Staffan Hellstrand

Staffan Hellstrand (født 13. mai 1956 i Stockholm i Sverige) er en svensk sanger.[2]

Staffan Hellstrand
Staffan Hellstrand på Grammisgalan 2013.jpg
Født13. mai 1956[1]Rediger på Wikidata (65 år)
StockholmRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Plateprodusent, låtskriver, musiker, sanger, sangtekstforfatterRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata

Staffan Hellstrand i 2008.

DiskografiRediger

AlbumRediger

  • Hemlös (1989)
  • Den stora blå vägen (1991)
  • Eld (1992)
  • Regn (1993)
  • Sot (1994)
  • Pascha Jims dagbok (1996)
  • Underland (1998)
  • Underbar (1999)
  • Starsång (2001)
  • Socker & synder (2002)
  • Elektriska gatan (2004)
  • Motljus (2006)
  • Spökskepp (2007)
  • Staffan Hellstrand (2012)

ReferanserRediger

  1. ^ www.universalmusic.fr
  2. ^ «Tätorter 2010» (PDF). Arkivert fra originalen (PDF) 16. juni 2011. Besøkt 17. desember 2014. 

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.