Åpne hovedmenyen
Willy Spillebeen
Willy Spillebeen 2009.JPG
Født30. desember 1932[1][2] (86 år)
Westrozebeke[2]
Beskjeftigelse Skribent, forfatter, oversetter
Nasjonalitet Belgia
Medlem av Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde
Utmerkelser Thea Beckman-prisen (2006)

Willy Spillebeen (født 30. desember 1932 i Rôzebeke i Vest-Flandern) er en belgisk forfatter. I 2006 mottok han Thea Beckman-prisen for barneboken Serge/Samuel.

BibliografiRediger

  • 1959: De spiraal
  • 1962: Naar dieper water
  • 1963: Emmanuel Looten, de Franse Vlaming
  • 1966: Jos de Haes
  • 1966: Groeipijn
  • 1967: Een zevengesternte
  • 1973: Hubert van Herreweghen
  • 1973: Gedichten 1959-1973
  • 1973: Een teken van leven
  • 1974: Drie x drempelvrees
  • 1974: André Demedts
  • 1977: De geboorte van het stenen kindje
  • 1977: De vossejacht, een dodenboek
  • 1977: Ontwerp van een landschap
  • 1978: Woorden in de stroom
  • 1978: J.H. Leopold
  • 1979: Herinneringen aan de toekomst
  • 1981: Ida Gerhardt
  • 1982: Voorbij de populieren
  • 1982: Aeneas
  • 1983: Doornroosjes honden
  • 1984: De hel bestaat
  • 1985: De varkensput
  • 1987: Cortés, of De val – Norsk tittel Skriftemålet, oversatt av Kåre Langvik-Johannessen
  • 1992: De anonieme jezuïet
  • 1995: Land van vergeten
  • 1998: Gods gouden ogen
  • 2000: Busbeke of de thuiskomst
  • 2001: Anastasia
  • 2005: Serge/Samuel

ReferanserRediger

 Denne biografien om en forfatter, lyriker eller dramatiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.