Åpne hovedmenyen

Liste over redningsskøyter og fartøy som har tjenestegjort for Redningsselskapet.[1]

Nr Navn Byggeår Mannskap Status
RS 169 «Odd Fellow III» 2019 Fast aktiv
RS 168 «Hans Herman Horn» 2018 Fast aktiv
RS 166 «Horn Stayer» 2018 Frivillig aktiv
RS 165 «Askeladden» 2017 Frivillig aktiv
RS 164 «Jens Bye» 2017 Frivillig aktiv
RS 163 «Kristian Gerhard Jebsen II» 2017 Fast aktiv
RS 162 «Klaveness Marine» 2016 Fast aktiv
RS 161 «Einar Staff Sr» 2016 Frivillig aktiv
RS 160 «Horn Rescue» 2015 Fast aktiv
RS 159 «Elias» 2015 Frivillig aktiv
RS 158 «Idar Ulstein» 2015 Fast aktiv
RS 157 «Bill» 2014 Frivillig aktiv
RS 156 «Eivind Eckbo» 2014 Frivillig aktiv
RS 155 «Bendt R. Rasmussen» 2014 Frivillig aktiv
RS 154 «Det Norske Veritas II» 2014 Frivillig aktiv
RS 153 «Kystvekteren» 2013 Frivillig aktiv
RS 152 «Bergesen d.y.» 2012 Fast aktiv
RS 151 «Sjømann» 2012 Frivillig aktiv
RS 150 «Odin» 2010 Fast aktiv
RS 149 «Uni Røros» 2013 Frivillig aktiv
RS 148 «Mjøsvekteren» 2012 Frivillig aktiv
RS 147 «Inge Steensland» 2010 Fast aktiv
RS 146 «Stormbull» 2009 Fast aktiv
RS 145 «Vekteren» 2009 Frivillig aktiv
RS 144 «Uni Helgeland» 2009 Frivillig aktiv
RS 143 «Uni Kragerø» 2011 Frivillig aktiv
RS 142 «Horn Flyer» 2009 Fast aktiv
RS 141 «Mærsk» 2008 Frivillig aktiv
RS 140 «Bjarne Kyrkjebø» 2007 Frivillig aktiv
RS 139 «Uni Oslofjord» 2006 Frivillig aktiv
RS 138 «Sundt Flyer» 2007 Fast aktiv
RS 137 «Kristian Gerhard Jebsen» 2006 Fast aktiv
RS 136 «Halfdan Grieg» 2006 Fast aktiv
RS 135 «Kaptein Egil J. Nygård» 2005 Frivillig aktiv
RS 134 «Uni Femunden» 2004 Frivillig aktiv
RS 133 «Beta» 1982[2] Fast solgt 2006
RS 132 «Gjert Wilhelmsen» 2005 Fast aktiv
RS 131 «Uni» 2004 Frivillig aktiv
RS 130 «Utvær» 2004 Frivillig aktiv
RS 129 «Kjøpstad» 2003 Frivillig aktiv
RS 128 «Gideon» 2003 Frivillig aktiv
RS 127 «Ryfylke» 2003 Frivillig aktiv
RS 126 «Harald V» 2003 Fast aktiv
RS 125 «Det Norske Veritas» 2003 Fast aktiv
RS 124 «Hvaler» 2002 Frivillig aktiv
RS 123 «Simrad Buholmen» 2001 Frivillig aktiv
RS 122 «Simrad Færder» 2001 Frivillig aktiv
RS 121 «TBN springer» 2000 Frivillig solgt 2004
RS 120 «Sundt» 2000 Frivillig aktiv
RS 119 «Erna Olsen» 1998 Frivillig tatt ut 2012
RS 118 «Rauna» 1998 Frivillig solgt 2012
RS 117 «Arcturus» 1997 - tatt ut 2000
RS 116 «Simrad» 1999 - solgt 1999
RS 115 «Ulabrand III» 1998 Fast solgt 2015
RS 114 «Bergen Kreds» 1998 Fast aktiv
RS 113 «Erik Bye» 1997 Fast aktiv
RS 112 «Emmy Dyvi» 1997 Fast solgt 2017
RS 111 «Peter Henry von Koss» 1996 Fast aktiv
RS 110 «Reidar von Koss» 1996 Fast aktiv
RS 109 «Stadt II»[3] 1988 Fast solgt 2004
RS 108 «Kaptein Skaugen» 1991 Fast aktiv
RS 107 «Knut Hoem» 1991 Fast aktiv
RS 106 «Skuld» 1990 Fast Solgt 2018
RS 105 «Ruth Opsahl»[4] 1989 Fast Opplag
RS 104 «Oscar Tybring IV»[5] 1988 Fast aktiv
RS 103 «Dagfinn Paust» 1988 Fast aktiv
RS 102 «Askerbæringen» 1988 Fast solgt 2016
RS 101 «Nils C.P. Aure»[6] 1990 Fast solgt
RS 100 «Ægir» 1988 Fast forlist 2016
RS 99 «Skomvær III» 1986 Fast aktiv
RS 98 «Jaycees» 1976 Frivillig solgt 2005
RS 97 «G.J. Kastor» 1983 Frivillig solgt 2004
RS 96 «Olav V» 1982 Fast solgt 1992
RS 95 «Kim» 1979 solgt 1984
RS 94 «Oscar Tybring III» 1979 solgt 1986
RS 93 «Aril» 1975 solgt 1997
RS 92 «Odd Godager» 1975 solgt
RS 91 «Knut Johan» 1975 solgt 2008
RS 90 «Odd Fellow II» 1974 solgt 2011
RS 89 «Ragni Berg» 1974 solgt 2013
RS 88 «Odd Fellow» 1973 solgt 2010
RS 87 «Gustav Henriksen» 1973 solgt 1992
RS 86 «Nanki Bergesen» 1973 solgt 1996
RS 85 «Ada Waage» 1975 solgt 2009
RS 84 «R.S. Platou» 1974 solgt
RS 83 «Lars Christensen» 1972 solgt
RS 82 «Øivind Lorentzen» 1972 solgt
RS 81 «Hjelm Waage» 1971 solgt 2004
RS 80 «America» 1971 solgt 2004
RS 79 «Paul Johansen» 1970 solgt 1990
RS 78 «Hagbart Waage» 1968 solgt 1988
RS 77 «Fredrikstad» 1968 solgt 1988
RS 76 «G. Unger Vetlesen» 1968 solgt 1988
RS 75 «Sjøfareren» 1968 solgt 2004
RS 74 «Arne Fahlstrøm II» 1968 solgt 1975
RS 73 «Ole O. Hoshovde» 1968 solgt 1976
RS 72 «Jørgen Amundsen» 1966 solgt 1997
RS 71 «Halten II» 1966 solgt 1997
RS 70 «Speideren» 1966 solgt 1998
RS 69 «Hjalmar Bjørge» 1963 solgt 1996
RS 68 «Bergen Kreds II» 1963 solgt 1995
RS 67 «Ingeborg Platou» 1961 solgt 1987
RS 66 «Skomvær II» 1960 solgt 1986
RS 65 «Karine Moe» 1960 solgt 1988
RS 64 «Oscar Nibe» 1960 solgt 1986
RS 63 «Torungen» 1960 solgt 1986
RS 62 «Ambassador Bay» 1958 solgt 1983
RS 61 «Haakon VII» 1958 solgt 2004
RS 60 «Ulabrand II» 1958 solgt 1986
RS 59 «Tønnes Puntervold» 1958 solgt 1990
RS 58 «Sørlandsskøyta» 1956 solgt 1987
RS 57 «Oslokjøpmannen» 1953 solgt 1968
RS 56 «Olav Ringdal jr.» 1952 solgt 1983
RS 55 «Olav Østensjø jr.» 1951 solgt 1981
RS 54 «Therese Klaveness» 1951 solgt 1978
RS 53 «J.M. Johansen» 1949 solgt 1979
RS 52 «Ole O. Lian» 1940 solgt 1975
RS 51 «Fredrik Langaard» 1939 solgt 1971
RS 50 «Osloskøyta» 1940 solgt 1966
RS 49 «Willie Wilhelmsen» 1939 solgt 1972
RS 48 «Gustav B. Bull» 1939 solgt 1975
RS 47 «Ragnhild Schanche» 1938 solgt 1976
RS 46 «Thomas Fearnley» 1938 solgt 1967
RS 45 «Christian Børs II» 1937 solgt 1970
RS 44 «Idun» 1937 solgt 1969
RS 43 «Astrid Finne» 1937 solgt 1954
RS 42 «Storebrand» 1936 solgt 1969
RS 41 «Christian Bugge» 1935 solgt 1967
RS 40 «Frithjof Wiese» 1935 solgt 1967
RS 39 «Erik Farup» 1933 solgt 1970
RS 38 «Biskop Hvoslef» 1933 solgt 1969
RS 37 «Catherine Booth» 1901[7] solgt 1938
RS 36 «Andreas Aarø» 1930 solgt 1965
RS 35 «Johan Bruusgaard» 1924 solgt 1959
RS 34 «Haugesund»[8] 1921 solgt 1960
RS 33 «Larvik» 1920 solgt 1960
RS 32 «Kragerø» 1920 solgt 1960
RS 31 «Kristiansand»[9] 1914 solgt 1938
RS 30 «Risør II» 1914 solgt 1937
RS 29 «Arne Fahlstrøm» 1913 solgt 1946
RS 28 «Sandefjord» 1913 solgt 1934
RS 27 «Oscar Tybring II»[10] 1913 solgt 1959
RS 26 «Bergen Kreds» 1912 solgt 1948
RS 25 «Namsos» 1912 solgt 1959
RS 24 «Risør» 1911 forlist 1913
RS 23 «Nordland II» 1910 solgt 1948
RS 22 «Colin Archer II»[11] 1910 solgt 1948
RS 21 «Anton Poulsson»[12] 1908 solgt 1948
RS 20 «Bergen II» 1907 solgt 1940
RS 19 «Halten» 1907 solgt 1940
RS 18 «William Eger» 1904 solgt 1934
RS 17 «Christian Børs» 1904 solgt 1936
RS 16 «Christiansund» 1901 solgt 1921
RS 15 «Langesund II»[13] 1901 solgt 1938
RS 14 «Stavanger» 1901 solgt 1939
RS 13 «Trondhjem» 1899 solgt 1934
RS 12 «Svolvær» 1897 solgt 1938
RS 11 «Tromsø»[14] 1897 solgt 1937
RS 10 «Christiania» 1896 solgt 1932
RS 9 «Stadt» 1895 solgt 1931
RS 8 «Oscar Tybring» 1895 solgt 1937
RS 7 «Bergen» 1895 forlist 1907
RS 6 «Nordland»[15] 1894 forlist 1900
RS 5 «Liv» 1894 solgt 1932
RS 4 «Feie» 1894 solgt 1905
RS 3 «Tordenskjold» 1889 solgt 1905
RS 2 «Langesund» 1893 solgt 1913
RS 1 «Colin Archer» 1893 solgt 1933

|ReferanserRediger

  1. ^ «Redningsskøytene». Redningsselskapet. Besøkt 12. juli 2019. 
  2. ^ Overtatt 2004
  3. ^ Tidligere «Måløy»
  4. ^ Tidligere «Ruth»
  5. ^ Tidligere «Ivar H. Bentzen»
  6. ^ Tidligere «Adeler»
  7. ^ Overtatt 1931
  8. ^ Tidligere «Kristiansand»
  9. ^ Tidligere «Haugesund»
  10. ^ Tidligere «Vadsø»
  11. ^ Tidligere «Vardø»
  12. ^ Tidligere «Solli»
  13. ^ Tidligere «Vadsø»
  14. ^ Tidligere «Havskaaren II»
  15. ^ Tidligere «Havskaaren I»