Dido Armstrong

britisk sanger

Dido (født Florian Cloud de Bounevialle Armstrong, 25. desember 1971) er en britisk BRIT Award-vinner og Grammy-nominert sanger og låtskriver som opptrer under kallenavnet moren ga henne da hun var liten.

Dido
Florian Cloud de Bounevialle Armstrong
DidoHamm081219-34 (49217943962).jpg
FødtFlorian Cloud de Bounevialle Armstrong
25. desember 1971[1][2][3]Rediger på Wikidata (49 år)
KensingtonRediger på Wikidata
Utdannet ved University of CaliforniaRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Singer-songwriter
Nasjonalitet StorbritanniaRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerPop
InstrumentVokalist, piano, gitar
Aktive år1995—nå
PlateselskapCheeky/Arista, Sony BMG
NettstedDidoMusic.com
IMDbIMDb

DiskografiRediger

  • No Angel (1999)
  • Life for Rent (2003)
  • Safe Trip Home (2008)
  • Girl Who Got Away (2013)
  • Still on My Mind (2019)

ReferanserRediger

  1. ^ Roglo, Roglo person ID p=florian;n=armstrong, oppført som Florian Armstrong
  2. ^ ČSFD, oppført som Dido, ČSFD person-ID 100479
  3. ^ Internet Movie Database, IMDb-nummer nm0225824, besøkt 17. oktober 2015

Eksterne lenkerRediger