Arena (band)

britisk band

Arena er et britisk progressiv rock-band startet i 1995 av Mick Pointer, tidligere trommeslager i Marillion og Clive Nolan fra bandet Pendragon.

Arena
Arena (band).jpg
Arena under konsert i 2007.
OpphavEngland
Periode1995&Ndash;
Sjanger progressiv rock, hardrock
Aktive år1995
Nettstedwww.arenaband.co.uk
Medlemmer
Clive Nolan
Mick Pointer
John Mitchell
Kylan Amos
Damian Wilson
Tidligere medlemmer
Paul Manzi
Rob Sowden
John Carson
Keith More
Cliff Orsi
Paul Wrightson
Ian Salmon

Bandets musikkstil er tung progressiv rock, med innslag av hardrock. Sommeren 2010 var bandet i studio for å spille inn materiale til et nytt album. Albumet, The Seventh Degree of Separation, ble utgitt 28. november 2011.

MedlemmerRediger

Tidligere medlemmerRediger

  • Paul Manzi – vokalist (2010–2020)
  • John Jowitt – bassist (1996–1999, 2011–2014)
  • Rob Sowden – vokalist (2000–2010)
  • John Carson – vokalist (1995)
  • Paul Wrightson – vokalist (1996–1999)
  • Ian Salmon – bassist (2000–2011)
  • Keith More – gitarist (1995–1996)
  • Cliff Orsi – bassist (1995)

DiskografiRediger

AlbumRediger

  • 1995 Songs from the Lion's Cage
  • 1996 Pride
  • 1997 The Cry
  • 1997 Welcome to the Stage (konsertalbum)
  • 1998 The Visitor
  • 2000 Immortal?
  • 2001 Breakfast in Biarritz (konsertalbum)
  • 2003 Contagion
  • 2003 Contagious EP
  • 2003 Contagium EP
  • 2003 Radiance (akustiske versjoner av Contagion-sanger)
  • 2004 Live & Life (konsertalbum)
  • 2005 Pepper's Ghost
  • 2006 Ten Years On (samlealbum)
  • 2011 The Seventh Degree of Seperation
  • 2015 The Unquiet Sky
  • 2018 Double Vision
  • 2021? The Theory of Molecular Inheritance

Video/DVDRediger

  • 2003 Caught in the Act (konsertopptak)
  • 2006 Smoke & Mirrors (konsertopptak)
  • 2016 XX (konsertopptak fra Katowice Poland

Eksterne lenkerRediger

 Denne artikkelen om en musikkgruppe eller et band er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.