Ragna Breda

norsk skuespiller
Ragna Breda
Født12. oktober 1905[1]Rediger på Wikidata
HortenRediger på Wikidata
Død12. juli 1997[1]Rediger på Wikidata (91 år)
FredrikstadRediger på Wikidata
Beskjeftigelse SkuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
IMDbIMDb

Ragna Breda (født 12. oktober 1905 i Horten, død 12. juli 1997 i Fredrikstad) var en norsk skuespiller og forfatter og oversetter av barnebøker.

FilmografiRediger

Årstall Film Rolle
1946 Et spøkelse forelsker seg
1944 Vigdis søster av Nordby
1940 Tante Pose Marianne
1939 En eneste natt (svensk) fru Krogh (ikke kreditert)
1933 Vi som går kjøkkenveien Olga
1931 Halvveis till himmelen (svensk)

Eksterne lenkerRediger

  1. ^ a b Internet Movie Database, besøksdato 18. juli 2016, IMDb-nummer nm0106583