Wikipedia:Dugnadskontor/New Yorks undergrunnsbane

New Yorks undergrunnsbane rediger

Lagt inn av: Eisfbnore (d) (b) (@) 11. jun 2010 kl. 22:27 (CEST)

Nå holder undertegnede og Profoss med på å bygge ut Portal:Undergrunnsbane (han som startet den), og i den sammenheng kan det være lurt å få skrevet litt mer om et av verdens eldste t-banesystemer.

Linjene rediger

A-divisjonen rediger

B-divisjonen rediger

Gjerne litt om stasjonene og et par maler hadde også vært fint.


Mvh. Eisfbnore (d) (b) (@) 11. jun 2010 kl. 22:27 (CEST)

Jeg har begynt å legge inn rammeverk for hver enkelt linje, det hadde vært greit hvis noen hadde gått igjenom og lagt inn litt mer tekst på hver enkelt linje, for eksempel historikk. Skal vi la denne dugnaden gå frem til vi er ferdig med linjene også hoppe over på en annen dugnad, så kan man heller komme tilbake til denne dugnaden senere? (forøverig er det et par linjer som blir lagt ned om to ukers tid, så jeg har krysset ut de, og det kommer nok til å bety forandringer på andre linjeartikler). Profoss 12. jun 2010 kl. 17:41 (CEST)
Jeg tror vi lar denne gå frem til mandag, uavhengig av hvor langt vi kommer. På den måten kan vi opprette en ukentlig dugnad relatert til portalen vår. Jeg har planer om å se litt på Mexico by undergrunnsbane, kanskje jeg lager en om den. Uansett vil jeg si godt jobbet for arbeidet du har gjort med linjene! Eisfbnore (d) (b) (@) 13. jun 2010 kl. 20:55 (CEST)