Liste over Norges U21-landskamper i fotball for menn 1990–94

Liste over Norges U-21-landskamper i fotball for herrer 1990–1994


Norges U21-landskamper 1990Rediger

Vennskapskamp mot Iraks A-landslag, 1. februar 1990

  Irak 1–0 (1-0)   Norge Bagdad
Norges lag:
Roar Hagen - Ståle Andersen, Tore Pedersen, Roger Nilsen, Terje Bagroen, Gunnar Aase, Kjetil Sigurdsen (Henning Berg fra 70'), Bjørn Johansen (Øyvind Leonhardsen fra 46'), Kenneth Storvik (Petter Hagen fra 46'), Egil Østenstad, Frank Strandli


Dommer: ?
Tilskuere: 4 000

Norges U21-landskamper 1991Rediger

Internasjonal turnering mot Færøyenes A-landslag, 1. mars 1991

  Færøyene 1–3 (0-2)   Norge Tróia, Portugal

  82'

  33' Nilsen
  43' Svindal Larsen
  53' Hasund

Norges lag:
Tor Andre Grenersen (Per Andreas Haftorsen fra 46') - Roy Wassberg, Roger Nilsen, Claus Eftevaag (Alf Inge Haaland fra 46'), Frank Våge Skårdal (Stein Arne Ingelstad fra 70'), Tommy Svindal Larsen, Geir Hasund, Erik Mykland (Rolf Henning Hem fra 70'), Henning Berg, Frank Strandli, Tom Buer


Dommer: Natri, Finland
Tilskuere: 4 276

Internasjonal turnering, 3. mars 1991

  Finland 2–4 (1-3)   Norge Tróia, Portugal

Nurmela   10'
Helen   51'

  13' Berg
  36' Strandli
  39' Buer
  Hasund

Norges lag:
Per Andreas Haftorsen, Roy Wassberg, Alf Inge Haaland, Claus Eftevaag, Henning Berg, Frank Våge Skårdal, Tommy Svindal Larsen, Erik Mykland, Geir Hasund, Tom Buer, Frank Strandli
Innbytter: Tor Andre Grenersen, Stein Arne Ingelstad, Bent Apneseth


Dommer: Natri, Finland

Vennskapskamp, 16. april 1991

  Østerrike 2–1 (1-1)   Norge

Bleyer   45'
Gager   74'

  39' Buer

Norges lag:
Tor Andre Grenersen - Roy Wassberg, Roger Nilsen, Claus Eftevaag, Henning Berg, Frank Våge Skårdal, Bjørn Johansen, Geir Hasund, Erik Mykland, Roar Strand, Frank Strandli
Innbytter: Per Andreas Haftorsen, Tom Buer, Ole Martin Johansen, Kjetil Sigurdsen


Dommer: Karel Bohunek, Tsjekkoslovakia
Tilskuere: 500

Vennskapskamp, 23. mai 1991

  Norge 1–1 (0-0)   Romania Halden stadion, Halden

Strandli   88'

  73' Buia

Norges lag:
Per Andreas Haftorsen (Tor Andre Grenersen fra 45') -
Henning Berg, Roger Nilsen, Alf Inge Haaland -
Gunnar Aase (Tom Buer fra 32'), Tommy Svindal Larsen (Ole Martin Johansen fra 76'), Erik Mykland, Geir Hasund (Bjørn Johansen fra 56'), Stig Inge Bjørnebye (Harald Brattbakk fra 45') -
Roar Strand, Frank Strandli


Dommer: Sundell, Sverige
Tilskuere: 2 200

EM-kvalifisering, 6. juni 1991

  Norge 6–0 (2-0)   Italia Stavanger stadion, Stavanger

Svindal Larsen   24'
Eftevaag   26'
Eftevaag   69'
Strand   72'
Strandli   76'
Buer   89'

Norges lag:
Tor Andre Grenersen -
Claus Eftevaag, Roger Nilsen, Stig Inge Bjørnebye -
Gunnar Aase (Alf Inge Haaland fra 82'), Erik Mykland, Tommy Svindal Larsen, Geir Hasund (Morten Pettersen fra 87'), Tom Buer -
Roar Strand, Frank Strandli


Dommer: Wielan Ziller, Tyskland
Tilskuere: 5 007

Vennskapskamp, 7. august 1991

  Sverige 2–0 (2-0)   Norge Hofvallen, Østersund

Gudmundsson   12'
Rödlund   30'

Norges lag:
Tor Andre Grenersen (Per Andreas Haftorsen fra 45') -
Roy Wassberg, Dan Eggen, Alf Inge Haaland (Sander Solberg fra 75') -
Henning Berg, Erik Mykland, Tommy Svindal Larsen, Morten Pettersen, Bjørn Johansen (Knut Aga jr. fra 45') -
Frank Strandli, Tom Buer


Dommer: Oli P. Olsen, Island
Tilskuere: 3 451

EM-kvalifisering, 27. august 1991

  Norge 0–1 (0-1)   Sovjetunionen Kristiansand

  10' Tisjkov

Norges lag:
Tor Andre Grenersen -
Henning Berg, Claus Eftevaag, Stig Inge Bjørnebye -
Gunnar Aase (Kenneth Storvik fra 75'), Erik Mykland, Tommy Svindal Larsen, Morten Pettersen, Tom Buer -
Roar Strand (Geir Hasund fra 45'), Frank Strandli


Dommer: David Magill, Nord-Irland
Tilskuere: 7 700

Vennskapskamp, 24. september 1991

  Danmark 0–2 (0-1)   Norge Aalborg stadion, Ålborg

  44' Strandli
  89' Strand

Norges lag:
Per Andreas Haftorsen (Tor Andre Grenersen fra 45'),
Henning Berg, Claus Eftevaag, Dan Eggen, Stig Inge Bjørnebye,
Gunnar Aase (Roar Strand fra 46'), Erik Mykland, Geir Hasund (Morten Pettersen fra 75'), Tom Buer (Alf Inge Haaland fra 46'),
Bjørn Tore Kvarme (Øyvind Mellemstrand fra 61'), Frank Strandli


Dommer: Anders Frisk, Sverige
Tilskuere: 750

EM-kvalifisering, 29. oktober 1991

  Ungarn 0–1 (0-0)   Norge Zalaegerzeg

  68' Strandli

Norges lag:
Tor Andre Grenersen -
Henning Berg, Claus Eftevaag, Roger Nilsen, Alf Inge Haaland (Geir Hasund fra 46') -
Sander Solberg, Erik Mykland, Morten Pettersen, Tom Buer -
Roar Strand, Frank Strandli


Dommer: Daniel Roduit, Sveits
Tilskuere: 1 000

EM-kvalifisering, 13. november 1991

  Italia 2–1 (2-1)   Norge Stadio Partenio, Avellino

Melli   23'
Sordo   32'

  25' Strandli

Norges lag:
Tor Andre Grenersen -
Henning Berg, Tore Pedersen, Roger Nilsen, Stig Inge Bjørnebye -
Lars Bohinen, Erik Mykland, Øyvind Leonhardsen, Tom Buer (Geir Hasund fra 46') -
Frank Strandli, Claus Eftevaag (Tommy Svindal Larsen fra 70')


Dommer: Zdravko Jokic, Jugoslavia
Tilskuere: 20 000

EM-kvalifiseringsgruppe 3 Kamper Seire Uavgjort Tap Mål Poeng
1   Italia 6 4 1 1 6-8 9
2   Norge 6 3 1 2 13-6 7
3   Sovjetunionen 6 2 3 1 6-4 7
4   Ungarn 6 0 1 5 1-8 1

Fra EM-kvalifiseringsgruppe 3 gikk Italia videre til sluttspillet av U21-Europamesterskapet 1992 der de vant turneringen. De fire beste lagene i sluttspillet ble kvalifisert for Sommer-OL 1992 i Barcelona sammen med vertslandet Spania.


Norges U21-landskamper 1992Rediger

Vennskapskamp mot Kuwaits OL-landslag, 8. januar 1992

  Kuwait 1–0 (1-0)   Norge Penang, Malaysia

  17'

Norges lag:
Frode Olsen (Oddgeir Hov fra 46'), Arne Vidar Moen (Thomas Hanssen Meyer fra 80'), Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Kenneth Jensen, Bjørn Arild Levernes, Per Egil Swift (Asle Andersen fra 60'), Roger Nilsen, Petter Rudi (Sander Solberg fra 46'), Ole Bjørn Sundgot, Egil Østenstad


Dommer: ?

Vennskapskamp mot Kuwaits OL-landslag, 12. januar 1992

  Kuwait 0–1 (0-0)   Norge Penang, Malaysia

  82' Rudi

Norges lag:
Oddgeir Hov, Thomas Hanssen Meyer, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Arne Vidar Moen, Gunnar Aase, Asle Andersen, Sander Solberg, Roger Nilsen, Morten Pedersen, Ole Bjørn Sundgot
Innbytter: Frode Olsen, Bjørn Arild Levernes, Petter Rudi, Kenneth Jensen, Egil Østenstad


Dommer: ?

Internasjonal turnering mot Islands A-landslag, 6. februar 1992

  Island 2–2 (0-0)   Norge Ta' Qali stadion, Malta

  48'
Einarsson   54'

  70' Solberg
  85' Andersen

Norges lag:
Frode Olsen, Arne Vidar Moen (Bjørn Arild Levernes fra 67'), Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Steinar Nilsen, Ole Bjørn Sundgot, Sander Solberg, Ståle Solbakken, Petter Rudi (Asle Andersen fra 67'), Per Egil Swift, Egil Østenstad


Dommer: Mintoff, Malta
Tilskuere: 300

Internasjonal turnering mot Maltas A-landslag, 8. februar 1992

  Malta 0–0 (0-0)   Norge Ta' Qali stadion, Malta
Norges lag:
Roar Hagen (Frode Olsen), Arne Vidar Moen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Steinar Nilsen, Ole Bjørn Sundgot, Sander Solberg, Ståle Solbakken, Asle Andersen (Petter Rudi fra 80'), Per Egil Swift (Bjørn Arild Levernes fra 75'), Egil Østenstad


Dommer: Micallef, Malta
Tilskuere: 1 000

Vennskapskamp mot Latvias A-landslag, 12. mai 1992

  Norge 1–0 (1-0)   Latvia Storstadion, Sandefjord

selvmål   14'

Norges lag:
Roar Hagen (Thomas Myhre fra 46') -
Steinar Nilsen (Arne Vidar Moen fra 54'), Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Gunnar Aase, Kenneth Storvik (Sjur Jarle Hauge fra 63'), Tommy Svindal Larsen, Sander Solberg -
Ole Bjørn Sundgot, Egil Østenstad


Dommer: Tore Hollung, Norge
Tilskuere: 89

Vennskapskamp, 2. juni 1992

  Norge 3–0 (1-0)   Sveits Briskeby gressbane, Hamar

Ole Bjørn Sundgot   37'
Bjørn Arild Levernes   72'
Egil Østenstad   87'

Norges lag:
Roar Hagen(Andre Ulla fra 46') -
Rune Vindheim, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Aasmund Bjørkan (Bjørn Arild Levernes fra 58'), Kenneth Storvik, Sander Solberg, André Bergdølmo (Sjur Jarle Hauge fra 70'), Ole Bjørn Sundgot -
Egil Østenstad


Dommer: Christer Fällström, Sverige
Tilskuere: 298

Vennskapskamp, 25. august 1992

  Norge 1–1 (1-0)   Sverige Sagbakken stadion, Mo i Rana

Aase   17'

  75' Larsson

Norges lag:
Andre Ulla, Arne Vidar Moen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen, Gunnar Aase, Kenneth Storvik, Sander Solberg, Petter Rudi, Ole Bjørn Sundgot, Egil Østenstad
innbytter: André Bergdølmo, Tommy Svindal Larsen, Aasmund Bjørkan


Dommer: Styrbjörn Oscarsson, Finland
Tilskuere: 2 000

EM-kvalifisering, 8. september 1992

  Norge 3–2 (2-1)   San Marino Åråsen stadion, Lillestrøm

Aase   10'
Strandli   25'
Haaland   80'

  19' Ugolini
  67' Ugolini

Norges lag:
Thomas Myhre -
Arne Vidar Moen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Sander Solberg, Kenneth Storvik (Tommy Svindal Larsen fra 46'), Petter Rudi -
Gunnar Aase (Egil Østenstad fra 73'), Frank Strandli, Ole Bjørn Sundgot


Dommer: Bragi Bergmann, Island
Tilskuere: 654

EM-kvalifisering, 22. september 1992

  Norge 1–0 (0-0)   Nederland Fredrikstad stadion, Fredrikstad

Aase   56'

Norges lag:
Andrea Ulla -
Steinar Nilsen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Gunnar Aase (Per Egil Swift fra 84'), Tommy Svindal Larsen, Kenneth Storvik, Sander Solberg, Ole Bjørn Sundgot -
Egil Østenstad


Dommer: Helmut Krug, Tyskland
Tilskuere: 1 124

EM-kvalifisering, 6. oktober 1992

  San Marino 0–3 (0-1)   Norge Stadio Olimpico di Serravalle, Serravalle

  26' Strandli
  57' Swift
  78' Rudi

Norges lag:
Andre Ulla -
Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Steinar Nilsen -
Ole Bjørn Sundgot (Morten Pedersen fra 82'), Tommy Svindal Larsen (André Bergdølmo fra 76'), Sander Solberg, Petter Rudi, Per Egil Swift -
Frank Strandli, Egil Østenstad


Dommer: Alfred Michalief, Malta
Tilskuere: 610

EM-kvalifisering, 13. oktober 1992

  England 0–2 (0-1)   Norge London Road, Peterborough

  3' Strandli
  68' Haaland

Norges lag:
Andre Ulla -
Steinar Nilsen (Arne Vidar Moen fra 82'), Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Ole Bjørn Sundgot, Tommy Svindal Larsen (Per Egil Swift fra 61'), Kenneth Storvik, Sander Solberg, Egil Østenstad -
Frank Strandli


Dommer: Piero Ceccarini, Italia
Tilskuere: 4 918

Vennskapskamp, 28. november 1992

  Malaysia 0–6 (0-3)   Norge Kuala Lumpur

  13' Haaland
  19' Bjørkan
  24' Ulfstein
  49' Ulfstein
  54' Sundgot
  57' Østenstad

Norges lag:
Andre Ulla (Thomas Myhre fra 46'), Arne Vidar Moen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen, Harald Lødemel, Kenneth Storvik (André Nevstad fra 46'), Per Egil Swift (Tommy Bergersen fra 60'), Aasmund Bjørkan (Bjørn Tore Kvarme fra 58'), Egil Østenstad (Christian Werring Clem fra 60'), Ole Bjørn Sundgot


Dommer: Saelarajan, Malaysia
Tilskuere: 200

Vennskapskamp mot Malaysias A-landslag, 30. november 1992

  Malaysia 0–2 (0-1)   Norge Kuala Lumpur

  42' Ulfstein
  88' Solberg

Norges lag:
Andre Ulla, Arne Vidar Moen (Bjørn Tore Kvarme fra 80'], Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen, Aasmund Bjørkan (Harald Lødemel fra 62'), Kenneth Storvik, Sander Solberg, Per Egil Swift (Christian Werring Clem fra 83'), Egil Østenstad, Ole Bjørn Sundgot


Dommer: Saelarajan, Malaysia
Tilskuere: 5 000

Vennskapskamp mot Singapores A-landslag, 3. desember 1992

  Singapore 0–1 (0-0)   Norge Singapore Nasjonalstadion

  70' Sundgot

Norges lag:
Thomas Myhre, Bjørn Tore Kvarme, Alf Inge Haaland, Egil Ulfstein, Steinar Nilsen, Aasmund Bjørkan, Kenneth Storvik, Sander Solberg, Per Egil Swift, Egil Østenstad, Christian Werring Clem
Innbytter: Arne Vidar Moen, Morten Pedersen, Harald Lødemel, Tommy Bergersen, André Nevstad, Ole Bjørn Sundgot


Dommer: ?
Tilskuere: 15 500

Norges U21-landskamper 1993Rediger

Vennskapskamp, 9. februar 1993

  Portugal 1–0 (0-0)   Norge Loulé, Portugal

Toni   51'

Norges lag:
Andre Ulla -
Arne Vidar Moen, Alf Inge Haaland, Egil Ulfstein (Christer Basma fra 62'), Morten Pedersen -
Aasmund Bjørkan, Bjørn Arild Levernes, André Nevstad, Per Egil Swift (Gunnar Aase fra 62'), Ole Bjørn Sundgot -
Egil Østenstad (Bjørn Tore Kvarme fra 74')


Dommer: ?
Tilskuere: 400

EM-kvalifisering, 27. april 1993

  Norge 5–2 (2-1)   Tyrkia Hønefoss idrettspark

Strandli   5'
Basma   13'
Sundgot   63'
Svindal Larsen   67'
Østenstad   78'

  28' Ergün Penbe
  72' Bülent Uygun

Norges lag:
Andre Ulla, Bjørn Tore Kvarme, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, Arne Vidar Moen -
Gunnar Aase, Tommy Svindal Larsen, Christer Basma, Kenneth Storvik, Ole Bjørn Sundgot -
Frank Strandli (Egil Østenstad fra 31')


Dommer: Michel Piraux, Belgia
Tilskuere: 3 679

EM-kvalifisering, 1. juni 1993

  Norge 1–1 (0-0)   England Stavanger stadion, Stavanger

Østenstad   70'

  81' Cole

Norges lag:
Andre Ulla, Arne Vidar Moen, Alf Inge Haaland, Egil Ulfstein, André Bergdølmo, Gunnar Aase, Tommy Svindal Larsen, Kenneth Storvik, Sander Solberg, Egil Østenstad (Aasmund Bjørkan fra 82'), Frank Strandli


Dommer: [[Bernd Heynemann, Tyskland]]
Tilskuere: 6 840

EM-kvalifisering, 8. juni 1993

  Nederland 2–1 (1-1)   Norge Stadion Galgenwaard, Utrecht

Klomp   12'
Mutsaers   48'

  7' Østenstad

Norges lag:
Andre Ulla -
Arne Vidar Moen, Egil Ulfstein, Alf Inge Haaland, André Bergdølmo -
Aasmund Bjørkan, Tommy Svindal Larsen, Kenneth Storvik, Sander Solberg (Petter Rudi fra 61'), Egil Østenstad -
Frank Strandli


Dommer: Georges Ramos, Frankrike
Tilskuere: 1 500

Vennskapskamp, 24. august 1993

  Danmark 0–1 (0-1)   Norge Køge

  38' Svindal Larsen

Norges lag:
Thomas Myhre, Steinar Nilsen, Alf Inge Haaland, Arne Vidar Moen, Bjørn Tore Kvarme, Bjørn Arild Levernes, Petter Rudi, Tommy Svindal Larsen, Kenneth Storvik, Egil Østenstad, Tore André Flo
Innbytter: Per Egil Swift, Sigurd Rushfeldt


Dommer: ?
Tilskuere: 920

Vennskapskamp, 7. september 1993

  Spania 1–1 (0-0)   Norge Estadio Carlos Belmonte, Albacete

selvmål   55'

  58' Moen

Norges lag:
Thomas Myhre, Bjørn Tore Kvarme, Arne Vidar Moen, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen, Gunnar Aase (Aasmund Bjørkan fra 46') (Tommy Svindal Larsen fra 70'), Sander Solberg, Kenneth Storvik, Petter Rudi, Egil Østenstad, Tore André Flo


Dommer: Celino Gracia Redondo, Spania
Tilskuere: 3 000

EM-kvalifisering, 21. september 1993

  Norge 3–1 (2-0)   Polen Stavanger stadion

Østenstad   2'
Strandli   28'
Østenstad   79'

  85' Baluszynski

Norges lag:
Thomas Myhre -
Bjørn Tore Kvarme, Alf Inge Haaland, Arne Vidar Moen, Morten Pedersen -
Tore André Flo (Tommy Svindal Larsen fra 82'), Sander Solberg, Christer Basma, Petter Rudi, Egil Østenstad (Aasmund Bjørkan fra 89') -
Frank Strandli


Dommer: John McCluskey, Skottland
Tilskuere: 2 395

EM-kvalifisering, 12. oktober 1993

  Polen 2–0 (0-0)   Norge Stadion MOSiR, Pila

Kucharski   72'
Dabrowski   90'

Norges lag:
Thomas Myhre -
Bjørn Tore Kvarme, Arne Vidar Moen, Alf Inge Haaland, Morten Pedersen -
Tore André Flo, Sander Solberg (Kenneth Storvik fra 73'), Christer Basma (Aasmund Bjørkan fra 80'), Petter Rudi, Egil Østenstad -
Frank Strandli


Dommer: Lube Spassov, Bulgaria
Tilskuere: 10 000

EM-kvalifisering, 9. november 1993

  Tyrkia 3–1 (1-1)   Norge Ali Sami Yen stadion, Istanbul

Ergün Penbe   17'
Bülent Uygun   53'
Hakan Sükür   68'

  11' Strandli

Norges lag:
Thomas Myhre -
Bjørn Tore Kvarme, Egil Ulfstein, Arne Vidar Moen, Steinar Nilsen -
Tore André Flo (Sigurd Rushfeldt fra 75'), Petter Rudi, Christer Basma, Tommy Svindal Larsen, Egil Østenstad -
Frank Strandli


Dommer: Andrej Butenko, Russland
Tilskuere: 70

EM-kvalifiseringsgruppe 2 Kamper Seier Uav Tap Mål Poeng
1   Polen 10 7 0 3 26-10 21
2   Tyrkia 10 6 2 2 15-10 20
3   Norge 10 6 1 3 20-13 19
4   England 10 4 3 3 20-8 15
5   Nederland 10 3 2 5 11-14 11
6   San Marino 10 0 0 10 3-40 0

Fra EM-kvalifiseringsgruppe 2 gikk Polen videre til sluttspillet av U21-Europamesterskapet 1994 som ble holdt i Frankrike i april 1994.

Norges U21-landskamper 1994Rediger

Dunhill Cup, 2. februar 1994

  Danmark 3–3 (1-0)   Norge Merdeka stadion, Kuala Lumpur

Tengbjerg   78'
Pedersen   80'
Falch   85'

  11' Rudi
  49' Rudi
  54' Undheim

Norges lag:
Thomas Myhre, Thor Mikalsen, Roger Helland, Sindre Eid (Berdon Sønderland), Frank Tønnesen, Axel Kolle, Geir Atle Undheim (Thomas Hafstad), Tommy Svindal Larsen (Harald Lødemel), Petter Rudi, Rune Stakkeland, Tore André Flo (Ole Gunnar Solskjær)


Dommer: M.N.Abdullah, Malaysia

Dunhill Cup mot Japans U23-landslag, 4. februar 1994

  Japan 2–3 (0-1)   Norge Merdeka stadion, Kuala Lumpur

Matsubara   48'
Tadaka   90'

  9' Stakkeland
  64' Svindal Larsen
  73' Flo

Norges lag:
Andre Ulla, Thor Mikalsen, Roger Helland, Sindre Eid, Thomas Hafstad, Berdon Sønderland, Tommy Svindal Larsen, Petter Rudi (Ronny Støbakk), Rune Stakkeland (Tarje Nordstrand Jacobsen), Tore André Flo, Ole Gunnar Solskjær (Geir Atle Undheim)


Dommer: ?

Dunhill Cup mot Malaysias B-landslag, 6. februar 1994

  Malaysia 0–2 (0-2)   Norge Merdeka stadion, Kuala Lumpur

  17' Svindal Larsen
  21' Stakkeland

Norges lag:
Thomas Myhre, Thor Mikalsen, Roger Helland, Sindre Eid, Tarje Nordstrand Jacobsen (Frank Tønnesen), Axel Kolle (Thomas Hafstad), Ronny Støbakk, Tommy Svindal Larsen (Harald Lødemel), Petter Rudi, Rune Stakkeland, Tore André Flo


Dommer: Nasruddin Sharif, Malaysia

Vennskapskamp mot Egypts A-landslag, 8. mars 1994

  Egypt 0–2 (0-1)   Norge Arab Contractors Stadium, Kairo

  37' Svindal Larsen
  70' Svindal Larsen

Norges lag:
Andre Ulla -
Frank Tønnesen, Claus Lundekvam, Sindre Eid, Thor Mikalsen -
Aasmund Bjørkan (Jan Kokkim), Tommy Svindal Larsen, Roger Helland (Axel Kolle), Petter Rudi -
Geir Atle Undheim, Tore André Flo


Dommer: ?
Tilskuere: 10 000

Vennskapskamp mot Egypts A-landslag, 10. mars 1994

  Egypt 1–1 (0-0)   Norge Ismailia

  55' Helland

Norges lag:
Andre Ulla, Frank Tønnesen, Claus Lundekvam, Sindre Eid, Thor Mikalsen (Berdon Sønderland fra 65'), Aasmund Bjørkan, Tommy Svindal Larsen (Axel Kolle fra 15'), Roger Helland, Petter Rudi, Geir Atle Undheim, Tore André Flo


Dommer: ?

Vennskapskamp, 19. april 1994

  Norge 1–0 (0-0)   Portugal Haugesund stadion, Haugesund

Stakkeland   62'

Norges lag:
Thomas Myhre -
Thor Mikalsen, Claus Lundekvam, Helge Aune, Hai Ngoc Tran -
Roger Helland, Tommy Svindal Larsen, Petter Rudi -
Rune Stakkeland, Tore André Flo, Bernt Christian Birkeland (Christian Werring Clem fra 72')


Dommer: Christer Hellström, Sverige
Tilskuere: 2 536

Vennskapskamp, 31. mai 1994

  Norge 2–0 (0-0)   Danmark Lunderød idrettspark, Øyestad

Werring Clem   58'
Rudi   81'

Norges lag:
Thomas Myhre, Helge Aune, Claus Lundekvam, Hai Ngoc Tran, Thor Mikalsen, Roger Helland, Tommy Svindal Larsen, Petter Rudi, Christian Werring Clem (Bernt Christian Birkeland fra 77'), Rune Stakkeland (Eivind Karlsbakk fra 70'), Tore André Flo


Dommer: Eyolfur Olafsson, Island
Tilskuere: 3 100

Vennskapskamp mot det engelske amatørlandslaget, 1. juni 1994

  Norge 2–1 (1-0)   England Slemmestad idrettspark, Slemmestad

Steinar Pedersen   1'
Gunnar Norebø   58'

  85' Browne

Norges lag:
Andre Ulla, Frank Tønnesen, Thomas Wæhler, Steinar Pedersen, Berdon Sønderland, Gunnar Norebø, Axel Kolle, Ousman Nyan, Thomas Hafstad, Eivind Karlsbakk, Ole Gunnar Solskjær
Innbytter: Jon Knudsen, Stian Tobiassen, Trygve Nygaard, Karl Oskar Fjørtoft, Rune Buer Johansen, Bernt Christian Birkeland


Dommer: Tore Hollung, Norge
Tilskuere: 150

Vennskapskamp, 3. juni 1994

  Sverige 2–0 (2-0)   Norge Motala idrottspark, Motala

Olsson   26'
Olsson   42'

Norges lag:
Thomas Myhre, Frank Tønnesen (Thor Mikalsen fra 45'), Helge Aune, Claus Lundekvam, Hai Ngoc Tran, Roger Helland, Tommy Svindal Larsen, Rune Stakkeland (Bernt Christian Birkeland fra 45'), Thomas Hafstad (Axel Kolle fra 15'), Ole Gunnar Solskjær, Tore André Flo


Dommer: Mika Pelto, Finland
Tilskuere: 885

Vennskapskamp, 2. august 1994

  Norge 2–0 (0-0)   Egypt Bergeskogen idrettspark, Larvik

Flo   51'
Flo   67'

Norges lag:
Thomas Myhre, Thor Mikalsen, Claus Lundekvam, Steinar Pedersen, Berdon Sønderland, Petter Rudi, Roger Helland (Rune Buer Johansen fra 85'), Tommy Svindal Larsen (Thomas Hafstad fra 70'), Aasmund Bjørkan (Christian Werring Clem fra 80'), Rune Stakkeland, Tore André Flo


Dommer: Finn Lambæk, Danmark
Tilskuere: 650

Vennskapskamp, 4. august 1994

  Norge 2–1 (2-0)   Egypt Sofiemyr stadion, Kolbotn

Fjørtoft   10'
Karlsbakk   19'

  75' Nabih

Norges lag:
Andre Ulla (Jon Knudsen fra 75') -
Frank Tønnesen, Helge Aune, Thomas Wæhler, Hai Ngoc Tran -
Eivind Karlsbakk (Gunnar Norebø fra 65'), Joachim Walltin (Trygve Nygård fra 75'), Karl Oskar Fjørtoft, Harald Lødemel, Bernt Christian Birkeland -
Ole Gunnar Solskjær


Dommer: Sven Kjelbrott, Norge
Tilskuere: 200

OL-kvalifisering, 8. september 1994

  Norge 4–0 (2-0)   Hviterussland Hønefoss idrettspark, Hønefoss

Aune   9'
Bjørkan   38'
Hafstad   84'
Stakkeland   90'

Norges lag:
Thomas Myhre -
Thor Mikalsen, Helge Aune, Claus Lundekvam, Hai Ngoc Tran -
Aasmund Bjørkan (Ole Gunnar Solskjær fra 75'), Roger Helland, Petter Rudi (Thomas Hafstad fra 61'), Tommy Svindal Larsen, Rune Stakkeland -
Tore André Flo


Dommer: Ilkka Koho, Finland
Tilskuere: 716

OL-kvalifisering, 11. oktober 1994

  Norge 1–0 (1-0)   Nederland Brann stadion, Bergen

Werring Clem   17'

Norges lag:
Thomas Myhre, Berdon Sønderland (Thor Mikalsen fra 42'), Claus Lundekvam, Helge Aune, Hai Ngoc Tran -
Christian Werring Clem, Tommy Svindal Larsen, Roger Helland, Petter Rudi, Rune Stakkeland, Tore André Flo


Dommer: Rudy Wojciech, Polen
Tilskuere: 4 502

OL-kvalifisering, 13. desember 1994

  Malta 2–3 (0-0)   Norge Hibernians stadion, Paola

Zahra   80'
Agius   88'

  58' Helland
  81' Helland
  86' Solskjær

Norges lag:
Thomas Myhre -
Frank Tønnesen, Steinar Pedersen, Claus Lundekvam, Thor Mikalsen -
Ole Gunnar Solskjær, Tommy Svindal Larsen, Roger Helland, Petter Rudi, Rune Stakkeland -
Tore André Flo


Dommer: Antonio Almeida Marcal, Portugal
Tilskuere: 500


ReferanserRediger


Eksterne lenkerRediger