Åpne hovedmenyen
Earth, Wind & Fire
Earth Wind and Fire.jpg
OpphavChicago
Sjangerfunk, R&B
PlateselskapWarner Bros. Records
Nettstedhttp://www.earthwindandfire.com
IMDbIMDbRedigere på wikidata
Medlemmer
Maurice White

Earth, Wind & Fire er et amerikansk funk- og discoband som ble startet i Chicago, Illinois, USA i 1968.

Sangeren Maurice White og The Ramsey Lewis trio gikk sammen på 1960-tallet, og bandet flyttet senere til Los Angeles der de tok sitt nåværende navn. I 1972 kom det flere medlemmer.

Gruppen er mest kjent for sin låt «September» som ble utgitt første gang i 1978.

DiskografiRediger

  • 1971 Earth, Wind and Fire
  • 1971 The Need Of Love
  • 1972 Last Days And Time
  • 1973 Head To The Sky
  • 1973 Open Our Eyes
  • 1975 That's The Way Of The World
  • 1975 Gratitude
  • 1976 Spirit
  • 1977 All 'n All
  • 1978 The Best Of – Vol. 1
  • 1979 I Am
  • 1980 Faces
  • 1981 Raise!
  • 1983 Powerlight
  • 1983 Electric Universe
  • 1987 Touch The World
  • 1988 The Best Of – Vol. 2
  • 1990 Heritage
  • 1992 The Eternal Dance
  • 1993 Millennium
  • 1996 Avatar
  • 1997 In The Name Of Love
  • 2002 That's The Way Of The World: Alive in '75
  • 2002 Live In Rio 1980
  • 2003 The Promise
  • 2005 Illumination

Eksterne lenkerRediger