Ljå (band)

Ljå er et black metal band fra Stavanger.

Bandet så dagens lys i 2002 da Ciekals sammen med noen medlemmer av Knøfflihei startet det undergrunnsbandet vi i dag kjenner som Ljå.

MedlemmerRediger

  • Neievrut – gitar og vokal
  • Vardalv – trommer
  • Rebnord – liidgitar
  • Përsonn – bass

DiskografiRediger

  • Rehearsel Demo – 2002 (Demo)
  • Vedderbaug – 2002 (Demo)*
  • Skamslaadte engler/Fredlos – 2004 (Split med Koldbrann)
  • Til avsky for livet – 2006
  • (*)Vedderbaug – 2008 (reutgivelse inkl bonusspor)
  • Klar til strid - 2012 (EP)

KilderRediger

 Denne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.