Mari Wendelbo

Mari Wendelbo
Mari Wendelbo.jpg
Født9. april 1957Rediger på Wikidata (63 år)
Rauland, Telemark
Beskjeftigelse Låtskriver, artist, produsent
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerRock, eksperimentell, visuell pop.
InstrumentPiano, keyboard, vokal
Stemmetypemezzo sopran
PlateselskapRevolution Records
Tuba
Mari Production
Tidligere band
Cirkus Modern
Notable instrument(er)
Keyboard, piano, vokal

Mari Wendelbo (født 9. april 1957 i Rauland) er en norsk artist.[1] Hun var medlem av det norske new wave-bandet Cirkus Modern fra 1982 til 1987. Hun har også jobbet som keyboardist på konserter for andre band, blant annet for Can Can og Fra Lippo Lippi. Hun har spilt på scener som Hovedscenen og i Teltet på Roskilde- festivalen, sportsarenaer i Asia og på små og store konsertscener i Norden gjennom hele 1980-tallet. Siden begynnelsen av 1990-tallet har hun jobbet som soloartist.

DiskografiRediger

SoloalbumRediger

  • 1991 – The virgin and the wolves, Revolution Records (Norge)
  • 2000 – Paperbird, Tuba Records
  • 2005 – Lazy and JOY, Mari Production
  • 2017 – Dance slow

SolosinglerRediger

  • 1987 – «Na Na Na», Sony Music
  • 2011 – «Beautiful», Mari Production

ReferanserRediger

  1. ^ Mari Wendelbo, Dagbladet, 9. mai 2005

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)