Djevel (band)

Djevel er et black metal-band fra Oslo som ble startet i 2009.

I 2011 ga de ut debutalbumet DødssangerAftermath Music, produsert av Ruben Willem fra Haust.[1] Med i bandet er medlemmer som har spilt/spiller i Kvelertak, Ljå, Urgehal og Purified in Blood.

MedlemmerRediger

DiskografiRediger

Alle utgivelser på Aftermath Music.

  • 2011: Dødssanger
  • 2012: Besatt av maane og natt (EP)
  • 2013: Besatt av maane og natt
  • 2015: Saa raa og kald
  • 2016: Norske ritualer
  • 2018: Blant svarte graner
  • 2018: Vettehymner (EP)
  • 2019: Ormer til armer, maane til hode

ReferanserRediger

  1. ^ «Metal Norge». Arkivert fra originalen 3. april 2012. Besøkt 6. juli 2011.