Åpne hovedmenyen

Tommy Karlsen Sandum

norsk skuespiller
(Omdirigert fra Tommy Karlsen)
Tommy Karlsen Sandum
Født9. juni 1975 (43 år)
Bærum
Beskjeftigelse Skuespiller
Nasjonalitet Norge

Tommy Karlsen Sandum (født 9. juni 1975) er en norsk skuespiller. Han er best kjent for rollen som Proffen i filmene om Pelle og Proffen av Ingvar Ambjørnsen og som Arne i TV-serien Lilyhammer.

FilmografiRediger

  • 2014 Det tredje øyet (TV-serie) – Reiersrud
  • 2012-2013 Lilyhammer (TV-serie) – Arne
  • 2004 Asfaltevangeliet
  • 2002 Lekestue (TV-miniserie) – Øyvind
  • 2002 Direkte lykke (TV-serie) – Påsan
  • 2001 Fox Grønland (TV-serie) – Rune Arnesen (i episode 1.11)
  • 2001 Nini (TV-serie) – Peter Nissen (i episoden «Den stille uke»)
  • 2000 og 2014 Hotel Cæsar (TV-serie)
  • 1993 De blå ulvene – Proffen
  • 1992 Giftige løgner – Proffen
  • 1990 Døden på Oslo S – Proffen

StemmerRediger

Eksterne lenkerRediger