Senjahopen (band)

band
Senjahopen
Senjahopen 20160805 03.jpg
Senjahopen på Under Festningen, Oslo i 2016
Periode2007–
SjangerOutlaw Country Rock and roll
PlateselskapSenjahopen Sild & CD
Nettstedsenjahopen.no

Senjahopen er et norsk band med røtter nord-norge, med bl.a. Petter Pogotelecaster, piano, vokal og mandolin. De spilte sin første konsert i desember 2007.[1] I 2010 platedebuterte de med albumet Bli med på yttersia som fikk meget god kritikk.[2]

Musikken er melodisk gitarbasert rock med punk- og cowboyattityd. Tekstene karakteriseres som en blanding av røverhistorier og hverdagsfabuleringer.[3]

MedlemmerRediger

  • Thomas Hough – bass
  • Kent Remi Gabrielsen – trommer, sax og vokal
  • Petter Pogo – telecaster, vokal, piano og mandolin
  • Henrik Sandnes – vokal, gitar, og orgel

Tidligere medlemmerRediger

  • Jim Johansen - bass
  • Marius Lerskallen – skrangel, tuting, grynting, leven, piano, mandolin, orgel og ræmjing

DiskografiRediger

  • Bli med på yttersia (2010)
  • Sånn Går No Dagan EP (2011)
  • Tåra, pess og blod (2012)
  • Tida og veien (2014)
  • Himmel og hav (2016)

ReferanserRediger