Diskusjon:Orknøyene

Siste kommentar: for 11 måneder siden av InternetArchiveBot i emnet Endret eksterne lenker
Anbefalt artikkel Orknøyene er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Orknøyene har vært oppe til avstemning for å bli anbefalt eller utmerket, men ble ikke vedtatt.

Artikkelen har også vært kandidat en gang tidligere.

Wikipedia Orknøyene har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 16, 2009.

Mainland kan nok kanskje oversettes både med hovedlandet og fastlandet. På øygruppa Åland bruker de til sammenligning uttrykket fasta Åland om hovedøya. Håper samtidig at noen har lyst til å bidra mer på denne artikkelen. Både sagatid og samtid bør presenteres bedre. M. Haugen 14. jan 2006 kl.10:33 (UTC)

Hei. Jeg har påbegynt utbedring av artikkelen Orknøyene med tilhørende temaer. Å endre navnet navnet på steder til norsk betegnelse er ikke bare-bare. Man krever at språkrådet eller tilsvarende instans har norske navn, hvis ikke skal original navn brukes. Jeg har ikke funnet noe andre navn for Mainland på norsk. Har du en konkret kilde? Jeg endrer mer enn gjerne. mali 14. jan 2006 kl.20:32 (UTC)
Jeg mener man her bør holde seg til den engelske formen. Det er ikke snakk om en beskrivelse (mainland) men om et egennavn (Mainland). Cnyborg 14. jan 2006 kl.20:58 (UTC)
Det er jeg enig i (at vi snakker om et egennavn). Og jeg har ikke sett et norsk navn for Mainland, ut over gammelnorsk. mali 14. jan 2006 kl.21:05 (UTC)

"Olav Tryggvason kristnet Orknøyene. Maleri av Peter Nicolai Arbo" er feil. Det heter "Olav Tryggvason kåres til Norges konge, 1860" Fingalo 13. feb 2007 kl. 17:19 (CET)

Ser at formuleringen er uheldig. Kommentaren under bildet var ikke ment som bildenavn, men som en generell kommentar ifm artikkelen. Har presisert dette nå. mali 13. feb 2007 kl. 22:32 (CET)

Fly rediger

Loganair flyr Bergen-Kirkwall (og Bergen-Sumburgh/Shetland), i alle fall som sommerrute. Tenker det er verdt å få med, sjekk flybe.com for ref. Tordenskrall 13. apr 2009 kl. 01:43 (CEST)

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Orknøyene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 21:34 (CEST)Svar

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Orknøyene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. sep. 2017 kl. 08:51 (CEST)Svar

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Orknøyene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. mai 2023 kl. 04:53 (CEST)Svar

Tilbake til siden «Orknøyene».