Liste over norgesmestere i landeveissykling, lagtempo

Dette er en liste over norgesmestere i landeveissykling, lagtempo, som har blitt arrangert årlig som en del av NM i landeveissykling.

KvinnerRediger

År Klubb Ryttere
1979 Sandefjord SK May Britt Nilsen
Anne C. Carlsen
Bjørg Eva Jensen
1980 ikke kåret
1981 Sandefjord SK May Britt Nilsen
Mette Lund
Nina Søby
1982 IK Hero Elisabeth Fagernes
Anne C. Andersen
Marit Horgen
1983 Askim SK Marit Ericssen
Frøydis Kristiansen
Gudrun Rydning
1984 ikke kåret
1985 Askim SK Tone Benjaminsen
Marit Ericssen
Frøydis Kristiansen
Gjertrud Bø
1986 Ullensaker CK Unni Larsen
Winnie Døhlen
Inger Fløgstad
Ulrika Svanberg
1987 Ullensaker CK Unni Larsen
Winnie Døhlen
Tone Benjaminsen
Astrid Danielsen
1988 Ullensaker CK Unni Larsen
Winnie Døhlen
Tone Benjaminsen
Astrid Danielsen
1989 Ullensaker CK Unni Larsen
Tone Fossum
Tone Benjaminsen
Astrid Danielsen
1990 Bærum OCK Ragnhild Kostøl
Ingegerd Hauknes
Tonje Torvaldsen
Heidi Øvstetun
1991 Bærum OCK Lene Hansen
Ragnhild Kostøl
Gunhild Ørn
1992 Akershus CK Unni Larsen
Ingunn Bollerud
Monica Haga
1993 SF Grei Ragnhild Kostøl
Gunhild Ørn
Kristine Haug
1994 Rogaland CK May Britt Hartwell
Turid Svendsbø
Lise Kindervåg
1995 Buskerud CK Nina Johansen
Wenche Aasmundsen
Bente Zachrisen
1996 Akershus CK Ingunn Bollerud
Linn Torp
Cecilie Christiansen
1997 Bergen CK Sissel Høiby
Kari Johansen
Monica Skogstrand
1998 Trondhjems VK Jorunn Kvalø
Anne K. Tyssø
Ingunn Pettersen
1999 Akershus CK Astrid Danielsen
Cecilie Christiansen
Linn Torp
2000 ikke arrangert
2001 ikke arrangert
2002 ikke arrangert
2003 Eidsvoll SK Anette Lysebo
Line R. Ramsrud
Linn Torp
2004 Eidsvoll SK Anette Lysebo
Line R. Ramsrud
Linn Torp
2005 Sandefjord SK Helene Tveter
Anette Lysebo
Tone Skeie
2006 SK Rye Gunn Hilleren
Line Margareta Foss
Monica Olofsson
2007 SK Rye Gunn Hilleren
Thrude Karlsen
Monica Olofsson
2008 Akershus CK Anny Hauglid
Bjørg Eva Jensen
Kirsti Ruud
2009 Torshov SK Anny Hauglid
Gunn Hilleren
Camilla Hoff
2010 Torshov SK Anny Hauglid
Gunn Hilleren
Camilla Hoff
2011 Sandefjord SK Thrude Karlsen Natholmen
Helene Tveter
Anny Hauglid
2012 CK Victoria Vibeke Dybwad
Anne-Katrine Meland
Cecilie Gotaas Johnsen
2013 CK Victoria Cecilie Gotaas Johnsen
Camilla Indset Sørgjerd
Solveig Edøy
2014 CK Victoria Camilla Indset Sørgjerd
Vibeke Dybwad
Ingrid Lorvik
2015 Bergen CK Ingrid Moe
Caroline Thorvik Olsen
Marianne Daae
2016 Bryne CK Tone Hatteland Lima
Katrine Aalerud
Stine Borgli
2017 CK Victoria Cecilie Gotaas Johnsen
Ingrid Lorvik
Camilla Horneman
2018 Bergen CK Karina Birkenes
Ingrid Moe
Caroline Thorvik Olsen
2019 Asker CK Line Marie Gulliksen
Emma Kristine Skjerstad
Mie Bjørndal Ottestad
2020 CK Victoria Mirjam Kjøraas

Merethe Liland

Monica Storhaug

MennRediger

År Klubb Ryttere
1961 Sagene IF Jan Bakke
Jon Eriksen
Arne Nicolaisen
Rolf Paulsen
1962 SK Rye Per Digerud
Odd Arnesen
Ivar Westby
Nils Dagfinn Lier
1963 Sagene IF Ørnulf Andresen
Thorleif Andresen
Jan Bakke
Jon Eriksen
1964 Sagene IF Ørnulf Eriksen
Thorleif Andresen
Rolf Paulsen
Jon Eriksen
1965 Sagene IF Ørnulf Eriksen
Thorleif Andresen
Rolf Paulsen
Jon Eriksen
1966 Sagene IF Ørnulf Andresen
Thorleif Andresen
Knut Stenberg
Asbjørn Berger
1967 Sagene IF Ørnulf Andresen
Thorleif Andresen
Knut Stenberg
Asbjørn Berger
1968 Sagene IF Ørnulf Andresen
Thorleif Andresen
Asbjørn Berger
Svein Erik Stiansen
1969 Grenland SK Leif Yli
Tor M. Gunstad
Siggen Realfsen
Jan Henriksen
1970 Grenland SK Leif Yli
Tom Martin Biseth
Jan Bühring Andersen
Magne Orre
1971 Sagene IF Thorleif Andresen
Asbjørn Berger
Sverre Wegge
Kjell Kråkmo
1972 Tønsberg CK Dag Linnestad
Tom Martin Biseth
Arne Raaen
Magne Orre
1973 Tønsberg CK Dag Linnestad
Tom Martin Biseth
Arne Raaen
Magne Orre
1974 Sagene IF Thorleif Andresen
Asbjørn Berger
Bjarte Bruland
Birger Hungerholt
1975 Sagene IF Thorleif Andresen
Asbjørn Berger
Birger Hungerholt
Svein Langholm
1976 Glåmdal SK Stein Braathen
Jan Erik Gustavsen
Willie Juul Pedersen
Sverre Ekås
1977 Glåmdal SK Thorleif Andresen
Stein Braathen
Willie Juul Pedersen
Sverre Ekås
1978 Glåmdal SK Thorleif Andresen
Stein Braathen
Morten Sæther
Sverre Ekås
1979 Glåmdal SK Thorleif Andresen
Morten Sæther
Sverre Ekås
Bjørn Bilstad
1980 Grenland SK Jan Georg Iversen
Dag Selander
Robert Langvik
Rolf Morgan Hansen
1981 Glåmdal SK Morten Sæther
Stein Braathen
Bjørn Bilstad
Ole Kristian Silseth
1982 Glåmdal SK Morten Sæther
Stein Braathen
Ole Kristian Silseth
Tom Pedersen
1983 Glåmdal SK Morten Sæther
Jon Ragnfred Hanssen
Dag Otto Lauritzen
Tom Pedersen
1984 Lørenskog CK Øyvind Lauritsen
Arne Ole Vold
Gjermund Thoresen
Hans Petter Ødegaard
1985 Fana IL Torjus Larsen
Arnstein Hope
Tore Mathisen
Arnstein Raunehaug
1986 Glåmdal SK Jaanus Kuum
Atle Pedersen
Johnny Nilsen
Jørn Skaane
1987 Glåmdal SK Morten Sæther
Atle Pedersen
Kjetil Kristiansen
Jørn Skaane
1988 Fana IL Torjus Larsen
Bo André Namtvedt
Terje Hordnes
Pål Hisdal
1989 Glåmdal SK Bård Grosvold
Bjørn Stenersen
Kjetil Kristiansen
Roar Skaane
1990 CK Bjørgvin Bjørn Stenersen
Karsten Stenersen
Vegard Øveraas-Lied
Jørgen Pettersen
1991 CK Bjørgvin Bjørn Stenersen
Karsten Stenersen
Bo André Namtvedt
1992 Glåmdal-Nittedal Stig Kristiansen
Dag Erik Pedersen
Trond Kr. Karlsen
1993 Hasle/Løren IL Roar Skaane
Steffen Kjærgaard
Bjørn A. Grubbli
1994 Glåmdal-Nittedal Ole Sigurd Simensen
Steffen Kjærgaard
Stig Kristiansen
1995 Glåmdal-Nittedal Ole Sigurd Simensen
Steffen Kjærgaard
Stig Kristiansen
1996 CK Bjørgvin Bjørn Stenersen
Bo André Namtvedt
Vegard Øveraas-Lied
1997 CK Bjørgvin Bjørn Stenersen
Bo André Namtvedt
Kurt Asle Arvesen
1998 CK Bjørgvin Stig Kristiansen
Vegard Øveraas-Lied
Kurt Asle Arvesen
1999 Sandnes SK Svein Gaute Hølestøl
Frode Flesjå
Erlend Engelsvoll
2000 ikke arrangert
2001 Ringerike SK Gabriel Rasch
Mads Kaggestad
Gisle Vikøyr
2002 ikke arrangert
2003 Bærum OCK Morten Christiansen
Jostein S. Hole
Trond Kr. Schweder
2004 CK Bjørgvin Bjørnar Vestøl
Are Andresen
Frank Pedersen
2005 CK Bjørgvin Are Andresen
Morten Christiansen
Stian Remme
2006 CK Bjørgvin Morten Hegreberg
Stian Remme
Kjetil Ingvaldsen
2007 Nesset CK Kurt Asle Arvesen
Mikael Brunsvik
Knut Anders Fostervold
2008 Sandnes SK Geir Inge Berg
Kristian Fløysvik
Tor Inge Espeland
2009 Stavanger SK Roy Hegreberg
Håvard Nybø
Christer Rake
2010 Sandnes SK Geir Inge Berg
Frode Solberg
Kent Aadnøy
2011 Sandnes SK Geir Inge Berg
Johan Fredrik Øxnevad Ziesler
Frode Birkeland Solberg
2012 Stavanger SK Håvard Blikra
Sven Erik Bystrøm
Fredrik Strand Galta
2013 Grimstad SK Thor Hushovd
Amund Grøndahl Jansen
Morten Mørland
2014 Stavanger SK Sven Erik Bystrøm
Håvard Blikra
Fredrik Strand Galta
2015 Lillehammer CK Truls Engen Korsæth
Andreas Skaarseth
Njål Kleiven
2016 Lillehammer CK Tobias Foss
Anders Skaarseth
Rasmus Fossum Tiller
2017 Bergen CK Erik Vevatne Øverland
Bjørnar Vevatne Øverland
Kristoffer Madsen
2018 Ringerike SK Andreas Leknessund
Sondre Midtsveen
Sindre Kulset
2019 Ringerike SK Torstein Træen
Søren Wærenskjold
Andreas Leknessund

Eksterne lenkerRediger