Åpne hovedmenyen
Ånen Årli
Født16. februar 1902
Kvinesdal
Død28. mai 1982 (80 år)
Barn Johan Arild Aarli
Beskjeftigelse Skribent
Nasjonalitet Norge

Ånen Årli (født 16. februar 1902, død 28. mai 1982[1]) var en norsk lærer og bygdebokforfatter[2] fra Kvinesdal.

Årli skrev bygdebøker om Kvinesdal kommune og Feda kommune. Arkivet etter han befinner seg i Statsarkivet i Kristiansand.[2]

BibliografiRediger

  • 1964 – Kvinesdal : ei bygdebok : Første del : Gards- og ættesoga
  • 1965 – Kvinesdal : ei bygdebok : 2 : Gards- og ættesoga
  • 1972 – Kvinesdal : ei bygdebok : 3 : Kultursoga
  • 1980 – Feda : gards- og slektshistorie
  • 1982 – Humor og folkeminne frå det gamle Kvinesdal

ReferanserRediger

  1. ^ «Gravminner i Norge». www.disnorge.no. Besøkt 5. desember 2016. 
  2. ^ a b «Arkivportalen.no - Aktørdetaljer». arkivportalen.no. Arkivert fra originalen 20. desember 2016. Besøkt 5. desember 2016. 

Eksterne lenkerRediger