Dido Armstrong

britisk sanger
Dido
Florian Cloud de Bounevialle Armstrong
DidoHamm081219-34 (49217943962).jpg
FødtFlorian Cloud de Bounevialle Armstrong
25. desember 1971[1][2] (48 år)
Kensington
Utdannet ved University of California
Beskjeftigelse Singer-songwriter
Nasjonalitet Storbritannia
Musikalsk karriere
SjangerPop
Instrumentvokalist, piano, gitar
Aktive år1995—nå
PlateselskapCheeky/Arista, Sony BMG
NettstedDidoMusic.com
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Dido (født Florian Cloud de Bounevialle Armstrong, 25. desember 1971) er en britisk BRIT Award-vinner og Grammy-nominert sanger og låtskriver som opptrer under kallenavnet moren ga henne da hun var liten.

DiskografiRediger

  • No Angel (1999)
  • Life for Rent (2003)
  • Safe Trip Home (2008)
  • Girl Who Got Away (2013)
  • Still on My Mind (2019)

ReferanserRediger

  1. ^ ČSFD, Dido, 100479
  2. ^ Internet Movie Database, 17. okt. 2015, nm0225824

Eksterne lenkerRediger