Liste over nummererte småplaneter/3601–3700

Wikimedia-listeartikkel
Dette er Liste over nummererte småplaneter/3601–3700. For å gå til den fulle listen, se Liste over nummererte småplaneter.
Navn Overgangsnavn Oppdagelsesdato Oppdagelsessted Oppdager(e)
3601 Velikhov 1979 SP9 22. september 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
3602 Lazzaro 1981 DQ2 28. februar 1981 Siding Spring S.J. Bus
3603 Gajdušek 1981 RM 5. september 1981 Kleť L. Brožek
3604 Berkhuijsen 5550 P-L 17. oktober 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3605 Davy 1932 WB 28. november 1932 Uccle E. Delporte
3606 Pohjola 1939 SF 19. september 1939 Turku Y. Väisälä
3607 Naniwa 1977 DO4 18. februar 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
3608 Kataev 1978 SD1 27. september 1978 Nauchnij L.I. Chernykh
3609 Liloketai 1980 VM1 13. november 1980 Nanking Purple Mountain Observatory
3610 Decampos 1981 EA1 5. mars 1981 La Silla H. Debehogne, G. DeSanctis
3611 Dabu 1981 YY1 20. desember 1981 Nanking Purple Mountain Observatory
3612 Peale 1982 TW 13. oktober 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3613 Kunlun 1982 VJ11 10. november 1982 Nanking Purple Mountain Observatory
3614 Tumilty 1983 AE1 12. januar 1983 Anderson Mesa N.G. Thomas
3615 Safronov 1983 WZ 29. november 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3616 Glazunov 1984 JJ2 3. mai 1984 Nauchnij L.V. Zhuravleva
3617 Eicher 1984 LJ 2. juni 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
3618 Kuprin 1979 QP8 20. august 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
3619 Nash 1981 EU35 2. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
3620 Platonov 1981 RU2 7. september 1981 Nauchnij L.G. Karachkina
3621 Curtis 1981 SQ1 26. september 1981 Anderson Mesa N.G. Thomas
3622 Ilinsky 1981 SX7 29. september 1981 Nauchnij L.V. Zhuravleva
3623 Chaplin 1981 TG2 4. oktober 1981 Nauchnij L.G. Karachkina
3624 Mironov 1982 TH2 14. oktober 1982 Nauchnij L.V. Zhuravleva, L.G. Karachkina
3625 Fracastoro 1984 HZ1 27. april 1984 La Silla W. Ferreri
3626 Ohsaki 1929 PA 4. august 1929 Heidelberg M.F. Wolf
3627 Sayers 1973 DS 28. februar 1973 Hamburg-Bergedorf L. Kohoutek
3628 Božněmcová 1979 WD 25. november 1979 Kleť Z. Vávrová
3629 Lebedinskij 1982 WK 21. november 1982 Kleť A. Mrkos
3630 Lubomír 1984 QN 28. august 1984 Kleť A. Mrkos
3631 Sigyn 1987 BV1 25. januar 1987 La Silla E.W. Elst
3632 Grachevka 1976 SJ4 24. september 1976 Nauchnij N.S. Chernykh
3633 Mira 1980 EE2 13. mars 1980 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
3634 Iwan 1980 FV 16. mars 1980 La Silla C.-I. Lagerkvist
3635 Kreutz 1981 WO1 21. november 1981 Calar Alto L. Kohoutek
3636 Pajdušáková 1982 UJ2 17. oktober 1982 Kleť A. Mrkos
3637 O'Meara 1984 UQ 23. oktober 1984 Anderson Mesa B.A. Skiff
3638 Davis 1984 WX 20. november 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3639 Weidenschilling 1985 TX 15. oktober 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3640 Gostin 1985 TR3 11. oktober 1985 Palomar C.S. Shoemaker
3641 Williams Bay A922 WC 24. november 1922 Williams Bay G. Van Biesbroeck
3642 Frieden 1953 XL1 4. desember 1953 Sonneberg H. Gessner
3643 Tienchanglin 1978 UN2 29. oktober 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
3644 Kojitaku 1931 TW 5. oktober 1931 Heidelberg K. Reinmuth
3645 Fabini 1981 QZ 28. august 1981 Kleť A. Mrkos
3646 Aduatiques 1985 RK4 11. september 1985 La Silla H. Debehogne
3647 Dermott 1986 AD1 11. januar 1986 Anderson Mesa E. Bowell
3648 Raffinetti 1957 HK 24. april 1957 La Plata Observatory La Plata Observatory
3649 Guillermina 1976 HQ 26. april 1976 El Leoncito Felix Aguilar Observatory
3650 Kunming 1978 UO2 30. oktober 1978 Nanking Purple Mountain Observatory
3651 Friedman 1978 VB5 7. november 1978 Palomar E.F. Helin, S.J. Bus
3652 Soros 1981 TC3 6. oktober 1981 Nauchnij T.M. Smirnova
3653 Klimishin 1979 HF5 25. april 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
3654 AAS 1949 QH1 21. august 1949 Brooklyn Universitetet i Indiana
3655 Eupraksia 1978 SA3 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
3656 Hemingway 1978 QX 31. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
3657 Ermolova 1978 ST6 26. september 1978 Nauchnij L.V. Zhuravleva
3658 Feldman 1982 TR 13. oktober 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3659 Bellingshausen 1969 TE2 8. oktober 1969 Nauchnij L.I. Chernykh
3660 Lazarev 1978 QX2 31. august 1978 Nauchnij N.S. Chernykh
3661 Dolmatovskij 1979 UY3 16. oktober 1979 Nauchnij N.S. Chernykh
3662 Dezhnev 1980 RU2 8. september 1980 Nauchnij L.V. Zhuravleva
3663 Tisserand 1985 GK1 15. april 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3664 Anneres 4260 P-L 24. september 1960 Palomar C.J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3665 Fitzgerald 1979 FE 19. mars 1979 Kleť A. Mrkos
3666 Holman 1979 HP 19. april 1979 Cerro Tololo J.C. Muzzio
3667 Anne-Marie 1981 EF 9. mars 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3668 Ilfpetrov 1982 UM7 21. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
3669 Vertinskij 1982 UO7 21. oktober 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
3670 Northcott 1983 BN 22. januar 1983 Anderson Mesa E. Bowell
3671 Dionysus 1984 KD 27. mai 1984 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker
3672 Stevedberg 1985 QQ 22. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3673 Levy 1985 QS 22. august 1985 Anderson Mesa E. Bowell
3674 Erbisbühl 1963 RH 13. september 1963 Sonneberg C. Hoffmeister
3675 Kemstach 1982 YP1 23. desember 1982 Nauchnij L.G. Karachkina
3676 Hahn 1984 GA 3. april 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3677 Magnusson 1984 QJ1 31. august 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3678 Mongmanwai 1966 BO 20. januar 1966 Nanking Purple Mountain Observatory
3679 Condruses 1984 DT 24. februar 1984 La Silla H. Debehogne
3680 Sasha 1987 MY 28. juni 1987 Palomar E.F. Helin
3681 Boyan 1974 QO2 27. august 1974 Nauchnij L.I. Chernykh
3682 Welther A923 NB 12. juli 1923 Heidelberg K. Reinmuth
3683 Baumann 1987 MA 23. juni 1987 La Silla W. Landgraf
3684 Berry 1983 AK 9. januar 1983 Anderson Mesa B.A. Skiff
3685 Derdenye 1981 EH14 1. mars 1981 Siding Spring S.J. Bus
3686 Antoku 1987 EB 3. mars 1987 Ojima T. Niijima, T. Urata
3687 Dzus A908 TC 7. oktober 1908 Heidelberg A. Kopff
3688 Navajo 1981 FD 30. mars 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3689 Yeates 1981 JJ2 5. mai 1981 Palomar C.S. Shoemaker
3690 Larson 1981 PM 3. august 1981 Anderson Mesa E. Bowell
3691 Bede 1982 FT 29. mars 1982 Cerro El Roble L.E. González
3692 Rickman 1982 HF1 25. april 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3693 Barringer 1982 RU 15. september 1982 Anderson Mesa E. Bowell
3694 Sharon 1984 SH5 27. september 1984 Palomar A.W. Grossman
3695 Fiala 1973 UU4 21. oktober 1973 Anderson Mesa H.L. Giclas
3696 Herald 1980 OF 17. juli 1980 Anderson Mesa E. Bowell
3697 Guyhurst 1984 EV 6. mars 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3698 Manning 1984 UA2 29. oktober 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3699 Milbourn 1984 UC2 29. oktober 1984 Anderson Mesa E. Bowell
3700 Geowilliams 1984 UL2 23. oktober 1984 Palomar C.S. Shoemaker, E.M. Shoemaker


Eksterne lenkerRediger