Åpne hovedmenyen

Liste over førsteplasser på Billboard Hot 100 i 2010-årene

Wikimedia-listeartikkel
(Omdirigert fra Liste over førsteplasser på Billboard Hot 100 i 2011)

Denne artikkelen handler om den amerikanske Billboard Hot 100 hitliste i løpet av 2010-årene.

Billboards Hot 100 og Billboards Bestselgere i Butikkene hitlister

Før august 1958
1940-1949  • 1950-1958


Etter august 1958
1958-1969  • 1970-1979  • 1980-1989  • 1990-1999  • 2000-2009  • 2010-2019

Billboard Hot 100  • Billboard magazine

Billboard Hot 100 er en hitliste som presenterer de 100 mest populære singlene i USA for øyeblikket. Listen er basert på avspillinger på radio og platesalg.

Innhold

ListeRediger

Innhold
← 2000-årene • 2010 • 2011 • 2012
Forklaring

  ♪  – årets sang

# Første nådde nummer én plass Artist(er) Sang Plateselskap Uker på toppen
av Hot 100
Referanse
2010
980 2. januar 2010 Kesha «Tik Tok»♪[1] 9 [2][3]
981 6. mars 2010 The Black Eyed Peas «Imma Be» 2 [4][5]
982 20. mars 2010 Taio Cruz med Ludacris «Break Your Heart» 1 [6]
983 27. mars 2010 Rihanna «Rude Boy» 5 [7][8]
984 1. mai 2010 B.o.B med Bruno Mars «Nothin' on You» 2 [9][10]
985 15. mai 2010 Usher med will.i.am «OMG» 4 [11][12]
986 22. mai 2010 Eminem «Not Afraid»
Shady/Aftermath/Interscope
1 [13]
987 19. juni 2010 Katy Perry med Snoop Dogg «California Gurls» 6 [14][15]
988 31. juli 2010 Eminem med Rihanna «Love the Way You Lie»
Aftermath/Interscope/Shady
7 [16][17]
989 18. september 2010 Katy Perry «Teenage Dream»
Capitol
2 [18][19]
990 2. oktober 2010 Bruno Mars «Just the Way You Are» 4 [20][21]
991 30. oktober 2010 Far East Movement med The Cataracs og Dev «Like a G6» 3 [22][23]
992 13. november 2010 Kesha «We R Who We R»
RCA
1 [24]
993 20. november 2010 Rihanna med Drake «What's My Name?»
Def Jam
1 [25]
994 4. desember 2010 Rihanna «Only Girl (In the World)»
Def Jam
1 [26]
995 11. desember 2010 Pink «Raise Your Glass»
LaFace
1 [27]
996 18. desember 2010 Katy Perry «Firework»
Capitol
4 [28][29]
2011
997 8. januar 2011 Bruno Mars «Grenade»
Atlantic/Elektra
4 [30][31]
998 29. januar 2011 Britney Spears «Hold It Against Me» 1 [32]
999 19. februar 2011 Wiz Khalifa «Black and Yellow»
Rostrum/Atlantic
1 [33]
1000 26. februar 2011 Lady Gaga «Born This Way»
Streamline/Interscope/Kon Live
6 [34][35]
1001 9. april 2011 Katy Perry med Kanye West «E.T.»
Capitol
5 [36][37]
1002 30. april 2011 Rihanna med Britney Spears[38] «S&M»
Def Jam
1 [39]
1003 21. mai 2011 Adele «Rolling in the Deep»♪[40] 7 [41][42]
1004 9. juli 2011 Pitbull med Ne-Yo, Afrojack og Nayer «Give Me Everything»
Polo Grounds/J/Mr. 305
1 [43]
1005 16. juli 2011 LMFAO med Lauren Bennett og GoonRock «Party Rock Anthem»
will.i.am Music Group/Cherrytree/
Interscope/Panther Records
6 [44][45]
1006 27. august 2011 Katy Perry «Last Friday Night (T.G.I.F.)»
Capitol
2 [46][47]
1007 10. september 2011 Maroon 5 med Christina Aguilera «Moves Like Jagger» 4 [48][49]
1008 17. september 2011 Adele «Someone Like You»
XL
5 [50][51]
1009 12. november 2011 Rihanna med Calvin Harris «We Found Love»
Def Jam
9 [52][53]
2012
1010 7. januar 2012 LMFAO «Sexy and I Know It»
Interscope
2 [54][55]
1011 4. februar 2012 Adele «Set Fire to the Rain» 2 [56][57]
1012 18. februar 2012 Kelly Clarkson «Stronger (What Doesn't Kill You)»
RCA
1 [58]

StatistikkRediger

Artister med flest sanger på toppen av Hot 100Rediger

Artist(er) Sanger på toppen
av Hot 100
Rihanna 6
Katy Perry 5
Bruno Mars 3
Eminem 2
Kesha 2
Britney Spears 2
Adele 2
LMFAO 2

Artister med flest totale uker på toppen av Hot 100Rediger

Artist(er) Uker på toppen
av Hot 100
Rihanna 24
Katy Perry 19
Adele 12
Kesha 10
Bruno Mars 10
Calvin Harris 9
Eminem 8
LMFAO 8
Snoop Dogg 6
Lady Gaga 6
Lauren Bennett 6
GoonRock 6

Sanger med flest totale uker på toppen av Hot 100Rediger

Sang Uker på toppen
av Hot 100
"Tik Tok" 9
"We Found Love" 9
"Love the Way You Lie" 7
"Rolling in the Deep" 7
"California Gurls" 6
"Born This Way" 6
"Party Rock Anthem" 6
"Rude Boy" 5
"E.T." 5
"Someone Like You" 5

Se ogsåRediger

ReferanserRediger

  1. ^ Caulfield, Keith (9. desember 2010). «Lady Gaga Is Billboard's 2010 Artist of the Year, Ke$ha Takes Top New Act». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 14. desember 2011. 
  2. ^ Pietroluongo, Silvio (23. desember 2009). «Ke$ha Clocks Her First Hot 100 No. 1». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  3. ^ Pietroluongo, Silvio (17. februar 2010). «'We Are The World' Returns to the Upper Reaches of the Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  4. ^ Pietroluongo, Silvio (25. februar 2010). «Black Eyed Peas Back On Top Of Hot 100 With 'Imma Be'». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  5. ^ Pietroluongo, Silvio (4. mars 2010). «Peas Persist on Hot 100 with "Imma Be"». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  6. ^ Pietroluongo, Silvio (10. mars 2010). «Taio Cruz Cruises To Record No. 1 Jump on Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  7. ^ Pietroluongo, Silvio (17. mars 2010). «Rihanna Rules Hot 100 With 'Rude Boy' Track». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  8. ^ Pietroluongo, Silvio (15. april 2010). «Rihanna Refuses to Budge from Hot 100 Perch». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  9. ^ Pietroluongo, Silvio (21. april 2010). «Atlanta Rapper B.o.B To Top Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  10. ^ Trust, Gary (29. april 2010). «B.o.B Rules Hot 100, Doubles Up In Top 10». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  11. ^ Pietroluongo, Silvio (5. mai 2010). «OMG: Usher Hits No. 1». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  12. ^ Pietroluongo, Silvio (3. juni 2010). «Usher's 'OMG' Leads Hot 100 For A Fourth Week». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  13. ^ Pietroluongo, Silvio (12. mai 2010). «Eminem To Enter Hot 100 At No. 1». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  14. ^ Trust, Gary (9. juni 2010). «Katy Perry Speeds To No. 1 On Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  15. ^ Pietroluongo, Silvio (15. juli 2010). «Katy Perry Holds Off Eminem on Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  16. ^ Pietroluongo, Silvio (21. juli 2010). «Eminem and Rihanna Replace Katy Perry Atop Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  17. ^ Pietroluongo, Silvio (2. september 2010). «Eminem and Rihanna Still No. 1 on Hot 100, Cee Lo's 'F**k You' Debuts». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  18. ^ Pietroluongo, Silvio (8. september 2010). «Katy Perry's 'Teenage Dream' Dethrones Eminem on Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  19. ^ Pietroluongo, Silvio (16. september 2010). «Perry's 'Dream' Persists Atop Hot 100, But Mars Is on the Horizon». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  20. ^ Pietroluongo, Silvio (22. september 2010). «Bruno Mars Lands Atop Hot 100, Rihanna Roars Into Top 10». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  21. ^ Caulfield, Keith; Pietroluongo, Silvio (14. oktober 2010). «Chart Moves: 'Glee,' Mavis Staples, Stephen Colbert, 'Social Network,' Pink». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  22. ^ Pietroluongo, Silvio (20. oktober 2010). «Far East Movement Tops Hot 100 with 'Like a G6'». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  23. ^ Caulfield, Keith; Pietroluongo, Silvio (18. november 2010). «Chart Moves: Far East Movement, "Glee," Susan Boyle, Josh Groban». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  24. ^ Pietroluongo, Silvio (3. november 2010). «Ke$ha To Crash Hot 100 At No. 1». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  25. ^ Trust, Gary (10. november 2010). «Rihanna's 'What's My Name?' Rockets to No. 1 on Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  26. ^ Pietroluongo, Silvio (24. november 2010). «Rihanna's 'Only Girl' Rebounds to No. 1 on Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  27. ^ Pietroluongo, Silvio (1. desember 2010). «Pink's 'Glass' Rises to No. 1 On Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  28. ^ Pietroluongo, Silvio (8. desember 2010). «Katy Perry's 'Firework' Shines Over Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  29. ^ Pietroluongo, Silvio (6. januar 2011). «Katy Perry's 'Firework' Pops Back to No. 1 on Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  30. ^ Pietroluongo, Silvio (29. desember 2010). «Bruno Mars Maneuvers to Top of Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  31. ^ Trust, Gary (3. februar 2011). «Bruno Mars Holds Off P!nk Atop Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  32. ^ Trust, Gary (19. januar 2011). «Britney Spears' 'Hold It Against Me' Debuts Atop Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  33. ^ Trust, Gary (10. februar 2011). «Wiz Khalifa's 'Black And Yellow' Tops Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  34. ^ Trust, Gary (16. februar 2011). «Lady Gaga Claims 1,000th Hot 100 No. 1 with 'Born This Way'». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  35. ^ Trust, Gary (23. mars 2011). «Lady Gaga, 'Glee' Songs Dominate Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  36. ^ Trust, Gary (30. mars 2011). «Katy Perry's 'E.T.' Rockets To No. 1 On Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  37. ^ Trust, Gary (4. mai 2011). «Katy Perry Holds Off Britney Spears Atop Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  38. ^ Trust, Gary (22. april 2011). «Ask Billboard: Britney Spears, Rihanna, Hits Of The World». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 29. mai 2011. 
  39. ^ Trust, Gary (20. april 2011). «Rihanna's 'S&M' Reigns on Hot 100, Lady Gaga's 'Judas' Debuts». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  40. ^ Caulfield, Keith (9. desember 2011). «The Year in Pop: Adele Makes History». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 14. desember 2011. 
  41. ^ Trust, Gary (11. mai 2011). «Adele's 'Rolling in the Deep' Tops Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  42. ^ Trust, Gary (22. juni 2011). «Katy Perry's 'Friday' Flies Up Hot 100, Adele Still No. 1». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  43. ^ Trust, Gary (29. juni 2011). «Pitbull's 'Give Me Everything' Powers to No. 1 on Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  44. ^ Trust, Gary (6. juli 2011). «LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  45. ^ Pietroluongo, Silvio (10. august 2011). «LMFAO Keeps Katy Perry At Bay Atop Hot 100». Billboardpublisher=Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  46. ^ Trust, Gary (17. august 2011). «Katy Perry Makes Hot 100 History: Ties Michael Jackson's Record». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  47. ^ Trust, Gary (24. august 2011). «Lil Wayne Logs Hot 100's Biggest Bow, Katy Perry Still No. 1». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  48. ^ Trust, Gary (31. august 2011). «Maroon 5, Christina Aguilera's 'Jagger' Moves to No. 1 on Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  49. ^ Trust, Gary (28. september 2011). «Rihanna Roars Onto Hot 100 as LMFAO Get 'Sexy' in Top 10». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  50. ^ Trust, Gary (7. september 2011). «Adele's 'Someone Like You' Soars To No. 1 On Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  51. ^ Trust, Gary (26. oktober 2011). «Adele No. 1 on Hot 100 as Rihanna, Drake, Justin Bieber Surge». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  52. ^ Trust, Gary (2. november 2011). «Rihanna's 'Found' Her Way Back to Hot 100 Summit». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. desember 2011. 
  53. ^ Trust, Gary (11. januar 2012). «Rihanna Renews 'Love' Affair Atop Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 11. januar 2012. 
  54. ^ Trust, Gary (28. desember 2011). «LMFAO Brings 'Sexy' To Hot 100 Summit». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 28. desember 2011. 
  55. ^ Trust, Gary (4. januar 2012). «LMFAO Still 'Sexy' Atop Hot 100». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 4. januar 2012. 
  56. ^ Trust, Gary (25. januar 2012). «Adele's 'Fire' Burns Path to Hot 100 Summit». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 25. januar 2012. 
  57. ^ Trust, Gary (1. februar 2012). «Adele Atop Hot 100, But Kelly Clarkson Getting 'Stronger' at No. 2». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 1. februar 2012. 
  58. ^ Trust, Gary (8. februar 2012). «Kelly Clarkson Drives 'Stronger' to Hot 100 Summit». Billboard. Nielsen Business Media, Inc. Besøkt 8. februar 2012.