Liste over grunnskoler i Akershus

Wikimedia-listeartikkel
Navn Hjemmeside Kommune Elever Klassetrinn Etablert Rektor
Algarheim skole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 189 1.-7.klasse Wenche Øien
Allergot ungdomsskole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 358 8.-10.klasse Torun Thomassen
Alværn ungdomsskole www.oppvekst.nesodden.kommune.no Nesodden 327 8.-10.klasse 1970 Torgeir Dag Krange
APO-skolen Lørenskog
Arnestad skole www.arnestad.gs.ah.no Asker 486 1.-7.klasse 1992 Edel Sofie Nilsen
Asak skole asak.skedsmo.kommune.no Arkivert 18. mars 2008 hos Wayback Machine. Skedsmo Helge Gundersen
Auli skole www.nes-ak.kommune.no/auliskole Nes 259 1.-7.klasse 1976 Øivind Svendsen
Aursmoen skole www.aurskog-holand.kommune.no Aurskog-Høland 527 1.-10.klasse Rita Hellesjø Orderud
Bakke skole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 374 1.-7.klasse Mette Caspersen
Bakkeløkka ungdomsskole www.oppvekst.nesodden.kommune.no Nesodden 185 8.-10.klasse
Bekkestua skole www.bekkestuaskole.net Bærum 402 8.-10.klasse Ingrid Sejerstad
Belset skole www.belsetskole.no Bærum 158 Bjørn Bolstad
Benterud skole benterud.skole.lorenskog.no Lørenskog 373 Tea Kviserud
Berger skole www.oppvekst.nesodden.kommune.no Nesodden Bente Thuen Alfheim
Billingstad skole www.asker.kommune.no Asker 247 1.-7.klasse 1978 Nanna Bente Langdal
Bingsfoss ungdomsskole www.sorum.kommune.no[død lenke] Sørum 374 8.-10.klasse Helge Lillekvelland
Bjørkelangen barneskole Aurskog-Høland 1.-7.klasse
Bjørkelangen ungdomsskole Aurskog-Høland 8.-10.klasse
Bjørlien skole www.vestbyskolen.no Vestby 296 1.-7.klasse Edvy Andreassen
Bjørnegård skole www.bjornegardskole.no Bærum 298 8.-10.klasse
Bjørnemyr skole www.oppvekst.nesodden.kommune.no Nesodden 233 1.-7.klasse 1981 Barbro Helgesen
Blakstad skole www.asker.kommune.no Asker 354 1.-7.klasse 1997 Petter Rasmussen
Bleikerfaret skole www.nordvoll.gs.oslo.no Asker
Blommenholm skole www.blommenholm.skole.no Bærum 333 1.-7.klasse 1963 Magne Olsen
Blystadlia skole blystadlia.skole.ralingen.kommune.no Rælingen 189 Anne-Beate Belstad
Bondi skole www.asker.kommune.no Asker 374 1.-7.klasse 1968 Tove Lund Nilsen
Borgen skole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 1.-7.klasse 1983 Roar Andersen
Borgen ungdomsskole www.borgen.gs.ah.no Asker 356 8.-10.klasse Peter Weetman Dyve
Brevik skole www.vestbyskolen.no Vestby 315 1.-7.klasse Ellen Listerud Hagen
Brusetkollen skole www.brusetkollen.no Asker 18 Barnevernsenter 1922 Kristian Bredby
Bryn skole www.bryn-hammerbakken.no Bærum 1.-7.klasse 1900 Finn Johannesen
Brønnerud skole bronnerudskole.no Ås 100 1-7.klasse Torbjørg Refsnes Jørgensen
Brånås skole braanaas.skedsmo.kommune.no Arkivert 4. desember 2008 hos Wayback Machine. Skedsmo
Brårud skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 94 1.-7.klasse 1975 Turid Stokke Folmo
Bråte barneskole www.aurskog-holand.kommune.no[død lenke] Aurskog-Høland 1.-7.klasse
Bråte ungdomsskole www.brate.gs.ah.no Aurskog-Høland 8.-10.klasse
Bærum kristne skole www.abbs.no Bærum Midlertidig nedlagt
Bærum Montessoriskole www.montessori-baerum.no Bærum
Bærums Verk skole baerumsverk.skole.no Bærum 285
Bøleråsen skole www.bolerasen-skole.no Ski 467 1.-7.klasse 1993 Anne Melsom
Dal skole www.eidsvoll.kommune.no[død lenke] Eidsvoll 340 1.-7.klasse Anne Brodal
Dal skole www.frogn.kommune.no/dalskole Frogn Leif Ansgar Andersen
Dalen skole www.fet.gs.ah.no Fet
Den alternative skolen www.asker.kommune.no Asker 36 8.-10.klasse Wenche Synøve Wiig
Drengsrud skole www.asker.kommune.no Asker 333 1.-7.klasse Tone Halden
Drøbak Montessori skole www.drobakmontessori.no Frogn
Drøbak skole www.frogn.kommune.no Frogn 264 Vivi Methi
Dyrløkkeåsen skole www.dyrlokkeasen.info Frogn 542 Kjell Gunnar Moen
Døli skole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 170 1.-7.klasse Tone Cicilie Bakken
Eidsvoll Verk skole www.eidsvoll.kommune.no Eidsvoll 271 1.-7.klasse Hanne Cecilie Granheim
Eikeli skole eikeli.skole.no Bærum 520 1.-7.klasse 1961-62 Aase Lunde
Eiksmarka skole www.eiksmarkaskole.no Bærum 574 Svein Dyrhaug
Emma Hjorth skole www.emmahjorth.skole.no Bærum 287 1.-7.klasse Bjørn Rogstad
Enebakk ungdomsskole www.enebakk.skole.no[død lenke] Enebakk 244 8.-10.klasse Kjell Sletteberg
Evje skole www.evjeskole.no Bærum 378 1.-7.klasse 1865 Sven Wiig
Feiring skole www.eidsvoll.kommune.no Eidsvoll 103 1.-10.klasse Vibeke Melby
Finstad skole www.eidsvoll.kommune.no[død lenke] Eidsvoll
Finstad skole finstad.skole.lorenskog.no Lørenskog
Finstad skole Ski 90 1.-7.klasse Aud Nilsen Nymoen
Fjellfoten skole www.nes-ak.kommune.no/[død lenke] Nes 141 1.-7.klasse 1975 Anne Johansen
Fjellhamar skole fjellhamar.skole.lorenskog.no Lørenskog 846 Anne Myhrvold
Fjellsrud skole fjellsrud.skole.lorenskog.no Lørenskog 367 8.-10.klasse Eivind Næss
Fjellstrand skole www.oppvekst.nesodden.kommune.no Nesodden 123 Karin Bjørnstad
Fjerdingby skole fjerdingby.skole.ralingen.kommune.no Rælingen 419 Torleiv Flystveit
Fjuk skole www.sorum.kommune.no[død lenke] Sørum 103 1.-7.klasse Rune Punnerud
Fløysbonn skole floysbonn.gs.ah.no Oppegård 216 8-10.klasse Inger Merete Benum
Flåtestad skole flatestad.gs.ah.no Oppegård 350 8-10.klasse Frode Germeten
Follo barne- og ungdomsskole www.ski.kommune.no[død lenke] Ski 60 1.-10.klasse
Framtun skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 134 1.-7.klasse 1955 Sven-Erik Dølvik
Frogner skole www.sorum.kommune.no[død lenke] Sørum 421 Berit Danielsen
Frydenlund skole og ressurssenter frydenlund.skedsmo.kommune.no Skedsmo 36
Garder skole www.vestbyskolen.no Vestby 35 1.-7.klasse Eldbjørg Grimsrud Gathe
Garderåsen skole www.fet.gs.ah.no Fet 220 1.-7.klasse 1989 Lisbeth Jørgensen
Gjellerås skole gjelleraas.skedsmo.kommune.no Skedsmo 498 Lars Olav Kvamsdal
Gjerdrum barneskole www.gjerdrum.kommune.no Gjerdrum 272 1.-7.klasse Anne Reidun Kjærstad
Gjerdrum ungdomsskole www.gjerdrumungdomsskole.no Gjerdrum 252 8.-10.klasse 2009 Anne Gunhild Wøllo
Gjettum skole www.gjettum.gs.ah.no Bærum 348 8.-10.klasse 1959 Susanne Kaaløy
Glassverket skole www.glassverketskole.no Bærum Nils Morten Hagen
Grav skole grav.skole.no Bærum 568 Hanne Margrethe Rosenløv
Greverud skole greverud.gs.ah.no Oppegård 441 1-7.klasse 1921 Birgitte Solberg
Gullhaug skole gullhaug.net Bærum 336 Helen Førland
Hagaløkka skole www.asker.kommune.no Asker 243 1.-7.klasse Bjørn Erik Sørensen
Hagen skole www.hagen.skole.as Nittedal Linda R. Parr
Hakadal ungdomsskole www.hakadal.skole.as Nittedal 233 8.-10.klasse Roar Vea
Hammer skole hammer.skole.lorenskog.no Lørenskog 251 Tore Bjerkeskaug
Hammerbakken skole www.bryn-hammerbakken.no Bærum 105 Wenche Hultgreen
Haneborg skole www.aurskog-holand.kommune.no[død lenke] Aurskog-Høland 121 1.-7.klasse 1957 Elisabeth Fossum
Haslum skole www.haslumskole.no Bærum 478 Randi Godal
Haug skole og ressurssenter www.haugskole.com Bærum 120
Hauger skole hauger.skoleveven.no Bærum 361 8.-10.klasse Øystein Dolve
Haugjordet ungdomsskole www.haugjordetungdomsskole.no Ski 508 8.-10.klasse 2004 Kari Borge Norheim
Hauglia skole www.hauglia.skole.no Enebakk 232 1.-4.klasse Arne Røe
Haugtun skole www.sorum.kommune.no[død lenke] Sørum 136 Ingolf Eriksen
Hebekk skole www.hebekk-skole.no Arkivert 17. desember 2009 hos Wayback Machine. Ski 330 bjørn Grønset
Heer skole www.heer.gs.ah.no Frogn 325 1 -7 klasse 2015 Mette Skarnæs
Heggedal skole www.heggedal.gs.ah.no Asker 349 1.-7.klasse Kjersti Hage Stokke
Hellerasten skole hellerasten.gs.ah.no Oppegård 175 8-10.klasse Grete Skaug
Hofmoen skole www.aurskog-holand.kommune.no[død lenke] Aurskog-Høland 42 1.-4.klasse 1857 Grazyna Saxegård
Hofstad skole www.asker.kommune.no Asker 397 1.-7.klasse 1962 Marit Strand
Holumskogen skole www.holumskogen.skole.as Nittedal 288 Grete Solbakk
Hosle skole www.hosle.no Bærum 530 Bjørg Nuland
Hosletoppen skole www.baerum.kommune.no Bærum 283 8.-10.klasse 1974 Turid Arnø
Hovedgården ungdomsskole www.asker.kommune.no Asker 187 8.-10.klasse Mona Pünther
Hovin skole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 264 1.-7.klasse 1932 Katrine Grønneberg
Hovinhøgda skole www.fet.gs.ah.no Fet 306 1.-7.klasse Jan Sørli
Hundsund grendesenter www.hugs.no Bærum 212 8.-10.klasse 2008 Bjørg Nakling
Hurdal ungdomsskole www.hurdal.kommune.no[død lenke] Hurdal 100 8.-10.klasse Eldbjørg I. Lundby
Hvalstad skole www.hvalstad.gs.ah.no Asker 349 1.-7.klasse 1999 Johanna Lervik
Hølen skole holen.gs.ah.no Vestby 102 1.-7.klasse 1842 Leif Ivar Solberg
Høvik skole www.hovikskole.no Bærum 1.-7.klasse 1897 Christian Håve
Høvik Verk skole www.hovikverkskole.no Bærum 355
Ingieråsen skole ingierasen.gs.ah.no Oppegård 305 8-10.klasse 1959 Kjersti Barca
Jaer skole www.oppvekst.nesodden.kommune.no Nesodden 105 Petter Moen
Jansløkka skole www.asker.kommune.no Asker 446 1.-7.klasse 1844
Jar skole www.jarskole.no Bærum 505 Siv Herikstad
Jerpestad skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 109 1.-7.klasse 1858 Astrid Vonheim Kjensli
Jessheim skole og ressurssenter www.jessheim.gs.ah.no Ullensaker 448
Jong skole www.jongskole.no Bærum 299 1.-7.klasse 1966 May Gautier Gjerdsbakk
Jørgensløkka skole Asker
Kirkeby skole www.kirkeby.skole.as Nittedal Solveig H. Johannesen
Kirkebygden skole www.kirkebygden.skole.no Enebakk 160 1.-7.klasse Cathe Frankrig
Kjellervolla skole kjellervolla.skedsmo.kommune.no Arkivert 26. mai 2007 hos Wayback Machine. Skedsmo 412 8.-10.klasse 1964 May Sissel Jacobsen
Kjenn skole kjenn.skole.lorenskog.no Lørenskog 327
Kjerkekretsen skole www.hurdal.kommune.no[død lenke] Hurdal 104 1.-7.klasse 1926 Tone Cicilie Bakken
Kolbotn skole kolbotn.gs.ah.no Oppegård 321 1-7.klasse Anne Hodne Endal
Kringler-Slattum skole www.nannestad.kommune.no Nannestad 139 1.-7.klasse Ester Berntsen
Kroer skole kroerskole.no Ås 103 1-7.klasse 1886 Kristin Johnsrud Evang
Kråkstad skole www.krakstad.gs.ah.no Ski 323 1.-10.klasse 1911 Marit Rismyhr
Kurland skole kurland.skole.lorenskog.no Lørenskog Torill Tangerud Tangerud
Landøya ungdomsskole www.landoya.gs.ah.no Asker 296 8.-10.klasse 1972 Lise D. Fredriksen
Langhus skole www.langhus-skole.no Ski 430 Mette Myklebust
Langset skole www.eidsvoll.kommune.no Eidsvoll 161 1.-7.klasse Marianne Akerjordet
Lesterud skole www.lesterud.no Bærum 322 Mari Amundsen
Levre skole www.baerum.kommune.no/levreskole Bærum 485 1.-7.klasse Berit Kristiansen
Li skole www.li.skole.as Nittedal 460 Eva-Siri Holmvik
Lommedalen skole www.lommedalenskole.no Bærum 379 Elin Olsen
Lysaker skole www.lysaker.skole.no Bærum 1.-7.klasse Anne-Merethe Bjørkholen
Løkeberg skole www.loekebergskole.no Bærum 555 Christine Borge
Løken skole www.aurskog-holand.kommune.no Aurskog-Høland 252 1.-7.klasse Grazyna Saxegård
Løken skole Nannestad
Løkenåsen skole lokenasen.skole.lorenskog.no[død lenke] Lørenskog 357 Bård Sund
Løvenstad skole lovenstad.skole.ralingen.kommune.no Rælingen 221 Svein Fjellheim
Marikollen ungdomsskole marikollen.uskole.ralingen.kommune.no Rælingen 258 8.-10.klasse Siw Drønnen
Maura skole www.nannestad.kommune.no Nannestad 399 1.-7.klasse 1958 Haldis Sofie Härkönen
Melby skole melby.skedsmo.kommune.no Skedsmo Herborg Smedstad
Mellom-Nes skole www.mellom-nes.gs.ah.no Asker 369 1.-7.klasse 1970 Solfrid Skår Møller
Melvold ungdomsskole www.sorum.kommune.no[død lenke] Sørum 186 8.-10.klasse Jorunn Fretland
Mjær ungdomsskole www.mjar.ungdomsskole.no Enebakk 173 8.-10.klasse 1979 Henning Hagen
Mogreina skole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 116 1.-7.klasse Hege P. Fredriksen
Myklerud skole www.oppvekst.nesodden.kommune.no Nesodden 254 Barbro Warhuus
Mølladammen skole www.molladammen.no Bærum
Nannestad ungdomsskole www.nannestad.kommune.no Nannestad 448 8.-10.klasse Rolf Alkvist
Neskollen skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 231 1.-7.klasse 2000 Marit Dølgaard
Nesoddtangen skole www.oppvekst.nesodden.kommune.no[død lenke] Nesodden 497 1964 Bente Haugland
Nesøya skole www.asker.kommune.no Asker 397 1.-7.klasse Tone Liland Mørkved
Nittedal ungdomsskole www.nus.skole.as Nittedal 246 8.-10.klasse Anne Lise Hetland
Nordby skole (Rælingen) nordby.skole.ralingen.kommune.no Rælingen Kari K. Bloch-Johnsen
Nordby skole nordbyskole.no Ås 271 1-7.klasse Anne-Karin Gusrud Bjerke
Nordby ungdomsskole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 360 8.-10.klasse 1962 Mabel Kjos
Nordbytun ungdomsskole nordbytun.no Ås 245 8-10.klasse Trond Bunæs
Nordkisa skole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 168 1.-7.klasse 1906 Terje Ellefsen
Opaker skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 66 1.-7.klasse 1864 Bodil Kroken
Oslo Kristne Senter grunnskole www.grunnskolenoks.no Skedsmo 1.-10.klasse Bent Ove Myreng
Preståsen skole www.nannestad.kommune.no Nannestad 321 1.-7.klasse 1978 Helge Enger
Ramstad skole www.ramstadskole.no Bærum 459 8.-10.klasse Bent Aabel
Rasta skole rasta.skole.lorenskog.no Lørenskog 475 Marit Onstad Svendsen
Regnbuen skole www.regnbuenskole.org Lørenskog
Riddersand skole www.fet.gs.ah.no Fet 259 Toril Tangen
Ringstabekk skole www.ringstabekk.net Bærum 416 8.-10.klasse 1972 Bjørn Bolstad
Risenga ungdomsskole www.risenga.gs.ah.no Asker 389 8.-10.klasse Terje Larsen
Risil ungdomsskole www.vestbyskolen.no Vestby 316 8.-10.klasse 1979 Brit Olson
Rotnes skole www.rotnes.skole.as Nittedal 339 Kari Aaneby
Rud skole rud.skole.ralingen.kommune.no Rælingen 370 1.-7.klasse 1912 Turid Abelset
Rudolf Steinerskolen i Asker www.asker.steinerskolen.no Asker 160 Gudrun Hauglin
Rudolf Steinerskolen i Bærum www.steinerskolen-i-baerum.no Bærum 1.-10.klasse 1971
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog www.rsil.no Lørenskog 220 1.-10.klasse 1982 Børre Solberg
Rudolf Steinerskolen i Ås www.aas.steinerskolen.no Ås
Rudolf Steinerskolen på Nesodden www.nesodden.steinerskolen.no Nesodden 81 1983
Runni ungdomsskole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 488 8.-10.klasse Hilde Marie Schjerven
Rustad skole rustadskole.no Ås 310 1-7.klasse Gro Lundgård
Rykkinn skole www.baerum.kommune.no Bærum 800 1.-10.klasse Kjell Gjerdsbakk
Rønningen skole www.asker.kommune.no Asker 153 1.-7.klasse Kjersti Tobro
Råholt skole www.eidsvoll.kommune.no Eidsvoll 349 1.-7.klasse Kristin Stakkerud
Råholt ungdomsskole www.eidsvoll.kommune.no[død lenke] Eidsvoll 394 8.-10.klasse 2005 Marte Hoel
Sagdalen skole sagdalen.skedsmo.kommune.no Arkivert 5. desember 2008 hos Wayback Machine. Skedsmo 534
Sandbekken ungdomsskole sandbekken.uskole.ralingen.kommune.no Rælingen 300 8.-10.klasse Astrid Jahr
Sandviksbukta skole www.sandviksbuktaskole.no Bærum 0 Tom Ekblom
Sedsvoll/Kveset skole Eidsvoll
Seiersten ungdomsskole www.seiersten.gs.ah.no Frogn 385 8.-10.klasse 1959 Mette Hessen
Setskog skole www.aurskog-holand.kommune.no Aurskog-Høland 1.-7.klasse Pia R. Ringstad
Siggerud skole www.siggerudskole.no Ski 365 1.-10.klasse Walter van Heesch
Sjøskogen skole sjoskogenskole.no Ås 185 1-7.klasse Per Øvergaard
Skarva skole www.skarvaskole.no Bærum 0 Åsmund Pedersen
Ski skole ski-skole.no Ski 428 Dag Rune Sæthre
Ski ungdomsskole www.ski.gs.ah.no Ski 505 8.-10.klasse Stein Kjelland Olsen
Skjetten skole skjetten.skedsmo.kommune.no Arkivert 22. desember 2007 hos Wayback Machine. Skedsmo 418 Stein A. Røssaak
Skogbygda skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 104 1.-7.klasse Arve Spigseth
Skogmo skole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 424 1.-7.klasse 2001 Ingar Døhlen
Skolestua - SIA Lørenskog
Skui skole www.skui.skole.no Bærum 371 Solveig Juel
Skåningsrud skole www.sorum.kommune.no[død lenke] Sørum Eli Randklev
Slattum skole www.slattum.skole.as Nittedal 337 Lisbeth Jørgensen
Snarøya skole www.snaroyaskole.no Bærum 328 Britt Eia
Sofiemyr skole sofiemyr.gs.ah.no Oppegård 408 1-7.klasse Inger Merete Benum
Sofiemyrtoppen skole sofiemyrtoppen.gs.ah.no Oppegård 640 1-10.klasse 2005 Inger Merete Benum
Sofiemyråsen skole sofiemyrasen.gs.ah.no Oppegård 16 1-10.klasse Inger Merete Benum
Sogsti skole www.frogn.kommune.no/sogstiskole/ Frogn 360 1-7.klasse
Solberg skole www.asker.kommune.no Asker 1.-7.klasse Svein Helge Skaare
Solberg skole www.baerum.kommune.no Bærum
Solberg skole solbergskole.no Ås 153 1-7.klasse Kirsten Gustavsen
Solheim skole (Lørenskog) solheim.skole.lorenskog.no Lørenskog 300 1.-7.klasse 1913 Terje Graah
Solvang ungdomsskole www.asker.kommune.no Asker 328 8.-10.klasse
Son skole www.vestbyskolen.no Vestby 242 1.-4.klasse 1806 Mona Lødøen
Soon sjøskole Vestby
Stabekk skole www.stabekkskole.no Bærum 369 Anne Af Geijerstam
Stalsberg skole stalsberg.skedsmo.kommune.no Arkivert 2. februar 2008 hos Wayback Machine. Skedsmo Helge Gundersen
Stav skole stav.skedsmo.kommune.no Arkivert 24. desember 2007 hos Wayback Machine. Skedsmo 423 John Erik Pedersen
Steilene og To Gård, avd. for uteskoler www.oppvekst.nesodden.kommune.no[død lenke] Nesodden 1.-10.klasse 1984
Sten-Tærud skole sten-tarud.skedsmo.kommune.no Arkivert 23. desember 2007 hos Wayback Machine. Skedsmo 629 Eva Marie Klaussen
Stranden skole www.enebakk.kommune.no Enebakk 175 5.-7.klasse Turid Ramberg
Strømmen skole www.hurdal.kommune.no[død lenke] Hurdal 155 1.-7.klasse 2003 Øystein Dalsmo
Sunnaas sykehus skole trs.sunnaas.no Nesodden
Sørli skole sorli.nitskole.no Nittedal Sissel Ryengen
Sørum skole www.sorum.kommune.no[død lenke] Sørum 192 1.-7.klasse Anne Marit Bråten
Sørumsand skole www.sorum.kommune.no[død lenke] Sørum 412 1.-7.klasse 1909 Asgjerd Halseth
Tangenåsen ungdomsskole www.oppvekst.nesodden.kommune.no Nesodden 237 8.-10.klasse Bjørg Børresen
Tanum skole tanumskole.no Bærum 296 1.-7.klasse 1900 Rolf Eriksen
Torstad ungdomsskole www.asker.kommune.no Asker 431 8.-10.klasse 1963 Rolf Krohg-Sørensen
Tæruddalen skole taruddalen.skedsmo.kommune.no Arkivert 20. desember 2008 hos Wayback Machine. Skedsmo 481 Liv Røsbak Holmen
Tårnåsen skole tarnasen.gs.ah.no Oppegård 467 1-7.klasse 1973 Elizabeth Knoff
Udnes skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 168 1.-7.klasse 1970 Grethe Kverme
Ulverud skole www.ulverud.skole.as Nittedal 472 Bjørg Benterud
Vardeåsen nærmiljøsenter vardeaasen.skedsmo.kommune.no Arkivert 20. september 2005 hos Wayback Machine. Skedsmo
Vardåsen skole [http://www.asker.kommune.no/vardasenskole [død lenke]Asker 440 1.-7.klasse 1996 Anne Hauan
Vassbonn skole [1] Oppegård 413 1-7.klasse 1980 Karin Solerød Sørensen
Verkstedvegen ungdomsskole www.verkstedvegen.no[død lenke] Ski 8.-10.klasse Stein Kjelland Olsen
Veslestua skole veslestua.skedsmo.kommune.no Skedsmo
Vesong ungdomsskole www.vesong.gs.ah.no Ullensaker 328 8.-10.klasse 1970 Bjørn Vangberg
Vestby skole www.vestby.gs.ah.no Vestby 41 1.-7.klasse Vigdis Røsshammer
Vesterskaun skole www.sorum.kommune.no[død lenke] Sørum 159 1.-7.klasse Anita Eggum
Veståsen skole www.gjerdrum.kommune.no[død lenke] Gjerdrum 365 1.-7.klasse Randi Ljønes
Vettre skole www.asker.kommune.no Asker 278 1.-7.klasse 1899 Svein-Ivar Fors
Vevelstadåsen skole www.vevelstadaasenskole.no Ski 313 1.-7.klasse 1975 John Amundsen
Vigernes skole vigernes.skedsmo.kommune.no Arkivert 27. september 2007 hos Wayback Machine. Skedsmo 525 Brit Bækkevold
Vilberg skole www.eidsvoll.kommune.no Eidsvoll 350 1.-7.klasse Rune Holm
Vilberg ungdomsskole www.eidsvoll.kommune.no Eidsvoll 347 8.-10.klasse Brit Bunæs
Volla skole volla.skedsmo.kommune.no Arkivert 5. februar 2007 hos Wayback Machine. Skedsmo 411 Elisabeth Riborg Holter
Vollen skole www.vollen.gs.ah.no Asker
Vormsund skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 113 1.-7.klasse 1842 Hilde Halvorsen
Vormsund ungdomsskole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 272 8.-10.klasse 1965 Anne Ferstad Aasen
Ytre Enebakk skole www.ytreenebakk.skole.no Enebakk 433 1.-7.klasse Jo Henrik Wangen
Østbytunet skole www.oestbytunet.no Lørenskog 1.-10.klasse Terje Granås
Østersund ungdomsskole www.fet.gs.ah.no Fet 341 8.-10.klasse Britt Eva Fløisbonn
Østerås skole www.osteraas.no Bærum 405 Reidar Dale
Østgård skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 117 1.-7.klasse 1924 Nina A. Sæther
Østli skole ostli.gs.ah.no Oppegård 331 1-7.klasse 1992 Jorunn B. Almaas
Åreppen skole www.ullensaker.kommune.no Ullensaker 303 1.-7.klasse Svein Gullerud
Årnes skole www.nes-ak.kommune.no[død lenke] Nes 260 1.-7.klasse Wenche Ringstad
Ås skole www.eidsvoll.kommune.no[død lenke] Eidsvoll 197 1.-7.klasse Knut Holm
Ås ungdomsskole asungdomsskole.no Ås 422 8-10.klasse Grethe Heen
Åsen skole asen.skole.lorenskog.no Lørenskog Bente Furuseth
Åsenhagen skole aasenhagen.skedsmo.kommune.no Arkivert 28. januar 2008 hos Wayback Machine. Skedsmo 581 Arne Krogvold
Åsgård skole asgardskole.no Arkivert 10. april 2009 hos Wayback Machine. Ås 334 1-7.klasse 1913 C