Liste over SNES-spill

Wikimedia-listeartikkel

Dette er en liste over spill for Super Nintendo Entertainment System, forkortet SNES. De er sortert alfabetisk etter navn. For offisiell liste, se Eksterne lenker

Alle spillene har blitt oversatt til engelsk, enten fordi de var offisielt markedsført i Nord-Amerika og Europa eller grunnet senere fanoversettelse fra japansk til engelsk gjennom emulering. Fanoversatte spill er listet separat fra de kommersielle spillene.

For spill relatert til Super Famicom i Japan, se: Liste over Super Famicom spill

Innholdsfortegnelse: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Fanoversatt | Eksterne lenker

1-ARediger

Tittel Selskap Utgivelsesdato
5-in-1 Super Mario All-Stars/Super Mario World Nintendo desember 1994
7th Saga Enix september 1993
Aaahh!!! Real Monsters Majesco november 1995
ABC Monday Night Football Data East desember 1993
Acme Animation Factory Sunsoft november 1994
ActRaiser Enix november 1991
ActRaiser 2 Enix november 1993
Addams Family - Pugsley's Scavenger Hunt Ocean februar 1993
Addams Family Values Ocean februar 1995
Addams Family, The Ocean mars 1992
Adventure of Kid Kleets Ocean august 1994
Adventures of Batman & Robin Konami desember 1994
Adventures of Dr Franken DTMC desember 1993
Adventures of Rocky & Bullwinkle and Friends THQ juni 1993
Adventures of Yogi Bear Cybersoft oktober 1994
Aero Fighters Video System november 1994
Aero the Acro-Bat Sunsoft oktober 1993
Aero the Acro-Bat 2 Sunsoft november 1994
Aerobiz Koei februar 1993
Aerobiz Supersonic Koei august 1994
Air Cavalry Cybersoft juni 1995
Air Strike Patrol ASP Seta januar 1995
Al Unser Jr's Road to the Top Mindscape november 1994
Alfred Chicken Mindscape februar 1994
Alien vs. Predator (spill) Activision september 1993
Alien3 (spill) LJN mai 1993
American Gladiators Gametek april 1993
An American Tail - Fievel Goes West Hudson Soft august 1994
Andre Agassi Tennis TecMagik mai 1994
Animaniacs Konami november 1994
Arcade's Greatest Hits - Atari Collection Midway august 1997
Arcana Hal America mai 1992
Ardy Lightfoot Titus februar 1996
Arkanoid - Doh it Again Nintendo november 1997
Art of Fighting Takara desember 1993
Axelay Konami september 1992

BRediger

B.O.B. Electronic Arts juni 1993
Ballz 3D Accolade november 1994
Barbie Super Model Hi-Tech desember 1993
Bass Masters Classic Malibu Games juni 1995
Bass Masters Classic Pro Edition Black Pearl Software juli 1996
Bassin's Black Bass with Hank Parker Hot-B november 1994
Batman Forever (spill) Acclaim august 1995
Batman Returns (spill) Konami april 1993
Battle Blaze American Sammy desember 1993
Battle Cars Namco desember 1993
Battle Clash Nintendo oktober 1992
Battle Grand Prix Hudson Soft april 1993
Battle Toads & Double Dragon Tradewest oktober 1993
Battletoads in Battlemaniacs Tradewest juni 1993
Bazooka Blitzkrieg Bandai november 1992
Beavis and Butthead (spill) Majesco november 1994
Bebe's Kids Mandingo april 1994
Beethoven's 2nd Hi-Tech desember 1993
Best of the Best Championship Karate Electro Brain november 1992
Big Sky Trooper JVC oktober 1995
Biker Mice From Mars Konami desember 1994
Bill Laimbeer's Combat Basketball Hudson Soft november 1991
Bill Walsh College Football EA Sports februar 1994
BioMetal Activision november 1993
Black Thorne Interplay september 1994
Blastris/LazerBlazer Nintendo februar 1992
Blazeon - The Bio-Cyborg Challenge Atlus Software oktober 1992
Blues Brothers (spill) Titus juni 1993
Bonkers Capcom oktober 1994
Boogerman - A Pick and Flick Adventure Interplay desember 1995
Boxing Legends of the Ring Electro Brain september 1993
Brain Lord Enix august 1994
Brainies Titus april 1996
Bram Stoker's Dracula (spill) Sony Imagesoft september 1993
Brandish Koei februar 1995
Brawl Brothers Jaleco april 1993
BreakThru! Spectrum Holobyte januar 1995
Breath of Fire Square Co. august 1994
Breath of Fire 2 Capcom desember 1995
Brett Hull Hockey Accolade januar 1994
Brett Hull Hockey 95 Accolade januar 1995
Bronkie (spill) Raya Systems september 1995
Brunswick Bowling Black Pearl Software august 1997
Brutal Paws Of Fury Cybersoft desember 1994
Bubsy II Accolade oktober 1994
Bubsy in Claws Encounters of the Furred Kind Accolade mai 1993
Bugs Bunny Rabbit Rampage Sunsoft februar 1994
Bulls vs Blazers and the NBA Playoffs EA Sports desember 1992
Bust-a-Move Taito Software mars 1995

CRediger

C2 - Judgment Clay Interplay januar 1995
Cacoma Knight Seta juni 1993
Cal Ripken Jr. Baseball Mindscape desember 1992
California Games 2 DTMC januar 1993
Cannondale Cup American Softworks november 1994
Capcom's Soccer Shootout Capcom juni 1994
Captain America & the Avengers Mindscape september 1993
Captain Commando Capcom august 1995
Captain Novolin Raya Systems november 1992
Carrier Aces Cybersoft januar 1995
Casper Natsume desember 1996
Castlevania - Dracula X Konami september 1995
Champions World Class Soccer Acclaim april 1994
Championship Pool Majesco november 1993
Championship Soccer '94 Sony Imagesoft juni 1994
Charles Barkley! Shut Up and Jam Accolade juni 1994
Chavez Boxing 2 American Softworks november 1994
Chess Master Mindscape september 1991
Chester Cheetah - Too Cool to Fool Kaneko desember 1992
Chester Cheetah - Wild Wild Quest Kaneko mars 1994
Chopter Lifter III Extreme Extreme januar 1994
Chrono Trigger Square Co. august 1995
Chuck Rock Sony Imagesoft november 1992
Clay Fighter Majesco november 1993
Clay Fighter TE Interplay mai 1994
Claymates Interplay mars 1994
Cliffhanger Sony Imagesoft oktober 1993
Clue Majesco juli 1992
College Football USA 97 Black Pearl Software desember 1996
College Slam Basketball Acclaim februar 1996
Combatribes American Technos mars 1993
Congo's Caper Data East mai 1993
Contra 3 The Alien Wars Konami april 1992
Cool Spot Virgin Interactive september 1993
Cool World Ocean februar 1993
CutThroat Island Acclaim mars 1996
Cyber Spin Takara november 1992
Cybernator Konami april 1993

DRediger

Daffy Duck - The Marvin Missions Sunsoft oktober 1993
Darius Twin Taito Software november 1991
David Crane's Amazing Tennis Absolute oktober 1992
Death and Return of Superman Sunsoft august 1994
Demolition Man (spill) Acclaim august 1995
Demon's Crest Capcom november 1994
Dennis the Menace Ocean desember 1993
Desert Strike - Return to the Gulf Electronic Arts oktober 1992
D-Force Asmik desember 1991
Dig and Spike Vollyball Hudson Soft desember 1993
Dinocity Irem september 1992
Dirt Trax FX Acclaim november 1995
Disney's Aladdin Majesco november 1993
Disney's Beauty and the Beast Hudson Soft juli 1994
Disney's Goof Troop Majesco juli 1993
Disney's Jungle Book Majesco august 1994
Disney's The Lion King Majesco oktober 1994
Donkey Kong Country Nintendo november 1994
Donkey Kong Country 2 - Diddy's Kong Quest Nintendo desember 1995
Donkey Kong Country 3 - Dixie Kong's Double Trouble Nintendo november 1996
DOOM Midway september 1995
Doomsday Warrior Renovation mars 1993
Double Dragon 5 - The Shadow Falls Tradewest august 1994
Dragon - The Bruce Lee Story Acclaim juli 1995
Dragon View Kemco november 1994
Dragon's Lair Data East februar 1993
Drakkhen Seika september 1991
Dream TV Triffix april 1994
Dungeon Master JVC juni 1993

ERediger

EarthBound Nintendo juni 1995
Earthworm Jim Playmates oktober 1994
Earthworm Jim 2 Playmates november 1995
Eek! The Cat Ocean august 1994
Elite Soccer Gametek august 1994
Emmitt Smith Football JVC november 1995
Equinox Sony Imagesoft mars 1994
ESPN Baseball Tonight Sony Imagesoft mai 1994
ESPN Hockey Night Sony Imagesoft desember 1994
ESPN Speed World Sony Imagesoft november 1994
ESPN Sunday Night Football Sony Imagesoft november 1994
EVO Search for Eden Enix juli 1993
Extra Innings Sony Imagesoft mars 1992
Eye of the Beholder Capcom april 1994

FRediger

F1 Pole Position Ubisoft desember 1993
F1 ROC - Race of Champions Seta september 1992
F1 ROC 2 - Race of Champions Seta juli 1994
Faceball 2000 Bullet Proof Software september 1992
Family Dog Malibu Games juni 1993
Family Feud Majesco oktober 1993
Fatal Fury Takara april 1993
Fatal Fury 2 Takara april 1994
Fatal Fury Special Playmates april 1995
FIFA International Soccer EA Sports november 1995
FIFA Soccer '96 EA Sports august 1994
Fighter's History Data East august 1994
Final Fantasy IV Square Co. november 1991
Final Fantasy VI Square Co. oktober 1994
Final Fantasy Mystic Quest Square Co. oktober 1992
Final Fight Capcom september 1991
Final Fight 2 Capcom august 1993
Final Fight 3 Capcom januar 1996
Final Fight Guy Capcom juni 1994
Firepower 2000 Sunsoft november 1992
Firestriker DTMC oktober 1994
First Samurai Kemco juli 1993
Flashback - The Quest for Identity US Gold februar 1994
Flintstones - The Movie Ocean februar 1995
Flintstones - The Treasure of Sierra Madrock Taito Software mars 1994
Football Fury American Sammy oktober 1993
Foreman For Real Acclaim september 1995
Frank Thomas' Big Hurt Baseball Acclaim november 1995
Frantic Flea Gametek april 1996
Full Throttle Racing Cybersoft januar 1995
Fun 'N' Games Tradewest august 1994
F-Zero Nintendo august 1991

GRediger

Gemfire Koei desember 1992
Genghis Khan 2 Koei desember 1993
George Foreman's KO Boxing Acclaim september 1992
Ghoul Patrol JVC november 1994
Goal! Jaleco desember 1992
Gods Mindscape desember 1992
GP-1 Atlus Software september 1993
GP-1 - Part 2 Atlus Software desember 1994
Gradius 3 Konami august 1991
Great Waldo Search THQ juni 1993
GunForce Irem november 1992

HRediger

Hagane Hudson Soft juni 1995
Hal Hole in One Golf Hal America september 1991
HammerLock Wrestling Jaleco oktober 1994
Hardball 3 Accolade juni 1994
Harley's Humongous Adventure Hi-Tech februar 1993
Harvest Moon Natsume juni 1997
Head-On Soccer US Gold september 1995
Hit the Ice Taito Software februar 1993
Home Alone THQ desember 1991
Home Alone 2 - Lost in New York THQ oktober 1992
Home Improvement Absolute november 1994
Hook Sony Imagesoft oktober 1992
Hunt for Red oktober Hi-Tech januar 1993
Hurricanes US Gold desember 1994
Hyper V-Ball Video System juni 1994
HyperZone Hal America september 1991

IRediger

Ignition Factor Jaleco januar 1995
Illusion of Gaia Nintendo september 1994
Imperium Vic Tokai november 1992
Incantation Titus desember 1996
Incredible Crash Dummies LJN oktober 1993
Incredible Hulk US Gold august 1994
Indiana Jones Greatest Adventures Trilogy JVC oktober 1994
Inindo - Way of the Ninja Koei mars 1993
Inspektør Gadget Hudson Soft desember 1993
International Superstar Soccer Konami juni 1995
International Superstar Soccer Deluxe Konami november 1995
International Tennis Tour Taito Software november 1993
Irem Skins Game Irem oktober 1992
Itchy & Scratchy Game Acclaim mars 1995
Izzy's Quest for the Olympic Rings US Gold november 1995

JRediger

Jack Nicklaus Golf Tradewest mai 1992
James Bond Jr THQ oktober 1992
Jammit GTE november 1994
Jeopardy! Deluxe Edition Majesco juni 1994
Jeopardy! Featuring Alex Trebek Gametek desember 1992
Jeopardy! Sports Edition Gametek mai 1994
Jetsons - The Invasion of the Planet Pirates Taito Software juni 1994
Jim Power - The Lost Dimension in 3-D Electro Brain desember 1993
Jimmy Connors Pro Tennis Tour Ubisoft desember 1992
Jimmy Houston's Bass Tournament USA American Sammy november 1995
Joe & Mac 2 - Lost in the Tropics Data East april 1994
Joe and Mac - Caveman Ninja Data East januar 1992
John Madden Football '93 EA Sports november 1992
John Madden's Football EA Sports november 1991
Judge Dredd (spill) Acclaim juni 1995
Jungle Strike Electronic Arts juni 1995
Jurassic Park (spill) Majesco november 1993
Jurassic Park 2 (spill) Ocean november 1994
Justice League Task Force Acclaim juni 1995

KRediger

Kablooey Kemco august 1992
Kawasaki Caribbean Challenge Gametek juni 1993
Kawasaki Superbike Challenge Time Warner desember 1995
Ken Griffey Jr.'s Winning Run Nintendo juni 1996
Ken Griffey Presents Major League Baseball Nintendo mars 1994
Kendo Rage Seta oktober 1993
Kid Klown in Crazy Chase Kemco september 1994
Killer Instinct Nintendo august 1995
King Arthur & The Knights of Justice Enix juli 1995
King Arthur's World Jaleco mars 1993
King of Dragons Capcom april 1994
King of the Monsters Takara oktober 1992
King of the Monsters 2 Takara juni 1994
Kirby Superstar Nintendo september 1996
Kirby's Avalanche Nintendo februar 1995
Kirby's Dream Course Nintendo februar 1995
Kirby's Dream Land 3 Nintendo november 1997
Knights of the Round Capcom april 1994
Krusty's Super Fun House Acclaim juni 1992
Kyle Petty's No Fear Racing Midway april 1995

LRediger

Lagoon Seika desember 1991
Lamborghini - American Challenge Titus november 1993
Last Action Hero (spill) Sony Imagesoft oktober 1993
Lawnmower Man THQ november 1993
Legend Seika april 1994
Legend of the Mystical Ninja Konami februar 1992
Legend of Zelda: A Link to the Past Nintendo april 1992
Lemmings Sunsoft mars 1992
Lemmings 2 Psygnosis november 1994
Lester The Unlikely DTMC januar 1994
Lethal Enforcers Konami januar 1994
Lethal Weapon (spill) Ocean desember 1992
Liberty or Death Koei april 1994
Lock On Vic Tokai oktober 1993
Looney Tunes B-Ball Acclaim februar 1995
Lord of the Rings - Volume 1 Interplay oktober 1994
Lost Vikings Interplay april 1993
Lost Vikings 2 Interplay mai 1997
Lucky Luke Infogrames 1997
Lufia & The Fortress of Doom Taito Software desember 1993
Lufia 2 - Rise of the Sinistrals Natsume august 1996

MRediger

Madden NFL '94 EA Sports oktober 1993
Madden NFL '95 EA Sports november 1994
Madden NFL '96 EA Sports november 1995
Madden NFL '97 Electronic Arts oktober 1996
Madden NFL '98 THQ november 1997
Magic Boy JVC august 1996
Magic Sword Capcom august 1992
Magical Quest Starring Mickey Mouse Capcom desember 1992
Mario is Missing Software Toolworks juni 1993
Mario Paint Nintendo august 1992
Mario's Early Years - Fun With Letters Software Toolworks oktober 1994
Mario's Early Years - Fun With Numbers Software Toolworks september 1994
Mario's Early Years - Pre-School Mindscape november 1994
Mario's Time Machine Mindscape desember 1993
Mark Davis' The Fishing Master Natsume april 1996
Marvel Super Heroes - War of the Gems Capcom november 1996
Mary Shelley's Frankenstein Sony Imagesoft november 1994
Mask Black Pearl Software oktober 1995
Math Blaster episode I: In search of Spot Davidson Assoc. oktober 1994
Maui Mallard in Cold Shadow - Donald Duck Nintendo november 1996
Mecarobot Golf Toho september 1993
MechWarrior Activision mai 1993
MechWarrior 3050 Activision oktober 1995
Mega Man 7 Capcom september 1995
Mega Man Soccer Capcom april 1994
Mega Man X Capcom desember 1993
Mega Man X2 Capcom desember 1994
Mega Man X3 Capcom desember 1995
Metal Combat - Falcon's Revenge Nintendo desember 1993
Metal Marines Namco desember 1993
Metal Morph FCI desember 1994
Metal Warriors Konami april 1995
Michael Andretti's Indy Car Challenge Bullet Proof Software september 1994
Michael Jordan - Chaos in the Windy City Electronic Arts november 1994
Mickey and Minnie - Great Circus Mystery Capcom oktober 1994
Mickey Mania Sony Imagesoft oktober 1994
Mickey's Ultimate Challenge Hi-Tech februar 1994
Micro Machines Ocean desember 1994
Might and Magic III - Isles of Terra FCI januar 1995
Mighty Max Ocean februar 1995
Mighty Morphin Power Rangers Bandai september 1994
Mighty Morphin Power Rangers - The Movie Bandai juni 1995
Mighty Morphin Power Rangers Fighting Edition Bandai september 1995
MLBPA Baseball EA Sports mars 1994
Mohawk and Headphone Jack Black Pearl Software august 1996
Monopoly Majesco september 1992
Mortal Kombat Acclaim september 1993
Mortal Kombat 2 Acclaim september 1994
Mortal Kombat 3 Midway oktober 1995
Mountain Bike Rally Life Fitness oktober 1994
Mr. Do! Black Pearl Software desember 1996
Mr. Nutz Ocean august 1994
Ms Pac Man Midway september 1996
Musya - The Classic Japanese Tale of Horror Seta desember 1992
Mutant Chronicles Doom Troopers Playmates november 1995

NRediger

Natsume Championship Wrestling Natsume juni 1994
NBA All-Star Challenge LJN desember 1992
NBA Give 'N Go Konami november 1995
NBA Hang Time Midway november 1996
NBA Jam Acclaim mars 1994
NBA Jam Tournament Edition Acclaim februar 1995
NBA Live '95 EA Sports oktober 1994
NBA Live '96 EA Sports oktober 1995
NBA Live '97 EA Sports desember 1996
NBA Live '98 THQ mars 1998
NBA Showdown EA Sports oktober 1993
NCAA Basketball Nintendo oktober 1992
NCAA Final Four Basketball Mindscape februar 1995
NCAA Football Mindscape oktober 1994
Newman Hass Indy Car Racing Acclaim november 1994
NFL Football Konami juli 1993
NFL MVP Football Capcom oktober 1993
NFL Quarterback Club LJN desember 1994
NFL Quarterback Club '96 Acclaim november 1995
NHL '94 EA Sports oktober 1993
NHL '95 EA Sports november 1994
NHL '96 EA Sports september 1995
NHL '97 Black Pearl Software oktober 1996
NHL '98 THQ desember 1997
NHL Stanley Cup Nintendo november 1993
NHLPA Hockey '93 EA Sports desember 1992
Nickelodeon Guts Viacom New Media november 1994
Nigel Mansell's World Championship Racing Gametek juli 1993
Ninja Gaiden Trilogy Tecmo august 1995
Ninja Warriors Taito Software februar 1994
No Escape Sony Imagesoft november 1994
Nobunaga's Ambition Koei desember 1993
Nobunaga's Ambition - Lords of Darkness Koei oktober 1994
Nolan Ryan's Baseball Romstar februar 1992
Nosferatu (spill) Seta oktober 1995

ORediger

Obitus Bullet Proof Software september 1994
Ogre Battle Enix mai 1995
Olympic Summer Games Black Pearl Software juni 1996
On the Ball Taito Software november 1992
Operation Europe - Path to Victory Koei juni 1994
Operation Logic Bomb Jaleco september 1993
Operation Thunderbolt (spill) Taito Software oktober 1994
Oscar Titus oktober 1996
Out of This World Interplay november 1992
Out to Lunch Mindscape november 1993
Outlander (spill) Mindscape april 1993

PRediger

Pac Attack Namco oktober 1993
Pac-In-Time Namco januar 1995
Packy and Marlon Raya Systems juni 1995
Pac-Man 2 - The New Adventures Majesco september 1994
Pagemaster Fox Interactive november 1994
Paladin's Quest Enix oktober 1993
Paperboy 2 Majesco november 1991
Peace Keepers Jaleco mars 1994
PGA European Tour Black Pearl Software september 1996
PGA Tour 96 Black Pearl Software januar 1996
PGA Tour Golf EA Sports mars 1992
Phalanx - The Enforce Fighter A-144 Kemco oktober 1992
Phantom 2040 Viacom New Media juni 1995
Pieces Atlus Software desember 1994
Pilotwings Nintendo august 1991
Pinball Dreams Gametek april 1994
Pinball Fantasies Gametek februar 1995
Pink Panther Goes to Hollywood TecMagik november 1993
Pinocchio (spill) Nintendo november 1996
Pirates of Dark Water Sunsoft mai 1994
Pitfall - The maian Adventure Majesco november 1994
Pit-Fighter THQ mars 1992
Plok Tradewest september 1993
Pocky & Rocky Natsume juni 1993
Pocky & Rocky 2 Natsume november 1994
Populous Acclaim september 1991
Porky Pig's Haunted Holiday Acclaim oktober 1995
Power Instinct Atlus Software desember 1994
Power Moves Kaneko januar 1993
Power Piggs of the Dark Ages Titus mai 1996
Power Rangers Zeo - Battle Racers Bandai september 1996
Prehistorik Man Titus januar 1996
Primal Rage Time Warner august 1995
Prince of Persia Konami november 1992
Prince of Persia 2 - The Shadow and the Flame Titus oktober 1996
Pro Quarterback Tradewest desember 1992
Pro Sport Hockey Jaleco februar 1994
PTO 2 Koei desember 1995
PTO Pacific Theater of Operations Koei september 1993
Push Over Ocean desember 1992

QRediger

Q Bert 3 NTVIC oktober 1992

RRediger

Race Drivin' THQ oktober 1992
Radical Rex Activision oktober 1994
Raiden Trad Electro Brain april 1992
Rampart Electronic Arts august 1992
Ranma ½ - Hard Battle DTMC november 1993
Rap Jam - Volume One Mandingo januar 1995
Realm Titus desember 1996
Redline F-1 Racer Absolute september 1993
Relief Pitcher Left Field Ent. mai 1994
Ren & Stimpy Show - Time Warp THQ november 1994
Ren & Stimpy Show - Veediots! THQ oktober 1993
Ren & Stimpy Show Part II - Fire Dogs THQ juni 1994
Ren and Stimpy Show, The - Buckaroos THQ april 1995
Revolution X Acclaim desember 1995
Rex Ronan - Experimental Surgeon Raya Systems mai 1994
Riddick Bowe Boxing Extreme januar 1994
Rise of the Phoenix Koei februar 1995
Rise of the Robots Acclaim desember 1994
Rival Turf Jaleco april 1992
Road Riot 4WD THQ november 1992
Road Runner's Death Valley Rally Sunsoft november 1992
RoboCop 3 Ocean september 1992
RoboCop versus the Terminator Virgin Interactive november 1993
Robotrek Enix oktober 1994
Rock 'N Roll Racing Interplay september 1993
Rocketeer IGS mai 1992
Rocko's Modern Life - Spunky's Dangerous Day Viacom New Media april 1994
Rocky Rodent Irem september 1993
Roger Clemens' MVP Baseball LJN september 1992
Romance of the Three Kingdoms 2 Koei mai 1992
Romance of the Three Kingdoms 3 Koei desember 1993
Romance of the Three Kingdoms 4 Koei juli 1995
RPM Racing Interplay november 1991
R-Type 3 Jaleco oktober 1994
Run Saber Atlus Software september 1993

SRediger

Samurai Shodown Takara november 1994
Saturday Night Slam Masters Capcom juni 1994
Scooby-Doo Majesco november 1995
SeaQuest DSV Malibu Games januar 1995
Secret of Evermore Square Co. oktober 1995
Secret of Mana Square Co. oktober 1993
Shadowrun Data East mai 1993
Shanghai 2 - The Dragon's Eye Activision februar 1993
Shaq Fu Electronic Arts oktober 1994
Shien's Revenge Vic Tokai oktober 1994
Sid Meier's Civilization Koei november 1995
Side Pocket Data East desember 1993
Sim Ant Maxis Software oktober 1993
Sim City Nintendo august 1991
Sim Earth FCI februar 1993
SimCity 2000 Black Pearl Software november 1996
Simpsons - Bart's Nightmare Acclaim september 1992
Simpsons - Virtual Bart Acclaim september 1994
Skul Jagger - Revolt of the Westicans American Softworks oktober 1992
Sky Blazer Sony Imagesoft januar 1994
Smart Ball Sony Imagesoft mars 1992
Snow White - Happily Ever After American Softworks oktober 1994
Soldiers of Fortune Spectrum Holobyte desember 1993
Sonic Blastman Taito Software februar 1993
Sonic Blastman 2 Taito Software november 1994
SOS (spill) Vic Tokai april 1994
SOS Sink or Swim Titus januar 1996
Soul Blazer Enix august 1992
Space Ace Absolute mai 1994
Space Football Triffix juni 1992
Space Invaders Nintendo november 1997
Space Megaforce Toho oktober 1992
Spanky's Quest Natsume juli 1992
Sparkster Konami oktober 1994
Spawn Acclaim oktober 1995
Spectre (spill) Cybersoft mai 1994
Speed Racer Accolade november 1994
Speedy Gonzales Majesco august 1995
Spider-Man - Animated Series Acclaim februar 1995
Spider-Man & Venom - Maximum Carnage Acclaim september 1994
Spider-Man & Venom - Separation Anxiety Acclaim november 1995
Spiderman & X-Men Majesco november 1992
Spindizzy Worlds Ascii mars 1993
Sporting News Baseball Hudson Soft juni 1995
Sports Illustrated Championship Football & Baseball Malibu Games februar 1994
Star Fox Nintendo mars 1993
Star Trek - Star Fleet Academy Interplay desember 1994
Star Trek - The Next Generation Spectrum Holobyte mars 1994
Star Trek DSN Playmates september 1995
Stargate Acclaim april 1995
Steel Talons Left Field Ent. november 1993
Sterling Sharpe End 2 End Jaleco mars 1995
Stone Protectors Kemco november 1994
Street Combat Irem april 1993
Street Fighter Alpha 2 Nintendo november 1996
Street Fighter II - The World Warrior Majesco juli 1992
Street Fighter II Turbo - Hyper Fighting Capcom august 1993
Street Hockey '95 GTE november 1994
Street Racer Ubisoft desember 1994
Strike Gunner - S.T.G. NTVIC august 1992
Stunt Race FX Nintendo juli 1994
Sunset Riders Konami oktober 1993
Super Adventure Island Hudson Soft april 1992
Super Adventure Island II Hudson Soft oktober 1994
Super Aquatic Games Starring The Aquabats Seika oktober 1993
Super Baseball 2020 Tradewest juli 1993
Super Baseball Simulator 1000 Culture Brain desember 1991
Super Bases Loaded Jaleco september 1991
Super Bases Loaded 2 Jaleco februar 1994
Super Bases Loaded 3 Jaleco februar 1995
Super Batter Up Namco oktober 1992
Super Battleship Majesco november 1993
Super Battletank Absolute juni 1992
Super Battletank 2 Absolute januar 1994
Super Black Bass Majesco mai 1993
Super Bomberman Hudson Soft september 1993
Super Bomberman 2 Nintendo september 1994
Super Bonk Hudson Soft november 1994
Super Bowling American Technos september 1992
Super Buster Bros. Capcom oktober 1992
Super Caesars Palace Majesco oktober 1993
Super Castlevania 4 Konami desember 1991
Super Chase HQ Taito Software desember 1993
Super Conflict Vic Tokai mars 1993
Super Double Dragon Tradewest oktober 1992
Super Earth Defense Force Jaleco januar 1992
Super Empire Strikes Back Majesco oktober 1993
Super Ghouls 'N Ghosts Capcom november 1991
Super Goal! 2 Jaleco april 1994
Super Godzilla Toho juli 1994
Super High Impact Acclaim juni 1993
Super James Pond American Softworks juli 1993
Super Mario All-Stars Nintendo august 1993
Super Mario Kart Nintendo september 1992
Super Mario RPG Nintendo mai 1996
Super Mario World Nintendo august 1991
Super Mario World 2: Yoshi's Island Nintendo oktober 1995
Super Metroid Nintendo april 1994
Super Ninja Boy Culture Brain april 1993
Super Nova Taito Software desember 1993
Super Off Road Tradewest desember 1991
Super Off Road - The Baja Tradewest september 1993
Super Pinball - Behind the Mask Nintendo november 1994
Super Play Action Football Nintendo august 1992
Super Punch Out Nintendo oktober 1994
Super Putty US Gold november 1993
Super RBI Baseball Time Warner juni 1995
Super Return of the Jedi Majesco oktober 1994
Super R-Type Irem september 1991
Super Slam Dunk Virgin Interactive juli 1993
Super Slap Shot Virgin Interactive august 1993
Super Smash T.V. Acclaim februar 1992
Super Soccer Nintendo mai 1992
Super Soccer Champ Taito Software juni 1992
Super Solitaire Extreme januar 1994
Super Star Wars Nintendo november 1992
Super Street Fighter II - The New Challengers Capcom juni 1994
Super Strike Eagle Microprose mars 1993
Super Tennis Nintendo november 1991
Super Troll Islands American Softworks februar 1994
Super Turrican Seika mai 1993
Super Turrican 2 Ocean november 1995
Super Valis IV Atlus Software februar 1993
Super Widget Atlus Software september 1993
Suzuka 8 Hours Namco mai 1994
SWAT Kats - The Radical Squadron Hudson Soft august 1995
Syndicate Ocean desember 1995

TRediger

T2 - The Arcade Game Majesco februar 1994
Taz-Mania Majesco mai 1993
Tecmo Secret of the Stars Tecmo juli 1995
Tecmo Super Baseball Tecmo september 1994
Tecmo Super Bowl Tecmo november 1993
Tecmo Super Bowl 2 Tecmo januar 1995
Tecmo Super Bowl 3 Tecmo oktober 1995
Tecmo Super NBA Basketball Tecmo mars 1993
Teenage Mutant Ninja Turtles 4 - Turtles in Time Konami august 1992
Teenage Mutant Ninja Turtles Tournament Fighters Konami desember 1993
Terminator Mindscape april 1993
Terminator 2 - Judgment Day LJN november 1993
Terranigma Quintet desember 1996
Test Drive 2 - The Duel Accolade desember 1992
Tetris & Dr Mario Nintendo desember 1994
Tetris 2 Nintendo august 1994
Tetris Attack Nintendo august 1996
Thomas the Tank Engine & Friends THQ september 1993
Three Ninjas Kick Back Sony Imagesoft november 1994
Thunder Spirits Seika juni 1992
Tick Fox Interactive desember 1994
Time Cop JVC april 1995
Time Slip Vic Tokai november 1993
Time Trax THQ april 1994
Timon & Pumbaa's Jungle Games THQ november 1997
Tin Star Nintendo november 1994
Tiny Toon Adventures: Buster Busts Loose Konami februar 1993
Tiny Toon Adventures: Wacky Sports Challenge Konami desember 1994
TKO Super Championship Boxing Sofel oktober 1992
TNN Bass Tournament of Champions American Softworks november 1994
Tom and Jerry Hi-Tech april 1993
Tommy Moe's Winter Extreme - Skiing & Snowboarding Electro Brain juni 1994
Tony Meola's Sidekick Soccer Electro Brain november 1993
Top Gear Majesco april 1992
Top Gear 2 Kemco september 1993
Top Gear 3000 Kemco februar 1995
Total Carnage Malibu Games november 1993
Toy Story Nintendo desember 1995
Toys - Let the Toy Wars begin! Absolute april 1993
Troddlers Seika oktober 1993
Troy Aikman NFL Football Tradewest august 1994
True Golf - Wicked 18 Bullet Proof Software oktober 1993
True Golf Classics - Pebble Beach Golf Links T & E Soft april 1992
True Golf Classics - Waialae Country Club T & E Soft november 1991
True Lies LJN februar 1995
Tuff E Nuff Jaleco september 1993
Turn and Burn - No-Fly Zone Absolute februar 1994
Twisted Tales of Spike McFang Bullet Proof Software juni 1994

URediger

U.N. Squadron Capcom september 1991
Ultima - Runes of Virtue 2 FCI november 1994
Ultima 6 - The False Prophet FCI april 1994
Ultima VII - The Black Gate FCI november 1994
Ultimate Fighter Culture Brain juni 1994
Ultimate Mortal Kombat 3 Midway oktober 1996
Ultraman - Towards the Future Bandai oktober 1991
Uncharted Waters Koei januar 1993
Uncharted Waters New Horizons Koei oktober 1994
Uniracers Nintendo desember 1994
Untouchables Ocean august 1994
Urban Strike Black Pearl Software november 1995
Utopia - The Creation of a Nation Jaleco september 1993

VRediger

Vegas Stakes Nintendo mai 1993
Vortex Electro Brain september 1994

WRediger

Wanderers From Ys 3 American Sammy januar 1992
War 2410 Advanced Productions desember 1995
War 3010 - The Revolution Advanced Productions oktober 1996
Wario's Woods Nintendo desember 1994
Warlock LJN mars 1995
Warp Speed Accolade desember 1992
Wayne Gretzky Hockey NHLPA All-Stars Time Warner desember 1995
Wayne's World THQ april 1993
WCW - Super Brawl Wrestling FCI november 1994
Weapon Lord Namco september 1995
We're Back - A Dinosaur Story Hi-Tech november 1993
Wheel of Fortune - Featuring Vanna White Gametek september 1992
Wheel of Fortune Deluxe! Majesco april 1994
Where in the World is Carmen Sandiego Hi-Tech juni 1993
Where in Time is Carmen Sandiego Hi-Tech mai 1993
Whizz Titus november 1996
Wild CATS Playmates november 1995
Wild Guns Natsume juli 1995
Wild Snake Spectrum Holobyte september 1994
Williams Arcade's Greatest Hits Midway oktober 1996
Wing Commander Mindscape november 1992
Wing Commander - The Secret Missions Mindscape september 1993
Wings 2 Namco oktober 1992
Winter Olympic Games - Lillehammer '94 US Gold februar 1994
Wizard of Oz Seta oktober 1993
Wizardry 5 Heart of the Maelstrom Capcom april 1994
Wolf Child Virgin Interactive juni 1993
Wolfenstein 3D Imagineer mars 1994
Wolverine - Adamantium Rage LJN november 1994
Wordtris Spectrum Holobyte november 1992
World Cup USA 94 US Gold juni 1994
World Heroes Sunsoft september 1993
World Heroes 2 Takara september 1994
World League Soccer Mindscape april 1992
World Soccer 94 Road to Glory Atlus Software desember 1993
WWF RAW LJN november 1994
WWF Royal Rumble LJN juni 1993
WWF Super WrestleMania LJN mars 1992
WWF WrestleMania - The Arcade Majesco november 1995

XRediger

Xardion Asmik april 1992
X-Kaliber 2097 Activision februar 1994
X-Men - Mutant Apocalypse Majesco november 1994
X-Zone Kemco november 1992

YRediger

Yoshi's Cookie Bullet Proof Software juni 1993
Yoshi's Safari Nintendo september 1993
Young Merlin Virgin Interactive mars 1994

ZRediger

Zero the Kamikaze Squirrel Sunsoft november 1994
Zombies Ate My Neighbors Konami september 1993
Zool Gametek januar 1994
Zoop Majesco januar 2000

FanoversattRediger

Tittel Oversatt av Utgivelsesdato for oversettelsespatch
Bahamut Lagoon DeJap Translations 2002
Cyber Knight Aeon Genesis Translations Proclamation mai 2002
Dragon Quest I&II RPG-One Translations august 2002
Dragon Quest V DeJap Translations juli 2002
Dragon Quest VI NoPrgress Translations november 2001
Final Fantasy IV (Hardtype) J2E Translations januar 1997
Final Fantasy V RPGe mars 1998
Front Mission F.H. mai 2000
Rudora no Hihou Aeon Genesis Translations Proclamation mai 2003
Seiken Densetsu 3 Neill Corlett august 2000
Shin Nekketsu Kouha: Kunio-tachi no Banka Aeon Genesis Translations Proclamation august 2003
Tales of Phantasia DeJap Translations juli 2001
Ys IV: Mask of the Sun Aeon Genesis Translations Proclamation mars 1999

Eksterne lenkerRediger