For ordføreren i Modalen, se Knut Moe (ordfører)

Knut Moe (født 7. april 1909 i Bodø, død 17. februar 2006)[trenger referanse] var en norsk agronom og forfatter.

Knut Moe
Født7. apr. 1909Rediger på Wikidata
Død17. feb. 2006Rediger på Wikidata (96 år)
Beskjeftigelse SkribentRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Utmerkelser Nordland fylkes kulturpris (1975)Rediger på Wikidata

Moe var lenge fylkesagronom i Nordland fylke. Han var med på etableringen av Nordnorsk ForfatterlagKjerringøy i 1972, senere æresmedlem. I 1975 mottok han Nordland fylkes kulturpris.

BibliografiRediger

  • Vi overflødige, roman (1934)
  • Mir og Maktene, roman (1969)
  • Tapt land, roman (1971)
  • Treskjæreren, roman (1973)
  • Drømmen om en grønn hage, sakprosa (1977)
  • Hilderlandet, noveller (1981)
  • Gård og grend i Meløy. Bind 1-2, bygdebok (1981)