Liste over sesonger i Molde Fotballklubb

Wikimedia-listeartikkel

Dette er en liste over sesonger spilt av Molde Fotballklubb i norsk og europeisk fotball fra 1938 til i dag. Toppscorer og tilhørende antall mål gjelder kun seriespill.

Sesong Serie Cup Europa Trener(e) Toppscorer(e) Ref.
Divisjon K S U T + - ± P Plassering Navn Mål
1938–39 1. div. 1. 1. runde [1]
1939–40 Norgess. avd. 7 6 1 0 5 8 19 -11 2 6. [1]
Serien avbrytes grunnet andre verdenskrig.
1947–48 Norgess. avd. 7 10 5 1 4 16 13 3 11 3. 1. runde [2][3]
Norgesserien erstattes av Hovedserien. MFK rykker ned grunnet omstruktureringen.
1948–49 1. div. avd. 7 10 6 1 3 21 9 12 13 1.[4] 2. runde Kåre Holen 5[5] [6][7]
1949–50 1. div. avd. 7 10 4 3 3 20 13 7 11 3. 2. runde Odd Legernes
Arne Hemnes
5[8] [9][10]
1950–51 1. div. avd. 7 10 6 2 2 18 6 12 14 2. 2. runde Arne Legernes 4[11] [12][13]
1951–52 Landsdelss. Møre 14 5 1 8 23 20 3 11 6. 3. runde [14][15]
1952–53 Landsdelss. Møre 14 9 1 4 40 23 17 19 2. 3. runde [16][17]
1953–54 Landsdelss. Møre 14 10 3 1 43 13 30 21 1.[18] 3. runde [19]
1954–55 Landsdelss. Møre 14 4 5 5 26 18 8 13 2. 3. runde [20]
1955–56 Landsdelss. Møre 14 13 0 1 39 6 33 26 1.[21] 3. runde Kåre Elvsaas 20 [22]
1956–57 Landsdelss. Møre 14 11 2 1 60 12 48 24 1. 3. runde Arne Legernes[23] Aslak Eikrem
Kåre Elvsaas
14
13[24]
[25]
1957–58 Hoveds. gr. B 14 1 5 8 18 38 -20 7 7. 3. runde Aslak Eikrem
Kåre Elvsaas
6 [26][27]
1958–59 Landsdelss. Møre 14 6 3 5 33 25 8 15 4. 1. runde [28]
1959–60 Landsdelss. Møre 14 4 2 8 26 28 -2 10 6. [29]
1960–61 Landsdelss. Møre 14 4 5 5 26 29 -3 13 5. 1. runde [30][31]
1961–62 Landsdelss. Møre 21 8 3 10 42 51 -9 19 4. 2. runde [32][33][34]
En landsdekkende toppserie etableres, med 1. divisjon som øverste nivå. MFK rykker ned grunnet omstruktureringen.
Sesong Serie Cup Europa Trener(e) Toppscorer(e) Ref.
Divisjon K S U T + - ± P Plassering Navn Mål
1963 3. div. avd. Møre 14 3 4 7 22 34 -12 10 5. 1. runde [35]
1964 3. div. avd. Møre 14 7 4 3 28 16 12 18 2. 4. runde [36]
1965 3. div. avd. Møre 14 10 1 3 37 16 21 21 2. 3. runde Jan Fuglset 15[37] [38]
1966 3. div. avd. Møre 14 9 1 4 35 18 17 19 2. 3. runde Jan Fuglset 16[39] [40]
1967 3. div. avd. Møre 14 9 1 4 38 16 22 19 2. 3. runde Jon Palmer Austnes
Jan Fuglset
7[41] [42]
1968 3. div. avd. Møre 14 10 2 2 30 12 18 22 2. Kvartfinale Harry Hestad 12 [43][44]
1969 3. div. avd. Møre 14 10 2 2 34 11 23 22 1.[45] 2. runde Harry Hestad 14[46] [47][48]
1970 3. div. avd. Møre 14 10 3 1 28 8 20 23 1. 1. runde Odd Berg 12[49] [50][51]
1971 2. div. gruppe B 14 4 3 7 16 19 -3 11 6. 4. runde Odd Berg 7 [52][53]
1972 2. div. gruppe B 18 9 3 6 29 23 6 21 5. Kvartfinale [54][55]
1973 2. div. gruppe B 18 14 3 1 58 19 39 31 1. Kvartfinale [56]
1974 1. div. 22 12 6 4 40 18 22 30 Sølv Kvartfinale Odd Berg 13 [57][58]
1975 1. div. 22 7 8 7 27 29 -2 22 8. 4. runde UEFA-cupen, 1. runde Jack Johnsen[23] Jan Fuglset 8 [59][60]
1976 1. div. 22 9 3 10 34 29 5 21 6. 4. runde Jan Fuglset 17 [61][62]
1977 1. div. 22 12 3 7 31 28 3 27 Bronse 1. runde Jan Fuglset 8 [63][64]
1978 1. div. 22 5 2 15 30 39 -9 12 10. 4. runde UEFA-cupen, 1. runde Stein Olav Hestad
Jan Fuglset
Arnfinn Rye
5 [65][66][67]
1979 2. div. gruppe B 22 12 7 3 52 22 30 31 2. 4. runde Stein Olav Hestad 12[68] [69]
1980 1. div. 22 6 6 10 30 39 -9 18 10. 4. runde Jan Fuglset 7 [70][71][72]
1981 2. div. gruppe B 22 10 9 3 41 20 21 29 2. 4. runde Rune Ulvestad 13[73] [74]
1982 1. div. 22 4 8 10 26 41 -15 16 12. Sølv Jan Fuglset[23] Jan Berg 8 [75][76][77]
1983 2. div. gruppe B 22 17 4 1 60 18 42 38 1. 2. runde Jan Berg 16 [78]
1984 1. div. 22 7 7 8 36 41 -5 21 8. 4. runde Jan Fuglset
Joseph Hooley[23]
Stein Olav Hestad 6 [79][80][81]
1985 1. div. 22 7 7 8 25 33 -8 21 8. 1. runde Hans Backe[23] Rune Ulvestad 6 [82][83][84]
1986 1. div. 22 7 6 9 26 33 -7 20 9. 3. runde Harry Hestad[23] Kjetil Rekdal 6 [85][86][87]
1987 1. div. 22 11 5 6 27 20 7 38 Sølv 3. runde Jan Berg
Kjetil Rekdal
7 [88][89]
1988 1. div. 22 10 9 3 40 32 8 37 Bronse Kvartfinale UEFA-cupen, 1. runde Jostein Flo
Kjetil Rekdal
10 [90][91]
1989 1. div. 22 11 4 7 40 32 8 37 4. Sølv Jostein Flo 12 [92][93]
1990 1. div. 22 12 4 6 34 29 5 40 Bronse 4. runde Åge Hareide[23] Petter Belsvik 12 [94][95]
Den øverste divisjonen går heretter under navnet Tippeligaen eller Eliteserien. 1. divisjon blir systemets nest øverste nivå.
Sesong Serie Cup Europa Trener(e) Toppscorer(e) Ref.
Divisjon K S U T + - ± P Plassering Navn Mål
1991 Eliteserien 22 7 6 9 33 38 -5 27 7. 4. runde Åge Hareide
Ulrich Møller[23]
Øystein Neerland 11 [96][97]
1992 Eliteserien 22 11 3 8 30 30 0 22 6. Kvartfinale Jan Fuglset[23] Ole Bjørn Sundgot 12 [98][99]
1993 Eliteserien 22 5 7 10 23 36 -13 22 10. Kvartfinale Roar Strand 9 [100][101][102]
1994 1. div. 22 13 3 6 44 25 19 42 2. Gull Åge Hareide[23] Arild Stavrum 19 [103]
1995 Eliteserien 26 14 5 7 60 47 13 47 Sølv 4. runde Cupvinnercupen, 1. runde Ole Gunnar Solskjær 20 [104][105]
1996 Eliteserien 26 9 6 11 45 38 7 33 8. 4. runde UEFA-cupen, 2. kvr. Ole Gunnar Solskjær 11 [106][107][108]
1997 Eliteserien 26 13 6 7 47 36 11 45 4. 2. runde Odd Inge Olsen 13 [109][110]
1998 Eliteserien 26 16 6 4 70 34 36 54 Sølv Kvartfinale UEFA-cupen, 2. kvr. Erik Brakstad[23] Andreas Lund 16 [111][112]
1999 Eliteserien 26 16 2 8 49 37 12 50 Sølv Semifinale Mesterligaen, 1. gr. Andreas Lund 21 [113][114]
2000 Eliteserien 26 11 7 8 46 47 -1 40 7. Kvartfinale UEFA-cupen, 1. runde Magne Hoseth 15 [115][116][117]
2001 Eliteserien 26 13 5 8 54 41 13 44 5. 4. runde Gunder Bengtsson[23] Magne Hoseth 10 [118][119][120]
2002 Eliteserien 26 15 5 6 48 26 22 50 Sølv 3. runde André Schei Lindbæk
Bernt Hulsker
9 [121][122]
2003 Eliteserien 26 9 4 13 32 41 -9 31 9. 3. runde UEFA-cupen, 2. runde Gunder Bengtsson
Odd Berg[23]
Magne Hoseth 11 [123][124]
2004 Eliteserien 26 7 10 9 34 37 -3 31 11. 3. runde Reidar Vågnes[23] Bernt Hulsker
Thomas Mork
Magne Hoseth
4 [125][126]
2005 Eliteserien 26 8 6 12 40 46 -6 30 12. Gull Bosse Johansson[23] Rob Friend 10 [127][128]
2006 Eliteserien 26 7 4 15 29 50 -21 25 14. 3. runde UEFA-cupen, 1. runde Arild Stavrum[23] Pape Paté Diouf 5 [129][130]
2007 1. div. 30 22 3 5 62 28 34 69 1. 1. runde Kjell Jonevret[23] Mame Biram Diouf 10 [131]
2008 Eliteserien 26 8 6 12 39 43 -4 31 9. Semifinale José Mota 12 [132][133]
2009 Eliteserien 30 17 5 8 62 35 27 56 Sølv Sølv Mame Biram Diouf 17 [134][135]
2010 Eliteserien 30 10 10 10 42 45 -3 40 11. 3. runde Europaligaen, 3. kvr. Kjell Jonevret
Uwe Rösler[23]
Baye Djiby Fall 16 [136][137]
2011 Eliteserien 30 17 7 6 54 38 16 58 Gull Kvartfinale Ole Gunnar Solskjær[23] Pape Paté Diouf 12 [138][139]
2012 Eliteserien 30 19 5 6 51 31 20 62 Gull Semifinale Mesterligaen, 3. kvr.
Europaligaen, 1. gr.
Davy Claude Angan 12
2013 Eliteserien 30 12 8 10 47 38 9 44 6 Gull Mesterligaen, 3. kvr.
Europaligaen, play-off
Daniel Chima Chukwu 9
2014 Eliteserien 30 22 5 3 62 24 38 71 Gull Gull Europaligaen, 2. kvr. Tor Ole Skullerud[23] Mohamed Elyounoussi 13
2015 Eliteserien 30 15 7 8 62 31 31 52 6. Kvartfinale Mesterligaen, 3. kvr.
Europaligaen, 16-dels
Tor Ole Skullerud
Erling Moe[23]
Ola Kamara 14
2016 Eliteserien 30 13 6 11 48 42 6 45 5. 3. runde Ole Gunnar Solskjær[23] Mohamed Elyounoussi
Harmeet Singh
5
2017 Eliteserien 30 16 6 8 50 35 15 54 Sølv Semifinale Björn Bergmann Sigurðarson 16
2018 Eliteserien 30 18 5 7 63 36 27 59 Sølv 2. runde Europaligaen, play-off Erling Braut Håland 12
2019 Eliteserien 30 21 5 4 72 31 41 68 Gull 3. runde Europaligaen, play-off Erling Moe[23] Leke James 17

ReferanserRediger

  1. ^ a b Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1940–1945». Molde Fotballklubb. 
  2. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1948». Molde Fotballklubb. 
  3. ^ Lars Aarhus. «Norgesserien 1947/48». RSSSF Norway. 
  4. ^ Ikke opprykk etter kvalifiseringskamper mot Selbak og Ranheim. En tredje kamp mot Kapp ble avlyst da den var betydningsløs.
  5. ^ To målscorere mangler fra bortekampen mot Veblungsnes. Oddvar Berg er oppført med tre mål denne sesongen, og kan derfor i teorien være delt toppscorer, samt at Kåre Holen kan ha scoret 5–7 mål. Det er derimot sikkert at han minimum er delt toppscorer. Arvid Aarø står også oppført med tre mål, men spilte ikke nevnte kamp.
  6. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1949». Molde Fotballklubb. 
  7. ^ Jarle Aarhus. «Norwegian first division 1948/49». RSSSF Norway. 
  8. ^ Ett mål mangler fra hjemmekampen mot Clausenengen 30. april 1950. Dermed kan Hemnes eller Legernes ha scoret og egentlig trone alene på topp. Det er derimot sikkert at minst én av dem ble toppscorer.
  9. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1950». Molde Fotballklubb. 
  10. ^ Jarle Aarhus. «Norwegian first division 1949/50». RSSSF Norway. 
  11. ^ Må tas med en klype salt – fem mål mangler nemlig fra serieåpningen hjemme mot Clausenengen 13. august. Ellers er følgende uttelling registrert: Arne Hemnes 3, Monrad Lange 2, Kåre Elvsaas 2, Kjell Sandberg 1 og Petter Møller 1.
  12. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1951». Molde Fotballklubb. 
  13. ^ Lars Aarhus. «Norwegian first division 1950/51». RSSSF Norway. 
  14. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1952». Molde Fotballklubb. 
  15. ^ Lars Aarhus. «Landsdelsserien 1951/52». RSSSF Norway. 
  16. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1953». Molde Fotballklubb. 
  17. ^ Lars Aarhus. «Landsdelsserien 1952/53». RSSSF Norway. 
  18. ^ Ikke opprykk etter kvalifisering mot Ranheim.
  19. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1954». Molde Fotballklubb. 
  20. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1955». Molde Fotballklubb. 
  21. ^ Ikke opprykk etter kvalifisering mot Steinkjer.
  22. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1956». Molde Fotballklubb. 
  23. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w «Trenere siden 1957». mfkweb.org. 
  24. ^ Utnevningen av toppscorer for opprykkssesongen 1956–57 må ta med så mange klyper salt at både Aslak Eikrem og Kåre Elvsaas er tatt med. Målscorerne mangler fra 3–0-seieren borte mot Hødd 14. oktober 1956 og 1–1-kampen borte mot Kristiansund 30. mai 1957, mens kun Aslak Eikrem er kreditert scoringer i to av kampene: Ett mål i 7–0-seieren hjemme mot Braatt 5. mai 1957 (hvor det godt kan være at Eikrem scoret flere) og seks mål fra 12–1-seieren hjemme mot Rollon 26. mai (hvor vi ut fra formuleringen «scoret halvparten av målene» kan slå fast at det var akkurat det han gjorde).
  25. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1957». Molde Fotballklubb. 
  26. ^ «Tabell 1957». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  27. ^ «Eliteserien 1958 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  28. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1959». Molde Fotballklubb. 
  29. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1960». Molde Fotballklubb. 
  30. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1961». Molde Fotballklubb. 
  31. ^ Jarle Aarhus. «Landsdelsserien 1960/61». RSSSF Norway. 
  32. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1962». Molde Fotballklubb. 
  33. ^ MFKweb. «Ligaplasseringer siden 1937». 
  34. ^ Jarle Aarhus. «Landsdelsserien 1961/62». RSSSF Norway.  RSSSF opplyser om 41 plussmål og 20 poeng.
  35. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1963». Molde Fotballklubb. 
  36. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1964». Molde Fotballklubb. 
  37. ^ Minimum antall mål. Ikke medregnet eventuelle Fuglset-scoringer i 2–0-seieren hjemme mot KFK 9. mai eller i 5-1-seieren borte mot KFK 22. august(hvorfra MFK ikke har oppgitt navn på målgjørere), så tallet kan i realiteten være fra 15 til 22. Det er derimot sikkert at han ble Moldes toppscorer.
  38. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1965». Molde Fotballklubb. 
  39. ^ Minimum antall mål. Ikke medregnet eventuelle Fuglset-scoringer i 3–1-seieren borte mot Braatt i mai (hvorfra MFK ikke har oppgitt navn på målgjørere), så tallet kan i realiteten være fra 16 til 19. Det er derimot sikkert at han ble Moldes toppscorer.
  40. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1966». Molde Fotballklubb. 
  41. ^ MFK mangler opplysninger om én scoring borte mot Spjelkavik 7. mai og den siste scoringen hjemme mot Langevåg 2. juli. Bjørner Oshaug og Magne Arnestad er oppført med fem mål.
  42. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1967». Molde Fotballklubb. 
  43. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1968». Molde Fotballklubb. 
  44. ^ Jarle Aarhus. «Norwegian third division 1968». RSSSF Norway. 
  45. ^ Ikke opprykk etter kvalifiseringskamper mot Steinkjer. Det måtte en tredje kamp på nøytral bane til – Lerkendal
  46. ^ Minimum antall mål. Ikke medregnet eventuelle Hestad-scoringer i 3–0-seieren borte mot Ørsta 15. juni (hvorfra MFK ikke har oppgitt navn på målgjørere), så tallet kan i realiteten være fra 14 til 17. Det er derimot sikkert at han ble Moldes toppscorer.
  47. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1969». Molde Fotballklubb. 
  48. ^ Jarle Aarhus. «Norwegian third division 1969». RSSSF Norway. 
  49. ^ Minimum antall mål. Fra 5–1-seieren hjemme mot Ørsta 21. juni oppgir MFK bare navnene på de tre målscorerne, og fra 1–0-seieren borte mot samme lag 21. september oppgis ikke navn. Tallet kan dermed i realiteten være fra 12 til 15. Det er derimot sikkert at han ble Moldes toppscorer.
  50. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1970». Molde Fotballklubb. 
  51. ^ Jarle Aarhus. «Norwegian third division 1970». RSSSF Norway. 
  52. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1971». Molde Fotballklubb. 
  53. ^ Jarle Aarhus. «Norwegian second division 1971». RSSSF Norway. 
  54. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1972». Molde Fotballklubb. 
  55. ^ Jarle Aarhus. «Norwegian second division 1972». RSSSF Norway. 
  56. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1973». Molde Fotballklubb. 
  57. ^ «Tabell 1974». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  58. ^ «Eliteserien 1974 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  59. ^ «Tabell 1975». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  60. ^ «Eliteserien 1975 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  61. ^ «Tabell 1976». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  62. ^ «Eliteserien 1976 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  63. ^ «Tabell 1977». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  64. ^ «Eliteserien 1977 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  65. ^ «Tabell 1978». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  66. ^ «Eliteserien 1978 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  67. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1978». Molde Fotballklubb. 
  68. ^ Målscorere mangler for to mål hjemme mot Stjørdals-Blink 4. juni og for ett mål hjemme mot Nessegutten 19. august. Det er også usikkert hva som menes når scoringen borte mot Mo krediteres «Stein Olav Hestad/selvmål». Det er likevel sikkert at «Laffen» ble toppscorer dette året siden Åge Hareide på andreplass er kreditert sju mål og dermed ikke kan ha tatt igjen Hestad selv om man ikke regner med Mo-målet.
  69. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1979». Molde Fotballklubb. 
  70. ^ «Tabell 1980». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  71. ^ «Eliteserien 1980 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  72. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1980». Molde Fotballklubb. 
  73. ^ Minimum antall mål. Ikke medregnet eventuelle Ulvestad-scoringer i 3–0-seieren borte mot Kristiansund 5. juli (hvorfra MFK ikke har oppgitt navn på målgjørere), så tallet kan i realiteten være fra 13 til 16. Det er derimot sikkert at han ble Moldes toppscorer.
  74. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1981». Molde Fotballklubb. 
  75. ^ «Tabell 1982». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  76. ^ «Eliteserien 1982 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  77. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1982». Molde Fotballklubb. 
  78. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1983». Molde Fotballklubb. 
  79. ^ «Tabell 1984». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  80. ^ «Eliteserien 1984 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  81. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1984». Molde Fotballklubb. 
  82. ^ «Tabell 1985». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  83. ^ «Eliteserien 1985 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  84. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1985». Molde Fotballklubb. 
  85. ^ «Tabell 1986». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  86. ^ «Eliteserien 1986 – mål». rbnett.no. [død lenke]
  87. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1986». Molde Fotballklubb. 
  88. ^ «Tabell 1987». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  89. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1987 vår». Molde Fotballklubb. 
  90. ^ «Tabell 1988». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  91. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1988». Molde Fotballklubb. 
  92. ^ «Tabell 1989». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  93. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1989». Molde Fotballklubb. 
  94. ^ «Tabell 1990». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  95. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1990». Molde Fotballklubb. 
  96. ^ «Tabell 1991». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  97. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1991». Molde Fotballklubb. 
  98. ^ «Tabell 1992». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  99. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1992». Molde Fotballklubb. 
  100. ^ «Tabell 1993». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  101. ^ Lars Aarhus. «Premier Division 1993». RSSSF Norway. 
  102. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1993». Molde Fotballklubb. 
  103. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1994». Molde Fotballklubb. 
  104. ^ «Tabell 1995». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  105. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1995 vår». Molde Fotballklubb. 
  106. ^ «Tabell 1996». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  107. ^ Lars Aarhus. «1996». RSSSF. 
  108. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1996 vår». Molde Fotballklubb. 
  109. ^ «Tabell 1997». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  110. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1997 vår». Molde Fotballklubb. 
  111. ^ «Tabell 1998». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  112. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1998 vår». Molde Fotballklubb. 
  113. ^ «Tabell 1999». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  114. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 1999 vår». Molde Fotballklubb. 
  115. ^ «Tabell 2000». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  116. ^ «Toppscorer Eliteserien 2000». Aftenposten. Arkivert fra originalen 4. mars 2016.  Arkivert 4. mars 2016 hos Wayback Machine.
  117. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 2000». Molde Fotballklubb. 
  118. ^ «Tabell 2001». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  119. ^ MFKweb. «Måljegere 2001». 
  120. ^ Olaus Brunvoll, Gunnar Hagbø og Atle Brunvoll. «MFK-historie – 2001». Molde Fotballklubb. 
  121. ^ «Tabell 2002». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  122. ^ MFKweb. «Måljegere 2002». 
  123. ^ «Tabell 2003». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  124. ^ MFKweb. «Måljegere 2003». 
  125. ^ «Tabell 2004». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  126. ^ MFKweb. «Måljegere 2004». 
  127. ^ «Tabell 2005». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  128. ^ MFKweb. «Måljegere 2005». 
  129. ^ «Tabell 2006». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  130. ^ MFKweb. «Måljegere 2006». 
  131. ^ MFKweb. «Måljegere 2007». 
  132. ^ «Tabell 2008». rbnett.no.  Arkivert 1. april 2012 hos Wayback Machine.
  133. ^ MFKweb. «Måljegere 2008». 
  134. ^ «Tabell 2009». rbnett.no. [død lenke]
  135. ^ MFKweb. «Måljegere 2009». 
  136. ^ «Tabell 2010». rbnett.no. [død lenke]
  137. ^ MFKweb. «Måljegere 2010». 
  138. ^ «Tabell 2011». rbnett.no. [død lenke]
  139. ^ MFKweb. «Måljegere 2011».