Enrico Pieranunzi

italiensk komponist og pianist

Enrico Pieranunzi (født 5. desember 1949 i Roma) er en italiensk jazzpianist. Han begynte å spille piano da han var 5 år. Han har spilt med Chet Baker, Lee Konitz, Charlie Haden, Paul Motian, og Chris Potter for å nevne noen.

Enrico Pieranunzi
Enrico Pieranunzi 39197.jpg
Født5. des. 1949[1][2]Rediger på Wikidata (71 år)
Roma[3]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse
6 oppføringer
Klassisk pianist, komponist, jazzpianist, sakprosaforfatter, plateartist[4], arrangør[4]Rediger på Wikidata
Nasjonalitet ItaliaRediger på Wikidata

DiskografiRediger

  • 2008 As never before. CamJazz. Med: Marc Johnson, Joey Baron og Kenny Wheeler.
  • 2006 Ballads. CamJazz. Med: Marc Johnson og Joey Baron.
  • 2005 Fellinijazz. CamJazz. Med: Kenny Wheeler, Chris Potter, Charlie Haden og Paul Motian.
  • 2005 Duologues. CamJazz. Med: Jim Hall.
  • 2004 Doorways. CamJazz. Med: Paul Motian og Chris Potter.
  • 2003 Current conditions. CamJazz. Med: Marc Johnson og Joey Baron.

ReferanserRediger

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 5. mai 2014[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ MAK, PLWABN-ID 9811330635305606[Hentet fra Wikidata]
  3. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 19. desember 2014[Hentet fra Wikidata]
  4. ^ a b besøkt 1. januar 2020[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger