Åpne hovedmenyen


Dette er en ufullstendig liste over veier og gater (men også plasser som har husnumre) i Gjøvik (Veier i Hunndalen og Biri tettsteder i Gjøvik kommune er ikke med i oversikten per 6. februar 2009)
Gater og veier som er oppkalt etter kjente personer, er linket til denne personen. Dette er en midlertidig løsning. Opprett gjerne nye artikler som erstatning for nåværende lenker dersom du skriver spesifikt om en aktuell vei/gate i Gjøvik. Om du skriver en artikkel om en av gatene i Gjøvik sentrum, legg uansett til en lenke her.

Gater i GjøvikRediger

ARediger

  • A. C. Lies gate
  • Adolf Hougs veg
  • Alf Mjøens veg
  • Alf Prøysensveg
  • Alfarvegen
  • Ametystvegen
  • Askeladdvegen
  • Astrids veg
  • Austeens veg

BRediger

  • Bakkegata
  • Bakkestumpen
  • Balders veg
  • Bassengparkvegen
  • Bassengvegen
  • Bekkegata
  • Berghusvegen
  • Bergkrystallen
  • Bergslia
  • Bindersen
  • Biri, tettsted utenfor Gjøvik by.
  • Biristrand, tettsted utenfor Gjøvik by.
  • Bjørkebakken
  • Bjørkelia
  • Bjørkestien
  • Bjørnsons gate
  • Bjørnsvebakken
  • Bjørnsvelia
  • Blivgodtvegen
  • Blomstervegen
  • Blåveisstien
  • Bondelikroken
  • Bondelisvingen
  • Bondelivegen
  • Brahusvegen
  • Brattbakken
  • Brennerigata
  • Brufosstien
  • Brusvefaret
  • Bryggevegen
  • Bråstadgutua
  • Bråstadlia
  • Bråstadvika
  • Bråtenbakken
  • Bybrua, tettsted utenfor Gjøvik by.

CRediger

DRediger

  • Dalborgvegen
  • Dalsjordevegen
  • Dalsvegen

ERediger

  • Eddavegen
  • Edvard Griegs gate
  • Egers gate
  • Ekornstien
  • Ekornvegen
  • Elfstedtløkka
  • Ellef Marcussens veg
  • Elvegata
  • Engehaugen
  • Engelandsvegen
  • Erika Berntsens veg
  • Eventyrvegen

FRediger

  • F. Hennigs gate
  • F . L. Suhrs veg
  • Fagerlivegen
  • Fahlstrøms plass
  • Falkehjørnet
  • Fauchalds gate
  • Fiolvegen
  • Fischers veg
  • Fiskekroken
  • Fjellstien
  • Fjellvegen
  • Flintvegen
  • Frants Olsens veg
  • Fredengvegen
  • Fredheimvegen
  • Fridtjof Nansens veg
  • Friggs veg
  • Frusetbakken
  • Frusethenga
  • Frusetholtet
  • Frusetlia
  • Frusetsvingen
  • Frusetvegen
  • Frøyas veg
  • Føllingstads veg

GRediger

HRediger

  • H. B. Falks gate
  • H. Chr. Bjerings veg
  • H. H. Lingjerdes veg
  • Hadelandsvegen
  • Hammerstads gate
  • Hans Mustads gate
  • Hans Nielsen Hauges gate
  • Haralds gate
  • Hasselvegen
  • Heimdals gate
  • Helgerudvegen
  • Hellirovegen
  • Hoffs gate
  • Holtermann Knudsens gate
  • Hovdevegen
  • Hunn terrasse
  • Hunndalen
  • Hunnshovde
  • Hunnsvegen
  • Huntonstranda
  • Hørstadskaugvegen
  • Høststien
  • Høyenhall
  • Høyenhallvegen
  • Haakons gate

IRediger

JRediger

KRediger

  • Kalkvegen
  • Kallerudbakken
  • Kallerudlia
  • Kallerudsvingen
  • Kallerudvegen
  • Kasper Andresens veg
  • Kauffeldts plass
  • Kauffeldts veg
  • Kiellands gate
  • Kildalvegen
  • Kirkebyskogen
  • Kirkebyvegen
  • Kirkegata
  • Kirkevegen
  • Kløvervegen
  • Knivstikkeren
  • Kolbergsrudvegen
  • Kollshaugen
  • Kollsvegen
  • Kolonivegen
  • Konglevegen
  • Kopperudbakken
  • Korallvegen
  • Kringens gate
  • Kringsjå
  • Kroken
  • Krokvegen
  • Kronprins Olavs veg
  • Kråkjordet terrasse
  • Kvadraturen
  • Kvartsvegen
  • Kyrre Grepps gate

LRediger

  • Leif Castbergs veg
  • Lilleengvegen
  • Lillehammervegen
  • Lillekollvegen
  • Lorentz Nitters veg
  • Ludvig Skattums gate
  • Lundsgate
  • Lunnevegen
  • Løvetannvegen

MRediger

  • Malmvegen
  • Marcus Thranes gate
  • Markvegen
  • Marmorvegen
  • Martin Tranmæls veg
  • Mathias Topps veg
  • Maurstien
  • Meierivegen
  • Melbystien
  • Melbyvegen
  • Mellemvegen
  • Merkantilvegen
  • Mimes veg
  • Mjølkevegen
  • Mobruvegen
  • Monssvelia
  • Monssvevegen
  • Mustadkroken

NRediger

  • Nedre Torvgate
  • Nedre Ulsrud
  • Nerby terrasse
  • Nerbyvegen
  • Nerengbakken
  • Nerenglia
  • Neråsvegen
  • Nettoppvegen
  • Niels A. Nielsens veg
  • Niels Ødegaards gate
  • Njåls veg
  • Nordahl Griegs veg
  • Nordbyvegen
  • Nordlia
  • Nornevegen
  • Nyborgvegen
  • Nyheimvegen
  • Nytorvet

ORediger

PRediger

RRediger

SRediger

  • Sagastien
  • Sagringen
  • Sandlivegen
  • Sandvegen
  • Seljevegen
  • Siggeruds gate
  • Sigurd Evangs veg
  • Sigurd Simensens veg
  • Sigurd Solheims veg
  • Singelvegen
  • Skausnaret
  • Skifervegen
  • Skistuvegen
  • Skoglundlia
  • Skoglundstien
  • Skogstien
  • Skogvegen
  • Skolebakken
  • Skolegata
  • Skrenten
  • Skybergvegen
  • Slettumvegen
  • Smedvegen
  • Smiuringen
  • Snertingdal
  • Snorres veg
  • Solbakken
  • Solevegen
  • Solheimvegen
  • Solåsvegen
  • Sommerfeldts gate
  • Sommerrovegen
  • Staudevegen
  • Steinsjåvegen
  • Steinvegen
  • Stensjordvegen
  • Stenslivegen
  • Stien
  • Stokkevegen
  • Storengvegen
  • Storgata
  • Strandgata
  • Strandvegen
  • Svarthaugen
  • Sveumvegen
  • Svolders gate
  • Søren Jaabæks gate
  • Sørgrensen

TRediger

  • Tegnestiften
  • Teknologivegen
  • Thomasdalen
  • Tjernvegen
  • Toline Bryhns veg
  • Tordenskjolds gate
  • Torgeir Forseths veg
  • Torke Terrasse
  • Torkegutua
  • Torkeskogvegen
  • Torkesvingen
  • Torkevegen
  • Tranberglia
  • Tranbergvegen
  • Trollstien
  • Trondhjemsvegen
  • Tryms veg
  • Tunstien
  • Tyrihansvegen
  • Tømmerstigen
  • Tårnvegen

URediger

  • Utfarten
  • Utsikten

VRediger

WRediger

ØRediger

ÅRediger

Eksterne lenkerRediger