Lars Ramslie

Lars Ramslie
Født15. februar 1974Rediger på Wikidata (46 år)
TønsbergRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Forfatter, bibliotekar, IndustriarbeiderRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Utmerkelser Tarjei Vesaas' debutantpris (1997), Tidenprisen (1999)Rediger på Wikidata

Lars Ramslie (født 15. februar 1974 i Tønsberg) er en norsk forfatter. Han har tidligere arbeidet som bibliotekar og industriarbeider. Ramslie er oppvokst på Øreåsen i Rygge kommune. Han har studert videoproduksjon ved Olavskulen Folkehøgskule på Bømlo og tatt forfatterstudiet ved Høgskolen i Telemark – Bø. I 2005 var han sammen med Helga Eriksen og Henning H. Bergsvåg initiativtager til Forfatteraksjon Bergen.

Ramslie debuterte i 1997 med romanen Biopsi som innbrakte ham Tarjei Vesaas' debutantpris.

BibliografiRediger

  • Biopsi – roman (1997)
  • Mikrokaos – roman (1999)
  • Destroyer – roman (2000)
  • Fatso – roman (2003)
  • Uglybugly – roman (2004)
  • Liten fugl. Mors bok – roman (2013)
  • Liten fugl. Alt som blir gjort av kjærlighet – roman (2016)

PriserRediger

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger


Forrige mottaker:
Steinar Opstad
Vinner av Tarjei Vesaas' debutantpris
Neste mottaker:
Trude Marstein
 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)