Ragna Breda

norsk skuespiller

Ragna Breda (født Ragna Elisabeth Lindhjem, senere gift Bramer, født 12. oktober 1905 i Horten, død 12. juli 1997 i Fredrikstad) var en norsk skuespiller og forfatter og oversetter av barnebøker.

Ragna Breda
FødtRagna Elisabeth Lindhjem
12. okt. 1905[1][2]Rediger på Wikidata
Horten[3]Rediger på Wikidata
Død12. juli 1997[1][2]Rediger på Wikidata (91 år)
FredrikstadRediger på Wikidata
Beskjeftigelse SkuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Gravlagt Østre Fredrikstad gravlund[1]Rediger på Wikidata
IMDbIMDb

FilmografiRediger

Årstall Film Rolle
1946 Et spøkelse forelsker seg
1944 Vigdis søster av Nordby
1940 Tante Pose Marianne
1939 En eneste natt (svensk) fru Krogh (ikke kreditert)
1933 Vi som går kjøkkenveien Olga
1931 Halvveis till himmelen (svensk)

ReferanserRediger

  1. ^ a b c Slekt og Datas Gravminnebase, «Minneside basert på bilder og gravminnedata for Ragna Elisabeth Bramer, (12.oktober 1905 - 12.juni 1997).», besøkt 24. august 2021[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ a b Internet Movie Database, IMDb-nummer nm0106583, besøkt 18. juli 2016[Hentet fra Wikidata]
  3. ^ Folketellingen i Norge i 1910, www.digitalarkivet.no, oppført som Ragna Lindhjem[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger