Åpne hovedmenyen

Maroon 5

amerikansk poprock-band
Maroon 5
Maroon 5, 2011.jpg
Maroon 5 i 2011
Utmerkelser Grammy Award for beste nye artist (2005), MTV Europe Music Award for Best New Act (2004)
OpphavLos Angeles, California
Periode1997 -
SjangerRock
Alternativ rock
Pop
Aktive år1994
PlateselskapOctone Records
A&M Records
Nettstedmaroon5.com
IMDbIMDbRedigere på wikidata
Medlemmer
Adam Levine
James Valentine
Jesse Carmichael
Mickey Madden
Matt Flynn
Tidligere medlemmer
Ryan Dusick (1997-2006)

Maroon 5 er en Grammy Awards-prisvinnende pop/rock-gruppe som kommer fra Los Angeles i California.

BandmedlemmerRediger

Maroon 5 består av:

HistorieRediger

1995: Levine, Dusick, Madden og Carmichael hadde gått på skole sammen og startet bandet «Kara's Flowers.» Da Levine hørte Valentine spille på en bar (da i bandet Square) sa han at det var det beste han hadde hørt. Da Valentine ble med i bandet, kalte de seg Maroon 5.

2006: Ryan Dusick måtte forlate Maroon 5 pga nerveskader som gjorde det umulig å fortsette som trommeslager i et liveband. Matt Flynn tok over.

2011: Opptreden sammen med Christina AguileraThe Voice med den nye sangen Moves Like Jagger.

DiskografiRediger

Priser og utmerkelserRediger

2004

2005

2006

2007

2008

ReferanserRediger

  1. ^ «2004 Billboard Music Awards Winners». iVillage Entertainment. Arkivert fra originalen 17. februar 2012. 
  2. ^ «Full Biography — Maroon 5». MTV. 
  3. ^ «World Music Awards storm Vegas». USA Today. 
  4. ^ Roth, Kaj. «Maroon 5 wins GRAMMY!». Melodic.net. Arkivert fra originalen 9. januar 2008. 
  5. ^ «Pop Awards». GrooveVolt.com. Arkivert fra originalen 11. mars 2008. 
  6. ^ «Maroon 5 Triumph at NRJ Music Awards». ContactMusic.com. 
  7. ^ Moss, Corey. «They Just Won A Grammy, So Why Do Maroon 5 Feel Like Losers?». MTV. 

Eksterne lenkerRediger

 Denne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.