Liste over nåværende norske fotballspillere i utlandet

Følgende er en liste over nåværende norske fotballspillere i utlandet.

Ikke alle spillerne på denne listen er spilleberettigede for det norske landslaget, men de er enten norske statsborgere eller har spilt for norske ungdomslandslag.

MennRediger

Land Liga Nivå Lag Spiller Kommentar Ref.
  Belgia Eerste klasse A 1 KAA Gent Andreas Hanche-Olsen [1]
  Belgia Eerste klasse A 1 KRC Genk Kristian Thorstvedt [2]
  Belgia Eerste klasse A 1 Royal Antwerp FC Simen Juklerød [3]
  Belgia Eerste klasse A 1 RSC Anderlecht Kristian Malt Arnstad [4]
  Belgia Eerste klasse A 1 Waasland-Beveren Sivert Heltne Nilsen [5]
  Bulgaria efbet Liga 1 Botev Plovdiv Anwar Elyounoussi [6]
  Danmark Superligaen 1 Aalborg BK Daniel Granli [7]
  Danmark Superligaen 1 Aalborg BK Iver Fossum [8]
  Danmark Superligaen 1 Aalborg BK Martin Samuelsen På lån fra Hull City AFC [9]
  Danmark Superligaen 1 Brøndby IF Sigurd Rosted [10]
  Danmark Superligaen 1 Brøndby IF Tobias Børkeeiet [11]
  Danmark Superligaen 1 FC København Sten Grytebust [12]
  Danmark Superligaen 1 FC Midtjylland Chuma Anene Under kontrakt til juni 2022, ikke i serietroppen [13]
  Danmark Superligaen 1 FC Nordsjælland (U19) Andreas Schjelderup [14]
  Danmark Superligaen 1 FC Nordsjælland Ulrik Yttergård Jenssen [15]
  Danmark Superligaen 1 Odense BK Jørgen Skjelvik [16]
  Danmark Superligaen 1 Odense BK (U19)   Robin Dahl Østrøm [17]
  Danmark Superligaen 1 Odense BK Sander Svendsen [18]
  Danmark Superligaen 1 SønderjyskE Bård Finne [19]
  Danmark 1. division 2 Fremad Amager Thor Lange På lån fra AC Horsens [20]
  Danmark 1. division 2 Hobro IK Pål Alexander Kirkevold [21]
  Danmark 2. division vest 3 Dalum IF Eirik Stedje [22]
  England Premier League 1 Arsenal FC (U23) George Lewis [23]
  England Premier League 1 Arsenal FC Martin Ødegaard På lån fra Real Madrid CF [24]
  England Premier League 1 Chelsea FC (U18) Bryan Solhaug Fiabema [25]
  England Premier League 1 Everton FC (U23) Einar Hjellestad Iversen [26]
  England Premier League 1 Fulham FC Stefan Johansen [27]
  England Premier League 1 Leeds United FC (U18) Morten Spencer [28]
  England Premier League 1 Leeds United FC (U23) Niklas Edris Haugland [29]
  England Premier League 1 Manchester City FC (U23) Oscar Bobb [30]
  England Premier League 1 Manchester United FC (U18) Isak Hansen-Aarøen [31]
  England Premier League 1 Sheffield United FC Sander Berge [32]
  England Premier League 1 Tottenham Hotspur FC (U18) Isak Solberg [33]
  England Championship 2 AFC Bournemouth Joshua King [34]
  England Championship 2 Coventry City FC Leo Skiri Østigård På lån fra Brighton & Hove Albion FC [35]
  England Championship 2 Norwich City FC Alexander Tettey  [36]
  England Championship 2 Norwich City FC Ørjan Håskjold Nyland [37]
  England Championship 2 Queens Park Rangers FC Stefan Johansen [38]
  England League One 3 Milton Keynes Dons FC     Matt O'Riley [39]
  England League One 3 Wigan Athletic FC Thelo Aasgaard [40]
  Finland Veikkausliiga 1 TPS Turku Kabamba Tumba Kalabatama [41]
  Frankrike Ligue 1 1 Dijon FCO   Bersant Celina  [42]
  Frankrike Ligue 1 1 Nîmes Olympique Birger Meling [43]
  Frankrike Ligue 1 1 Stade de Reims   Valon Berisha  [44]
  Frankrike Ligue 2 2 Toulouse FC Ruben Gabrielsen [45]
  Færøyene Betrideildin 1 B68 Toftir Erlend Jacobsen På lån fra Tromsø IL [46]
  Færøyene Betrideildin 1 FC Suðuroy Christian Njøten [47]
  Færøyene Betrideildin 1 Klaksvíkar Ítróttarfelag Ivar Sollie Rønning [48]
  Færøyene 1. deild 2 07 Vestur Erling Myklebust [49]
  Hellas Gresk Superliga 1 OFI Kreta Vajebah Sakor [50]
  Hellas Gresk Superliga 1 PAOK Adrian Nilsen Pereira [51]
  Irland League of Ireland Premier Division 1 Dundalk FC Ole Erik Midtskogen [52]
  Israel Ligat ha'Al 1 Maccabi Netanya Akinsola Akinyemi [53]
  Italia Serie A 1 AC Milan Jens Petter Hauge [54]
  Italia Serie A 1 Atalanta (U17) Alwande Roaldsøy [55]
  Italia Serie A 1 UC Sampdoria Kristoffer Askildsen [56]
  Italia Serie A 1 UC Sampdoria Morten Thorsby [57]
  Italia Serie A 1 UC Sampdoria (U19) Noah Bech Hermansen [58]
  Italia Serie A 1 Udinese Calcio Martin Njøten Palumbo [59]
  Italia Serie B 2 Salernitana Julian Kristoffersen [60]
  Italia Serie B 2 Venezia FC Dennis Tørset Johnsen [61]
  India Indian Super League 1 Bengaluru FC Kristian Fardal Opseth [62]
  Japan J1 League 1 Shonan Bellmare Tarik Elyounoussi [63]
  Japan J2 League 2 Omiya Ardija Ibba Laajab [64]
  Kina Superligaen 1 Beijing Sinobo Guoan John Hou Sæter [65]
  Kina Superligaen 1 Qingdao Huanghai Fredrik Ulvestad [66]
  Kina Superligaen 1 Shenzhen FC Ole Kristian Selnæs [67]
  Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 AEK Larnaka Fredrik Haugen [68]
  Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 APOEL Ghayas Zahid [69]
  Kypros Kypriotisk 1. divisjon 1 APOEL Marius Lundemo [70]
  Nederland Eredivisie 1 AZ Alkmaar Fredrik Midtsjø [71]
  Nederland Eredivisie 1 AZ Alkmaar Håkon Evjen Spiller delvis for U23 [72]
  Nederland Eredivisie 1 AZ Alkmaar Jonas Svensson [73]
  Nederland Eredivisie 1 FC Groningen Jørgen Strand Larsen [74]
  Nederland Eredivisie 1 FC Groningen Per Kristian Bråtveit På lån fra Djurgårdens IF (Sverige) [75]
  Nederland Eredivisie 1 Feyenoord (U21) Mikael Tørset Johnsen På lån fra Rosenborg BK [76]
  Nederland Eredivisie 1 Fortuna Sittard   Emil Hansson [77]
  Nederland Eredivisie 1 PSV Eindhoven (U18) Fredrik Oppegård [78]
  Nederland Eredivisie (Eerste Divisie) 1 (2) PSV Eindhoven (U23) Mathias Ullereng Kjølø [79]
  Nederland Eredivisie 1 SC Heerenveen (U17) Rasmus Opdal Christiansen [80]
  Nederland Eredivisie 1 Vitesse Sondre Tronstad [81]
  Nederland Eerste Divisie 2 NAC Breda Colin Rösler [82]
  Nederland Keuken Kampioen Divisie 2 SBV Excelsior Rotterdam Sondre Skogen På lån fra Feyenoord (U21) [83]
  Nord-Makedonia Prva Liga 1 Shkendija Tetovo Kamer Qaka [84]
  Polen Ekstraklasa 1 Lech Poznań Thomas Rogne [85]
  Polen Ekstraklasa 1 Wisła Płock Torgil Gjertsen [86]
  Portugal Primeira Liga 1 Sporting Clube de Portugal (U17) August Stana Frobenius [87]
  Portugal Primeira Liga 1 Sporting Clube de Portugal (U23) Nicolai Skoglund [88]
  Portugal Primeira Liga 1 Vitória de Guimarães Noah Jean Holm [89]
  Romania Liga 1 1 FC Dinamo Bucuresti Gudmund Kongshavn [90]
  Russland Premjer-Liga 1 CSKA Moskva Emil Bohinen [91]
  Russland Premjer-Liga 1 FK Rostov Haitam Aleesami [92]
  Russland Premjer-Liga 1 FK Rostov Mathias Normann [93]
  Russland Premjer-Liga 1 FK Ural Jekaterinburg Stefan Strandberg [94]
  Russland Premjer-Liga 1 FK Ural Jekaterinburg   Ylldren Ibrahimaj [95]
  Saudi-Arabia Professional League 1 Al-Fateh SC Gustav Mendonca Wikheim [96]
  Saudi-Arabia Professional League 1 Damac FC Amahl Pellegrino [97]
  Saudi-Arabia MS League 2 Ohod Club Muhamed Keita [98]
  Skottland Scottish Premiership 1 Celtic FC Kristoffer Ajer [99]
  Skottland Scottish Premiership 1 Celtic FC Mohamed Elyounoussi På lån fra Southampton FC (England) [100]
  Skottland Scottish Premiership 1 Ross County FC Leo Hjelde På lån fra Celtic FC [101]
  Skottland Scottish Championship 2 Greenock Morton FC Markus Fjørtoft [102]
  Skottland Scottish League One 3 Clyde FC Kristoffer Syvertsen [103]
  Spania Primera División 1 Levante UD (U18) Cayetano Gutiérrez Rossvær [104]
  Spania Segunda División B - Grupo II 3 Racing Santander   Lars Christian Krogh Gerson  [105]
  Sveits Super League 1 FC Lausanne-Sport Per-Egil Flo [106]
  Sveits Super League 1 FC Lausanne-Sport Rafik Zekhnini På lån fra ACF Fiorentina (Italia) [107]
  Sverige Allsvenskan 1 BK Häcken Jonathan Rasheed [108]
  Sverige Allsvenskan 1 BK Häcken Tobias Heintz [109]
  Sverige Allsvenskan 1 Djurgårdens IF Aslak Fonn Witry [110]
  Sverige Allsvenskan 1 Djurgårdens IF Leo Cornic [111]
  Sverige Allsvenskan 1 Hammarby   Dennis Widgren [112]
  Sverige Allsvenskan 1 IF Elfsborg Mathias Dyngeland [113]
  Sverige Allsvenskan 1 Kalmar FF Oliver Berg [114]
  Sverige Allsvenskan 1 Malmö FF Jo Inge Berget [115]
  Sverige Allsvenskan 1 Östersunds FK Eirik Haugan [116]
  Thailand Thai League 2 2 Uthai Thani Håvar Dahl På lån fra Buriram United FC [117]
  Tsjekkia Tsjekkisk 1. liga 1 Sparta Praha Andreas Vindheim [118]
  Tyrkia Süper Lig 1 Çaykur Rizespor Alexander Søderlund [119]
  Tyrkia Süper Lig 1 Denizlispor   Mikkel Diskerud  [120]
  Tyrkia Süper Lig 1 Fatih Karagümrük SK Vegar Eggen Hedenstad [121]
  Tyrkia Süper Lig 1 Galatasaray SK Martin Linnes [122]
  Tyrkia Süper Lig 1 Galatasaray SK Omar Elabdellaoui [123]
  Tyrkia Süper Lig 1 Göztepe SK Zlatko Tripić [124]
  Tyrkia Süper Lig 1 İstanbul Başakşehir FK Fredrik Gulbrandsen [125]
  Tyrkia Süper Lig 1 Konyaspor   Zymer Bytyqi [126]
  Tyrkia Süper Lig 1 MKE Ankaragücü Torgeir Børven [127]
  Tyrkia Süper Lig 1 Trabzonspor Anders Trondsen [128]
  Tyrkia TFF 1. Lig 2 Ankaraspor Marcus Pedersen [129]
  Tyrkia TFF 2. Lig Beyaz 3 Amed SK Mesut Can [130]
  Tyskland Bundesliga 1 1. FC Union Berlin Julian Ryerson [131]
  Tyskland Bundesliga (Regionalliga Südwest) 1 (4) 1. FSV Mainz 05 (II) Thomas Rekdal [132]
  Tyskland Bundesliga 1 Borussia Dortmund Erling Braut Haaland [133]
  Tyskland Bundesliga (Regionalliga West) 1 (4) Borussia Mönchengladbach (II) Sander Christiansen [134]
  Tyskland Bundesliga 1 FC Augsburg (U19) Mathias Bauer [135]
  Tyskland Bundesliga 1 FC Schalke 04 (U19) Mikail Maden [136]
  Tyskland Bundesliga 1 Hertha Berlin Rune Almenning Jarstein [137]
  Tyskland Bundesliga 1 RB Leipzig Alexander Sørloth [138]
  Tyskland Bundesliga 1 TSG 1899 Hoffenheim Håvard Nordtveit [139]
  Tyskland 2. Bundesliga 2 1. FC Nürnberg Mats Møller Dæhli På lån fra KRC Genk [140]
  Tyskland 2. Bundesliga 2 FC St. Pauli Tore Reginiussen [141]
  Tyskland 2. Bundesliga 2 Holstein Kiel Marius Bustgaard Larsen [142]
  Tyskland 2. Bundesliga 2 SpVgg Greuther Fürth Håvard Nielsen [143]
  Ungarn Nemzeti Bajnokság I 1 Ferencvárosi TC Tokmac Chol Nguen [144]
  USA Major League Soccer 1 Club de Foot Montreal Bjørn Maars Johnsen [145]
  USA Major League Soccer 1 D.C. United Ola Kamara [146]
  USA Major League Soccer 1 FC Cincinnati Jonas Fjeldberg Draftet 2021 [147]
  USA Major League Soccer 1 Nashville FC Sondre Norheim Draftet 2021 [148]
  USA Major League Soccer 1 Philadelphia Union Jakob Glesnes [149]
  USA USL Championship 2 Hartford Athletic Markus Naglestad [150]

  – Spilleren har gitt seg på landslaget.

  – Spilleren er ikke tilgjengelig for det norske landslaget fordi han har spilt tellende kamper for et annet landslag.

KvinnerRediger

Land Liga Nivå Lag Spiller Ref.
  Australia W-League 1 Melbourne City FC Noor Eckhoff [151]
  Danmark Kvindeligaen 1 Brøndby IF Malin Sunde [152]
  Danmark Kvindeligaen 1 Brøndby IF Katrine Winnem Jørgensen [153]
  Danmark Kvindeligaen 1 FC Nordsjælland   Amanda Jacobsen Andradóttir [154]
  Danmark Kvindeligaen 1 FC Thy/ThistedQ Pernille Gardien [155]
  England FA Women's Super League 1 Brighton & Hove Albion WFC Cecilie Fiskerstrand [156]
  England FA Women's Super League 1 Bristol City WFC Benedicte Håland [157]
  England FA Women's Super League 1 Chelsea FC Maren Mjelde [158]
  England FA Women's Super League 1 Chelsea FC Guro Reiten [159]
  England FA Women's Super League 1 Everton FC Ingrid Moe Wold [160]
  England FA Women's Super League 1 Manchester United WFC Maria Thorisdottir [161]
  England FA Women's Super League 1 Reading FC Amalie Eikeland [162]
  England FA Women's Super League 1 Reading FC Kristine Bjørdal Leine [162]
  England FA Women's Super League 1 Tottenham Hotspur WFC Aurora Mikalsen [163]
  England FA Women's Super League 1 West Ham United WFC Cecilie Redisch Kvamme [164]
  Frankrike Division 1 Féminine 1 FC Fleury Anja Sønstevold [165]
  Frankrike Division 1 Féminine 1 Olympique lyonnais Ada Hegerberg [166]
  Italia Serie A 1 AS Roma Andrine Hegerberg [167]
  Sverige Damallsvenskan 1 Eskilstuna United Elise Stenevik [168]
  Sverige Damallsvenskan 1 Hammarby IF DFF June Pedersen [169]
  Sverige Damallsvenskan 1 Linköpings FC Heidi Ellingsen [170]
  Sverige Damallsvenskan 1 Linköpings FC Frida Maanum [171]
  Sverige Damallsvenskan 1 Linköpings FC Synne Skinnes Hansen [172]
  Sverige Damallsvenskan 1 Linköpings FC Therese Sessy Åsland [173]
  Sverige Damallsvenskan 1 Piteå IF DFF Guro Pettersen [174]
  Tyskland Bundesliga 1 VfL Wolfsburg Ingrid Syrstad Engen [175]
  Tyskland Bundesliga 1 VfL Wolfsburg Karina Sævik [176].
  Spania Primera División Femenina 1 FC Barcelona Femení Caroline Graham Hansen [177]

ReferanserRediger

  1. ^ NTB, (NTB) (5. oktober 2020). «Stabæks Hanche Olsen til Gent – låner Valsvik fra RBK». adressa.no. Besøkt 5. oktober 2020. 
  2. ^ «Offisielt: Thorstvedt klar for Genk». TV 2. Besøkt 4. januar 2020. 
  3. ^ «Juklerød til belgisk fotball». Dagbladet.no (norsk). 18. juli 2018. Besøkt 18. juli 2018. 
  4. ^ «Kompany henter norsk stortalent». TV 2. Besøkt 16. september 2019. 
  5. ^ NTB (30. januar 2021). «Heltne Nilsen klar for Waasland-Beveren». Nettavisen (norsk). Besøkt 30. januar 2021. 
  6. ^ «Først hentet de Pa Konate. Nå har de hentet nok en Eliteserie-spiller». Sportsbibelen (norsk). 23. februar 2021. Besøkt 24. februar 2021. 
  7. ^ NTB (6. januar 2021). «Granli gjenforent med gamlesjefen i Aalborg». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. januar 2021. 
  8. ^ Særsland, Andreas Emblem. «Bekreftet: Fossum klar for Aalborg». Nettavisen (norsk). Besøkt 16. august 2019. 
  9. ^ «Samuelsen klar for AaB». aabsport.dk (dansk). Besøkt 1. februar 2021. 
  10. ^ «Rosted klar for dansk fotball». TV 2. Besøkt 27. august 2019. 
  11. ^ Brodahl, Viljam. «Midtbaneprofil forlater Stabæk etter 15 år – klar for dansk storklubb». Aftenposten. Besøkt 5. juli 2019. 
  12. ^ Myhre, Sondre Moen. «Sten Grytebust klar for FC København». Aftenposten. Besøkt 5. juni 2019. 
  13. ^ «FCM bekræfter: Henter Anene i januar 2019». bold.dk. Besøkt 1. juli 2020. 
  14. ^ «Stortalent glipper for Bodø/Glimt – blir lagkamerat med Yttergård Jenssen». Aftenposten. 7. juli 2020. Besøkt 29. desember 2020. 
  15. ^ «Yttergård Jenssen bekreftet til Danmark». rbnett.no. 22. desember 2017. Besøkt 26. desember 2017. 
  16. ^ Richardson, T. «Jørgen Skjelvik har signert». Sporten.com. Besøkt 7. januar 2021. 
  17. ^ «Ukjente Robin (17) har imponert i Danmark. Men Norges landslagsledelse må kjempe om ham.». www.aftenposten.no. Besøkt 29. juli 2020. 
  18. ^ «Svendsen ferdig i Brann». www.aftenposten.no. Besøkt 31. desember 2020. 
  19. ^ «Finne klar for klubb i Danmark». TV2. 10. oktober 2020. Besøkt 29. desember 2020. 
  20. ^ «Thor Lange - Transfer history» Sjekk |url=-verdien (hjelp). _ (engelsk). Besøkt 1. februar 2021. 
  21. ^ Giæver, Jonas. «Pål Alexander Kirkevold har scoret i seks kamper på rad i Danmark». Nettavisen (norsk). Besøkt 10. desember 2017. 
  22. ^ «Norsk forsvarsspiller til Dalum IF». dalumif.dk. 2. mars 2020. Besøkt 29. desember 2020. 
  23. ^ «Norsk 19-åring har signert for Arsenal». www.vg.no. Besøkt 29. mai 2020. 
  24. ^ Lønning, Simen (27. januar 2021). «Bekreftet: Ødegaard klar for Arsenal». Nettavisen (norsk). Besøkt 27. januar 2021. 
  25. ^ «Chelsea agree deal for Norwegian teenager Bryan Fiabema after impressive trial». Metro (engelsk). 21. desember 2019. Besøkt 1. januar 2020. 
  26. ^ «Einar Iversen». Everton FC. Besøkt 25. februar 2018. 
  27. ^ «Landslagskapteinen Johansen forlenget med Fulham». Nettavisen (norsk). Besøkt 5. juni 2019. 
  28. ^ «Leeds 15-year-old called up by European country for first time». tbrfootball.com. 10. oktober 2019. Besøkt 20. desember 2020. 
  29. ^ «Norske Niklas (17) ble satt ut da han entret Old Trafford: – Sykt». Eurosport. 6. februar 2020. Besøkt 6. februar 2020. 
  30. ^ Watch, City (21. november 2018). «From Norway: Manchester City to sign 'super-talent' Oscar Bobb from Vålerenga». City Watch (engelsk). Arkivert fra originalen 12. juli 2019. Besøkt 12. juli 2019. 
  31. ^ «Lørdag signerer Isak (16) for Manchester United. Bak et låst gjerde på Alfheim startet jobben.». www.aftenposten.no. Besøkt 22. august 2020. 
  32. ^ «- Enig med Sheffield United om Sander Berge-overgang». TV 2. Besøkt 30. januar 2020. 
  33. ^ «Tottenham henter norsk 15-åring». Dagbladet.no (norsk). 14. mai 2019. Besøkt 14. mai 2019. 
  34. ^ «Joshua King klar for Premier League». Aftenposten. Besøkt 12. juni 2016. 
  35. ^ AS, TV 2. «Østigård lånes ut til Championship-klubb». TV 2 (norsk). Besøkt 27. august 2020. 
  36. ^ «Tettey klar for Norwich». NRK. Besøkt 12. juni 2016. 
  37. ^ «Norwich sign ex-Villa keeper Nyland». BBC Sport (engelsk). Besøkt 1. februar 2021. 
  38. ^ Richvoldsen, Adrian (25. januar 2021). «Stefan Johansen klar for ny klubb: Lånes ut fra Fulham». Nettavisen (norsk). Besøkt 26. januar 2021. 
  39. ^ «MK Dons sign ex-Fulham midfielder O'Riley». BBC Sport (engelsk). Besøkt 25. januar 2021. 
  40. ^ «Wigan Athletic youth player Thelo Asgaard scores rabona goal from 20 yards – video». The Guardian (engelsk). 17. februar 2017. ISSN 0261-3077. Besøkt 13. september 2020. 
  41. ^ Oredam, Michael Breines. «Fra nivå fem i Norge til toppdivisjon i Finland | Sporten.com». Besøkt 21. februar 2020. 
  42. ^ «Bersant Celina s’engage pour 4 ans au DFCO !». www.dfco.fr (fransk). Besøkt 10. september 2020. 
  43. ^ Oredam, Michael Breines. «L’Équipe: Rosenborg har solgt Birger Meling | Sporten.com». Besøkt 13. juni 2020. 
  44. ^ «Valon Berisha solgt til franske Reims». adressa.no. 10. juli 2020. Besøkt 10. juli 2020. 
  45. ^ «Gabrielsen klar for Ligue 1-klubb: – Perfekt for meg». www.vg.no. Besøkt 23. desember 2019. 
  46. ^ Eilertsen, Tobias Stein (30. desember 2020). «(+)Erlend debuterte for TILs A-lag i oktober – nå fortsetter han karrieren i utlandet». itromso.no. Besøkt 15. januar 2021. 
  47. ^ Ósá, Jákup. «FC Suðuroy fingið norskan álopsleikara». bolt.fo (færøysk). Besøkt 15. januar 2021. 
  48. ^ «KÍ fær norskan leikara til álopspartin». Norðlýsið (færøysk). Besøkt 15. januar 2021. 
  49. ^ «Erling Myklebust til 07 Vestur - 07 Vestur». 07vestur.fo (færøysk). Besøkt 24. februar 2021. 
  50. ^ Petersson, Fredrik Janlind,Linus. «Sakor lämnar Blåvitt – klar för grekisk klubb». gp.se (svensk). Besøkt 31. januar 2019. 
  51. ^ «Pereira har takket ja til gresk klubb». Eurosport. 10. september 2020. Besøkt 10. september 2020. 
  52. ^ «Dundalk sign Norwegian forward Midtskogen» (engelsk). Raidió Teilifís Éireann. 15. desember 2020. Besøkt 18. desember 2020. 
  53. ^ «Akinsola Akinyemi joins Israeli club Maccabi Netanya». Score Nigeria (engelsk). 8. september 2020. Besøkt 1. oktober 2020. 
  54. ^ «Jens Petter Hauge klar for Milan: – Et eventyr». www.vg.no. Besøkt 1. oktober 2020. 
  55. ^ «Alwande Roaldsøy (16) fra 4. divisjon til italiensk storklubb». www.vg.no. Besøkt 10. september 2020. 
  56. ^ «Stabæk-talent signerte for Serie A-klubb». www.vg.no. Besøkt 28. januar 2020. 
  57. ^ «Nordmann klar for Serie A-klubb». Dagbladet.no (norsk). 11. januar 2019. Besøkt 5. juni 2019. 
  58. ^ «Ny nordmann klar for Sampdoria». adressa.no. NTB. 24. september 2020. Besøkt 24. september 2020. 
  59. ^ «Nazionale U18, ci sono Gasparini e Palumbo < Team < News < Udinese». www.udinese.it. Besøkt 5. september 2019. 
  60. ^ «Norsk utenlandsproff klar for Italia-eventyr». Sportsbibelen (norsk). 3. februar 2021. Besøkt 3. februar 2021. 
  61. ^ «Snart må Dennis Johnsen ro på jobb». Sporten.com. Besøkt 25. august 2020. 
  62. ^ Storvik, Halvor F. (20. oktober 2020). «(+) Opseth klar for indisk fotball». Porten.no (norsk). Besøkt 21. oktober 2020. 
  63. ^ «Uppgifter: Tarik Elyounoussi överens med Shonan Bellmare». Fotbolltransfers.com (nordsamisk). Besøkt 10. januar 2020. 
  64. ^ «Ibba Laajab - Transfer history» Sjekk |url=-verdien (hjelp). _ (engelsk). Besøkt 30. august 2020. [død lenke]
  65. ^ «Stabæk-juvel solgt til kinesisk fotball». Eurosport. 31. januar 2019. Besøkt 31. januar 2019. 
  66. ^ NTB (3. februar 2021). «Ulvestad blir Kina-proff». Nettavisen (norsk). Besøkt 4. februar 2021. 
  67. ^ «Selnæs solgt til kinesiske Shenzhen». NRK. 9. februar 2019. Besøkt 9. februar 2019. 
  68. ^ «Fredrik Haugen-overgang bekreftes av kypriotisk klubb». TV2. 21. desember 2020. Besøkt 29. desember 2020. 
  69. ^ Rasmussen, John (31. august 2017). «VIF selger Zahid til Apoel». Dagbladet.no (norsk). Besøkt 4. juli 2020. 
  70. ^ «Marius Lundemo har dratt til kypriotisk toppklubb». itromso.no. 18. juli 2020. Besøkt 2. august 2020. 
  71. ^ «Midtsjø klar for AZ Alkmaar». Aftenposten. Besøkt 10. september 2017. 
  72. ^ «Evjen solgt til AZ Alkmaar». Nettavisen (norsk). Besøkt 22. desember 2019. 
  73. ^ «Svensson klar for AZ Alkmaar». VG. Besøkt 9. februar 2016. 
  74. ^ AS, TV 2. «Norsk spisstalent (20) solgt til Groningen». TV 2 (norsk). Besøkt 10. september 2020. 
  75. ^ «Bråtveit klar for ny klubb». TV 2. 31. desember 2020. Besøkt 1. januar 2021. 
  76. ^ «RBK-talent lånes ut til Nederland». Aftenposten. 28. august 2020. Besøkt 23. desember 2020. 
  77. ^ «Emil Hansson klar for nederlandsk klubb». Eurosport. 11. juni 2020. Besøkt 20. september 2020. 
  78. ^ Oredam, Michael Breines. «Fantastisk mulighet for 16 år gammel Vålerenga spiller | Sporten.com». Besøkt 3. august 2019. 
  79. ^ «Mathias (16) klar for europeisk storklubb». 
  80. ^ «(+) 16-åring fra Lillehammer klar for utenlandseventyr». www.gd.no (norsk). 31. juli 2020. Besøkt 31. juli 2020. 
  81. ^ «Bekreftet: Sondre Tronstad til nederlandsk toppklubb». Eurosport. 24. januar 2020. Besøkt 24. januar 2020. 
  82. ^ Kvarsvik, Tommy. «NAC Breda henter Colin Rösler – ManchesterCity.no». Besøkt 26. august 2019. 
  83. ^ «Excelsior huurt verdediger Sondre Skogen van Feyenoord». SBV Excelsior Rotterdam (nederlandsk). 30. januar 2021. Besøkt 9. februar 2021. 
  84. ^ «Kamer Qaka - Player profile 20/21» Sjekk |url=-verdien (hjelp). _ (engelsk). Besøkt 4. februar 2021. 
  85. ^ «Thomas Rogne til polsk fotball». rbnett.no. 1. august 2017. Besøkt 2. januar 2018. 
  86. ^ «Klar for utenlandseventyr – skrev kontrakt til 2022». Eurosport. 18. januar 2020. Besøkt 19. januar 2020. 
  87. ^ «LIVE: Det norske overgangsvinduet sommer 2019». Sportshjørnet.com. 3. juni 2019. Arkivert fra originalen 14. juli 2019. Besøkt 22. juli 2019. 
  88. ^ «VG Direkte: #vgsporten». direkte.vg.no. Besøkt 5. mars 2019. 
  89. ^ Oredam, Michael Breines. «Noah Jean Holm får kjempesjanse i Portugal | Sporten.com». Besøkt 10. juli 2020. 
  90. ^ Wahl, Stian André de (8. februar 2021). «Gudmund Kongshavn klar for Dinamo Bucuresti». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. februar 2021. 
  91. ^ «Bohinen solgt til CSKA Moskva». www.vg.no. Besøkt 15. februar 2021. 
  92. ^ «Aleesami klar for Normanns russiske klubb». www.vg.no. Besøkt 17. oktober 2020. 
  93. ^ «Bekreftet: Normann klar for Rostov». TV 2. Besøkt 28. januar 2019. 
  94. ^ NTB (1. september 2020). «Stefan Strandberg klar for ny klubb». adressa.no. Besøkt 1. september 2020. 
  95. ^ «Viking-profil klar for russisk klubb». www.aftenposten.no. Aftenposten. Besøkt 26. januar 2021. 
  96. ^ «Wikheim solgt til saudiarabisk klubb». Eurosport. 1. september 2019. Besøkt 1. september 2019. 
  97. ^ «Bekrefter selv: Pellegrino klar for ny klubb». Sportsbibelen (norsk). 19. januar 2021. Besøkt 19. januar 2021. 
  98. ^ «Keita klar for ny klubb». TV 2. Besøkt 7. januar 2020. 
  99. ^ «Start-Ajer til Celtic: – Fantastisk stort for meg». VG. Besøkt 12. juni 2016. 
  100. ^ «Mohamed Elyounoussi har bestemt seg – vender tilbake til Celtic». www.vg.no. Besøkt 5. juli 2020. 
  101. ^ «Ross County take Celtic's Hjelde on loan». BBC Sport (engelsk). Besøkt 24. januar 2021. 
  102. ^ Pirie, Mark (25. september 2020). «Markus Fjortoft makes Hamilton exit as defender seals permanent Morton switch». Daily Record. Besøkt 4. oktober 2020. 
  103. ^ «– Livet er mer enn fotball, Kristoffer». www.fvn.no. Besøkt 2. august 2020. 
  104. ^ «‘Practice, practice, practice’». marcetfootball.com. 30. juni 2018. Besøkt 22. desember 2020. 
  105. ^ ««Ukjent nordmann» klar for tidligere La Liga-klubb». Sportsbibelen (norsk). 9. februar 2021. Besøkt 9. februar 2021. 
  106. ^ «Per-Egil Flo klar for ny klubb». NRK. Besøkt 19. juli 2018. 
  107. ^ Hansen, Ole Jonny Eriksrud (11. september 2020). «Rafik Zekhnini er klar for sveitsisk klubb». Nettavisen (norsk). Besøkt 21. november 2020. 
  108. ^ «Fotbolltransfers.com - Officiellt: Jonathan Rasheed klar för BK Häcken». www.fotbolltransfers.com. Besøkt 11. desember 2017. 
  109. ^ Oredam, Michael Breines. «Tobias Heintz en av få norske som ikke lykkes i Tyrkia». Sporten.com. Besøkt 9. februar 2021. 
  110. ^ «VG Direkte: #vgsporten». direkte.vg.no. Besøkt 20. desember 2018. 
  111. ^ Oredam, Michael Breines. «Reddet Grorud i OBOS-ligaen, nå bærer det et stykke ut i den store verden». Sporten.com. Besøkt 17. desember 2020. 
  112. ^ «Hammarby förstärker – Dennis Widgren klar». Aftonbladet (svensk). Besøkt 3. januar 2019. 
  113. ^ Oredam, Michael Breines. «Selger førstekeeper: «Jeg ønsket et nytt eventyr» | Sporten.com». Besøkt 10. desember 2019. 
  114. ^ «Hjärtligt välkommen till Kalmar FF, Oliver Berg!». Kalmar FF (svensk). 11. januar 2021. Besøkt 14. januar 2021. 
  115. ^ «- Berget klar for ny klubb». TV 2. Besøkt 5. mars 2019. 
  116. ^ «Haugan fra Molde til Östersund». Nettavisen (norsk). Besøkt 13. februar 2019. 
  117. ^ «Håvar Dahl på lån». 
  118. ^ «Vindheim klar for ny klubb». TV 2. Besøkt 2. juli 2019. 
  119. ^ AS, TV 2. «Søderlund til tyrkisk fotball: - Noe alle parter ønsket». TV 2 (norsk). Besøkt 29. januar 2021. 
  120. ^ «MANCHESTER CITY - Mix Diskerud joins Denizlispor». GhanaSoccernet (engelsk). 20. januar 2021. Besøkt 20. januar 2021. 
  121. ^ Richvoldsen, Adrian (2. januar 2021). «Hedenstad har bestått den medisinske sjekken i Fatih Karagümrük: Signerer ettårskontrakt». Nettavisen (norsk). Besøkt 2. januar 2021. 
  122. ^ «Martin Linnes er klar for Galatasaray». Dagbladet.no. Besøkt 12. juni 2016. 
  123. ^ «Omar Elabdellaoui klar for Galatasaray». www.vg.no. Besøkt 17. august 2020. 
  124. ^ «Tripic-avtalen bekreftet – klar for tyrkisk klubb». Eurosport. 15. januar 2020. Besøkt 16. januar 2020. 
  125. ^ «Fredrik Gulbrandsen signerte for Istanbul Basaksehir». Fredrik Gulbrandsen signerte for Istanbul Basaksehir. Besøkt 2. juli 2019. 
  126. ^ Wahl, Stian André de (8. januar 2021). «Zymer Bytyqi klar for Konyaspor». Nettavisen (norsk). Besøkt 8. januar 2021. 
  127. ^ AS, TV 2. «Bekreftet: Torgeir Børven solgt». TV 2 (norsk). Besøkt 30. september 2020. 
  128. ^ NTB, (NTB) (8. august 2020). «Anders Trondsen klar for Trabzonspor – skrev fireårskontrakt». adressa.no. Besøkt 17. august 2020. 
  129. ^ «Marcus Pedersen klar for tyrkisk klubb». www.vg.no. Besøkt 20. januar 2021. 
  130. ^ «OBOS-spiller selges til utenlandsk klubb: – Jeg ser på dette som et fotballeventyr». Sportsbibelen (norsk). 24. september 2020. Besøkt 25. september 2020. 
  131. ^ «Julian Ryerson er klar for Union Berlin». Nettavisen. Besøkt 7. august 2018. 
  132. ^ «Stortalent klart for Bundesliga-klubb». Eurosport. 18. januar 2019. Besøkt 18. januar 2019. 
  133. ^ «Braut Haaland klar for Borussia Dortmund». TV 2. Besøkt 29. desember 2019. 
  134. ^ «Branns ukjente talent går til tysk storklubb». Bergens Tidende. Besøkt 16. juli 2018. 
  135. ^ «Den tyske storhopperens sønn spiller på det norske fotballandslaget». Aftenposten. 6. januar 2020. Besøkt 22. desember 2020. 
  136. ^ «Stortalent (18) til tysk storklubb». TV 2. Besøkt 3. februar 2020. 
  137. ^ «Opptur for Rune Almenning Jarstein». NRK. Besøkt 12. juni 2016. 
  138. ^ Sport1.de. «RB Leipzig verstärkt sich mit Alexander Sörloth von Trabzonspor». Sport1.de (tysk). Besøkt 22. september 2020. 
  139. ^ «Nordtveit-scoring holdt til uavgjort for Hoffenheim». www.vg.no (norsk). Besøkt 5. juni 2019. 
  140. ^ Lønning, Simen (25. januar 2021). «Møller Dæhli klar for Nürnberg». Nettavisen (norsk). Besøkt 25. januar 2021. 
  141. ^ «Reginiussen klar for St. Pauli». NRK. NTB. 25. januar 2021. Besøkt 26. januar 2021. 
  142. ^ Borgersen, Tom Arne (30. januar 2021). «Marius klar for tysk klubb, og Bundesliga er en mulighet». Varden. Besøkt 30. januar 2021. 
  143. ^ «Norsk utenlandsproff bytter klubb». Aftenposten. Besøkt 26. juli 2019. 
  144. ^ «Strømsgodset-profil selges til Ungarn». www.vg.no (norsk). 28. januar 2019. Besøkt 28. januar 2019. 
  145. ^ Oredam, Michael Breines. «Club de Foot Montréal har sikret seg Bjørn Maars Johnsen». Sporten.com. Besøkt 4. februar 2021. 
  146. ^ «VG erfarer: Kamara på vei til USA – blir lagkamerat med Wayne Rooney». www.vg.no. Besøkt 3. august 2019. 
  147. ^ AS, TV 2. «To nordmenn får MLS-mulighet». TV 2 (norsk). Besøkt 25. januar 2021. 
  148. ^ AS, TV 2. «To nordmenn får MLS-mulighet». TV 2 (norsk). Besøkt 25. januar 2021. 
  149. ^ Richardson, T. «Bekreftet: Strømsgodset har solgt kapteinen | Sporten.com». Besøkt 28. januar 2020. 
  150. ^ «Former University of Bridgeport star Naglestad signs with Hartford Athletic». Connecticut Post (engelsk). 14. august 2020. Besøkt 18. desember 2020. 
  151. ^ «Melbourne City FC signs Norwegian midfielder Noor Eckhoff». Melbourne City FC (engelsk). 12. januar 2021. Besøkt 12. januar 2021. 
  152. ^ «Malin Sunde til Brøndby». www.brondbyif.net (dansk). Brøndbyernes IF. Besøkt 8. august 2020. 
  153. ^ «Røa-profil klar for dansk storklubb etter nedrykket». Nettavisen (norsk). NTB. 7. desember 2020. Besøkt 18. desember 2020. 
  154. ^ «Amanda Andradóttir». sport.de (tysk). Besøkt 3. januar 2021. 
  155. ^ Jensen, Claus (9. august 2020). «Nedslående melding om profil fra FC Thy-lejren». www.nordjyske.dk (dansk). Besøkt 19. august 2020. 
  156. ^ «Cecilie Fiskerstrand: Brighton & Hove Albion sign Norway goalkeeper». BBC Sport (engelsk). 3. januar 2020. Besøkt 6. august 2020. 
  157. ^ «'The game is growing massively here in England and I’m excited to get to work with my new teammates’». www.newschain.uk (engelsk). Besøkt 5. september 2020. 
  158. ^ «Maren Mjelde: Chelsea Ladies sign Norway captain until 2018» (engelsk). BBC Sport. 22. november 2016. Besøkt 22. november 2016. 
  159. ^ «Guro Reiten: Chelsea Women's Norway midfielder extends deal to 2023». BBC Sport (engelsk). 5. august 2020. Besøkt 6. august 2020. 
  160. ^ «Everton Women: Women's Super League club sign Norway's Ingrid Moe Wold». BBC Sport (engelsk). 9. juli 2020. Besøkt 6. august 2020. 
  161. ^ «– Et smart valg både av Maria og United» (norsk). United.no. 23. januar 2021. Besøkt 1. februar 2021. 
  162. ^ a b «Amalie Eikeland: Reading sign Norway winger & Dutch forward Maxime Bennink». BBC Sport (engelsk). 8. august 2019. Besøkt 6. august 2020. 
  163. ^ «Mikalsen fortsetter i England - klar for Tottenham». TV 2. Besøkt 5. august 2020. 
  164. ^ «Cecilie Kvamme: West Ham sign Norway international defender». BBC Sport (engelsk). 16. august 2019. Besøkt 6. august 2020. 
  165. ^ «Mercato estival 2020 : Le point sur les mouvements en D1». Coeurs de foot (fransk). 6. august 2020. Besøkt 6. august 2020. 
  166. ^ Wrack, Suzanne (22. april 2020). «Lyon's Ada Hegerberg: 'I train every day to perform – and to give me a voice' | Suzanne Wrack». The Guardian (engelsk). ISSN 0261-3077. Besøkt 6. august 2020. 
  167. ^ Wrack, Suzanne (31. mai 2020). «Andrine Hegerberg: 'Roma feels like a family. That helps speed up progress'». The Guardian (engelsk). ISSN 0261-3077. Besøkt 6. august 2020. 
  168. ^ «Tabelltipset 2020: Mot tronskifte i Toppserien». TV 2 Sport (norsk). TV 2 AS. Besøkt 8. august 2020. 
  169. ^ «Tidigare SM-guldvinnaren förstärker Hammarby». fotbollskanalen.se. 11. november 2019. Besøkt 6. desember 2019. 
  170. ^ «Norsk landslagsspelare till Linköping». Aftonladet (svensk). 7. januar 2021. Besøkt 7. januar 2021. 
  171. ^ «Norska förstärker LFC». Sveriges Radio Östergötland (svensk). 14. august 2017. Besøkt 6. august 2020. 
  172. ^ «Officiellt: Linköping värvar norsk landslagsspelare». fotbollskanalen.se (svensk). Besøkt 8. august 2020. 
  173. ^ «Stor show av Åsland när Kristianstad dominerade». SVT Sport (svensk). 8. august 2020. Besøkt 9. august 2020. 
  174. ^ Dalsegg, Jens August (19. desember 2019). «Guro Pettersen tar turen til Sverige». Vålerenga Damefotball. Besøkt 8. august 2020. 
  175. ^ Soccerdonna: Ingrid Syrstad Engen, tysk, besøkt 5. august 2020
  176. ^ «Norway international joins from Paris» (engelsk). VfL Wolfsburg. 16. september 2020. Besøkt 16. september 2020. 
  177. ^ Lawson, S. V. (4. desember 2019). «Alternative Ballon d’Or: Caroline Graham Hansen». All For XI (engelsk). SB Nation. Besøkt 6. august 2020. 

Eksterne lenkerRediger