Bow Wow Wow

Bow Wow Wow er et New Wave band som hadde Malcolm McLaren som impresario.[1] Bandet ble etablert i 1980.

Bow Wow Wow
Bow Wow Wow 1982 Berlin.jpg
OpphavLondon, Storbritannia (1980)
Sjanger New waveRediger på Wikidata
Aktive år1980
PlateselskapEMI Records
Nettstedhttp://www.bowwowwow.org
Medlemmer
Leigh Gorman

Bandet vakte oppsikt bl.a. fordi forsangeren Annabella Lwin lot seg avbilde naken på debutalbummet See Jungle! See Jungle! Go Join Your Gang, Yeah. City All Over! Go Ape Crazy. Coveret spilte opp til Édouard Manets «Le Déjeuner sur l’herbe».

DiskografiRediger

  • 1980 Your Cassette Pet
  • 1981 See Jungle! See Jungle! Go Join Your Gang, Yeah, City All Over! Go Ape Crazy!
  • 1982 I Want Candy
  • 1982 The Last of the Mohicans
  • 1982 Original Recordings
  • 1983 Bow Wow Wow
  • 1983 When the Tough Get Going the Going Gets Tough
  • 1989 Best Of (Greatest Hits)
  • 1993 Girl Bites Dog
  • 1996 The Best of Bow Wow Wow
  • 1997 Live in Japan
  • 1998 Wild in the USA

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger