Nye Ringnesin

Nye Ringnesin er ei norsk gammeldansgruppe stiftet i 1984. Gruppas medlemmer kommer fra Vågå, Lom og Sør-Fron.

Nye Ringnesin
Utmerkelser Spellemannprisen i folkemusikk/gammeldans (1995)Rediger på Wikidata
OpphavNorge (1984)

BesetningRediger

Nåværende medlemmerRediger

Tidligere medlemmerRediger

DiskografiRediger

MeritterRediger

  • 1987 Bronse på Landsfestivalen i Gamaldansmusikk, Heimdal
  • 1988 Sølv på Landsfestivalen i Gamaldansmusikk, Vinstra
  • 1989 Gull på Landsfestivalen i Gamaldansmusikk, Fagernes
  • 1991 Gull på Landsfestivalen i Gamaldansmusikk, Vågå
  • 1993 Sølv på Landsfestivalen i Gamaldansmusikk, Stryn
  • 1994 Sølv på Landsfestivalen i Gamaldansmusikk, Røros
  • 2003 Sølv på Landsfestivalen i Gamaldansmusikk, Otta

Eksterne lenkerRediger