Gulen og Masfjorden Utvikling

Gulen og Masfjorden Utvikling AS, (GMU), er et utviklingsselskap for næringslivet i nabokommunene Gulen i Sogn og Fjordane og Masfjorden i Hordaland. GMU har kontor i Gulen Industrihavn med lokale i byggene til Wergeland Holding. Dette er strategisk plassert, siden det er flere bedrifter som er basert akkurat i Sløvåg, men GMU har som målsetning å utvikle næringslivet overalt i Gulen og Masfjorden.

GMUs arbeid rediger

Virksomheten til GMU kan bestå i å gi folk opplæring i å opprette sin egen bedrift, opprette utviklingsprosjekt for eksisterende bedrifter eller andre fellesprosjekt, eller å være kontaktledd mellom næringslivet og det offentlige. Daglig leder driver aktivt med etablererrettledning.

GMU samarbeider både med Innovasjon Norge, Gulen og Masfjorden Næringsråd og med ulike næringsfond i kommunene. Daglig leder i GMU er Solveig Daae Kristiansen.

Aktuelle prosjekter rediger

29. juni 2010 ble bedriften Sløvåg Næringsbygg opprettet av GMU, i samarbeid med diverse bedrifter i Gulen og Masfjorden. Målsetningen med dette er å få opprettet et næringsbygg og næringshage, der de ulike bedriftene i Sløvåg kan benytte seg av ulike fellestjenester. GMU jobber også med selskapet Fjordgass AS (ett av selskapene under Wergeland Holding) for å prosjektere gassrørledning for å frakte gass fra Trollfeltet inn til Sløvåg.

Eksterne lenker rediger