Åpne hovedmenyen

Alexander Rybaks diskografi er en oversikt over Alexander Rybaks plateutgivelser fra 1999.

DiskografiRediger

Album
Singler/EP-er
  • Fairytale (2009)
  • Funny Little World (2009)
  • Abandoned (2009)
  • Roll With the Wind/No Milk Today (2009)
  • I Don't Believe in Miracles/Superhero (2009)
  • Fela igjen (2010), med Opptur
  • Europe's Skies (2010)
  • Oah (2010)
  • Atlantis (2011)
  • Resan till dig (2011)
  • I'll Show You (2012), med Paula Seling
  • Into a Fantasy (2014)
  • Leave Me Alone (2014)
  • What I Long For (2014)
  • Kotik (2015)
  • Blant fjell (2015)
  • Typisk norsk (2015), med Katastrofe
  • Люблю тебя как раньше (2016)
  • I Came to Love You (2016)
  • 5 to 7 Years (2016)
  • Return (2016)
  • Foolin (2016)
  • Miracles (2017), med Oslo 2016 & Gaute Ormåsen
  • Fever (2017)
  • Looking My Way (2017), med Philip Cecil
  • Til Julie (2017)
  • Fairytale (2017), med Franziska Wiese
  • Det vakreste som fins (2017), med Loke og Thomas Gregersen
  • That's How You Write a Song (2018)
Øvrige album
Deltar på