland, Arne Forsvar / midtbane Skeid, Eik Tønsberg 19491960 26 0
Navestad, Dag Steinar Midtbane Sarpsborg 1970 1 0
Navestad, Olav Angrep Sarpsborg 1939 1 1
Nervik, Frank Målvakt Brage 1959 1 0
Nevland, Erik Angrep Viking, Groningen, Fulham 20012009 8 0
Nguen, Tokmac Midtbane / angrep Ferencváros 2021–dd 1 0
Nielsen, Alf Midtbane Ørn Horten 1930 1 1
Nielsen, Håvard Midtbane / angrep Red Bull Salzburg, Eintracht Braunschweig 20122015 14 2
Nielsen, Wilhelm Midtbane Kvik Halden 19221925 3 1
Nilsen, Dagfinn Forsvar Odd 1952 1 0
Nilsen, Jan Forsvar Lisleby 1960 1 0
Nilsen, Olav Midtbane / angrep Viking 19621971 62 19
Nilsen, Roger Forsvar Viking, Köln, Sheffield United, Molde 19902000 32 3
Nilsen, Steinar Forsvar Tromsø, AC Milan 1997–1998 2 0
Nilsen, Tore Midtbane Fredrikstad 1956–1958 5 0
Nilssen, Steinar Midtbane Rosenborg 1979 1 0
Nilsson, Robert Forsvar Fredrikstad 1970–1971 5 0
Nordahl, Hans Angrep Skeid 19381954 19 8
Nordby, Sverre Målvakt Mjøndalen 1937–1939 10 0
Nordbø, Thøger Forsvar Frigg 19281935 5 0
Nordlie, Einar Midtbane Sarpsborg 1918 1 0
Nordtveit, Håvard Forsvar / midtbane Borussia Mönchengladbach, West Ham United, Hoffenheim, Fulham 2011–dd 52 2
Normann, Mathias Midtbane Rostov 2019–dd 7 1
Nornes, Jan Frode Forsvar Odd 2000–2003 2 0
Nygård, Per Egil Målvakt Skeid, Bryne 19781983 10 0
Nyland, Ørjan Håskjold Målvakt Molde, FC Ingolstadt 04, Aston Villa 2013–dd 28 0
Nylund, Hans Midtbane Lillestrøm 1958 1 0
Nysted, Victor Midtbane Lyn 1908–1911 2 1
Nysæter, Olav Angrep Kongsvinger 1983 2 0
Ohr, Stian Midtbane Molde 2006 1 0
Olafsen, Frank Forsvar Skeid 19671973 18 0
Olsen, Alexander Forsvar Brann 19191932 37 1
Olsen, Arild Midtbane Bodø/Glimt 1976–1979 2 0
Olsen, Bjarne Midtbane Frigg 1925 1 0
Olsen, Egil Roger Midtbane Vålerengen, Østsiden, Sarpsborg 19651971 16 0
Olsen, Egil Midtbane Strømsgodset 1970–1971 4 0
Olsen, Espen Angrep Hamarkameratene 2006 2 0
Olsen, Frode Målvakt Start, Stabæk, Sevilla, Viking 19952003 26 0
Olsen, Ingolf Forsvar Mjøndalen 1931 1 0
Olsen, Jan Erik Målvakt TTIF, Mjøndalen 1977 2 0
Olsen, John Midtbane Moss 1954 1 0
Olsen, Leif Angrep Vålerenga 1953 3 0
Olsen, Odd Inge Forsvar Molde 1997 2 0
Olsen, Ole Kristian Forsvar Mjøndalen 1976 1 0
Olsen, Reidar Midtbane Fredrikstad 1945 2 0
Olsen, Svein Bjørn Målvakt Lyn 19681971 10 0
Olsen, Sverre Midtbane Skeid 1949 1 0
Olsen, Terje Midtbane Vålerengen 1972–1974 3 0
Olsen, Thorleif Midtbane Vålerengen 19501955 34 0
Olsen, Trond Midtbane Bodø/Glimt 2008 1 0
Olsen, Willy Angrep Fredrikstad 19491956 10 1
Omoijuanfo, Ohi Angrep Stabæk 2017 1 0
Opdal, Håkon Målvakt Brann 2006–2008 12 0
Oppedal, Odd Midtbane Brann 1962 1 0
Opseth, Lasse Midtbane Sogndal 1982 1 0
Osnes, Knut Angrep Lyn 1946–1947 6 5
Osvold, Kjetil Midtbane Start, Lillestrøm, Nottingham Forest, Djurgården, PAOK Saloniki 19841989 37 3
Ottesen, Rune Midtbane Vard, Bryne 19751981 17 1
Parr, Jonathan Midtbane Aalesund, Crystal Palace 2010–2014 9 0
Paulsen, Hans Edgar Midtbane Viking 1970–1973 4 2
Paulsen, Inge Midtbane Viking 1948 1 0
Paulsen, Michael Midtbane Ørn Horten 19191924 20 1
Paulsen, Roald Angrep Brann 1962 1 0
Pedersen, Arne Midtbane / angrep Fredrikstad 19571966 40 11
Pedersen, Birger Midtbane Hardy 19341936 3 2
Pedersen, Carl Midtbane Urædd 1913 2 0
Pedersen, Erik Forsvar Tromsø, Viking 1990–1992 10 0
Pedersen, Ingar Forsvar Ørn Horten 1927–1928 6 0
Pedersen, Ingolf Målvakt Odd 19121917 19 0
Pedersen, Jan Ove Midtbane Lillestrøm 19881994 17 1
Pedersen, Karl Midtbane Fredrikstad 1928 1 0
Pedersen, Marcus Angrep Odense BK, Vitesse, Barnsley FC, Brann, Strømsgodset 20132015 9 1
Pedersen, Morten Gamst Midtbane Tromsø, Blackburn Rovers, Karabükspor, Rosenborg 20042014 83 17
Pedersen, Petter Forsvar Sarpsborg 1923 2 0
Pedersen, Ragnar Angrep Odd 1932–1933 6 3
Pedersen, Rolf Birger Angrep Brann 19581962 15 5
Pedersen, Steinar Forsvar Start 2006 1 0
Pedersen, Tor Forsvar Tromsø 1988 1 0
Pedersen, Tore Forsvar IFK Göteborg, Brann, Oldham Athletic, Sanfrecce Hiroshima, St. Pauli, Eintracht Frankfurt 19901999 45 0
Pedersen, Trond Forsvar Start 19751981 41 0
Pereira, Thomas Forsvar Moss, Viking 19972003 8 0
Pettersen, Bjarne Midtbane Mjøndalen 1931–1933 7 0
Pettersen, Espen Bugge Målvakt Sandefjord, Molde 2010–2012 7 0
Pettersen, Harald Midtbane Frigg 1930–1931 3 1
Pettersen, Kjell Forsvar Fredrikstad 1935 1 0
Pettersen, Morten Midtbane / angrep Lisleby, Fredrikstad 19301936 5 4
Pettersen, Odd Forsvar Sarpsborg 1954 1 0
Pettersen, Per Forsvar / midtbane Frigg 19671973 35 1
Pettersen, Steinar Midtbane / angrep Strømsgodset 19681972 6 0
Pettersen, Sverre Forsvar Fredrikstad 1926 1 0
Poppe, Karl Angrep Ready 1913–1914 2 0
Presberg, Thorodd Angrep / midtbane Strømsgodset 19681970 4 1
Puck, Peder Midtbane Kvik Halden 1917 1 0
Rambekk, Anders Forsvar Lillestrøm 2006–2007 7 0
Rasmussen, Sigurd Forsvar Frigg 19121917 4 0
Ravn, Petter Midtbane Stavanger IF 1931 1 0
Refvik, Isak Arne Angrep / midtbane Viking 19791983 7 0
Reginiussen, Tore Forsvar Tromsø, Odense BK, Rosenborg 20082020 31 4
Rehn, Gustav Forsvar Skeid 1945–1947 9 0
Rein, Svein Gunnar Midtbane Skeid 1979 3 1
Reinholt, Henry Midtbane Odd 1912–1913 4 0
Rekdal, Kjetil Midtbane Molde, Borussia Mönchengladbach, Lierse, Rennes, Hertha Berlin, Vålerenga 19872000 83 17
Resberg, Fridtjof Angrep Lyn 1921–1922 2 1
Riberg, Arne Midtbane Lyn 1931 1 0
Richardsen, Oddvar Angrep Lillestrøm 1961–1963 4 0
Richardsen, Rune Midtbane Lillestrøm 1986–1987 4 0
Riise, Bjørn Helge Midtbane Lillestrøm, Fulham, Sheffield United 20062013 35 2
Riise, John Arne Forsvar Monaco, Liverpool, AS Roma, Fulham 20002013 110 16
Riisnæs, Dag Midtbane Kongsvinger 19891991 6 0
Rime, Bjørn Forsvar Rosenborg 1970 1 0
Rindarøy, Knut Olav Forsvar Molde, Deportivo La Coruña 20092010 2 0
Ringstad, Stian Forsvar Lillestrøm 2014 1 0
Rise, Ola By Målvakt Rosenborg 19841994 25 0
Riseth, Vidar Forsvar / midtbane LASK Linz, Celtic, 1860 München, Rosenborg 19972007 52 4
Risholt, Roger Midtbane Fredrikstad 2005 3 0
Rodvang, Jan Forsvar Lyn 1968–1969 6 0
Rogne, Thomas Forsvar Celtic 2012 2 0
Rosén, Bjarne Forsvar Vålerenga, Nydalen 1931–1934 5 0
Rossbach, Einar Målvakt Tromsø, Lyn 1990–1993 6 0
Rosted, Sigurd Forsvar KAA Gent 2018 5 1
Rudi, Petter Midtbane Molde, Perugia, Sheffield Wednesday, Lokeren, Germinal Beerschot 19952006 46 3
Rushfeldt, Sigurd Angrep Tromsø, Rosenborg, Austria Wien 19942007 38 7
Ruud, Espen Forsvar Odense 20092014 35 1
Ruud, Olaf Midtbane Larvik Turn 1913 2 0
Ryerson, Julian Forsvar 1. FC Union Berlin 2020–dd 5 0
Rygel, Ragnar Forsvar / midtbane Asker 1954 2 0
Røisland, Arne Angrep Frigg 1947 1 0
Rønning, Wilhelm Forsvar Mercantile, Trygg 1915–1917 2 0
Sagvaag, Jan Angrep Årstad 1952 1 1
Saksvik, Hans Forsvar Ranheim 1959 1 0
Saksvik, Johan Forsvar Ranheim 1948 2 0
Salte, Leif Rune Forsvar Bryne 1988 1 0
Samuelsen, Jone Midtbane Odd Grenland 20142015 10 0
Samuelsen, Martin Midtbane West Ham United, Blackburn 2016 3 1
Sandberg, Einar Midtbane Gjøa 1926 1 0
Sandberg, Nick Midtbane Eik Tønsberg 1983 1 0
Sandengen, Knut Midtbane / angrep Vestfossen 1956 4 2
Sandland, Åsmund Midtbane Lyn 1971 2 0
Schønfeldt, Harald Midtbane Mercantile 1919 1 0
Seemann, Finn Angrep Lyn, DWS Amsterdam 19631970 15 4
Seland, Arve Angrep Start, Mulhouse 19841987 12 1
Selnæs, Ole Midtbane AS Saint-Étienne, Shenzhen FC 2016–dd 32 2
Semb-Thorstvedt, Fritz Midtbane Frigg 1918–1919 3 0
Semb-Thorstvedt, Rolf Angrep Frigg 1920 2 0
Simensen, Alf Angrep Sarpsborg 19181926 3 0
Simensen, Arnt Målvakt Sarpsborg 1921–1923 7 0
Singh, Harmeet Midtbane Vålerenga, Molde 2012–2014 7 0
Sirevåg, Trond Forsvar Bryne 1984 1 0
Sjøberg, Kai Midtbane Skeid 1965–1967 4 1
Skammelsrud, Bent Midtbane Drøbak/Frogn, Frigg, Malmö FF, Rosenborg, Bayer Leverkusen 19872000 38 6
Skifjeld, Karl Midtbane Pors 19491951 6 0
Skistad, Boye Midtbane Mjøndalen 1976 2 0
Skjelbred, Per Ciljan Midtbane Rosenborg, Hamburger SV, Hertha Berlin 20072016 43 1
Skjeldestad, Terje Målvakt Sogndal 2004 3 0
Skjelvik, Jørgen Forsvar Rosenborg, Odense Boldklub 2013–dd 8 0
Skjønsberg, Morten Morisbak Forsvar Stabæk 2008 1 0
Skogheim, Vegard Midtbane Hamarkameratene 19841992 13 1
Skonnord, Frithjof Midtbane Gjøvik/Lyn 1908 1 0
Skou, Per Forsvar Lyn, Odd 19111923 41 1
Skuseth, Helge Angrep Skarbøvik, Start 19731976 16 3
Slinning, Sigbjørn Forsvar Viking 19691976 42 1
Smedvik, Ragnvald Angrep Frigg 19141916 8 0
Smedås, Tor Inge Forsvar Lillestrøm, Hamarkameratene 1986–1984 2 0
Smith, Trygve Midtbane Frigg 1917 1 0
Sokolowski, Tomasz Midtbane Lyn 2006 1 0
Solbakken, Ståle Midtbane Lillestrøm, Aalborg 19942000 58 9
Solberg, Egil Angrep Mjøndalen 1973 1 0
Solér, Erik Forsvar / midtbane Lillestrøm, Eik Tønsberg, Hamburger SV, Brann, Aarhus 19821988 39 4
Solli, Jan Gunnar Midtbane Rosenborg, Brann 20032010 40 1
Sollied, Trond Forsvar Rosenborg 1985–1987 15 1
Solskjær, Ole Gunnar Angrep Molde, Manchester United 19952007 67 23
Soltvedt, Trond Egil Midtbane Rosenborg, Coventry City 1997–1998 4 0
Soma, Ragnvald Forsvar Brann 20042005 5 0
Spydevold, Bjørn Forsvar Fredrikstad, Greåker 19451953 37 1
Spydevold, Thor Forsvar Fredrikstad, Sarpsborg 19681972 28 1
Spydevold, Åge Forsvar Fredrikstad 19511959 4 0
Stadheim, Anders Midtbane Sogndal 2004 2 1
Stakset, Edgar Forsvar Steinkjer 19601967 26 0
Staurvik, Tom Kåre Midtbane / forsvar Bodø/Glimt 1993–1994 2 0
Stavrum, Arild Midtbane Molde 1995 2 0
Stavrum, Ole Angrep Lyn 19641966 8 2
Steen, Birger Midtbane Kampørn, Frigg 19261934 7 3
Stensletten, Johannes Midtbane Vard 1939 1 0
Stensaas, Ståle Forsvar Rosenborg 20012005 9 1
Storbæk, Jarl André Forsvar Hamarkameratene, Vålerenga 2005–2008 17 0
Storflor, Øyvind Midtbane / forsvar Rosenborg, Strømsgodset 20052013 4 0
Strand, Lars Iver Midtbane Tromsø 2005–2007 4 0
Strand, Pål Midtbane Lillestrøm 2001 2 0
Strand, Roar Midtbane Rosenborg 19942003 42 4
Strand, Wilhelm Forsvar Kvik Halden 1916 1 0
Strandbakke, Roy Midtbane Raufoss 19531957 2 0
Strandberg, Stefan Forsvar Rosenborg, FK Krasnodar, Hannover 96, Ural Jekaterinburg 2013–dd 17 1
Strandli, Frank Angrep Start, Leeds United, Brann, Lillestrøm, Panathinaikos, Aalborg 19921999 24 3
Strøm, Harald Angrep Ørn Horten 19181927 16 5
Strømstad, Fredrik Midtbane Start, Le Mans 2005–2009 18 2
Sundblad, Willy Forsvar Skeid 19391948 2 0
Sundby, Reidar Angrep Larvik Turn 1954 1 1
Sundby, Tom Midtbane Lillestrøm, Iraklis 19831988 39 6
Sunde, Harald Midtbane Nidelv, Rosenborg, Racing Mechelen 19641973 39 5
Sundgot, Ole Bjørn Angrep Molde 1995 1 0
Sveinsson, John Midtbane Lyn 19451951 3 1
Svela, Anders Forsvar Frigg 1962 1 0
Svendsen, Arne Midtbane Drammens BK 1933 1 0
Svendsen, Thorleif Angrep Kvik Halden 1934 3 2
Svendsen, Torbjørn Midtbane Viking 1979 7 0
Svendsrud, Alf Angrep Mjøndalen 1947 1 0
Svenssen, Thorbjørn Forsvar Sandefjord 19471962 104 0
Svensson, Jonas Forsvar Rosenborg, AZ Alkmaar 2016–dd 23 1
Svindal Larsen, Tommy Midtbane Stabæk, Nürnberg, Odd 19962007 24 0
Syrrist, Arvid Forsvar Frigg 19241932 5 0
Sæternes, Bengt Angrep Bodø/Glimt, Club Brugge, Brann 20022005 7 0
Sæthrang, Paul Angrep Skeid 19381947 4 4
Sæthrang, Pål Midtbane Skeid 1967–1969 6 1
Søderlund, Alexander Angrep Haugesund, Rosenborg, AS Saint-Étienne 20122017 32 2
Søgård, Espen Midtbane Lillestrøm 2005 2 0
Sønstabø, Per Forsvar Vard 1965 1 0
Sørdahl, Jann Angrep Freidig 1948 5 5
Sørensen, Arne Midtbane Vålerenga 1935 1 0
Sørensen, Jan Derek Midtbane Rosenborg, Borussia Dortmund, Lyn 19992004 21 0
Sørensen, Knut Midtbane Sparta 1949 1 0
Sørensen, Odd Wang Angrep Sparta 19471955 25 17
Sørensen, Åge Midtbane Vålerenga 19591961 4 1
Sørloth, Alexander Angrep FC Groningen, FC Midtjylland, Crystal Palace, KAA Gent, Trabzonspor, RB Leipzig 2016–dd 32 11
Sørloth, Gøran Angrep Rosenborg, Borussia Mönchengladbach, Bursaspor 19851994 55 14
Sørum, Thomas Angrep Helsingborg 2012 1 0
Tangen, Rune Forsvar Moss 19881990 3 0
Tessem, Jo Midtbane Southampton 2001–2004 9 0
Tettey, Alexander Midtbane Rosenborg, Rennes, Norwich City 20072016 34 3
Tharaldsen, Thorleif Forsvar Lyn 1915 1 0
Thoresen, Gunnar Angrep Larvik Turn 19461959 64 22
Thoresen, Hallvar Midtbane / angrep Twente, PSV Eindhoven 19781987 50 9
Thorsby, Morten Midtbane SC Heerenveen, Sampdoria 2017–dd 7 0
Thorsen, Finn Forsvar Hamarkameratene, Skeid 19621971 48 0
Thorstensen, Oscar Midtbane Ørn Horten 19241929 6 0
Thorstvedt, Erik Målvakt Eik Tønsberg, Viking, Borussia Mönchengladbach, IFK Göteborg, Tottenham Hotspur 19821996 97 0
Thorstvedt, Kristian Midtbane KRC Genk 2020–dd 5 1
Thun, Inge Målvakt Strømsgodset 19681974 4 0
Thunberg, Stein Midtbane Skeid, Start 19741979 28 4
Tidemann, Per Midtbane Sagene, Skeid 1956 3 0
Tomteberget, Øivind Midtbane Kongsvinger 1983 4 0
Torgersen, Torgeir Målvakt Viking 19471950 22 0
Tran, Hai Ngoc Forsvar Vålerenga 1999 1 0
Trondsen, Anders Forsvar Sarpsborg 08, Rosenborg 2016–2017 4 0
Tronstad, Bjørn Angrep Brann 1976 4 0
Tronstad, Sondre Midtbane SBV Vitesse 2020–dd 1 0
Trædal, Torkel Angrep Frigg 1914 2 0
Tunheim, Kurt Midtbane Moss 1979 1 0
Tønnesen, Frithjof Forsvar Ready 1913–1914 2 0
Tørnros, Yngvar Forsvar Kvik Halden 1916 5 0
Ulfstein, Egil Forsvar Viking 1995 2 0
Ulleberg, Frithjof Midtbane Lyn 1936–1937 14 0
Ulrichsen, Berthel Angrep Odd 1923 1 1
Ulvestad, Fredrik Midtbane Aalesund, Djurgårdens IF 2014–dd 4 0
Valen, Inge Midtbane Viking 1974 2 0
Valencia, Alex Midtbane Brann, Start 20012006 5 0
Valsvik, Gustav Forsvar Eintracht Braunschweig 2017 6 0
Viljugrein, Bjørn Midtbane Vålerenga 1997 1 0
Vilsvik, Lars-Christopher Forsvar Strømsgodset 2012–2013 4 0
Vindheim, Andreas Forsvar Sparta Praha 2020–dd 1 0
Vinje, Morten Forsvar Skeid 19791980 15 0
Vold, Johannes Angrep Viking 1973 3 1
Vådahl, Finn Roy Angrep Steinkjer 1976 1 0
Vaadal, Joar Angrep Lillestrøm 19841986 9 2
Waitz, Georg Forsvar Frigg 1912 1 0
Walde, Haakon Forsvar Brann 19291932 2 0
Wallenborg, Walter Midtbane Moss 1931–1934 2 0
Wangen, Kjell Forsvar Skeid 1969 1 0
Wass, Bredo Midtbane Sarpsborg 1926 1 0
Wathne, Sigurd Målvakt Brann 19181920 14 0
Weltz, Svein Målvakt Frigg 19591960 2 0
Westgaard, Rolf Forsvar Mercantile 1923 2 0
Wilhelms, Einar Angrep Fredrikstad 1920–1923 13 5
Winsnes, Fredrik Midtbane Rosenborg, Hammarby, Strømsgodset 20012009 19 0
Winther, Arne Forsvar Skeid 19551962 7 0
Wold, Adolph Midtbane Ready 19121921 26 3
Wormdal, Øystein Forsvar Rosenborg 19741979 26 3
Wæhler, Kjetil Forsvar Vålerenga, Aalborg, IFK Göteborg 20052013 31 1
Wæhler, Tor Midtbane Frigg 1971 1 0
Yven, Arne Midtbane Sarpsborg 1933 1 0
Yven, Harry Angrep Sarpsborg 19311948 3 1
Zachariassen, Kristoffer Midtbane Rosenborg 2021–dd 1 0
Zachariassen, Sverre Forsvar Fjell-Kameratene 1945 1 0
Zahid, Ghayas Midtbane APOEL 2018–dd 2 1
Ødegaard, Alexander Midtbane Sogndal 2004 4 1
Ødegaard, Jarle Forsvar Start 1981 1 0
Ødegaard, Martin Midtbane Strømsgodset, Real Madrid Castilla, SC Heerenveen, Vitesse, Real Sociedad, Real Madrid, Arsenal 2014–dd 30 1
Ødegaard, Ove Midtbane Snøgg, Odd 19521959 6 2
Økland, Arne Larsen Angrep Bryne, Bayer Leverkusen, Racing Paris 19781987 54 13
Øren, Tommy Midtbane Sogndal 2001 1 0
Ørke, Jan Forsvar Viking 1958 1 0
Østenstad, Egil Angrep Viking, Southampton 19932005 18 6
Østlien, Svein Bredo Midtbane Raufoss, Lyn 19641968 6 0
Aamodt, Asbjørn Målvakt Larvik Turn 1913–1914 2 0
Aarnseth, Sveinung Forsvar Lyn 19641965 5 0
Aarsheim, Bjarte Lunde Midtbane Viking 2001 3 0
Årst, Ole Martin Angrep Gent, Tromsø 20002007 22 2
Aas, Alexander Forsvar Odd 2001–2004 8 1
Aas, Einar Forsvar Moss, Bayern München, Nottingham Forest 19771986 35 3
Aas, Jan Midtbane Fredrikstad, Sarpsborg 19621972 3 0
Aas, Jonas Midtbane Odd 19131915 3 0
Aas, Macken Forsvar Mercantile 1908–1910 2 0
Aas, Rolf Midtbane Mercantile, Lyn 19121923 19 2
Aase, Gunnar Midtbane Viking 1995 3 1
Aase, Steinar Angrep Brann 1976–1978 6 0
Aasen, Trygve Forsvar Moss 1926–1927 4 0
Aasgaard, Kåre Målvakt Åssiden 1960 1 0

Eksterne lenkerRediger