Åpne hovedmenyen
Raylee
Raylee
Født28. juni 1997 (22 år)
Beskjeftigelse Sanger, låtskriver, skuespiller
Nasjonalitet Norge
Musikalsk karriere
SjangerPop
Instrumentvokal
Aktive år2008–
PlateselskapSony Music Entertainment
MTG Music
NettstedRaylee
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Raylee Charlotte «Lotta» Kristiansen (født 28. juni 1997) er en norsk sanger og skuespiller fra Tromøy i Arendal.

Kristiansen hadde hovedrollen i en oppsetning av Annie i Oslo høsten 2008.

Hun vant LOS-Fondets drømmekonkurranse i Kristiansand dyrepark i 2008 og brukte vinnersummen på 100 000 kroner til å gi ut musikkalbumet Min egen stil, i samarbeid med Ronny Janssen i hans studio Snakehips, 15. juni 2009. Dette førte til platekontrakt med Sony Music Entertainment.

27. mai 2011 ga Kristiansen ut sin andre plate, Bevis at du tør, på plateselskapet MTG Music.

Høsten 2014 deltok hun i tv-programmet Stjernekamps tredje sesong, som ble sendt på NRK1.[1]

Våren 2015 deltok hun i tv-programmet Melodi Grand Prix med låta «Louder».

Høsten 2016 deltar hun i tv-programmet Skal vi danses tolvte sesong på TV 2.

Innhold

DiskografiRediger

  • 2009: Min egen stil
  • 2011: Bevis at du tør

SinglerRediger

  • 2009: Rundt og rundt
  • 2013: Get ya heels on
  • 2014: We make it burn
  • 2014: Back to now
  • 2014: Wish for you
  • 2015: Louder
  • 2016: Falling Awake
  • 2016: Bare vi
  • 2017: Love Me

ReferanserRediger

  1. ^ NRK: Her er artistene i Stjernekamp 2014 Publisert 17. juni 2014. Besøkt 26. oktober 2014.

Eksterne lenkerRediger