Åpne hovedmenyen
Tone Norum
Født18. september 1965 (54 år) Norge Norsk
Eds församling
Søsken John Norum
Beskjeftigelse Sanger
Nasjonalitet Sverige Svensk
Musikalsk karriere
SjangerPopmusikk
Aktive år1985 - idag
NettstedMySpace
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Tone Norum (født 18. september 1965 i Norge) er en svensk sanger og låtskriver.

Norum var aktiv med musikkalbumutgivelser1980- og 1990-tallet, innen sjangeren pop / rock.

Hun er søster til John Norum kjent fra hardrock-bandet Europe.

DiskografiRediger

Album

  • One of a Kind – 1986
  • This Time... – 1988
  • Red – 1990
  • Don't Turn Around! – 1992
  • Stepping Out – 1996

Singler

  • Can't You Stay – 1985
  • Give A Helpin' Hand – 1985
  • Stranded – 1986
  • Built On Dreams – 1986
  • Allt Som Jag Känner/My Summer With You (duett med Tommy Nilsson – 1987
  • Love Me – 1988
  • Point Of No Return – 1988
  • This Time – 1988
  • Running Against The Wind – 1988
  • Ett Annat Hav – 1989
  • How Does It Feel? – 1990
  • Ordinary Girl – 1990
  • 10 Times Out Of 1 (duett med Mikael Rickfors)- 1990
  • Who Needs A Broken Heart – 1992
  • Don't Turn Around – 1992
  • Still In Love – 1992
  • You Ain't Going Nowhere – 1996
  • Stepping Out/Under a Lucky Sign – 1996
  • Trust Me – 1996
  • To Be Your Man/med Peter & The Chiefs – 1998
  • When Love Says Goodbye (med Jonas Otter) – 2007

Melodier på SvensktoppenRediger

  • «Allt som jag känner» (duett med Tommy Nilsson) – 1987-1988
  • «When Love Says Goodbye» (med Jonas Otter) – 2007

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.