Giannis Khrysomallis

gresk komponist og pianist
(Omdirigert fra Yanni)
Giannis Khrysomallis
YanniPressPhoto.jpg
Født14. november 1954[1][2][3][4]Rediger på Wikidata (66 år)
Kalamata[5]Rediger på Wikidata
Utdannet ved University of MinnesotaRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Pianist, komponistRediger på Wikidata
Nasjonalitet HellasRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerNew Age-musikk, verdensmusikk
InstrumentPiano
Aktive år1980
PlateselskapPrivate Music
Nettstedhttp://yanni.com/
IMDbIMDb
Notable verk
Q9024532

Yanni (egentlig Giannis Khrysomallis; gresk Γιάννης Χρυσομάλλης, født 14. november 1954 i Kalamata) er en gresk pianist og komponist.

18 år gammel forlot han Hellas for å studere ved University of Minnesota.

DiskografiRediger

  • 1980 Optimystique
  • 1986 Keys to Imagination
  • 1987 Out of Silence
  • 1988 Chameleon Days
  • 1989 Niki Nana
  • 1990 Reflections of Passion
  • 1991 In Celebration of Life
  • 1992 Dare to Dream
  • 1993 In My Time
  • 2000 If I Could Tell You
  • 2003 Ethnicity

ReferanserRediger

  1. ^ Encyclopædia Britannica Online, besøksdato 9. oktober 2017, oppført som Yanni, Encyclopædia Britannica Online-ID biography/Yanni
  2. ^ Internet Broadway Database, besøksdato 9. oktober 2017, oppført som Yiánnis Chryssomállis, Internet Broadway Database person-id 498131
  3. ^ Internet Broadway Database, besøksdato 9. oktober 2017, oppført som Yanni, Internet Broadway Database person-id 70457
  4. ^ Internet Movie Database, besøksdato 15. oktober 2015, IMDb-nummer nm0946183
  5. ^ Gemeinsame Normdatei, besøksdato 12. desember 2014

Eksterne lenkerRediger