Tom McRae

Tom McRae (født Jeremy Thomas McRae Blackall 19. mars 1969) er en engelsk musiker. Han valgte å kvitte seg med Jeremy, Thomas og Blackall da han startet med musikk da han mente de navnene ikke rocket nok. McRae har studert politikk i London. Tom McRae har blant annet bidratt med musikk til den norske filmen Uno. For sitt debutalbum Tom McRae fikk han flere priser, blant annet BRIT Awards for beste nykommer. Denne CD-en ble nominert til Hyperlink. I 2007 var han på europaturne og opptrådte blant annet i Sverige, Danmark, Norge, Belgia, Nederland, Frankrike og England.

Tom McRae
Tom McRae.jpg
FødtJeremy Thomas McRae Blackall
19. mars 1969[1]Rediger på Wikidata (52 år)
ChelmsfordRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Sanger-låtskriver[2], komponist[2], plateprodusent[2], gitarist[2]Rediger på Wikidata
Nasjonalitet Storbritannia England
Musikalsk karriere
SjangerPop rock
InstrumentVokalist
PlateselskapV2 Records
Nettstedtommcrae.com
IMDbIMDb

DiskografiRediger

AlbumRediger

  • Tom McRae (2001)
  • Just Like Blood (2003)
  • All Maps Welcome (2005)
  • King of Cards (2007)
  • Alphabet of Hurricanes (2010)

ReferanserRediger

  1. ^ Discogs, Discogs artist-ID 28084, besøkt 9. oktober 2017
  2. ^ a b c d Allmusic

Eksterne lenkerRediger