Anne Lise Frøkedal

norsk musikker

Anne Lise Frøkedal, også kjent under artistnavnet Frøkedal (født 19. juli 1981), er en norsk artist kjent fra Harrys Gym og I Was A King[2] . Hun har også spilt med Dharma og Heroes & Zeros. I 2015 debuterte hun som soloartist.[3] Hun ble nominert til Spellemannprisen 2016 i klassen indie for debutalbumet Hold on Dreamer.

Anne Lise Frøkedal
Anne Lise Frøkedal (230259).jpg
Frøkedal under en konsert på Cosmopolite i januar 2016.
Foto: Tore Sætre
FødtAnne Lise Frøkedal
19. juli 1981Rediger på Wikidata (40 år)
Etnesjøen[1]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse Musiker, sanger, låtskriverRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
InstrumentGitar, vokal
IMDbIMDb

Frøkedal er født og oppvokst i Etne i Hordaland.[4]

DiskografiRediger

Album
Singler/EP-er
  • Empty Sheets (2009), med Kroon & Obad
  • Stand Still/Temple (2015), med Hanne Kolstø & Atlanter
  • I See You (2015)
  • Surfers (2015)
  • I See You (2016)
  • Kid (2015)
  • The Sign (2016)
  • Stranger (2017)
  • LTF/Cracks (2017)
  • Flora Kuriosa (2021)

DharmaRediger

Album
Singler/EP-er

Harrys GymRediger

Album
Singler/EP-er

O.S.A.Rediger

I Was A KingRediger

Album
Singler/EP-er
  • Knives to Nipples/Step Aside (2009), med Combineharvester
  • Norman Bleik/She's My Best Friend (2009)
  • It's All You/Norman Bleik (2009)
  • Not Like This/Your Name Is Wild (2010)
  • Daybreak/Lil Norge (2011), med Danielson
  • Twilight Anniversaries (2011)
  • Winter Sleep (2011)
  • Frozen Disease (2012)
  • Blood Brothers EP (2012), med Half-Handed Cloud
  • Redecorate/Oslo Share (2013)
  • One of Us (2014)
  • Just a Friend (2017)
  • Bubble (2019)
  • Hatchet (2019)

Lady HardangerRediger

Album
Singler
  • She Is No Good/You'll Find Me by the Lake (2016)
  • Grand Isle (2018)
Deltar på

ReferanserRediger

  1. ^ www.newyorker.com[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Listen to Frøkedal - The New Yorker. Lest 11. juli 2016
  3. ^ Bylarm-veteran debuterer - Dagsavisen. Lest 9. april 2015
  4. ^ Listen to Frøkedal - The New Yorker. Lest 11. juli 2016

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)