Micael Dahlén

Micael Dahlén
Michael Dahlén 2010 (cropped).JPG
Født18. juni 1973[1]Rediger på Wikidata (46 år)
StockholmRediger på Wikidata
Utdannet ved Handelshøyskolen i StockholmRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Forfatter, professor, forretningsteoretikarRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata

Micael Dahlén (født 1973) er en svensk professor og forfatter. Han er professor ved Handelshögskolan i Stockholm. Dahlén har skrevet seks bøker, hvorav Nextopia fra 2008, med teorier om forventningssamfunnet, er den mest kjente. Dahlén har også fått stor oppmerksomhet for å ha rukket å bli professor 34 år gammel og for sin ukonvensjonelle stil. I begynnelsen av 2009 ble han stemt frem som næringslivets mest populære foredragsholder. I februar 2010 gjestet Dahlén Norge.

BibliografiRediger

  • 2008: Nextopia, livet, lyckan och pengarna i förväntningssamhället, Volante
  • 2008: Creativity (Un)Limited: Thinking Inside the Box for Business Innovation
  • 2006: Boxen. Kreativiteten som skapar bättre affärer, Volante
  • 2003: Optimal marknadskommunikation (med Fredrik Lange)
  • 2003: Marknadsförarens nya regelbok: Varumärken, reklam och media i nytt ljus
  • 2002: Marknadsföring i nya media: Marknadsföring i kubik

ReferanserRediger

  1. ^ Population registration in Sweden

Eksterne lenkerRediger