Åpne hovedmenyen

Liste over norske kvinnenavn

Wikimedia-listeartikkel
Ambox outdated serious.svg
Trenger oppdatering: Denne artikkelen eller seksjonen er ikke oppdatert med ny utvikling eller ny informasjon.
Du kan hjelpe Wikipedia med å oppdatere den.

Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 200 ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Statistikken er publisert i 2019 av Statistisk sentralbyrå[1] utfra grunnlagsdata ført av Norsk Folkeregister 23. januar samme år.

Nr Navn Antall
1 Anne 59895
2 Inger 28995
3 Kari 25249
4 Marit 25097
5 Ingrid 24425
6 Liv 22803
7 Maria 19381
8 Eva 19131
9 Ida 19088
10 Anna 18807
11 Hilde 18075
12 Nina 17908
13 Marianne 17787
14 Elisabeth 17445
15 Berit 17202
16 Kristin 17122
17 Astrid 16928
18 Bente 16200
19 Randi 16180
20 Bjørg 15951
21 Solveig 15847
22 Heidi 15767
23 Silje 15538
24 Hanne 15276
25 Linda 15046
26 Tone 14779
27 Anita 14591
28 Elin 14540
29 Tove 14246
30 Wenche 13826
31 Camilla 13698
32 Julie 13057
33 Hege 12894
34 Ragnhild 12840
35 Ellen 12694
36 Mona 12513
37 Ann 12486
38 Gerd 12484
39 Marie 12449
40 Karin 12011
41 Monica 11796
42 Emma 11606
43 Kristine 11307
44 Aud 11105
45 Helene 10963
46 Stine 10903
47 Laila 10816
48 Mari 10775
49 Thea 10761
50 Nora 10717
51 Turid 10589
52 Else 10576
53 Emilie 10421
54 Sara 10403
55 Line 10077
56 Sissel 9993
57 Malin 9937
58 Åse 9826
59 Lene 9806
60 Jorunn 9733
61 Trine 9614
62 Reidun 9457
63 Grethe 9067
64 Unni 9037
65 Gunn 8924
66 Grete 8753
67 May 8700
68 Lise 8677
69 Anette 8490
70 Sofie 8484
71 Linn 8399
72 Siri 8355
73 Cecilie 8308
74 Marte 8232
75 Vilde 8069
76 Eli 7893
77 Irene 7789
78 Gro 7770
79 Amalie 7616
80 Frida 7524
81 Kjersti 7500
82 Andrea 7496
83 Kirsten 7488
84 Martine 7411
85 Britt 7391
86 Janne 7353
87 Karoline 7290
88 Jenny 7230
89 Elise 7223
90 Siv 7164
91 Hanna 7138
92 Ruth 7083
93 Sigrid 7075
94 Ingeborg 6986
95 Mia 6839
96 Tonje 6784
97 Lena 6642
98 Rita 6640
99 Maren 6638
100 Cathrine 6575
101 Victoria 6525
102 Torill 6461
103 Ingvild 6263
104 Karen 6227
105 Therese 6221
106 Charlotte 6203
107 Oda 6106
108 Sandra 6100
109 Synnøve 6092
110 Vigdis 5977
111 Lillian 5956
112 Ingunn 5913
113 Brit 5864
114 Lisbeth 5738
115 Christine 5720
116 Signe 5708
117 Caroline 5580
118 Bodil 5559
119 Hedda 5509
120 Marthe 5398
121 Tina 5233
122 Ella 5115
123 Lisa 5107
124 Mathilde 5096
125 Merete 5082
126 Johanne 5042
127 Henriette 4994
128 Trude 4973
129 Linnea 4944
130 Eline 4735
131 Katrine 4654
132 Aurora 4580
133 Christina 4544
134 Kristina 4509
135 Marita 4457
136 Beate 4424
137 Sunniva 4400
138 Sonja 4376
139 Torunn 4351
140 Kirsti 4320
141 Susanne 4316
142 Ane 4313
143 Gry 4164
144 Guro 4158
145 Pernille 4146
146 Renate 4124
147 Mina 4117
148 Toril 4104
149 Julia 4080
150 Synne 4058
151 Kaja 4041
152 Sarah 4020
153 Selma 3989
154 Aina 3946
155 Monika 3930
156 Jeanette 3917
157 Amanda 3825
158 Tiril 3815
159 Veronica 3731
160 Mary 3720
161 Gunvor 3672
162 Solfrid 3644
163 Celine 3633
164 Anja 3600
165 Leah 3597
166 Sølvi 3536
167 Hannah 3527
168 Pia 3421
169 Helga 3414
170 Rigmor 3386
171 Sofia 3372
172 Ingebjørg 3287
173 Agnes 3279
174 Aase 3268
175 Gunhild 3260
176 Ina 3218
177 Mariann 3181
178 Lilly 3174
179 Birgit 3122
180 Elsa 3117
181 Kathrine 3109
182 Miriam 3041
183 Aslaug 3027
184 Åshild 3023
185 Lill 3013
186 Karina 3004
187 Live 2991
188 Iselin 2977
189 Lina 2922
190 Anne-Lise 2920
191 Jorun 2837
192 Helle 2821
193 Rikke 2820
194 Inga 2790
195 Margrethe 2765
196 Marta 2762
197 Ada 2752
198 Olaug 2750
199 Benedicte 2736
200 Eirin 2712
201 Malene 2707
202 Anniken 2698
203 Margit 2684
204 Ellinor 2679
205 June 2666
206 Alma 2655
207 Olga 2601
208 Magnhild 2592
209 Karianne 2589
210 Torhild 2584
211 Carina 2540
212 Evy 2540
213 Sigrun 2528
214 Johanna 2494
215 Alexandra 2467
216 Mathea 2464
217 Merethe 2443
218 Annette 2396
219 Elena 2393
220 Gudrun 2389
221 Maiken 2386
222 Michelle 2373
223 Jane 2367
224 Rebecca 2318
225 Kamilla 2270
226 Dina 2260
227 Helena 2244
228 Sidsel 2244
229 Ronja 2227
230 Erna 2206
231 Guri 2206
232 Martha 2195
233 Tine 2194
234 Ine 2171
235 Vera 2170
236 Svanhild 2130
237 Klara 2128
238 Edel 2125
239 Rebekka 2112
240 Josefine 2109
241 Madeleine 2099
242 Nathalie 2091
243 Edith 2081
244 Siw 2078
245 Natalie 2051
246 Mille 2025
247 Evelyn 2003
248 Jannicke 1969
249 Marion 1963
250 Madelen 1958
251 Astri 1950
252 Anny 1934
253 Laura 1919
254 Lotte 1903
255 Ann-Kristin 1899
256 Emily 1895
257 Målfrid 1891
258 Natalia 1891
259 Celina 1877
260 Lea 1876
261 Hildegunn 1864
262 Torild 1844
263 Brita 1805
264 Isabella 1805
265 Louise 1801
266 Yvonne 1796
267 Greta 1790
268 Kjellaug 1788
269 Tora 1779
270 Tordis 1752
271 Katarzyna 1729
272 Ylva 1719
273 Borghild 1705
274 Vivian 1703
275 Oddny 1684
276 Oline 1678
277 Gina 1671
278 Andrine 1670
279 Fatima 1670
280 Ester 1664
281 Isabel 1663
282 Mie 1659
283 Iris 1654
284 Iben 1653
285 Aleksandra 1641
286 Eldbjørg 1638
287 Magdalena 1630
288 Agnieszka 1627
289 Frøydis 1624
290 Judith 1581
291 Alva 1564
292 Oddrun 1557
293 Isabell 1549
294 Rakel 1545
295 Maya 1538
296 Emilia 1533
297 Sanna 1529
298 Alice 1488
299 Veronika 1486
300 Hjørdis 1476
301 Oddbjørg 1473
302 Stina 1472
303 Erle 1466
304 Viktoria 1460
305 Dagny 1458
306 Marina 1446
307 Lone 1434
308 Henny 1430
309 Benedikte 1427
310 Erika 1411
311 Mai 1398
312 Tanja 1365
313 Diana 1351
314 Matilde 1348
315 Solbjørg 1344
316 Ranveig 1341
317 Unn 1321
318 Amina 1315
319 Arnhild 1312
320 Amelia 1302
321 Ana 1301
322 Nadia 1301
323 Inger-Lise 1285
324 Kate 1278
325 Petra 1278
326 Ragna 1277
327 Joanna 1274
328 Haldis 1258
329 Margrete 1256
330 Anne-Marie 1244
331 Annie 1233
332 Ingjerd 1218
333 Karolina 1215
334 Mariell 1209
335 Alina 1206
336 Hedvig 1206
337 Thi 1204
338 Esther 1193
339 Stella 1188
340 Sylvi 1171
341 Milla 1167
342 Oddveig 1160
343 Angelica 1159
344 Elizabeth 1153
345 Sophie 1149
346 Borgny 1141
347 May-Britt 1138
348 Cornelia 1134
349 Kaia 1133
350 Malgorzata 1131
351 Sylvia 1124
352 Iren 1120
353 Barbro 1119
354 Anine 1118
355 Elida 1117
356 Annika 1105
357 Gunnhild 1105
358 Marlene 1101
359 Runa 1097
360 Rannveig 1094
361 Christin 1091
362 Hildur 1086
363 Asbjørg 1083
364 Sophia 1076
365 Katarina 1072
366 Tomine 1070
367 Nelly 1068
368 Melissa 1062
369 Margareth 1053
370 Siren 1053
371 Hermine 1050
372 Isabelle 1047
373 Adele 1036
374 Vanessa 1031
375 Torbjørg 1028
376 Margaret 1019
377 Margot 1017
378 Vivi 1009
379 Tilde 1008
380 Elina 1003
381 Audhild 1002
382 Jessica 997
383 Irina 996
384 Eira 993
385 Luna 977
386 Vanja 973
387 Gjertrud 968
388 Barbara 963
389 Gøril 961
390 Ewa 949
391 Elvira 948
392 Marielle 931
393 Lykke 930
394 Paula 929
395 Jorid 927
396 Karine 920
397 Maryam 920
398 Maia 914
399 Mali 910
400 Aisha 908
401 Mariam 908
402 Elisabet 893
403 Mira 893
404 Thale 893
405 Ingvill 890
406 Annbjørg 882
407 Lovise 875
408 Nancy 871
409 Vilja 859
410 Regine 857
411 Sanne 841
412 Alfhild 834
413 Connie 834
414 Elisa 833
415 Norunn 826
416 Linea 825
417 Saga 824
418 Jeanett 819
419 Zahra 818
420 Sigrunn 808
421 Cecilia 801
422 Paulina 797
423 Susann 796
424 Lisbet 793
425 Venke 792
426 Vilma 785
427 Rønnaug 774
428 Anne-Grethe 764
429 Jennifer 762
430 Julianne 762
431 Frøya 757
432 Una 753
433 Ulla 744
434 Lydia 742
435 Asta 741
436 Filippa 727
437 Beata 726
438 Terese 723
439 Katharina 717
440 Embla 710
441 Susan 703
442 Svetlana 700
443 Herdis 696
444 Birthe 688
445 Bettina 686
446 Leonora 685
447 Renata 684
448 Åsa 679
449 Margunn 678
450 Beathe 676
451 Birte 674
452 Ebba 674
453 Hennie 674
454 Ulrikke 672
455 Alida 671
456 Liss 669
457 Signy 666
458 Ann-Mari 665
459 Åsne 663
460 Fride 662
461 Tatiana 662
462 Jannike 661
463 Harriet 659
464 Daniela 657
465 Nicoline 656
466 Oddlaug 656
467 Jolanta 654
468 Aida 652
469 Justyna 652
470 Yasmin 650
471 Erica 648
472 Hilda 643
473 Kjerstin 642
474 Sylwia 640
475 Idun 639
476 Mildrid 638
477 Kristi 637
478 Torun 637
479 Adriana 629
480 Christel 628
481 Sina 627
482 Emine 626
483 Lilja 625
484 Nicole 624
485 Anneli 623
486 Dorota 622
487 Elna 622
488 Åsta 620
489 Fanny 618
490 Lotta 616
491 Dagrun 613
492 Ingun 613
493 Rachel 612
494 Veslemøy 610
495 Kim 609
496 Gerda 608
497 Nikoline 608
498 Nanna 603
499 Eileen 599
500 Brynhild 598
501 Tale 596
502 Samira 590
503 Arna 589
504 Claudia 587
505 Patricia 582
506 Silja 580
507 Lilli 578
508 Sol 575
509 Brith 574
510 Gitte 570
511 Anne-Karin 564
512 Gabriela 562
513 Valentina 560
514 Janicke 557
515 Torgunn 557
516 Bergljot 555
517 Jelena 553
518 Kaisa 553
519 Cassandra 552
520 Kitty 551
521 Ann-Karin 549
522 Dagmar 548
523 Kristiane 546
524 Inger-Johanne 545
525 Lily 545
526 Iman 544
527 Clara 543
528 Agnete 541
529 Ann-Helen 539
530 Angela 534
531 Naomi 534
532 Iwona 533
533 Pauline 533
534 Catherine 532
535 Reidunn 529
536 Rose 529
537 Wilma 529
538 Alise 528
539 Silvia 528
540 Annlaug 525
541 Gretha 520
542 Gunnvor 519
543 Halldis 519
544 Katrin 518
545 Catharina 516
546 Marian 516
547 Kari-Anne 515
548 Agata 514
549 Anett 514
550 Katja 513
551 Jana 511
552 Amal 505
553 Tara 505
554 Elzbieta 504
555 Synøve 504
556 Valborg 503
557 Jill 502
558 Solvor 502
559 Melina 501
560 Marlen 496
561 Jasmin 495
562 Ellie 493
563 Elly 493
564 Izabela 492
565 Kamila 491
566 Simone 491
567 Ingfrid 490
568 Kornelia 489
569 Stephanie 487
570 Anni 486
571 Maj 485
572 Ingerid 483
573 Mirjam 483
574 Doris 480
575 Khadija 478
576 Patrycja 477
577 Wiktoria 476
578 Kerstin 475
579 Ewelina 474
580 Ramona 473
581 Elen 471
582 Anne-Britt 470
583 Irmelin 469
584 Salma 469
585 Martina 468
586 Kajsa 466
587 Sonia 465
588 Zuzanna 465
589 Angelika 463
590 Juliane 461
591 Lin 461
592 Fatma 460
593 Lara 458
594 Aneta 457
595 Milena 457
596 Fadumo 456
597 Tea 456
598 Bianca 455
599 Teresa 455
600 Eldrid 453
601 Alvhild 452
602 Ariel 452
603 Josephine 452
604 Ann-Christin 450
605 Ava 448
606 Ingelin 448
607 Maud 448
608 Vårin 448
609 Thelma 446
610 Alicja 445
611 Amira 445
612 Catrine 445
613 Eivor 445
614 Leila 445
615 Liva 445
616 Anne-Grete 444
617 Sabrina 441
618 Othilie 440
619 Kjellrun 438
620 Selina 438
621 Zainab 438
622 Christiane 437
623 Irma 437
624 Simona 436
625 Idunn 435
626 Gabriella 434
627 Leona 432
628 Vilje 432
629 Agnethe 431
630 Kjellfrid 431
631 Dorthe 430
632 Cristina 426
633 Solvår 424
634 Annelise 422
635 Evelina 420
636 Bertine 418
637 Vibecke 418
638 Alvilde 417
639 Regina 417
640 Aya 416
641 Ariana 415
642 Betty 414
643 Hana 413
644 Amy 412
645 Norah 412
646 Emmy 410
647 Ingri 410
648 Klaudia 409
649 Ågot 409
650 Marija 407
651 Olea 406
652 Tatjana 406
653 Fredrikke 404
654 Tyra 404
655 Janet 403
656 Juni 403
657 Noor 402
658 Snefrid 402
659 Molly 401
660 Katinka 397
661 Matilda 396
662 Turi 395
663 Anastasia 394
664 Jofrid 394
665 Wenke 394
666 Tamara 392
667 Daria 387
668 Rosa 385
669 Serine 385
670 Anne-Berit 381
671 Anne-Mette 381
672 Sienna 381
673 Magny 378
674 Sahra 378
675 Gunnlaug 377
676 Anlaug 376
677 Belinda 376
678 Edle 375
679 Elfrid 375
680 Mila 375
681 Sigfrid 375
682 Beatrice 373
683 Gyda 373
684 Alicia 372
685 Susanna 371
686 Ailin 370
687 Aria 370
688 Viktorija 370
689 Martyna 368
690 Solrun 367
691 Magda 363
692 Ines 361
693 Vida 360
694 Angelina 359
695 Oliwia 357
696 Ilona 356
697 Thora 356
698 Siril 355
699 Gudny 353
700 Fiona 352
701 Grace 350
702 Jennie 349
703 Gun 348
704 Elinor 347
705 Suzanne 347
706 Felicia 345
707 Muna 345
708 Edna 344
709 Anne-Mari 342
710 Rebecka 342
711 Halima 340
712 Trine-Lise 340
713 Dominika 339
714 Kathe 338
715 Magni 338
716 Mariel 337
717 Viola 337
718 Åslaug 337
719 Agathe 335
720 Herborg 335
721 My 335
722 Ninni 332
723 Adelen 331
724 Cathrin 331
725 Hanan 331
726 Sabine 331
727 Mari-Ann 330
728 Sana 328
729 Irena 327
730 Rasa 327
731 Ma 326
732 Melanie 326
733 Sabina 326
734 Ekaterina 325
735 Ayan 324
736 Kinga 324
737 Marzena 324
738 Daniella 319
739 Anbjørg 317
740 Gunnbjørg 317
741 Ieva 316
742 Møyfrid 316
743 Edyta 315
744 Gabriele 314
745 Lidia 312
746 Carolina 311
747 Maryan 311
748 Henrikke 310
749 Amelie 309
750 Galina 309
751 Lilian 309
752 Weronika 309
753 Anne-Sofie 308
754 Ayse 308
755 Peggy 304
756 Renathe 304
757 Jurgita 303
758 Liliana 302
759 Dorthea 301
760 Fatemeh 301
761 Gudveig 301
762 Renee 301
763 Venche 300
764 Emelie 299
765 Inger-Marie 298
766 Ivana 298
767 Tanya 298
768 Anne-Marit 297
769 Ayla 297
770 Alette 296
771 Carla 296
772 Eliza 296
773 Aashild 293
774 Karla 293
775 Alba 292
776 Lucia 291
777 Theresa 291
778 Zara 291
779 Marthine 290
780 Tia 290
781 Emina 287
782 Margun 287
783 Naima 287
784 Solgunn 287
785 Malena 286
786 Natasha 286
787 Oksana 286
788 Egle 285
789 Hild 285
790 Alisa 282
791 Saba 282
792 Zofia 282
793 Betina 280
794 Edita 278
795 Margarita 278
796 Gabrielle 277
797 Ngoc 277
798 Ragne 277
799 Yngvild 277
800 Frid 275
801 Ruta 275
802 Leni 273
803 Sadia 273
804 Asma 271
805 Daiva 271
806 Lucy 271
807 Nadine 271
808 Nadja 271
809 Aasta 270
810 Aline 270
811 Jacqueline 270
812 Nour 270
813 Else-Marie 269
814 Judit 269
815 Hulda 268
816 Isa 268
817 Marry 268
818 Samantha 268
819 Thuy 268
820 Carine 267
821 Eiril 267
822 Tirill 267
823 Amna 266
824 Madelene 266
825 Ea 264
826 Mariana 264
827 Benthe 263
828 Cindy 262
829 Kathinka 262
830 Lindis 261
831 Nada 261
832 Elbjørg 260
833 Gloria 259
834 May-Liss 259
835 Serina 259
836 Magna 258
837 Wigdis 258
838 Vår 257
839 Anisa 256
840 Bushra 256
841 Inghild 256
842 Janita 256
843 Wendy 256
844 Ingvil 255
845 Marwa 255
846 Olava 255
847 Elea 254
848 Elsie 253
849 Leyla 253
850 Nova 252
851 Olena 252
852 Asha 251
853 Desiree 250
854 Rina 250
855 Thanh 250
856 Melinda 248
857 Kathrin 246
858 Farah 245
859 Hatice 245
860 Rania 245
861 Seline 245
862 Ragni 244
863 Agne 243
864 Anne-Lene 242
865 Hafsa 242
866 Krystyna 242
867 Sumaya 242
868 Urszula 242
869 Edda 240
870 Bertha 239
871 Jasmine 239
872 Aylin 238
873 Sidra 238
874 Danuta 237
875 Emely 237
876 Gunda 237
877 Nikola 237
878 Aileen 236
879 Mai-Britt 236
880 Norma 236
881 Jasmina 235
882 Mary-Ann 235
883 Senait 235
884 Bozena 234
885 Jamila 234
886 Rahma 234
887 Aagot 231
888 Audny 231
889 Birgitta 231
890 Dalia 231
891 Grazyna 231
892 Eden 230
893 Edit 228
894 Violeta 227
895 Thilde 226
896 Bella 225
897 Cicilie 224
898 Dana 224
899 Sahar 224
900 Eir 223
901 Najma 223
902 Gintare 222
903 Kristel 222
904 Eirill 221
905 Liz 221
906 Wanja 221
907 Enya 219
908 Otilie 219
909 Siham 218
910 Michaela 217
911 Leikny 216
912 Thu 216
913 Azra 214
914 Mathilda 214
915 Phuong 214
916 Cesilie 213
917 Anne-Kristin 212
918 Safia 212
919 Sine 212
920 Berta 211
921 Joan 211
922 Liana 211
923 Miranda 211
924 Ausra 210
925 Hong 210
926 Katrina 210
927 Liza 210
928 Rabia 210
929 Une 210
930 Katherine 209
931 Celia 208
932 Janniche 208
933 Anne-Kari 207
934 Livia 207
935 Eilen 206
936 Gine 206
937 Malika 206
938 Vaida 206
939 Gunlaug 205
940 Larisa 205
941 Elma 204
942 Emilija 204
943 Savannah 204
944 Zeinab 204
945 Eliana 203
946 Freya 203
947 Juliana 203
948 Iqra 202
949 Iryna 202
950 Jette 202
951 Maylen 202
952 Saima 202
953 Wencke 202
954 Hodan 201
955 Inge 201
956 Rahel 201
957 Deborah 200
958 Eilin 200
959 Hamdi 200
960 Sharon 200

Se også

Referanser

Eksterne lenker