Åpne hovedmenyen

Bakgrunn og arbeidRediger

Karlsvik er utdannet billedkunstner fra Glasgow school of art, og har også utdannelse fra bl.a. NBI og Skrivekunstakademiet i Bergen. I 2005 fikk hun Tarjei Vesaas' debutantpris i for romanen Vindauga i matsalen vender mot fjorden.[1] Høsten 2011 var romanen Bli Björk nominert til Brageprisen, og ble i 2012 den første mottakeren av Stig Sæterbakkens minnepris.[2]

BibliografiRediger

  • 2005 – Vindauga i matsalen vender mot fjorden – roman, utgitt på Det norske samlaget
  • 2006 – Rosa Prosa - novelle i antologi, Gyldendal Norsk Forlag
  • 2007 – Flytårn – roman, Samlaget
  • 2008 – Pol – roman, Samlaget
  • 2009 – Varmestafetten - tekster i antologi, Gyldendal[3]
  • 2009 – 1–2–TRE – barnebok, Samlaget
  • 2010 – Akkurat Nå – novelle i antologi, Vigmostad & Bjørke
  • 2011 – Post Oske/ Dagar og netter i Reykjavík – dokumentar, Flamme forlag
  • 2011 – Trafo.txt/ en jubileumsantologi for trafo.no 2001-2011 – medredaktør for antologi, Trafo/Høgskulen i Agder
  • 2011 – Bli Björk – roman, Samlaget
  • 2012 – Vis meg ditt bibliotek, intervjubok, Biblioteket i Bergen
  • 2012 – Prinsland – roman illustrert av Svein Størksen, Magikon Forlag
  • 2013 – Behind Silence – bidrag til diktbok gitt ut for Janne Kruses utstilling på Kunstnerforbundet. Bidrag også fra Katrine Kildal, Inger Wold Lund og Janne Kruse
  • 2013 – «Drømmefabrikken. Teaterhøgskolens historie sett gjennom åtte forfatteres øyne», kapittel i antologien 1996-2003: Ein revolusjon?, Transit Forlag
  • 2013 – Ey/ Øy – roman, utgitt av House of Foundation, (bestillingsverk)
  • 2013 – Vekstvillkår – sakprosa, Spriten Forlag
  • 2014 – Dyrebar – roman for barn, illustrert av Katrin Berge, Magikon Forlag
  • 2014 – K. Mustermann – bidrag til antologi, Magikon Forlag
  • 2014 – Den beste hausten er etter monsun – roman, Det norske samlaget
  • 2015 – UR – poesi, Spriten Forlag
  • 2016 – Avstand – sakprosa, Spriten Forlag
  • 2016 – Varmá – roman, Det norske samlaget
  • 2017 – Mørkerom – roman, Det norske samlaget
  • 2018 - Spore - tegneseriebok, Magikon Forlag

Priser og stipenderRediger

ReferanserRediger

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger


Forrige mottaker:
Ole Asbjørn Ness
Vinner av Tarjei Vesaas' debutantpris
Neste mottaker:
Thomas Marco Blatt