Åpne hovedmenyen

Liste over rekorder på Billboard Hot 100

Wikimedia-listeartikkel

Rekorder av sangerRediger

Flest uker på nr. 1Rediger

  • 16 uker
Mariah Carey og Boyz II Men — "One Sweet Day" (1995)
  • 14 uker
Whitney Houston — "I Will Always Love You" (1992)
Boyz II Men — "I'll Make Love to You" (1994)
Los del Río — "Macarena" (1996)
Elton John — "Candle in the Wind 1997" / "Something About the Way You Look Tonight" (1997)
Mariah Carey — "We Belong Together" (2005)
The Black Eyed Peas — "I Gotta Feeling" (2009)
  • 13 uker
Boyz II Men — "End of the Road" (1992)
Brandy og Monica — "The Boy Is Mine" (1998)
  • 12 uker
Santana featuring Rob Thomas — "Smooth" (1999)
Eminem — "Lose Yourself" (2002–2003)
Usher featuring Lil Jon og Ludacris — "Yeah!" (2004)
The Black Eyed Peas — "Boom Boom Pow" (2009)
  • 11 uker
Elvis Presley — "Hound Dog" / "Don't Be Cruel" (1956)
All-4-One — "I Swear" (1994)
Toni Braxton — "Un-Break My Heart" (1996)
Puff Daddy og Faith Evans featuring 112 — "I'll Be Missing You" (1997)
Destiny's Child — "Independent Women Part I" (2000)
  • 10 uker
The McGuire Sisters — "Sincerely" (1955) (Pre-Hot 100: "Most Played by Jockeys" chart)
Pérez Prado — "Cherry Pink and Apple Blossom White" (1955) (Pre-Hot 100: "Best Sellers in Stores" chart)
Debby Boone — "You Light Up My Life" (1977)
Olivia Newton-John — "Physical" (1981)
Santana featuring The Product G&B — "Maria Maria" (2000)
Ashanti — "Foolish" (2002)
Nelly featuring Kelly Rowland — "Dilemma" (2002)
Kanye West featuring Jamie Foxx — "Gold Digger" (2005)
Beyoncé — "Irreplaceable" (2006)
Flo Rida featuring T-Pain — "Low" (2008)

Flest uker totalt på topp 10Rediger

Flest uker på listaRediger

Debuter på nr. 1Rediger

Rekorder av artisterRediger

Overtatt 1. plasseringen fra seg selvRediger

The Black Eyed Peas (med både "Boom Boom Pow" og "I Gotta Feeling") hadde topplasseringen i 26 uavbrutte uker. Usher (med både "Yeah!" og "Burn") hadde 19 uker sammenhengende på topplasseringen. Både Elvis Presley og Boyz II Men hadde 16 uker øverst på Hot 100.

Flest ganger på Hot 100 – topp 10Rediger

  1. Glee (168)
  2. Elvis Presley (108)
  3. James Brown (91)
  4. Lil Wayne (82)
  5. Ray Charles (74)
  6. Aretha Franklin (73)
  7. The Beatles (71)
  8. Elton John (67)
  9. Jay-Z (66)
  10. Stevie Wonder (63)

Flest nr. 1-hitsRediger

  1. The Beatles (20)
  2. Mariah Carey (18)
  3. Elvis Presley (17) (Pre-Hot 100 charts and Hot 100)
  4. Michael Jackson (13)
  5. Madonna (12)
  6. The Supremes (12)
  7. Whitney Houston (11)
  8. Rihanna (14)[4]
  9. Janet Jackson (10)
  10. Stevie Wonder (10)

ReferanserRediger