Åpne hovedmenyen
Ulla Hahn
Ulla Hahn 2004 5.jpg
Født30. april 1945 (74 år)
Brachthausen
Beskjeftigelse Forfatter, skribent
Parti Deutsche Kommunistische Partei
Nasjonalitet Tyskland
Medlem av PEN Tyskland
Utmerkelser
8 oppføringer
Verdienstorden des Landes Nordrhein-Westfalen, Fortjenstkors med bånd av Forbundsrepublikken Tysklands fortjenstorden, Leonce-und-Lena-Preis (1981), Byskriver i Bergen, Frankfurt a. M. (1987), Ida Dehmel litteraturpris (2010), Q1957466 (1985), Elisabeth Langgässer Literature Award (2006), Ciceros tale-prisen (1994)
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Ulla Hahn (født 30. april 1945 i Brachthausen, Sauerland) er en tysk forfatter. Hun skriver lyrikk og romaner. Hahn bor i Hamburg og er gift med politikeren Klaus von Dohnanyi. 1987/88 fikk hun litteraturprisen Stadtschreiber von Bergen.

Bibliografi (utvalg)Rediger

LyrikkRediger

  • Herz über Kopf (1981)
  • Spielende (1983)
  • Unerhörte Nähe (1988)
  • Liebesgedichte (1993)
  • Gedichte fürs Gedächtnis (1999)
  • So offen die Welt (2004)

RomanerRediger