Åpne hovedmenyen

Liste over mest sette YouTube-videoer

Wikimedia-listeartikkel

YouTube er et amerikansk video-delings nettsted med hovedkontor i San Bruno, California. Siden etableringen i 2005, har nettstedet inneholdt en "mest sett"-seksjon, som inneholder en oversikt over de mest sette videoene på nettstedet. Selv om de mest sette videoene i utgangspunktet var virale videoer, som for eksempel Evolution of Dance og Charlie Bit My Finger, har de mest sette videoene i økende grad blitt knyttet til musikkvideoer. Siden Lady Gagas "Bad Romance" har hver video som har nådd toppen av "mest sett på YouTube"-listen vært musikkvideoer. Selv om de mest sette videoene ikke lenger er oppført på siden, er det å nå toppen av denne listen fortsatt betraktet som en enorm prestasjon.

Innen 21. juni 2015, hadde bare to videoer, "Gangnam Style" og "Baby", passert én milliard visninger. Men tre og en halv måned senere, den 7. oktober, hadde ti videoer nådd det.[1] Fra mai 2018 hadde alle videoene på listen oversteget én milliard visninger, der 22 av dem hadde over to milliarder visninger, seks videoer oversteg tre milliarder og én hadde oversteget fem milliarder visninger. "Despacito" ble den første videoen til å nå tre milliarder visninger den 4. august 2017, etterfulgt av "See You Again" den 6. august 2017 og deretter den 25. november 2017 oversteg "Gangnam Style" tre milliarder visninger. "Shape of You" var den fjerde videoen som nådde tre milliarder visninger, den 7. januar 2018, da den hadde vært ute i 343 dager. 31. mars 2018 ble "Uptown Funk" den femte videoen til å nå tre milliarder visninger, etterfulgt av "Masha and the Bear: Recipe for Disaster" den 27. april 2018.[2][3][4] "Despacito" ble også den første videoen til å nå fire milliarder visninger den 11. oktober 2017,[5] og deretter den 5. april 2018, ble den den første videoen til å nå fem milliarder visninger.[6]

Fra og med mai 2018 er de fem raskeste videoene til å nå én milliard  visninger "Hello" (87 dager), "Despacito" (96 dager), "Shape of You" (97 dager), "Mi Gente" (103 dager) og "Échame la Culpa" (111 dager).[7]

De fem raskeste videoene til å nå to milliarder visninger er "Despacito" (154 dager), "Shape of You" (187 dager), "Chantaje" (379 dager), "Sorry" (394 dager) og "See You Again" (515 dager).[8]

Fra og med mai 2018 er Justin Bieber den eneste artisten som har fem videoer med over en milliard visninger, mens Katy Perry har fire. Taylor Swift, Calvin Harris, Shakira, Ariana Grande, Bruno Mars, Nicky Jam, Adele, The Chainsmokers, Ed Sheeran og Maluma har tre hver, og Fifth Harmony, Psy, Ellie Goulding, The Weeknd, Eminem, J Balvin, Ricky Martin, kanalen "Get Movies", Sia, Luis Fonsi og Enrique Iglesias har to hver. Swift, Perry og Sheeran er de eneste artistene som har to videoer som overstiger to milliarder visninger.

Innhold

Topp videoerRediger

Følgende tabell viser de 100 mest sette videoene på YouTube, med hver total avrundet til nærmeste 10 millioner visninger, så vel som skaper og dato for publikasjonen til YouTube.[A]

██ — Dette indikerer at videoen ikke er en musikkvideo

Nr. Navn på video Opplaster/artist Visninger (milliarder) Opplastningsdato Notater
1. "Despacito"[9] Luis Fonsi med Daddy Yankee 6.32 12. januar 2017 [B]
2. "See You Again"[14] Wiz Khalifa med Charlie Puth 3.58 6. april 2015 [C]
3. "Shape of You"[21] Ed Sheeran 3.53 30. januar 2017 [D]
4. "Gangnam Style"[22] Psy 3.15 15. juli 2012 [E]
5. "Masha and the Bear: Recipe for Disaster"[25] Get Movies 3.08 31. januar 2012 [F]
6. "Uptown Funk"[26] Mark Ronson med Bruno Mars 3.06 19. november 2014 [G]
7. "Sorry"[27] Justin Bieber 2.94 22. oktober 2015
8. "Sugar"[28] Maroon 5 2.59 14. januar 2015
9. "Shake It Off"[29] Taylor Swift 2.56 18. august 2014
10. "Bailando"[30] Enrique Iglesias med Descemer Bueno og Gente De Zona 2.51 11. april 2014
11. "Roar"[31] Katy Perry 2.51 september 5, 2013
12. "Lean On"[32] Major Lazer og DJ Snake med  2.32 mars 22, 2015
13. "Hello"[33] Adele 2.32 oktober 22, 2015 [H]
14. The Chainsmokers med Halsey 2.10 29. juli 2016
15. «Faded»[35] Alan Walker 2.01 desember 3, 2015

15.

"Dark Horse"[36] Katy Perry med Juicy J 2.32 februar 20, 2014
15. "Thinking Out Loud"[37] Ed Sheeran 2.31 oktober 7, 2014
16. "Blank Space"[38] Taylor Swift 2.29 november 10, 2014
17. "Counting Stars"[39] OneRepublic 2.25 mai 31, 2013
18. "All About That Bass"[40] Meghan Trainor 2.19 juni 11, 2014
19. "Chantaje"[41] Shakira med Maluma 2.18 november 18, 2016
20. "Wheels on the Bus"[42] LittleBabyBum 2.12 august 9, 2014
21. "Closer (Lyric video)"[43] The Chainsmokers med Halsey 2.10 juli 29, 2016 [I]
22. "Faded"[44] Alan Walker 2.01 desember 3, 2015
23. "This Is What You Came For"[45] Calvin Harris med Rihanna 2.00 juni 16, 2016
24. "What Do You Mean?"[46] Justin Bieber 1.91 august 30, 2015
25. "Baby"[47] Justin Bieber med Ludacris 1.89 februar 19, 2010 [J]
26. "Let Her Go"[48] Passenger 1.88 juli 25, 2012
27. "Work from Home"[49] Fifth Harmony med Ty Dolla $ign 1.85 februar 26, 2016
28. "Chandelier"[50] Sia 1.85 mai 6, 2014
29. "Waka Waka (This Time for Africa)"[51] Shakira med Freshlyground 1.84 juni 4, 2010
30. "Mi Gente"[52] J Balvin og Willy William 1.84 juni 29, 2017
31. "Rockabye"[53] Clean Bandit med Sean Paul & Anne-Marie 1.83 oktober 21, 2016
32. "We Don't Talk Anymore"[54] Charlie Puth med Selena Gomez 1.78 august 2, 2016
33. "Love Me Like You Do"[55] Ellie Goulding 1.74 januar 22, 2015
34. "Wake Me Up"[56] Avicii 1.58 juli 29, 2013
35. "Treat You Better"[57] Shawn Mendes 1.57 juli 12, 2016
36. "Worth It"[58] Fifth Harmony med Kid Ink 1.56 mars 28, 2015
37. "Love the Way You Lie"[59] Eminem med Rihanna 1.54 august 5, 2010
38. "Watch Me (Whip/Nae Nae)"[60] Silentó 1.52 juni 25, 2015
39. "Rude"[61] Magic! 1.50 desember 5, 2013
40. "Ay Vamos"[62] J Balvin 1.49 august 29, 2014
41. "Let It Go"[63] Idina Menzel 1.48 januar 30, 2014 [K]
42. "Johny Johny Yes Papa"[65] ChuChu TV 1.47 november 14, 2014 [L]
43. "Party Rock Anthem"[67] LMFAO med Lauren Bennett og GoonRock 1.46 mars 8, 2011
44. "Vente Pa' Ca"[68] Ricky Martin med Maluma 1.40 september 22, 2016
45. "Hotline Bling"[69] Drake 1.39 oktober 26, 2015
46. "The Gummy Bear Song"[70] icanrockyourworld 1.37 oktober 9, 2007 [M]
47. "The Lazy Song"[71] Bruno Mars 1.37 april 15, 2011
48. "Propuesta Indecente"[72] Romeo Santos 1.35 september 9, 2013
49. "Stressed Out"[73] Twenty One Pilots 1.35 april 27, 2015
50. "Love Yourself"[74] Justin Bieber 1.35 november 14, 2015
51. "Starboy"[75] The Weeknd med Daft Punk 1.35 september 28, 2016
52. "Criminal"[76] Natti Natasha med Ozuna 1.34 august 18, 2017
53. "Felices los 4"[77] Maluma 1.34 april 21, 2017
54. "Baby Shark Dance"[78] Pinkfong! Kids' Songs & Stories 1.34 juni 17, 2016
55. "Rolling in the Deep"[79] Adele 1.33 november 30, 2010
56. "Échame la Culpa"[80] Luis Fonsi og Demi Lovato 1.32 november 16, 2017
57. "Side to Side"[81] Ariana Grande med Nicki Minaj 1.32 august 29, 2016
58. "Reggaetón Lento (Bailemos)"[82] CNCO 1.32 oktober 7, 2016
59. "All of Me"[83] John Legend 1.31 oktober 2, 2013
60. "Hasta el Amanecer"[84] Nicky Jam 1.31 januar 14, 2016
61. "Huge Eggs Surprise Toys Challenge"[85] Ryan ToysReview 1.28 april 13, 2016
62. "That's What I Like"[86] Bruno Mars 1.26 mars 2, 2017
63. "Burn"[87] Ellie Goulding 1.24 juli 7, 2013
64. "New Rules"[88] Dua Lipa 1.22 juli 7, 2017
65. "On the Floor"[89] Jennifer Lopez med Pitbull 1.22 mars 3, 2011
66. "The Hills"[90] The Weeknd 1.21 mai 27, 2015
67. "How Deep Is Your Love"[91] Calvin Harris med Disciples 1.21 august 6, 2015
68. "Summer"[92] Calvin Harris 1.21 april 6, 2014
69. "Andas en Mi Cabeza"[93] Chino & Nacho med Daddy Yankee 1.21 april 20, 2016
70. "Hey Mama"[94] David Guetta med Nicki Minaj, Bebe Rexha og Afrojack 1.21 mai 19, 2015
71. "Bad Blood"[95] Taylor Swift med Kendrick Lamar 1.20 mai 17, 2015
72. "Shaky Shaky"[96] Daddy Yankee 1.20 juli 14, 2016
73. "Axel F"[97] Crazy Frog 1.19 juni 16, 2009
74. "Picky"[98] Joey Montana 1.19 juni 29, 2015
75. "Thrift Shop"[99] Macklemore & Ryan Lewis med Wanz 1.18 august 29, 2012
76. "maiores"[100] Becky G og Bad Bunny 1.18 juli 13, 2017
77. "Diamonds"[101] Rihanna 1.18 november 8, 2012
78. "Gentleman"[102] Psy 1.17 april 13, 2013
79. "Animals"[103] Martin Garrix 1.16 juni 17, 2013
80. "Bang Bang"[104] Jessie J, Ariana Grande og Nicki Minaj 1.16 august 25, 2014
81. "El Pollito Pio"[105] Pulcino Pio 1.15 november 29, 2012
82. "La Bicicleta"[106] Carlos Vives og Shakira 1.15 juli 8, 2016
83. "El Perdón"[107] Nicky Jam med Enrique Iglesias 1.13 mars 23, 2015
84. "Just the Way You Are"[108] Bruno Mars 1.13 september 8, 2010
85. "Something Just like This (Lyric video)"[109] The Chainsmokers og Coldplay 1.13 februar 22, 2017
86. "El Perdedor"[110] Maluma 1.12 april 22, 2016
87. "Me Rehúso"[111] Danny Ocean 1.12 september 18, 2016
88. "Havana (Audio)"[112] Camila Cabello med Young Thug 1.10 august 3, 2017
89. "Problem"[113] Ariana Grande med Iggy Azalea 1.10 mai 30, 2014
90. "Swalla"[114] Jason Derulo med Nicki Minaj & Ty Dolla Sign 1.10 mars 17, 2017
91. "Masha and the Bear: Bon appétit!"[115] Get Movies 1.10 september 21, 2012
92. "Firework"[116] Katy Perry 1.10 oktober 28, 2010
93. "El Amante"[117] Nicky Jam 1.10 januar 15, 2017
94. "Perfect"[118] Ed Sheeran 1.09 november 9, 2017
95. "Not Afraid"[119] Eminem 1.09 juni 4, 2010
96. "Ahora Dice"[120] Chris Jeday med J Balvin, Ozuna og Arcángel 1.09 mars 19, 2017
97. "Someone like You"[121] Adele 1.08 september 29, 2011
98. "Cheap Thrills (Lyric video)"[122] Sia med Sean Paul 1.08 februar 11, 2016
99. "Last Friday Night (T.G.I.F.)"[123] Katy Perry 1.07 12. juni 2011
100. «Somebody That I Used to Know»[124] Gotye med Kimbra 1.07 5. juli 2011
Fra 26. mai 2018

Etter utgivelsesårRediger

Følgende tabell viser de topp fem mest sette YouTube-videoene hvert år, med hver total avrundet til nærmeste ti millioner visninger, samt opplasting og dato for publikasjon til YouTube.[N]

Fra og med mai 2018 har Katy Perry flest opptredener på listen, fire, mens Adele og Bruno Mars har tre. Bare Linkin Park (2007), og Gummibär/icanrockyourworld (2007) har to videoer i topp fem på ett år, med både den engelske og franske versjonen av Gummibärs The Gummy Bear Song i topp fem i 2007. Bare tre videoer på listen er ikke musikkvideoer.

██ — Dette indikerer at videoen ikke er en musikkvideo

År Navn på video Opplaster Visninger (milliarder) Opplastningsdato Notater
2005 "Life Goes On"[125] fhearnoiz 0.10 september 22, 2005
"guitar"[126] guitar90 0.09 desember 20, 2005
"Hurt"[127] beachbuggy 0.08 desember 12, 2005
"Tarzan Boy"[128] nailofgilead 0.07 november 2, 2005
"Bohemian Rhapsody"[129] Frozentoast 0.06 September 18, 2005
Kombinert visninger (2005) 0.40
2006
[O]
"Galinha Pintadinha - videoclip infantil animado"[130] Galinha Pintadinha 0.50 desember 28, 2006
"Ella y Yo"[131] JosephIngma 0.35 april 27, 2006
"Evolution of Dance" Judson Laipply 0.30 april 6, 2006 [P]
"I Write Sins Not Tragedies"[132] Fueled By Ramen 0.23 juli 18, 2006
"If you are happy"[133] Alicia Kids! 0.18 september 5, 2006
Kombinert visninger (2006) 1.56
2007
[Q]
"The Gummy Bear Song" icanrockyourworld 1.37 oktober 9, 2007
"Charlie Bit My Finger" HDCYT 0.86 mai 22, 2007 [R]
"Numb"[134] Linkin Park 0.86 mars 4, 2007
"Je m'appelle Funny Bear"[135] icanrockyourworld 0.36 oktober 15, 2007
"What I've Done"[136] Linkin Park 0.35 april 3, 2007
Kombinert visninger (2007) 3.80
2008 "Hot n Cold"[137] Katy Perry 0.79 oktober 13, 2008
"Pintinho Amarelinho - DVD Galena Pintadinha"[138] Galinha Pintadinha 0.56 september 15, 2008
"Bohemian Rhapsody"[139] Queen Official 0.55 august 1, 2008
"Viva la Vida"[140] Coldplay 0.49 august 4, 2008
"Colgando en tus manos"[141] Carlos Baute 0.39 oktober 29, 2008
Kombinert visninger (2008) 2.78
2009 "Axel F" Crazy Frog 1.19 juni 16, 2009
"november Rain"[142] Guns N' Roses 0.98 desember 24, 2009
"Bad Romance" Lady Gaga 0.93 november 23, 2009 [S]
"You Belong with Me"[143] Taylor Swift 0.84 juni 16, 2009
"Zombie"[144] The Cranberries 0.72 juni 16, 2009
Kombinert visninger (2009) 4.66
2010 "Baby" Justin Bieber 1.89 februar 19, 2010 [T]
"Waka Waka (This Time for Africa)" Shakira 1.84 juni 4, 2010
"Love the Way You Lie" Eminem 1.54 august 5, 2010
"Rolling in the Deep" Adele 1.33 november 30, 2010
"Just the Way You Are" Bruno Mars 1.13 september 8, 2010
Kombinert visninger (2010) 7.73
2011 "Party Rock Anthem" LMFAO 1.46 mars 8, 2011
"The Lazy Song" Bruno Mars 1.37 april 15, 2011
"On the Floor" Jennifer Lopez 1.22 mars 3, 2011
"Someone like You" Adele 1.08 september 29, 2011
"Last Friday Night (T.G.I.F.)" Katy Perry 1.07 juni 12, 2011
Kombinert visninger (2011) 6.20
2012 "Gangnam Style" Psy 3.15 juli 15, 2012 [U]
"Маша и Медведь - Маша плюс каша" Get Movies 3.08 januar 31, 2012
"Let Her Go" Passenger 1.88 juli 25, 2012
"Thrift Shop" Macklemore & Ryan Lewis 1.18 august 29, 2012
"Diamonds" Rihanna 1.18 november 8, 2012
Kombinert visninger (2012) 10.47
2013 "Roar" Katy Perry 2.51 september 5, 2013
"Counting Stars" OneRepublic 2.25 mai 31, 2013
"Wake Me Up" Avicii 1.58 juli 29, 2013
"Rude" Magic! 1.50 desember 5, 2013
"Propuesta Indecente" Romeo Santos 1.35 september 9, 2013
Kombinert visninger (2013) 9.19
2014 "Uptown Funk" Mark Ronson 3.06 november 19, 2014
"Shake It Off" Taylor Swift 2.56 august 18, 2014
"Bailando" Enrique Iglesias 2.51 april 11, 2014
"Dark Horse" Katy Perry 2.32 februar 20, 2014
"Thinking Out Loud" Ed Sheeran 2.31 oktober 7, 2014
Kombinert visninger (2014) 12.76
2015 "See You Again" Wiz Khalifa 3.58 april 6, 2015 [V]
"Sorry" Justin Bieber 2.94 oktober 22, 2015
"Sugar" Maroon 5 2.59 januar 14, 2015
"Lean On" Major Lazer 2.32 mars 22, 2015
"Hello" Adele 2.32 oktober 22, 2015
Kombinert visninger (2015) 13.75
2016 "Chantaje" Shakira 2.18 november 18, 2016
"Closer (Lyric video)" The Chainsmokers 2.10 juli 29, 2016
"This Is What You Came For" Calvin Harris 2.00 juni 16, 2016
"Work from Home" Fifth Harmony 1.85 februar 26, 2016
"Rockabye" Clean Bandit 1.83 oktober 21, 2016
Kombinert visninger (2016) 9.96
2017 "Despacito" Luis Fonsi 5.17 januar 12, 2017 [W]
"Shape of You" Ed Sheeran 3.53 januar 30, 2017
"Mi Gente" J Balvin 1.84 juni 29, 2017
"Criminal" Pina Records 1.34 august 18, 2017
"Felices los 4" Maluma 1.34 april 21, 2017
Kombinert visninger (2017) 13.22
2018 "X"[145] Nicky Jam 0.82 mars 1, 2018
"Dura"[146] Daddy Yankee 0.81 januar 18, 2018
"El Farsante (Remix)"[147] Ozuna 0.67 januar 30, 2018
"God's Plan"[148] Drake 0.58 februar 16, 2018
"Amorfoda"[149] Bad Bunny 0.52 februar 14, 2018
Kombinert visninger (2018) 3.40
Fra 25. mai 2018

Historisk mest sette videoerRediger

Følgende tabell viser de siste 15 videoene til å bli Youtubes mest sette video, fra oktober 2005 til i dag.

██ Gjeldende rekord

██ Gamle rekord

██ Indikerer at videoen har siden blitt fjernet fra YouTube

Navn på video Opplaster Visninger* Opplastningsdato Dato oppnådd Dager holdt Ref(er) Notater
"Despacito" Luis Fonsi 2,993,700,000 jan 12, 2017 aug 4, 2017 752 [150] [X]
"See You Again" Wiz Khalifa 2,894,000,000 apr 6, 2015 jul 10, 2017 25 [152]
"Gangnam Style" Psy 803,700,000 jul 15, 2012 nov 24, 2012 1,689 [Y]
"Baby" Justin Bieber 245,400,000 feb 19, 2010 jul 16, 2010 862 [Z]
"Bad Romance"[157] Lady Gaga 178,400,000 nov 23, 2009 apr 14, 2010 93 [158] [AA]
"Charlie Bit My Finger"[161] HDCYT 128,900,000 mai 22, 2007 okt 25, 2009 171
"Evolution of Dance"[162] Judson Laipply 118,900,000 apr 6, 2006 mai 2, 2009 176
"Girlfriend"[163][164] RCA Records 92,600,000 feb 27, 2007 jul 17, 2008 289
"Evolution of Dance" Judson Laipply 78,400,000 apr 6, 2006 mar 15, 2008 124
"Music Is My Hot Hot Sex"[165] CLARUSBARTEL72 76,600,000 apr 9, 2007 feb 29, 2008 15 [AB]
"Evolution of Dance" Judson Laipply 10,600,000 apr 6, 2006 mai 19, 2006 651 [AC]
"Pokemon Theme Music Video"[168] Smosh 4,300,000 nov 28, 2005 mar 12, 2006 68 [AD]
"Myspace - The Movie"[171][172] eggtea 2,700,000 jan 31, 2006 feb 18, 2006 22
"Phony Photo Booth"[173] mugenized 3,400,000 des 1, 2005 jan 21, 2006 28 [AE]
"The Chronic of Narnia Rap"[174] youtubedude 2,300,000 des 18, 2005 jan 9, 2006 12
"Ronaldinho: Touch of Gold"[175] Nikesoccer 255,000 okt 21, 2005 okt 31, 2005 70 [AF]
"I/O Brush"[178] larfus 247,000 okt 5, 2005 okt 29, 2005 2
Fra 26. mai 2018

*Det omtrentlige antall visninger hver video hadde da den ble Youtubes mest sette video.

Se ogsåRediger

NotaterRediger

  1. ^ Noen videoer er kanskje ikke tilgjengelige over hele verden på grunn av regionale begrensninger i enkelte land.
  2. ^ "Despacito" ble den 54. videoen til å nå 1 milliard visninger den 20. april 2017, altså på 96 dager;[10] twelfth video to reach 2 billion views on June 16, 2017, doing so in the fastest time – 154 days;[11][12] first video to reach 3 billion views on August 4, 2017, doing so in the fastest time – 204 days;[13] first video to reach 4 billion views on October 11, 2017; first and only video to reach 5 billion views on April 5, 2018; currently Vevo's most viewed video with over 5.1 billion views and YouTube's most liked video with over 27.9 million likes Per mai 2018.
  3. ^ "See You Again" overgikk "Gangnam Style" som den mest sette videoen den 10. juli 2017;[15][16] tenth video to reach 1 billion views on October 7, 2015;[17] second video to reach 2 billion views on September 3, 2016, doing so in 515 days;[18][19] second video to reach 3 billion views on August 6, 2017, doing so in 853 days;[20] currently YouTube's second most liked video with over 20 million likes Per mai 2018.
  4. ^ "Shape of You" var den fjerde videoen til å nå tre milliarder visninger, den 7. januar 2018.
  5. ^ "Gangnam Style" overgikk "Baby" som den mest sette videoen den 24. november 2012;Siteringsfeil: Avsluttende </ref>-tagg mangler for <ref> first video to reach 2 billion views on May 30, 2014;[23] third video to reach 3 billion views on November 25, 2017;[24] currently holds the record for the longest reign as YouTube's most viewed video with 1,689 days.
  6. ^ "Recipe for Disaster" er den mest sette videoen på YouTube av all tid som ikke er en musikkvideo, siden mai 2018 er videoen den sjette til å nå tre milliarder visninger, oppnådd den 27. april 2018.
  7. ^ "Uptown Funk" var den femte videoen til å nå tre milliarder visninger, den 31. mars 2018.
  8. ^ Per mai 2018, "Hello" er den raskeste videoen til å få en milliard visninger, som ble oppnådd på 87 dager.[34]
  9. ^ "Closer" is the most viewed lyric video of all time, Per mai 2018.
  10. ^ "Baby" surpassed "Bad Romance" as the most viewed video on July 16, 2010;Siteringsfeil: Avsluttende </ref>-tagg mangler for <ref> currently YouTube's most disliked video with over 9 million dislikes Per mai 2018.
  11. ^ This is a sing-along version of the song Let It Go, entitled "Let It Go Sing Along", posted by "Disney UK".[64]
  12. ^ "Johny Johny, Yes Papa" is a nursery rhyme originating in Kenya.[66]
  13. ^ "The Gummy Bear Song" is the oldest YouTube video to exceed one billion views, Per mai 2018.
  14. ^ Some videos may not be available worldwide due to regional restrictions in certain countries.
  15. ^ 2006
    • A video titled "The Sneezing Baby Panda" was published on November 6, 2006 and gained over 221 million views. It was deleted in March 2017 and is the sixth most viewed deleted YouTube video. Its view count would place it as the fourth most viewed video of 2006, had it not been removed.
    • A video titled "Hahaha" was published on November 1, 2006, and gained over 208 million views. It peaked at number 12 on the list of most viewed YouTube videos in May 2011 and was deleted in November 2011. It is the seventh most viewed deleted YouTube video. Its view count would place it as the fifth most viewed video of 2006, had it not been removed.
  16. ^ "Evolution of Dance" previously held the title of YouTube's most viewed video on three separate occasions: May 19, 2006 – February 29, 2008, March 15, 2008 – July 17, 2008, and May 2, 2009 – October 24, 2009.
  17. ^ 2007
    • A video titled "Parto in un letto" was published on May 9, 2007, and gained over 325 million views. It peaked at number 8 on the list of most viewed YouTube videos in November 2011 and was deleted in January 2012 for violating YouTube Community Guidelines. It is currently the most viewed deleted YouTube video. Its view count would place it as the fourth most viewed video of 2007, had it not been removed.
  18. ^ "Charlie Bit My Finger" previously held the title of YouTube's most viewed video from October 24, 2009 to April 14, 2010.
  19. ^ "Bad Romance" previously held the title of YouTube's most viewed video from April 14, 2010 to July 16, 2010.
  20. ^ "Baby" previously held the title of YouTube's most viewed video from July 16, 2010 to November 24, 2012.
  21. ^ "Gangnam Style" previously held the title of YouTube's most viewed video from November 24, 2012 to July 10, 2017.
  22. ^ "See You Again" previously held the title of YouTube's most viewed video from July 10, 2017 to August 4, 2017.
  23. ^ "Despacito" currently holds the title of YouTube's most viewed video.
  24. ^ "Despacito" became the first video to reach 3 billion views on August 4, 2017;[151] first video to reach 4 billion views on October 11, 2017.
  25. ^ "Gangnam Style" became the first video to reach 1 billion views on December 21, 2012;[153] first video to reach 2 billion views on May 30, 2014.[154]
  26. ^ "Baby" became to first video to reach 500 million views on March 28, 2011.[155][156]
  27. ^ "Bad Romance" became the first video to reach 200 million views on May 9, 2010.[159][160]
  28. ^ "Music is My Hot Hot Sex" became the first video to reach 100 million views on March 11, 2008.[166] The uploader then deleted the video four days later.[167]
  29. ^ "Evolution of Dance" ble den første videoen til å nå 20 millioner visninger, den 5. juni 2006[166], og den første videoen til å nå 50 million er visninger den 7. juni året etter.[166] Det er den eneste videoen på denne listen til å holde førsteplassen i mer enn en separate anledninger.
  30. ^ "Pokemon Theme Music Video" ble den første videoen som nådde 10 millioner visninger, den 6. mai 2006.[169] Den ble fjernet fra YouTube i juni 2007 av copyright overtredelse.[170]
  31. ^ "Phony Photo Booth" ble den første videoen til å nå 5 millioner visninger, den 8. februar 2006.[169] Den ble fjernet fra YouTube den 18. februar 2006 av copyright overtredelse.
  32. ^ "Ronaldinho: Touch of Gold" became the first video to reach 500,000 views on November 3, 2005;[169] first video to reach 1 million views on November 11, 2005;[176][177][169] first video to reach 2 million views on December 12, 2005.[169]

ReferanserRediger

  1. ^ Spanos, Brittany (13. oktober 2015). «The Billion View Club: YouTube's 10 Most Watched Videos». Rolling Stone. Besøkt 30. desember 2015. 
  2. ^ Schneider, Marc (12. januar 2016). «A Billion Views on YouTube? Once Exclusive Club Is Getting Crowded». Billboard. Besøkt 12. januar 2016. 
  3. ^ McIntyre, Hugh (6. august 2017). «Wiz Khalifa & Charlie Puth's 'See You Again' Has Now Hit Three Billion Views On YouTube». Forbes. Besøkt 9. august 2017. 
  4. ^ McIntyre, Hugh (25. november 2017). «Psy's 'Gangnam Style' Finally Reaches 3 Billion Views On YouTube». Forbes. Besøkt 25. november 2017. 
  5. ^ McIntyre, Hugh (11. oktober 2017). «'Despacito' Is The First Video To Reach 4 Billion Views On YouTube». Forbes. Besøkt 11. oktober 2017. 
  6. ^ McIntyre, Hugh (4. april 2018). «'Despacito' Has Just Become The First Video To Reach 5 Billion Views On YouTube». Forbes. Besøkt 5. april 2018. 
  7. ^ «Fastest to 1 billion». 15. oktober 2017. Besøkt 3. desember 2017. 
  8. ^ «Fastest to 2 billion». 15. september 2017. Besøkt 3. desember 2017. 
  9. ^ «Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  10. ^ Flores, Griselda (20. april 2017). «Luis Fonsi's 'Despacito' With Daddy Yankee Reaches 1 Billion Views on YouTube». Billboard. Besøkt 27. juni 2017. 
  11. ^ «Despacito on YouTube on the Wayback Machine on June 16, 2017, 20:45:42 (UTC)». Wayback Machine. 16. juni 2017. Arkivert fra originalen 16. juni 2017. Besøkt 27. juni 2017. 
  12. ^ «Despacito on YouTube on the Wayback Machine on June 16, 2017, 23:27:11 (UTC)». Wayback Machine. 16. juni 2017. Arkivert fra originalen 16. juni 2017. Besøkt 27. juni 2017. 
  13. ^ Caldwell, Brandon (4. august 2017). «'Despacito' Is Now The Most Viewed Video In Youtube History». UPROXX. Besøkt 19. august 2017. 
  14. ^ «Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  15. ^ Atkinson, Claire (11. juli 2017). «‘Gangnam Style’ is no longer YouTube’s most-watched video». New York Post. Besøkt 12. juli 2017. 
  16. ^ France, Lisa Respers (11. juli 2017). «'See You Again' takes YouTube top spot». CNN. Besøkt 12. juli 2017. 
  17. ^ Lee, Ben (8. oktober 2015). «Wiz Khalifa and Charlie Puth's 'See You Again' hits 1 billion views on YouTube». Digital Spy. Besøkt 9. oktober 2015. 
  18. ^ «See You Again on YouTube on the Wayback Machine on September 3, 2016, 19:07:21 (UTC)». Wayback Machine. 3. september 2016. Archived from the original on 3. september 2016. Besøkt 18. november 2016. 
  19. ^ «See You Again on YouTube on the Wayback Machine on September 4, 2016, 18:08:34 (UTC)». Wayback Machine. 4. september 2016. Archived from the original on 4. september 2016. Besøkt 18. november 2016. 
  20. ^ McIntyre, Hugh (6. august 2017). «Wiz Khalifa & Charlie Puth's 'See You Again' Has Now Hit Three Billion Views On YouTube». Forbes. Besøkt 18. oktober 2017. 
  21. ^ «Ed Sheeran - Shape of You [Official Video]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  22. ^ «PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  23. ^ Benjamin, Jess (30. mai 2014). «PSY's 'Gangnam Style' Hits 2 Billion YouTube Views». Billboard. Besøkt 27. juni 2017. 
  24. ^ McIntyre, Hugh (25. november 2017). «Psy's 'Gangnam Style' Finally Reaches 3 Billion Views On YouTube». Forbes. Besøkt 25. november 2017. 
  25. ^ «Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Маша плюс каша (17 Серия)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  26. ^ «Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  27. ^ «Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  28. ^ «Maroon 5 - Sugar». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  29. ^ «Taylor Swift - Shake It Off». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  30. ^ «Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  31. ^ «Katy Perry - Roar (Official)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  32. ^ «Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) (Official Music Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  33. ^ «Adele - Hello». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  34. ^ Kaufman, Gil (4. august 2017). «Crunching the Numbers Behind 'Despacito's Rise to the No. 1 All-Time Spot on YouTube». Billboard. Besøkt 2. september 2017. 
  35. ^ «Alan Walker - Faded». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  36. ^ «Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy J». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  37. ^ «Ed Sheeran - Thinking Out Loud [Official Video]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  38. ^ «Taylor Swift - Blank Space». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  39. ^ «OneRepublic - Counting Stars». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  40. ^ «Meghan Trainor - All About That Bass». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  41. ^ «Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  42. ^ «Wheels On The Bus | Plus Lots More Nursery Rhymes | 54 Minutes Compilation from LittleBabyBum!». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  43. ^ «The Chainsmokers - Closer (Lyric) ft. Halsey». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  44. ^ «Alan Walker - Faded». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  45. ^ «Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  46. ^ «Justin Bieber - What Do You Mean?». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  47. ^ «Justin Bieber - Baby ft. Ludacris». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  48. ^ «Passenger | Let Her Go (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  49. ^ «Fifth Harmony - Work From Home ft. Ty Dolla $ign». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  50. ^ «Sia - Chandelier (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  51. ^ «Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  52. ^ «J. Balvin, Willy William - Mi Gente (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  53. ^ «Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  54. ^ «Charlie Puth - We Don't Talk Anymore (feat. Selena Gomez) [Official Video]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  55. ^ «Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  56. ^ «Avicii - Wake Me Up (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  57. ^ «Shawn Mendes - Treat You Better». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  58. ^ «Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  59. ^ «Eminem - Love the Way You Lie ft. Rihanna». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  60. ^ «Silentó - Watch Me (Whip/Nae Nae) (Official)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  61. ^ «MAGIC! - Rude (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  62. ^ «J. Balvin - Ay Vamos». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  63. ^ «FROZEN - Let It Go Sing-along | Official Disney HD». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  64. ^ Brown, Kat (18. november 2014). «Frozen Sing-Along, Royal Albert Hall review - 'pure, sparkly joy'». Telegraph.co.uk. Besøkt 31. august 2017. 
  65. ^ «Johny Johny Yes Papa and Many More Videos | Popular Nursery Rhymes Collection by ChuChu TV». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  66. ^ Butler, Francelia (1. januar 1989). Skipping around the World: The Ritual Nature of Folk Rhymes. University of Michigan: Library Professional Publications. s. 165–166. ISBN 9780208021946. Besøkt 31. august 2017. 
  67. ^ «LMFAO - Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett, GoonRock». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  68. ^ «Ricky Martin - Vente Pa' Ca (Official Video) ft. Maluma». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  69. ^ «Drake - Hotline Bling». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  70. ^ «The Gummy Bear Song - Long English Version». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  71. ^ «Bruno Mars - The Lazy Song [OFFICIAL VIDEO]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  72. ^ «Romeo Santos - Propuesta Indecente». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  73. ^ «twenty one pilots: Stressed Out [OFFICIAL VIDEO]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  74. ^ «Justin Bieber - Love Yourself (PURPOSE : The Movement)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  75. ^ «The Weeknd - Starboy ft. Daft Punk». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  76. ^ «Natti Natasha ❌ Ozuna - Criminal [Official Video]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  77. ^ «Maluma - Felices los 4 (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  78. ^ «Baby Shark Dance | Sing and Dance! | Animal Songs | PINKFONG Songs for Children». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  79. ^ «Adele - Rolling in the Deep». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  80. ^ «Luis Fonsi, Demi Lovato - Échame La Culpa». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  81. ^ «Ariana Grande - Side To Side ft. Nicki Minaj». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  82. ^ «CNCO - Reggaetón Lento (Bailemos)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  83. ^ «John Legend - All of Me». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  84. ^ «Hasta el Amanecer - Nicky Jam | Video Oficial». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  85. ^ «Huge Eggs Surprise Toys Challenge Inflatable water slide Disney Cars Toys Paw Patrol Spiderman». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  86. ^ «Bruno Mars - That’s What I Like [Official Video]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  87. ^ «Ellie Goulding - Burn». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  88. ^ «Dua Lipa - New Rules (Official Music Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  89. ^ «Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  90. ^ «The Weeknd - The Hills». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  91. ^ «Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  92. ^ «Calvin Harris - Summer». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  93. ^ «Chino y Nacho - Andas En Mi Cabeza ft. Daddy Yankee». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  94. ^ «David Guetta - Hey Mama (Official Video) ft Nicki Minaj, Bebe Rexha & Afrojack». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  95. ^ «Taylor Swift - Bad Blood ft. Kendrick Lamar». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  96. ^ «Daddy Yankee - Shaky Shaky | Video Oficial». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  97. ^ «Crazy Frog - Axel F». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  98. ^ «Joey Montana - Picky». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  99. ^ «Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop feat. Wanz (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  100. ^ «Becky G, Bad Bunny - Mayores (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  101. ^ «Rihanna - Diamonds». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  102. ^ «PSY - GENTLEMAN M/V». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  103. ^ «Martin Garrix - Animals (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  104. ^ «Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang ft. Ariana Grande, Nicki Minaj». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  105. ^ «PULCINO PIO - El Pollito Pio (Official video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  106. ^ «Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  107. ^ «21. El Perdón - Nicky Jam y Enrique Iglesias [Official Music Video YTMAs]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  108. ^ «Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  109. ^ «The Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This (Lyric)». Youtube. Besøkt 26. mai 2018. 
  110. ^ «El Perdedor - Maluma». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  111. ^ «Danny Ocean - Me Rehúso (Official Audio)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  112. ^ «Camila Cabello - Havana (Audio) ft. Young Thug». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  113. ^ «Ariana Grande - Problem ft. Iggy Azalea». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  114. ^ «Jason Derulo - Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) (Official Music Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  115. ^ «Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Приятного аппетита (24 Серия)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  116. ^ «Katy Perry - Firework (Official)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  117. ^ «05. El Amante - Nicky Jam (Video Oficial) (Álbum Fénix)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  118. ^ «Ed Sheeran - Perfect (Official Music Video)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  119. ^ «Eminem - Not Afraid». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  120. ^ «Chris Jeday - Ahora Dice (Official Video) ft. J. Balvin, Ozuna, Arcángel». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  121. ^ «Adele - Someone Like You». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  122. ^ «Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  123. ^ «Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.) (Official)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  124. ^ «Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  125. ^ «Life Goes On - Tupac». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  126. ^ «guitar». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  127. ^ «Johnny Cash Hurt». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  128. ^ «Baltimora - Tarzan Boy». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  129. ^ «Queen - Bohemian Rhapsody». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  130. ^ «Galinha Pintadinha - videoclip infantil animado». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  131. ^ «Ella Y Yo - Don Omar Ft. Romeo». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  132. ^ «I Write Sins Not Tragedies». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  133. ^ «If you are happy». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  134. ^ «Numb (Official Video) - Linkin Park». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  135. ^ «Je m'appelle Funny Bear». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  136. ^ «What I've Done (Official Video) - Linkin Park». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  137. ^ «Katy Perry - Hot N Cold». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  138. ^ «Pintinho Amarelinho - DVD Galinha Pintadinha». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  139. ^ «Queen - Bohemian Rhapsody (Official Video)». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  140. ^ «Coldplay - Viva La Vida». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  141. ^ «Carlos Baute - Colgando en tus manos (con Marta Sanchez)». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  142. ^ «Guns N' Roses - November Rain». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  143. ^ «Taylor Swift - You Belong with Me». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  144. ^ «The Cranberries - Zombie». YouTube. Besøkt 25. mai 2018. 
  145. ^ «Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) | Video Oficial | Prod. Afro Bros & Jeon». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  146. ^ «Dura - Daddy Yankee (Video Oficial)». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  147. ^ «Ozuna x Romeo Santos - El Farsante Remix». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  148. ^ «Drake - God’s Plan». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  149. ^ «Bad Bunny - Amorfoda | Video Oficial». YouTube. Besøkt 26. mai 2018. 
  150. ^ McIntyre, Hugh. «'Despacito' Has Just Become the Most Popular Video of All Time on YouTube». Forbes Media. Besøkt 4. august 2017. 
  151. ^ McIntyre, Hugh (4. august 2017). «'Despacito' Just Became The First Video To Reach Three Billion Views On YouTube». Besøkt 25. august 2017. 
  152. ^ Dresdale, Andrea. «'See You Again' Breaks Record for Most-Viewed YouTube Video of All Time». ABC News Internet Ventures. Arkivert fra originalen 12. juli 2017. Besøkt 30. juli 2017. Sjekk datoverdier i |arkivdato=, |besøksdato= (hjelp)
  153. ^ Siteringsfeil: Ugyldig <ref>-tagg; ingen tekst ble oppgitt for referansen ved navn billboardbillion
  154. ^ Benjamin, Jeff (30. mai 2014). «PSY's 'Gangnam Style' Hits 2 Billion YouTube Views». Besøkt 1. juli 2014. 
  155. ^ Kirkpatrick, Marshall (27. mars 2011). «Bieber's ‘Baby’ Will Hit 500m Views Today; It's Also The Most Hated Video on YouTube (For Now)». readwrite. Besøkt 22. august 2016. 
  156. ^ Sciarretto, Amy (28. mars 2011). «Justin Bieber's 'Baby' Viewed 500 Million Times On YouTube». Pop Crush. Besøkt 22. august 2016. 
  157. ^ «Lady Gaga - Bad Romance». YouTube. Besøkt 22. august 2016. 
  158. ^ O'Neill, Megan. «Lady Gaga's Bad Romance Is Officially The Most Viewed Video On YouTube Ever». Besøkt 22. august 2016. 
  159. ^ Wei, Will (7. mai 2010). «Lady Gaga's 'Bad Romance' Will Be YouTube's First Video To Hit 200 Million Views». Business Insider. Besøkt 22. august 2016. 
  160. ^ «Bad Romance By Lady Gaga Becomes First YouTube Video To Hit 200 Million Views». Pulse 2.0. 9. mai 2010. Arkivert fra originalen 15. mars 2017. Besøkt 22. august 2016. 
  161. ^ «Charlie bit my finger - again !». YouTube. Besøkt 20. april 2017. 
  162. ^ «Evolution of Dance». YouTube. Besøkt 22. august 2016. 
  163. ^ «Avril Lavigne - Girlfriend». YouTube. Besøkt 22. august 2016. 
  164. ^ «Avril Lavigne - Girlfriend». YouTube. Besøkt 25. november 2017. 
  165. ^ «CANSEI DE SER SEXY Music is My Hot Hot Sex». YouTube. Besøkt 22. august 2016. 
  166. ^ a b c «History of the Most Viewed YouTube Video». Google Sheets and The Wayback Machine. Besøkt 22. august 2016. 
  167. ^ Hutcheon, Stephen (17. mars 2008). «Mystery over zapped Hot Hot Sex YouTube clip». The Sydney Morning Herald. Besøkt 22. august 2016. 
  168. ^ «Pokemon Theme Music Video». YouTube. Besøkt 22. august 2016. 
  169. ^ a b c d e «History of the Most Viewed YouTube Video». Google Sheets and The Wayback Machine. Besøkt 22. august 2016. 
  170. ^ «YouTube takes down popular Smosh Pokemon video». The Utube Blog. 14. juni 2007. Archived from the original on 11. oktober 2007. Besøkt 22. august 2016. 
  171. ^ «Myspace - THE MOVIE!». YouTube. Besøkt 22. august 2016. 
  172. ^ «myspace: the movie». YouTube. Besøkt 14. februar 2018. 
  173. ^ «Jay Leno Phony Photo Booth». YouTube. Besøkt 12. juni 2017. 
  174. ^ «SNL - The Chronic of Narnia Rap». YouTube. Besøkt 12. juni 2017. 
  175. ^ «Ronaldinho: Touch of Gold». YouTube. Besøkt 22. august 2016. 
  176. ^ Medina, Martín (30. september 2015). «What was the first video to hit one million YouTube views? How long did it take for it to reach one million views?». Quora. Besøkt 22. august 2016. 
  177. ^ «Celebrating ten years since Ronaldinho broke the Internet with the first YouTube video to reach 1 million views.». Nike Soccer Twitter. 24. august 2015. Besøkt 22. august 2016. 
  178. ^ «I/O Brush». YouTube. Besøkt 22. august 2016.