Nelson Sargento

Nelson Sargento (født 25. juli 1924 i Rio de Janeiro i Brasil, død 27. mai 2021 samme sted) var en brasiliansk sambamusiker.

Nelson Sargento
Nelson Sargento.jpg
Født25. juli 1924[1]Rediger på Wikidata
Rio de Janeiro[1]Rediger på Wikidata
Død27. mai 2021Rediger på Wikidata (96 år)
Beskjeftigelse Musiker, sanger, komponistRediger på Wikidata
Nasjonalitet BrasilRediger på Wikidata
Utmerkelser Den kulturelle fortjenstorden (2016)Rediger på Wikidata
Musikalsk karriere
IMDbIMDb

Han sang og komponerte innen denne sjangeren for Estação Primeira de Mangueira. Han ble tildelt utmerkelsen Ordem do Mérito Cultural i 2016.[2]

Sargento døde den 27. mai 2021 på Instituto Nacional de Câncer i Rio de Janeiro i en alder av 96 år av covid-19.[2]

DiscografíRediger

  • 1979 - Sonho de um sambista
  • 1986 - Encanto da paisagem
  • 1990 - Inéditas de Nelson Sargento
  • 2001 - Flores em vida
  • 2008 - Versátil

ReferanserRediger

  1. ^ a b Freebase-data fra Google[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ a b Sambista Nelson Sargento morre no Rio aos 96 anos

Eksterne lenkerRediger